|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
wiem tylko, ze taka kuracja za 300zl to na pol roku jest, a na 3 miechy za 200zl, wiec oplaca sie pierwsza opcje wybrac...
Moze gdzies na all albo ebay jest taniej.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Rozeznanie
|
jeśli tylko Ty będziesz się strać żeby było dobrze to, to niczego między Wami nie zmieni... A Twój Tż nie widzi problemu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
waniliova a jaki chcecie zespol ?
moge wam mój polecic ;p z będzina są |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
a mówią, że ja jestem egoistką
![]() naprawdę, nie umiem rozgryźć tego co się z Nim dzieje. Powiedziałam, że może musimy iść razem do jakiegoś terapeuty/psychologa (jak Kasia i Tomek z zerialu chodzili) to się śmieje z tego... A ja naprawdę długo tak nie pociągnę, jestem kłębkiem nerwów. Dziś jest idealny dzień, żebym zdała sobie sprawe z tego co sie ze mną dzieje...mam wolne. Spałam do 11nastej, nie chciałam otwierać oczu. Do teraz chodze w piżamie. Nie chce mi się nawet ubrać, pomalować, wyjść do sklepu, do ludzi...bo po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Moje typy sukni ślubnej:
1. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:211 ![]() 2. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:163 3. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:199 4. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:217
#3758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sorki, że Wam tak głowe zawracam ...ale Mamie nie mogę powiedzieć jaka jestem nieszczęśliwa bo serce by Jej pękło, a w pracy nie moge się tak rozklejać... Rozważam najgorsze...rozstanie.... Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-02-25 o 14:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() wczoraj nie pojechaliśmy do Cz na targi ślubne, bo Tż obchodził 25 l. ale akurat los chciał i w naszej galerii odbywały się targi ![]() ![]() bardzo nam się spodobał hamer biały, ale musimy to poważnie przemyśleć, bo życzą sobie 1000 zł, no a nam się wydaje że to akurat sporo... co do dekoracji to jak usłyszałam cenę, to się zlękłam masakrycznie. Cena standardowa (z krzesłami już) 2200-2500 zł Czy to nie jest za dużo??? Bo mnie ta cena przeraziła... Cytat:
![]() ![]() pysia1987 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Rozeznanie
|
Pysiu, przykro mi, że zamiast cudowności czujesz rozczarowanie
![]() Trzymam kciuki, żebyście znaleźli kompromis ![]() I co by inni nie mówili, jestem za tym żeby pary mieszkały razem przed ślubem..
#3763 |
Wtajemniczenie
|
Teraz doczytałam wszystkie komentarze... Pysiu to zabrzmi brutalnie, ale lepiej przed ślubem, niż po.... Mam nadzieję, że jednak Twój Tż przemyśli sobie wszystko i zmieni sowje postępowanie...
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- rom4ntyczk4 dziś wieczorem sprawdź pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli o drugie chodzi, to dobrze by było :p No nie wiem. Według mnie te pytania mają na celu jedynie ustalić czy są jakieś przeszkody do zawarcia małżeństwa. Dla przykładu, zatajona choroba (również psychiczna) stanowi podstawę do późniejszego uznania małżeństwa za nieważne, zatem podobne pytania są jak najbardziej na miejscu, by móc takich sytuacji uniknąć. Cytat:
A potem na spokojnie porozmawiaj z Tż ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Rozeznanie
|
Pysiu, naprawdę mi przykro że tak to wygląda..
(oczywiście odpisałam po drugim Twoim poście a wyświetliło się po wszystkich!) Musi Ci być bardzo źle i ciężko, że myślisz o rozstaniu... A może powiedz mu o tym.. szczerze z nim porozmawiaj. Może on nie zdaje sobie w ogóle sprawy jak się czujesz?... Z tego co piszesz nie wygląda to dobrze... Ja mieszkam z Tżtem od 5 lat w jednym pokoiku (najpierw na studiach 9m2, teraz 18..) i przez ten czas mogę na palcach jednej ręki zliczyć ile razy się kłóciliśmy...a i te kłótnie kończyliśmy przed pójściem spać.. Nie wyobrażam sobie tego co Ty przeżywasz (tym bardziej, że jest to zupełnie przeciwne do tego czego się spodziewałaś, czego oczekiwałaś...) Kasiu- sprawdzę na pewno ![]() Zaraz na kurs tańca mykamy ![]()
#3767 |
Zakorzenienie
|
Ostatni jedyny chyba miły gest z Jego strony to to, że przelał mi kasę na ciuchy i buty, żebym sobie na wiosne coś kupiła
![]() ![]() ide się ogarnąć, i ide po żarcie dla kotów, i gdzieś sobie jakiś obiad zjeść bo w domu nic nie zrobiłam ![]() szkoda, że nawet tutaj nie mam żadnej koleżanki, żeby na piwo iść ![]() a do Katowic jecać mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez się zastanawiam nad tymi rzęsami na ślub ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazlam http://allegro.pl/revitalash-odzywka...050130525.html ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a tu na pol roku http://allegro.pl/revitalash-odzywka...058271547.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zadomowienie
|
O kurczak, a które dokładnie, abym sobie sprawdziła na 1 str.?
![]() pysia, Kochana ![]() ![]()
#3771 | |||
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Pysiu
![]() Szkoda, że Wam się nie układa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam przedłużane pierwszy raz metodą 1:1 przez szwagierkę. Zakładanie zajmuje chwilę... Jak zobaczyłam je w lustrze to stwierdziłam, że wglądam dziwnie - ale nie miałam pomalowanych dolnych, i że są za długie... Musiałam się z nimi "przespać" ![]() ![]() Cytat:
Fotograf - zdjęcia bardzo nam się podobają bo są takie normalne i piękne zarazem... jednak idzie wyczuć, że mu na nas nie zależy. Chce 2300 (przygotowania, ceremonia, wesele, plener w dniu ślubu, album, ok 1000 zdj na płycie) a jak byśmy chcieli gdzieś pojechać np do Zakopca to dodatkowo plener innego dnia 600zł, a jak gdzieś w obrębie miasta to z 300zł. Do tego był oburzony jak spytaliśmy się co się stanie jak by sie nie zjawił bo coś tam. Od razu przyjął, że chodzi nam o jego śmierć i wkurzył się bo przecież na to nic nie poradzi ![]() Dj/wodzirej nr 1 - Małżeństwo, on dj - ona wodzirej -chcą 1500zł. -bardzo mili, ugodowi, myślę, że dogadamy się w kwestii muzyki (tj zagrają co będizemy chcieli) Jednak to on jest bardziej charyzmatyczny. -nie widzieliśmy żadnych filmików i tż ma do tego zastrzeżenia. - za 500zł babka będzie nam "animować dzieci" Tj, w przerwach będzie malować twarze, rysować, robić coś z papieru i duże bańki mydlane. dj/wodzirej nr 2 - też 2 osoby (dwóch panów) spotkaliśmy się z jednym, odpowiadającym za prowadzenie wesela. - chcą 1500 - mało ugodowy - tj. ma swoją wizję i widać, że zna się na tym co robi, jest asertywny, ale w końcu zawsze stwierdzał, że będzie tak jak ja chcę ![]() - muzycznie zgadzamy się w 95% Też lubi to co my ![]() - podoba się tż'owi bo wydaje się bardziej profesjonalny - nie będzie specjalnej animacji dzieci poza układami i zabawi. - wydaje się lepszy, ale próbuje się rządzić ![]() Z jednej strony tamci byli sympatyczniejsi, a z drugiej wydaje mi się, że ten drugi ma lepsze zdolności przywódcze i nie będę musiała martwić się o nic - a jak mu zabronię zrobienia kółeczka to przecież nie zrobi ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-25 o 15:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które są tutaj od początku i dłużej ode mnie, mam pytanie o pocztę... Kiedy mogę uśmiechnąć się o dostęp do niej...?
![]()
#3774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3227 i https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3371 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ!!! ![]() Nati_kk i docik10 gratuluję sukienek, wyglądacie pięknie!!! Aż sama bym chciała mieć już swoją ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Ja też. Jak będę tylko miała umowę to jestem chętna na dzidziusia, ale jak do ślubu nadal się nie uda to trudno, po ślubie i tak rozpoczniemy starania. Nie będę czekać w nieskończoność.
Powodzenia ![]() Cytat:
Wróciłam z pracy i zaraz zabieram się za obmyślanie, jaką lekcję zrobić na hospitacji. Myślałam o wykorzystaniu rzutnika i zrobieniu lekcji w formie prezentacji. Z jedną klasą przetestowałam i byli zadowoleni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Blond forever!
|
Oprócz revitalash jest jeszcze xlash, która ma podobne działanie
![]() Ja z moim TŻ mieszkaliśmy razem przez dwa miesiące i to były najcudowniejsze 2 miesiące naszego związku ![]() ![]()
![]() |
#3780 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() magdalenka_w_86 wspólczuje hospitacji, nie wiem czego uczysz ale po podpisei wnioskuje że niemiecki - na jezyku zawsze fajnie wychodza jakies dialogi w parach albo zadania w grupach, nowe technologie (tak więc rzutnik i prezentacja jak najbardziej) ![]() ![]() uciekam do drugiej pracy, pap
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.