|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzura i makijaż do slubu Puławach
Cześć, możecie polecić mi dobrego fryzjera, który uczesze mnie na ślub? I makijażystkę.
Będę wdzięwczna za rady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fryzura i makijaż do slubu Puławach
Nieźle czeszą dziewczyny z salonu Maria na Centralnej 10 (Tasiemiec). Jeśli chodzi o makijaż słyszałam sporo dobrego o pani Iwonie z Salonu Kosmetycznego Uroda na Leśnej 27 (w takim pawilonie wolnostojącym naprzeciwko przedszkola) i o pani Monice z Piłsudskiego 23 (naprzeciwko Raju Dziecka) - ale sama nie krozystałam z ich usług, moje koleżanki tak.
Mi kiedyś świetne upięcie zrobiła pani z salonu Jean Louis David, ale salon zlikwidowano, a ja nie mam do niej namiarów niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o makijaż, to kolega, który jest w Puławach ( i nie tylko) fotografem poleca Magdę Chamere i Monike Grodzicką- wiem, że one maluja jego modelki, ale jaka jest cena makijazu to nie wiem.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
ponawiam pytanie, bo być może coś się zmieniło od zeszłego roku ![]() Ciekawa jestem również na ile wcześniej zapisywac sie w Puławach na fryzurę i makijaż, jeśli ślub będę miała w lipcu. Wiem, że co miasto to inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Odświeżam wątek. Może są tu jakieś Wizażanki z Puław. Poszukuję fryzjera, który uczesze mnie na ślub oraz makijażystki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Do makijażu polecam p. Monikę Grodzicką. Co prawda nie widziałam jej na oczy, ale jest zachwalana w internecie oraz jest przesympatyczna i rzeczowo odpowiada na wszystkie wątpliwości i pytania jakie zgłaszałam telefonicznie. Już się do niej umówiłam
![]() Natomiast fryzjera wciąż nie mam ![]() Aralev, a Ty w Puławach będziesz ślubować czy u kogoś będziesz na ślubie? Puławy to Twoje miasto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Izkaj6 Puławy to nie jest moje miasto, ale najprawdopodobniej będę się tam malować i czesać do śluby. A ponieważ tam nie mieszkam nie za bardzo się orientuję co i gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Poszukuje dobrego makijażysty i fryzjera z Puław na ślub !!!!!!!!!!!!! Pilnie każda pomoc i rada będzie na szalę złota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja makijaż w Puławach robiłam u pani Moniki Grodzickiej w Mono Studio w Galerii Zielonej. Makijaż nie jest tani (cos koło 120 zł rok temu), ale był bardzo ładny i dobrze się trzymał jak na ponad 30 stopni, jakie miałam na swoim ślubie
![]() Tam przy okazji robiłam paznokcie żel kolorem - wszystko pięknie sie trzymało. Fryzurę robiłam w eM Di na Wojska Polskiego. Czesała mnie taka blondynka, chyba miała na imię Dorota. Fryzura wyszła śliczna i trzymała się 4 dni ![]() Nie wiem czy masz już wybraną salę, ale jesli nie to polecam Kameralną. Z całości obsługi i wszystkiego związanego z salą bylismy tak wszyscy zadowoleni, że postanowiłam o nich rozpowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety nie wiem. Nie jestem z Puław i korzystałam tylko z usług eM Di.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mogę do makijażu polecić Iwonę Sirow. Malowała mnie, moją mamę, świadkową i dwie inne panie pół roku temu na mój ślub. Byłyśmy bardzo zadowolone
![]() A czesała mnie Sylwia Filiks (Szczygieł), z salonu Sylwia (nie wiem jaka to ulica dokładnie, na osiedlu pomiędzy Gościnczykiem a Grota Roweckiego). Dziewczyna fajnie czesze i niedrogo.
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez katushka Czas edycji: 2013-02-25 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze raz dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jestem tak zdesperowana, że znów podbijam wątek. Wciąż nie znalazłam fryzjerki, która by mnie ładnie uczesała na ślub. Będę wdzięczna jeśli jeszcze kogoś polecicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Polecam STUDIO FRYZUR Sylwi Zięby (ul. Piłsudskiego na przeciwko Butiku COCO) tel. 600331286. Moim klientkom polecam Sylwię i zawsze są bardzo zadowolone, więc przekazuję ta informację na forum
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Witam ![]() Zapraszam na makijaż ślubny, wieczorowy i fotograficzny do Centrum Wizerunku Monos Studio. Podaję moją stronę monosstudio.pl Pracuję wyłącznie na kosmetykach dla wizażystów, dzięki temu moje Klientki mają gwarancję bezpieczeństwa( nie uczulają, nie zatykają porów) i trwałości makijażu. Serdecznie zapraszam! Monika Grodzicka Wizażystka Doradca ds koloru i wizerunku Edytowane przez GROD Czas edycji: 2013-04-26 o 08:39 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Hej!
Czy któraś z Was korzystała z usług salonu fryzjerskiego VIP Daniel Capała? Wstępnie umówiłam się tam na fryzurę ślubną (póki co tylko tu mieli miejsce w moim terminie) ale mam wątpliowości, bo nie czesałam się tam nigdy, a wiadomo że fryzura na ślubie to bardzo ważna rzecz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ZAPRASZAM salon wizażu CIRKO MAKE UP
USŁUGI: - Makijaze - Charakteryzacja - Stylizacja paznokci - Przedłużanie & zagęszczanie rzęs - Henna - Zabiegi parafinowe - Fryzury DOSWIADCZENIE: plany serialowe, programy tv, sesje zdjęciowe https://www.facebook.com/pages/CIRKO...14879095192792 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny i coś się zmieniło? mamy 2015 i szukam dobrej makijażystki która ładnie mnie umaluje i nauczy malowania oka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek bo jestem w kropce
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.