|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Orbitrek cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
A tak z ciekawości - po jakim czasie pojawiły się u Was pierwsze efekty i ile trenowałyście by to osiągnąć? I nie chodzi mi może o te wagowe, ale przede wszystkim w wyglądzie, w sensie, że wysmukliły się nogi i ogólnie ujędrniło się ciało
![]() Bo ja mam plan ćwiczyć 3 razy w tygodniu, minimum 30 min i mam nadzieję, że do wakacji uda mi się trochę zmienić wygląd mojego ciała. Do zrzucenia dużo nie mam i mogłabym nawet nie stracić na wadze, bo najbardziej zależy mi na ujędrnieniu ciała, zamiany tłuszczyku na mięśnie (oczywiście nie chcę też wyglądać jak kulturystka). Postanowiłam nie rezygnować ze słodyczy, ale ograniczam się w tej kwestii do 1 rzeczy dziennie (np. wafelka), a TŻ dostał zakaz robienia pizzy za każdym razem, gdy jest jego kolej na obiad i chipsy max raz w tygodniu do filmu. Wcześniej z niczym się nie ograniczałam i potrafiłam zjeść np. pół blaszki ciasta, które upiekłam, na obiad pizzę, a wieczorem chipsy i tak parę razy w tygodniu- wiem, brzmi to tragicznie. Po trzech latach takiego życia zyskałam na stałe ok. 4 kg i to nie jest bardzo dużo jak na taką dietę, ale źle mi już z tym, bo zawsze byłam bardzo szczupła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Też się tak odżywialiśmy z TŻ
![]() Ale w końcu się obudziliśmy ![]() ![]() Na początku 3x w tyg. powinno przynosić efekty, ale z czasem trzeba będzie zwiększyć czas, obciążenie. Ja dzisiaj spokojnie 40 min ![]() A wczoraj 50 min, ale na koniec szaleństwo z prędkością ![]() ![]()
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Muszę zmiejszyć obciążenie bo kręgosłup mnie boli, ![]() ![]() Kto słyszał o tym: owoce tylko do 12 w południe,węgle jemy tylko do 16 a kolacje tylko białkowe ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam.
Owoce w pierwszej połowie dnia. Jeśli trenujesz wieczorem to po treningu spokojnie możesz jeść normalny posiłek BWT. Jeśli trening był baaaardzo wyczerpujący można nawet owoc dorzucić ![]() Takie ja info wyniosłam z internetu i tego się trzymam ![]()
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Też to słyszałam i staram się do tego stosować. Na śniadanie jem płatki owsiane z owocami, a na obiad, ewentualnie podwieczorek po raz ostatni węgle. Kolacje to samo białko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
Ćwiczę codziennie po 30 minut na najlżejszym obciążeniu. Trzy miesiące w sumie, z tym że pierwszy miesiąc to było 5 razy w tygodniu po 45 minut. Efekt wagowy żaden, ale ubrania luźniejsze. Gdybym dołączyła dietę byłoby 100 razy lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-24 o 00:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam też (niestety ![]() ![]() ![]() Skoro polecasz YSFE2012 to kupuje ![]()
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Witam nowe dziwczyny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiele kobiet zapuszcza się po ciąży i nie czuje się dobrze w swoim ciele. Na dziś mam zaplanowaną godzinkę na orbitreku, czuję się wyjątkowo grubo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Boję się jak cholera, że po ciąży nigdy nie wrócę do ciała sprzed, dlatego jak widzę kobiety po dzieciach z ładnym ciałem cichutko liczę na to, że nie mam czego się bać...
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
_Ulcia_ ja na szczęście słodyczomaniaczką nie jestem (choć przed @ mogłabym w sumie jeść tylko słodkie) ale dobijają mnie obiadki i kolacyjki
![]() ![]() Ja do porodu ważyłam 99kg, po porodzie spadła waga do 80 i potem jakoś pomału spadała, choć bez rewelacji. Zaczęłam odchudzać się dietą białkową jak ważyłam 76kg, schudłam chyba do 69 i potem wykończył mnie woreczek żółciowy i kamienie-ważyłam przez zabiegiem 59kg ale wtedy to nic nie jadłam. Wiec jak po zabiegu nic nie bolało i można było jeść to tak mi się przybrało do 67 jak waze teraz. Przed świetami było 65 ech IsabellexD masz racje, znam kilka takich osób które po porodzie jakby zapomniały, ze żyją i wyglądają okropnie. ![]() Ćwicz ćwicz, powodzenia ![]() Ela87 na bank ćwiczenia pomogą ![]() Nie jestem leniuchem, wiem ze dam rade, musze i koniec
![]() |
#315 |
Konto usunięte
|
Witam wszystkie nowe orbitromaniaczki.
![]() Ja dziś robię sobie przerwę żeby się mięśnie zregenerowały. ![]() Ulcia, jesteś niesamowita, gratuluję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ja mam troszkę więcej niż 35, a właśnie teraz schudnąć się udało, tak więc nic nie jest to niemożliwe
![]() ![]() Ale prawdę mówiąc calutkie życie się nie odchudzałam, nie byłam gruba nigdy (zdjęcie z avka jest sprzed diety jeszcze), ostatnio tak mnie wzięło (po kupnie auta gdy wszyscy straszyli, że przybędzie kg) że zrzuciłam 10 kg..tak jakoś wyszło i spodobał mi się efekt ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-24 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
laisla no pewnie, ze schudnąć da radę ale jest ciężęj - mówię to ja, osoba która większość życia była na diecie
![]() Czekam na wiosnę, koło domu jest co robić więc kg same polecą ![]() Swoją drogą było dzisiaj u mnie +8, ptaszki tak jakoś wiosennie ćwirkały, słońce zaświeciło na chwilkę ![]()
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie także w cieplejszych porach roku jest dużo z tym łatwiej, ostatnie zimy zostawiły po sobie jakieś 3kg na plusie ![]() U nas szaro i ponuro, póki co śnieg zaczął się topić więc jest nadzieja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Śliwki jak śliwki.....ja w lodówce mam kopiec kreta
![]()
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mam prawo jazdy, samochód i tesco całodobowe 10 min drogi ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś te zachcianki ogarnęłam na szczęście, może dlatego, że tak zupełnie ze słodyczy nie zrezygnowałam, od czasu do czasu pozwalam sobie na coś, jednak wolę aby w domu nie było zapasów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wam za słowa otuchy i wparcia
![]() Wszystkie razem jesteście cudowne ![]() TAK .zrezygnowałam całkowicie ze słodyczy na RZECZ najważniejszą a mianowicie piękna starość ![]() Nie mam w swojej głowie takiego pojęcia jak zapuszczenie się po ciąży ![]() Każda motywacja jest dobra jeśli prowadzi do celu GAYAstosuje ostatni HIT EVELINA ,tupka jest nie droga dwa razy dziennie ,nalładam bardzo dużo. Ale nic nie daje bez diety i ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- aaaaa jestem po rozgrzece ORBITREKU -15 minut na 4 obciążeniu ,zmniejszyłam obciążenie i kręgosłup nie boli a na końcu rozciąganie. Po miesiącu jestem smuklejsza, wyprostowana postawa i wogóle wizualnie ostatnio już tak się sobie nie podobałam . nie wiem co ORBITEK ma w sobie ale go kocham ![]()
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja od jutra zaczynam walkę z cellulitem ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że i dla mnie niedługo słodycze przestaną istnieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj osiem kilometrów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
Widzę dziewczyny, że nie próżnujecie i zarówno ćwiczycie jak i forum odwiedzacie.
U mnie ostatnio na bakier z ćwiczeniami ![]() ![]()
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje się tam na nie grosze. Można trafić z metkami! Nowe! Wiadomo- gdyby mi nie zależało na pieniądzach, nosiłabym i od Cavaliego staniki sportowe... Jak kto lubi. (może)... Melduję 30min na Orbim, 45min wygibasów na mm pośladkowe. Wróciłam z uczelni, przepełniona wiedzą o dobrym treningu, co za tym idzie modyfikuję swój: ćwiczenia co drugi dzień, nie codziennie!!! puls (na orbitreku) co najmniej 140 ud/min podtrzymywanie go sprintem w miejscu podczas ćwiczeń na podłodze, rozciąganie po treningu, + dieta lekkostrawna, obiad - co kuchnia serwuje, jednak połowę swoich możliwości, zero słodyczy - postanowienie wielkopostne lots of water ![]() Pozdrawiam Was wszystkie!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj machnęłam 9,5km na orbim, dzisiaj też tyle mam zamiar. Jutro chyba przyjdzie do mnie płyta z ćwiczeniami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.