|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto od dzis codziennie ze mna cwiczy ?...
Cytat:
Ja mam tyle samo cm, ale waga inna:/... Marze właśnie o 53 kg
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
ja właśnie wróciłam z biegania ( 40 min) i jestem cała mokra!!! Od deszczu oczywiście, straszna pogoda. Optymistycznie rzecz biorąc mogę stwierdzić że było to urozmaicenie No i gdy byłam w połowie trasy zaczeło lać więc ok 20 min mojego biegu było naprawde szybkie Popołudniu jeszcze poćwicze ale w pomieszczeniu zamkniętym Mam nadzieję żę wszystkie obudziłyście się dziś z chęcią do ćwiczeń
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
A ja chyba nie dam rady nic dzisiaj zrobić. ;(
Aww... Te kobiece sprawy.
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Moj pierwszy dzien
![]() Na razie za mna 30 minut cwiczen, takich zeby sie rozruszac troszke, hula hop itd... Ale zawsze pol godziny ![]() Moze po poudniu zrobie jakas serie na nogi i posladki. |
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() ale koszmarna pogoda (przynajmniej u mnie). mialam isc biegac a tu deszcz. nie mam perspektyw na dzisiejszy trening bo mial byc cardio i wogule "te" dni.... buu...milego dzionka
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wyszłam na dwór by pobiegac... a tu deszcz:/:/ i nici z mojego biegania
![]() ... Tylko tyle dobrze, że w domku już poćwiczyłam
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja od jakiegos czasu tez cwicze (oprocz tego zaczelam przygladac sie temu co jem). codziennie jade na rowerze 20-25 minut z predkoscia 30 km/h, do tego roznego rodzaju brzuszki, cwiczenia z hantelkami, rozciaganie.
raz w tygodniu chodze na 1,5h aerobicu, gdzie robimy uklady taneczne i rozne cwiczenia (to tak w ramach uczelnianego w-fu ). ai jeszcze robie sobie zimno-cieple prysznic na cellulit na udach i pupie. w zeszlym roku bardzo mi to pomoglo.mialam isc dzis z TŻem na rolki albo rower, ale pogoda pokrzyzowala nam plany, wiec idziemy na scianke wspinaczkowa. TŻ namawia mnie na aqua park zeby poplywac, posiedziec w saunie, jaccuzi, ale stwierdzilam, ze najpierw zaczne jako tako wygladac w stroju kapielowym, a potem wybiore sie do aqua parku glupek jestem i nawet czesto duzo grubsze panie w strojach kapielowych nie sa w stanie mnie przekonac do tego zebym i ja sie pokazala z wszelkimi moimi niedoskonalosciami.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
ja przyznaje sie bez bicia: od pon. nie cwicze
Skrecilam wtedy kostke, mialam co prawda ambitny plan by przez ten czas brzuszki chociaz robic, ale na ambitnym planie sie skonczylo Do tego bylam przed "tymi' dniami, wiec o to by kryzys mnie dopadl nie bylo trudno![]() Trzeba bedzie wszystko zaczynac od nowa no ale sama sobie jestem winna.Mam nadzieje,ze wam Dziewuszki idzie lepiej.Trzymam kciuki mocno za was
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Ainuzi wracaj z kostką do zdrowia
![]() A "te dni" zaniedlugo mina i bedzie lepiej zreszta tydzien to nie az tak dlugo czasu wiec napewno nic nie zaprzepascilas pozdrawiam
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
a czy jazda na rowerze działa na mięśnie brzucha i pośladki ?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
hmmm posladki tak jezeli np bedziesz pchala z pięty albo jezdzila na stojąco.... brzuch raczej w b.malym stopniu...tak mi sie wydaje. ale jesli chodzi o spalanie tluszczyku to spala sie on z calego ciala a nie np tylko z nog
|
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
przylacze sie do Was jesli moge
![]() nie cwiczylam od roku, jestem straszny len, teraz jeszcze mam mature ale nie moge sie ciagle usprawiedliwiac.. mam 165cm wzrostu i waze 50 kg, nie chce chudnac, zalezy mi tylko na rozbudowaniu miesni i pozbyciu sie cellulitu na razie zaczelam cwiczenia z cosmopolitan na cellulit(czyli glownie obejmuja posladki i uda), na razie za mna 1 dzien, postanowilam cwiczyc w czwartek, niedziele i wtorek.. zaczne jesc wiecej swiezych owocow warzyw, codziennie 1,5l wody i zmniejsze ilosc soli, i bede mniej pila mojej ukochanej coca coli a6w zaczne w przyszlym tygodniu poniewaz chce zakonczyc cwiczenia tuz przed dlugim majowym weekendem<--wtedy mam pierwsz rocznice z moim TŻ pozniej w glowie juz tylko matura mi pwnie bedzie i znajac siebie zaniedbam cwiczenia.. chetnie zapisalabym sie na silownie ale teraz ciezko u mnie z pieniazkami.. i nie mam w domu zednych hantelek wiec musze poszukac wiecej cwiczen
Edytowane przez karoola0 Czas edycji: 2007-03-17 o 15:40 |
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
I ja się musze do was przylaczyc. mozna
trudno mnie zmobilizowac, ale mam nadzieje, ze tym razem sie uda. w koncu lato sie zbliza, a tu "pamiatka" po zimie... dość, dość. Od jutra zaczne SYSTEMATYCZNE cwiczenia, bo dziś strasznie boli mnie głowa
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
No jasne, że możecie się przyłączyć
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś na razie byłam tylko na basenie . Chciałam teraz na skakance poskakać ale przez ten głupi wiatr nie da rady .
Fajnie ze tyle dziewczyn sie przyłącza !
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
witam Was Dziewczynki i Nowe Osóbki
Wczoraj pierwszy raz przetestowałam te cwiczenia z cosmo i musze powiedziec, ze sa niezłe.Pośladki napinaja sie jak trzeba, tylko strasznie rozbolał mnie po nich łepek <???>, moze od trzymania glowy opuszczonej w dół?? a6w tez genialnie dziala na moj brzuch! Jestwm strasznie zadowolona, tylko ta moja dieta...eh...szkoda gadać Czasem mam tak, ze nic nie chce mi sie jesc, a czasem nie moge sie powstrzymac, zeby zjesc kanapke wiecej!!A juz najgorzej jest właśnie w "te" dni, kiedy bez czegos slodkiego (czyt. czekolady) sie po prostu nie obędzie!!!
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
witam Was Dziewczynki i Nowe Osóbki
Wczoraj pierwszy raz przetestowałam te cwiczenia z cosmo i musze powiedziec, ze sa niezłe.Pośladki napinaja sie jak trzeba, tylko strasznie rozbolał mnie po nich łepek <???>, moze od trzymania glowy opuszczonej w dół?? a6w tez genialnie dziala na moj brzuch! Jestwm strasznie zadowolona, tylko ta moja dieta...eh...szkoda gadać Czasem mam tak, ze nic nie chce mi sie jesc, a czasem nie moge sie powstrzymac, zeby zjesc kanapke wiecej!!A juz najgorzej jest właśnie w "te" dni, kiedy bez czegos slodkiego (czyt. czekolady) sie po prostu nie obędzie!!! |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, ale jakis dubel sie wkradł ...
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
![]() Tak szczerze mówiąć, to jakoś ostatnio chce spalić tłuszczyk, ale nadal jem... Doskonale wiem o tym że nie powinnam, ale sięgam po ten pączek... :/:/:/:/ Powoli się załamuję
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
...Tancerka-ale ile najlepiej jeżdzic i jak często???
właściwie to ja nie umiem jeżdzic ani na rolkach ani na łyzwach i nie wiem jak to technicznie powinno byc a wtedy to był mój pierwszy raz i poruszałam sie jak pokraka aż cud, ze wogóle poruszałam się do przodu ...w piatek miałam niezły wycisk...wf : baaardzo solidna rozgrzewka, a potem prtyjka tenisa stołowego, a potem siłownia-na bierzni tak sobie dałam wycisk,ze upociłam się jak mysz
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Melduje sie, ze dzis zaliczyłam, ale sie ze mnie lało
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
dzis ćwiczyłam chyba ze 2 godz...nie mialam checi przestac
lało sie ze mnie jak cholerka!! Nawet moja mama przeszla przez pierwszy dzien a6w i tak się jej spodobalo, ze bedzie konynuowała Słodkich snów dla wszystkich |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny idzie wiosna i postanowiłam się do Was dołączyć
wczoraj i dziś ćwiczyłam całe Pump it up oraz 20 minut pilatesu na nogi i pośladki
|
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie drugi dzien cwiczen, jestem po 40 minutach hh i takiej rozgrzeweczki. Ciezko mi sie zmobilizowc do jakis konkretniejszych cwiczen |
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja za niedługo idę ćwiczyć
![]() ![]() ![]() Trzymać kciuki, żebym za wcześnie nie skończyła
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Jestem sama w domu i to w pełni wykorzystam... na ćwiczenia.
![]() Nikt nie zwyje sobie ze mnie.
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
raz kiedys sie tu udzielilam, a obiecalam sobie systematycznosc... bardzo typowe jak dla mnie
ostatnio cwicze tylko na rowerku, i z pilka ale zmienilam diete i stracilam 2 kg, najwazniejsze ze przez weekend znowu mi nie przybylo ![]() Karoola0 moglabys powiedziec jakie sa te cwiczenia na cellulit ktore wykonujesz, i czy sa jakies efekty?
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dziś biegałam ok 40 min i spacerowałam około godzine z psem Nie wiem czy to przez pogode ale mam strasznie melancholijny nastrój, nawet bieganie mi nie pomogło Teraz ide sprzątać, może to mnie rozweseli Mam nadzieje że Wy macie dziś dobre humorki!pozdrawiam |
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj dopiero 2 dzien bede cwiczyla wiec trudno powiedziec o efektach
pozniej zrobie zdjecia i pokaze na czym polegaja te cwiczenia.. podczas cwiczen napinaja sie miesnie posladkow, ud, w ogole calych nog i na drugi dzien mialam lekkie zakwasy na brzuchu.. 2 mies temu widzialam fajne cwiczenia na posladki w 'shape' ale niestety nie mam juz tej gazety, byly 3 zestawy: 1 mial na celu podnosic posladki, 2 rozbudowywac, a 3 nie wiem jak to ujac w kazdym badz razie chodzilo o zmniejszanie
|
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
aa no i nie byly do tych cwiczen potrzebne zadne akcesoria, wiec kazda moze wykonywac sama w domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Mozna sie do was jeszcze przylaczyc?
Co by bylo ponetne na wakacje, hehe
Brzuch jest w porzadku, chodzi mi bardziej o dolne partie, ale tak jak mowie, wazne zeby wogole sie ruszac 

(przynajmniej u mnie). mialam isc biegac a tu deszcz. nie mam perspektyw na dzisiejszy trening bo mial byc cardio i wogule "te" dni.... buu...
glupek jestem i nawet czesto duzo grubsze panie w strojach kapielowych nie sa w stanie mnie przekonac do tego zebym i ja sie pokazala z wszelkimi moimi niedoskonalosciami.

Do tego bylam przed "tymi' dniami, wiec o to by kryzys mnie dopadl nie bylo trudno