Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 13:52   #3751
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
ane3kaa dziękuję

Pysia mówią, że początki bywają trudne... niewątpliwie jest to dla Was nowa sytuacja i chyba się trochę pogubiliście w tym wszystkim. Każde ma swoje przyzwyczajenia, których drugie może nie do końca rozumie... Musicie szczerze porozmawiać o zaistniałej sytuacji, o tym jakie macie oczekiwania, wyjaśnić nieporozumienia i spróbować znaleźć jakieś wyjście z tego. Trzymam kciuki żeby wszystko się między Wami ułożyło
już tego próbowałam.... przez dzień było ok, a później znów to samo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:52   #3752
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
hejo
Melduję, że wróciłam z weekendu i przeczytałam mniej więcej co drugą stronę wątku

Byliśmy na spotkaniu z 2 dj/wodzirej i jednym foto. Jestem trochę zawiedziona foto i nie mogę zdecydować się na dj'a.... idę coś zjeść i później Wam napiszę.

aaa i wróciłam z mega długimi rzęsami fajna sprawa i na ślub też sobie zrobię
My w piątek podpisaliśmy umowę z fotografem i teraz czeka nas wybór zespołu i też już mam dość mnie każdy mówi, że mam super długie rzęsy, więc chyba nie będę nic z nimi robić

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
hmmm... a moze to jakas depresja?

W sumie teraz jestem za uzywka, a co w koncu kupie to sie dopiero okaze
Właśnie, kobieta zmienną jest

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
chyba w żadnych. Gotowanie-ja. Sprzatanie-niby powiedział, że to jego działka, ale jak ktoś ma tak sprzątać to ja dziękuje prasowanie-moja działka, pranie-moja działka, zakupy-moja działka, koty (trzy)-moja działka (ewentualnie od czasu do czasu brat TŻ wyczyści kuwety). On tylko przychodzi z pracy i jest zmęczony i pada zaznaczam, że ja też pracuję, musze dojeżdzać autobusem i jak ide do pracy nie ma mnie w domu ok 12 h. Ja wiem, że Jego czasem nie ma 14 h, ma dobrą pracę, On zarabia 3 razt więcej, ale bez przesady czuję się jak sprzątaczka, kucharka i pomoc domowa. Kłótnie o ślub, o kasę, generalnie o wszystko. A najbardziej mnie boli ten brak czułości, zainteresowania moją osobą itd
Sporo tego ja z TŻ też na początku kłóciłam się o sprzątanie, itp., ale nie aż tak... i dość szybko to minęło. Jak mu powiem co ma zrobić to zrobi, ale sam z siebie... phi próbowaliście szczerze pogadać i wprowadzić jakieś zasady, podziały?
Stary 2013-02-25, 13:55   #3753
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
super! też się chętnie dowiem co to za "magiczny specyfik"
wiem tylko, ze taka kuracja za 300zl to na pol roku jest, a na 3 miechy za 200zl, wiec oplaca sie pierwsza opcje wybrac...

Moze gdzies na all albo ebay jest taniej.... tylko trzeba by nazwe znac

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
całkiem możliwe, ale to znikąd się nie bierze. Czuję się tak strasznie beznadziejnie, okropnie, brzydko, grubo itp czuję, że do niczego się nie nadaję

ja też tak uważam, On teoretycznie też. W praktyce wygląda to tak, że ja wracam do domu z zakupami, stoje w kuchni przy garach po 2h, pozniej musze posprzątać i i kłade sie do łóżka padnięta po północy. A jak Mu mówie, że chciałabym, żeby mi pomógł to wtedy spędzalibyśmy więcej czasu razem, wczesniej moglibyśmy się położyć i jeszcze np jakiś film obejrzeć to On mówi, że nie musze gotować że On se kupi obiad w pracy najwyżej (a ja? ). A wiadomo, że to kosztuje, a chcąc zbierać na ślub nie mogę sobie pozwolić, żeby na same Jego obiady w miesiącu szło 500 zł

naprawdę, nie wiem co się stało z człowiekiem, którego tak strasznie pokochałam
aż nie chce mi sie wierzyc, ze czlowiek moze sie az do tego stopnia zmienic??

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:55   #3754
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
już tego próbowałam.... przez dzień było ok, a później znów to samo
jeśli tylko Ty będziesz się strać żeby było dobrze to, to niczego między Wami nie zmieni... A Twój Tż nie widzi problemu?
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:56   #3755
misia880
Zakorzenienie

waniliova a jaki chcecie zespol ?
moge wam mój polecic ;p z będzina są

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:56   #3756
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
kurcze...strasznie egoistyczne podejście ma
a mówią, że ja jestem egoistką
naprawdę, nie umiem rozgryźć tego co się z Nim dzieje. Powiedziałam, że może musimy iść razem do jakiegoś terapeuty/psychologa (jak Kasia i Tomek z zerialu chodzili) to się śmieje z tego...
A ja naprawdę długo tak nie pociągnę, jestem kłębkiem nerwów.

Dziś jest idealny dzień, żebym zdała sobie sprawe z tego co sie ze mną dzieje...mam wolne. Spałam do 11nastej, nie chciałam otwierać oczu. Do teraz chodze w piżamie. Nie chce mi się nawet ubrać, pomalować, wyjść do sklepu, do ludzi...bo po co

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-02-25, 13:57   #3757
Waniliova
Zakorzenienie

Moje typy sukni ślubnej:

1. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:211
2. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:163
3. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:199
4. http://www.google.pl/imgres?q=suknie...d=1t:429,i:217

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 14:00   #3758
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
naprawdę, nie umiem rozgryźć tego co się z Nim dzieje. Powiedziałam, że może musimy iść razem do jakiegoś terapeuty/psychologa (jak Kasia i Tomek z zerialu chodzili) to się śmieje z tego...

Dziś jest idealny dzień, żebym zdała sobie sprawe z tego co sie ze mną dzieje...mam wolne. Spałam do 11nastej, nie chciałam otwierać oczu. Do teraz chodze w piżamie. Nie chce mi się nawet ubrać, pomalować, wyjść do sklepu, do ludzi...bo po co
ta sytuacja do normalnych na pewno nie należy... wiadomo, kłótnie zdarzają się w każdym związku, ale nawet po największej burzy świeci słońce, a u Was tego zabrakło, a Tż zdaje się nie dostrzegać problemu...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-25, 14:00   #3759
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
My w piątek podpisaliśmy umowę z fotografem i teraz czeka nas wybór zespołu i też już mam dość mnie każdy mówi, że mam super długie rzęsy, więc chyba nie będę nic z nimi robić

Właśnie, kobieta zmienną jest

Sporo tego ja z TŻ też na początku kłóciłam się o sprzątanie, itp., ale nie aż tak... i dość szybko to minęło. Jak mu powiem co ma zrobić to zrobi, ale sam z siebie... phi próbowaliście szczerze pogadać i wprowadzić jakieś zasady, podziały?
On sam od siebie niczego nie zrobi. A nie lubi jak mówie Mu co ma robić jak już coś zrobi to na odwal i zawsze znajdzie jakies wytłumaczenie. On twierdzi, że On po pracy nie ma na nic siły i zagroził, że jak mi się nie podoba to, że go tak dlugo nie ma w domu to On się przyjmie do pracy do komisu koło bloku za 1500zł

Cytat:
jeśli tylko Ty będziesz się strać żeby było dobrze to, to niczego między Wami nie zmieni... A Twój Tż nie widzi problemu?
On twierdzi, że ze mną jest problem...nie z Nim jedyny problem jaki w sobie zauważa to brak ochoty na sex, ale genralnie nic z tym nie robi

sorki, że Wam tak głowe zawracam ...ale Mamie nie mogę powiedzieć jaka jestem nieszczęśliwa bo serce by Jej pękło, a w pracy nie moge się tak rozklejać...
Rozważam najgorsze...rozstanie....

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-02-25 o 14:02
Stary 2013-02-25, 14:01   #3760
KaEs
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny!

wczoraj nie pojechaliśmy do Cz na targi ślubne, bo Tż obchodził 25 l. ale akurat los chciał i w naszej galerii odbywały się targi totalna kicha była

bardzo nam się spodobał hamer biały, ale musimy to poważnie przemyśleć, bo życzą sobie 1000 zł, no a nam się wydaje że to akurat sporo...

co do dekoracji to jak usłyszałam cenę, to się zlękłam masakrycznie. Cena standardowa (z krzesłami już) 2200-2500 zł Czy to nie jest za dużo??? Bo mnie ta cena przeraziła...

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
też nie wpasowuje się w mój styl, ale faktycznie dół ma ciekawy jak koleżanka to możesz przymierzyć i zobaczysz jak się czujesz

pysia1987 początki są zawsze trudne, dotrzecie się jeszcze

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:02   #3761
aneczka25057
Rozeznanie

Widzę, że mamy podobny gust
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 14:05   #3762
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Pysiu, przykro mi, że zamiast cudowności czujesz rozczarowanie Tak jak pisze aneczka pogadajcie o tym, o tym czego oczekiwaliście, co Was boli. Nie może być tak jak jest teraz...wykończysz się...
Trzymam kciuki, żebyście znaleźli kompromis

I co by inni nie mówili, jestem za tym żeby pary mieszkały razem przed ślubem..

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:08   #3763
KaEs
Wtajemniczenie

Teraz doczytałam wszystkie komentarze... Pysiu to zabrzmi brutalnie, ale lepiej przed ślubem, niż po.... Mam nadzieję, że jednak Twój Tż przemyśli sobie wszystko i zmieni sowje postępowanie...

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

rom4ntyczk4 dziś wieczorem sprawdź pocztę

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:09   #3764
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
On sam od siebie niczego nie zrobi. A nie lubi jak mówie Mu co ma robić jak już coś zrobi to na odwal i zawsze znajdzie jakies wytłumaczenie. On twierdzi, że On po pracy nie ma na nic siły i zagroził, że jak mi się nie podoba to, że go tak dlugo nie ma w domu to On się przyjmie do pracy do komisu koło bloku za 1500zł

On twierdzi, że ze mną jest problem...nie z Nim jedyny problem jaki w sobie zauważa to brak ochoty na sex, ale genralnie nic z tym nie robi

sorki, że Wam tak głowe zawracam ...ale Mamie nie mogę powiedzieć jaka jestem nieszczęśliwa bo serce by Jej pękło, a w pracy nie moge się tak rozklejać...
dziwne to wszystko jakieś... zastanawia mnie dlaczego On nie próbuje Cię w ogóle zrozumieć? Przecież też masz prawo być zmęczona, przytłoczona obowiązkami, a mimo wszystko starasz się to ogarnąć. Z tego co piszesz to Twój Tż nie przejawia nawet odrobiny chęci żeby poprawić relacje między Wami, na dodatek o wszystko obwinia Ciebie. A tak to nigdy nie jest, że "winna" jest tylko jedna strona
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-25, 14:14   #3765
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A jak Anglia będzie grała w finale?
Zresztą mecze są w Brazylii, będzie już dawno po poprawinach w trakcie finału
Ja się cieszę, że na mój wypada 1/8, a nie jakieś późniejsze fazy. I na pewno pomyślę nad jakimś kibicowaniem, o ile da radę.
Witam tak w ogóle
Co do pierwszego, to wątpię
Jeśli o drugie chodzi, to dobrze by było :p

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
czyli czysty cyrk
No nie wiem. Według mnie te pytania mają na celu jedynie ustalić czy są jakieś przeszkody do zawarcia małżeństwa. Dla przykładu, zatajona choroba (również psychiczna) stanowi podstawę do późniejszego uznania małżeństwa za nieważne, zatem podobne pytania są jak najbardziej na miejscu, by móc takich sytuacji uniknąć.

Cytat:

Zrób dokładnie to. Ubierz się, umaluj, wyjdź na spacer. Poczujesz się lepiej.
A potem na spokojnie porozmawiaj z Tż Podejmij taką decyzję, jaka będzie dla Ciebie najlepsza.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 14:18   #3766
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Pysiu, naprawdę mi przykro że tak to wygląda..
(oczywiście odpisałam po drugim Twoim poście a wyświetliło się po wszystkich!)
Musi Ci być bardzo źle i ciężko, że myślisz o rozstaniu... A może powiedz mu o tym.. szczerze z nim porozmawiaj. Może on nie zdaje sobie w ogóle sprawy jak się czujesz?...
Z tego co piszesz nie wygląda to dobrze...

Ja mieszkam z Tżtem od 5 lat w jednym pokoiku (najpierw na studiach 9m2, teraz 18..) i przez ten czas mogę na palcach jednej ręki zliczyć ile razy się kłóciliśmy...a i te kłótnie kończyliśmy przed pójściem spać..
Nie wyobrażam sobie tego co Ty przeżywasz (tym bardziej, że jest to zupełnie przeciwne do tego czego się spodziewałaś, czego oczekiwałaś...)

Kasiu- sprawdzę na pewno

Zaraz na kurs tańca mykamy

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:31   #3767
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ostatni jedyny chyba miły gest z Jego strony to to, że przelał mi kasę na ciuchy i buty, żebym sobie na wiosne coś kupiła ale też nie wiem czy to było z dobrego serca, czy raczej po to, żebym się odczepiła na jakiś czas

ide się ogarnąć, i ide po żarcie dla kotów, i gdzieś sobie jakiś obiad zjeść bo w domu nic nie zrobiłam
szkoda, że nawet tutaj nie mam żadnej koleżanki, żeby na piwo iść
a do Katowic jecać mi się nie chce

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-02-25, 14:35   #3768
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
aaa i wróciłam z mega długimi rzęsami fajna sprawa i na ślub też sobie zrobię
ile zapłaciłś?

tez się zastanawiam nad tymi rzęsami na ślub ale podobno się przerzedzają rzęsy naturalne i że lepiej odżywki i ta z revitalash jest dobra
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:45   #3769
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ile zapłaciłś?

tez się zastanawiam nad tymi rzęsami na ślub ale podobno się przerzedzają rzęsy naturalne i że lepiej odżywki i ta z revitalash jest dobra
to jest ta droga?

znalazlam http://allegro.pl/revitalash-odzywka...050130525.html

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

a tu na pol roku http://allegro.pl/revitalash-odzywka...058271547.html

Wymianka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 14:46   #3770
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dwie wizażanki z naszego wątku kupiły suknie ślubne
O kurczak, a które dokładnie, abym sobie sprawdziła na 1 str.?

pysia, Kochana musisz być silna Faktycznie TŻ dziwnie się zachowuje... Przecież jesteście w związku -razem i razem macie wszystko czynić. Może popróbuj przekonać go tą terapią... To może być dobry pomysł...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:53   #3771
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
A ja zaczynam coraz powazniej myslec na kupnem uzywanej kiecy
Ja też Wczoraj pokazywałam TŻ-owi śliczne kiecki używane za 400-500zł i sam mówił że ładne Więc da się go przekonać

Cytat:
chyba w żadnych. Gotowanie-ja. Sprzatanie-niby powiedział, że to jego działka, ale jak ktoś ma tak sprzątać to ja dziękuje prasowanie-moja działka, pranie-moja działka, zakupy-moja działka, koty (trzy)-moja działka (ewentualnie od czasu do czasu brat TŻ wyczyści kuwety). On tylko przychodzi z pracy i jest zmęczony i pada zaznaczam, że ja też pracuję, musze dojeżdzać autobusem i jak ide do pracy nie ma mnie w domu ok 12 h. Ja wiem, że Jego czasem nie ma 14 h, ma dobrą pracę, On zarabia 3 razt więcej, ale bez przesady czuję się jak sprzątaczka, kucharka i pomoc domowa. Kłótnie o ślub, o kasę, generalnie o wszystko. A najbardziej mnie boli ten brak czułości, zainteresowania moją osobą itd
Napewno się dogadacie Jeśli mu na Tobie zależy to musi zrozumieć że ty też masz czasem dosyć. Ja z TŻ-tem nie mieszkam ale wiem że w domu czy nawet jak jest u mnie bardzo pomaga. Wiem że do gotowania się nie wtrąca i to będzie moja działka, ale sprząta sam z siebie. Nawet potrafi po obiedzie pomyć u mnie stertę naczyń Rozumiem że Twój TŻ pracuje, ale to nie jest wytłumaczenie. Każdy mężczyzna pracuje i jeszcze pomaga w domu. A jeśli rozmowa nic nie pomaga, to może terapia szokowa? Przestań sprzątać. Może jak się zakopie we własnych ciuchach i nie będzie miał szklanki na kawę to pomyśli? Ty zaciśnij zęby i to jakoś wytrzymasz

Fajne, fajne Tylko w tej ostatniej coś mi nie pasi

Cytat:
Ostatni jedyny chyba miły gest z Jego strony to to, że przelał mi kasę na ciuchy i buty, żebym sobie na wiosne coś kupiła ale też nie wiem czy to było z dobrego serca, czy raczej po to, żebym się odczepiła na jakiś czas

ide się ogarnąć, i ide po żarcie dla kotów, i gdzieś sobie jakiś obiad zjeść bo w domu nic nie zrobiłam
szkoda, że nawet tutaj nie mam żadnej koleżanki, żeby na piwo iść
a do Katowic jecać mi się nie chce
Masz nas Co prawda z piwem może być problem, ale wygadać się zawsze możesz

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:02   #3772
Kate Noir
Zakorzenienie

Hej Pysiu
Szkoda, że Wam się nie układa Jak wyglądało jego sprzątanie i gotowanie jak nie mieszkaliście razem? Przecież ktoś musiał to robić. Jak go teraz nie wychowasz to później będziesz miała problem Mieszkam z tż'em od pół roku i u nas czasem jest lepiej a czasem gorzej... nigdy nie jest tak, że będzie idealnie. Raz nie odzywaliśmy się do siebie przez tydzień.

Cytat:
przedluzalas?
napisz cos wiecej, bo sama mam w planach podobny zabieg

slyszalam o jakiejs odzywce na porost rzes, ale 300zl kosztuje, wiec nie wiem czy warto
Cytat:
o właśnie! pierwszy raz robiłaś? powiedz o tym coś więcej, mi też marzą się dłuższe rzęsy na ślub...
Już piszę
Miałam przedłużane pierwszy raz metodą 1:1 przez szwagierkę. Zakładanie zajmuje chwilę... Jak zobaczyłam je w lustrze to stwierdziłam, że wglądam dziwnie - ale nie miałam pomalowanych dolnych, i że są za długie... Musiałam się z nimi "przespać" Następnego dnia stwierdziłam, że są boskie Wzięłam te krótsze.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
O widzisz... ja mam krótkie i jasne, więc są jak najbardziej dla mnie.

Fotograf - zdjęcia bardzo nam się podobają bo są takie normalne i piękne zarazem... jednak idzie wyczuć, że mu na nas nie zależy. Chce 2300 (przygotowania, ceremonia, wesele, plener w dniu ślubu, album, ok 1000 zdj na płycie) a jak byśmy chcieli gdzieś pojechać np do Zakopca to dodatkowo plener innego dnia 600zł, a jak gdzieś w obrębie miasta to z 300zł.
Do tego był oburzony jak spytaliśmy się co się stanie jak by sie nie zjawił bo coś tam. Od razu przyjął, że chodzi nam o jego śmierć i wkurzył się bo przecież na to nic nie poradzi Zrobiło się niemiło.

Dj/wodzirej nr 1
- Małżeństwo, on dj - ona wodzirej
-chcą 1500zł.
-bardzo mili, ugodowi, myślę, że dogadamy się w kwestii muzyki (tj zagrają co będizemy chcieli) Jednak to on jest bardziej charyzmatyczny.
-nie widzieliśmy żadnych filmików i tż ma do tego zastrzeżenia.
- za 500zł babka będzie nam "animować dzieci" Tj, w przerwach będzie malować twarze, rysować, robić coś z papieru i duże bańki mydlane.

dj/wodzirej nr 2
- też 2 osoby (dwóch panów) spotkaliśmy się z jednym, odpowiadającym za prowadzenie wesela.
- chcą 1500
- mało ugodowy - tj. ma swoją wizję i widać, że zna się na tym co robi, jest asertywny, ale w końcu zawsze stwierdzał, że będzie tak jak ja chcę Chodziło głównie o "kółeczka" które on kocha a ja wręcz przeciwnie.
- muzycznie zgadzamy się w 95% Też lubi to co my więc poza stworzeniem listy niechcianych hitów to nie będę musiała przejmować się tym, co puści.
- podoba się tż'owi bo wydaje się bardziej profesjonalny
- nie będzie specjalnej animacji dzieci poza układami i zabawi.
- wydaje się lepszy, ale próbuje się rządzić i nie wiem czy to plus czy minus.
Z jednej strony tamci byli sympatyczniejsi, a z drugiej wydaje mi się, że ten drugi ma lepsze zdolności przywódcze i nie będę musiała martwić się o nic - a jak mu zabronię zrobienia kółeczka to przecież nie zrobi

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-02-25 o 15:08
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:04   #3773
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dziewczyny, które są tutaj od początku i dłużej ode mnie, mam pytanie o pocztę... Kiedy mogę uśmiechnąć się o dostęp do niej...?

Stary 2013-02-25, 15:06   #3774
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
to jest ta droga?

znalazlam http://allegro.pl/revitalash-odzywka...050130525.html

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

a tu na pol roku http://allegro.pl/revitalash-odzywka...058271547.html
Tylko jak ją się nakłada? Myślałam że ona ma normalną szczoteczkę jak tusz do rzęs Ja muszę coś zrobić z rzęsami bo po chemii nie odrosły i jest ich mało i są mikro

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
O kurczak, a które dokładnie, abym sobie sprawdziła na 1 str.?

pysia, Kochana musisz być silna Faktycznie TŻ dziwnie się zachowuje... Przecież jesteście w związku -razem i razem macie wszystko czynić. Może popróbuj przekonać go tą terapią... To może być dobry pomysł...
Z tego co się orientuję to;
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3227
i
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3371

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:12   #3775
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:

DZIĘKUJĘ!!!

Nati_kk i docik10 gratuluję sukienek, wyglądacie pięknie!!! Aż sama bym chciała mieć już swoją . Zazdroszczę i raz jeszcze gratuluję

Stary 2013-02-25, 15:15   #3776
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja mam plan dostać umowe o prace
i wtedy mysleć o dziecku
Ja też. Jak będę tylko miała umowę to jestem chętna na dzidziusia, ale jak do ślubu nadal się nie uda to trudno, po ślubie i tak rozpoczniemy starania. Nie będę czekać w nieskończoność.

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!! Jutro mam o 9 rozmowę o prace wiec trzymajcie kciuki
Powodzenia

Cytat:
Nie mój styl, ale całkiem ładna.

Wróciłam z pracy i zaraz zabieram się za obmyślanie, jaką lekcję zrobić na hospitacji. Myślałam o wykorzystaniu rzutnika i zrobieniu lekcji w formie prezentacji. Z jedną klasą przetestowałam i byli zadowoleni.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:24   #3777
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

po to jestesmy żebyś sie wygadała, a moze zagroź teraz ze jesli sie nie zmieni to wyprowadzasz się za tydzien....
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:26   #3778
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jak ją się nakłada? Myślałam że ona ma normalną szczoteczkę jak tusz do rzęs Ja muszę coś zrobić z rzęsami bo po chemii nie odrosły i jest ich mało i są mikro

Z tego co się orientuję to;
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3227
i
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3371
ponoc jest ona w formie wygodnego aplikatora, takze z nakladaniem nie powinno byc problemu, bo naklada sie tylko u nasady chyba

Wymianka
Stary 2013-02-25, 15:31   #3779
Blondi2989
Blond forever!

Oprócz revitalash jest jeszcze xlash, która ma podobne działanie

Ja z moim TŻ mieszkaliśmy razem przez dwa miesiące i to były najcudowniejsze 2 miesiące naszego związku Chciałabym do tego wrócić jak najszybciej
Stary 2013-02-25, 15:33   #3780
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

Wróciłam z pracy i zaraz zabieram się za obmyślanie, jaką lekcję zrobić na hospitacji. Myślałam o wykorzystaniu rzutnika i zrobieniu lekcji w formie prezentacji. Z jedną klasą przetestowałam i byli zadowoleni.
Witam, przeczytalam wszytsko w przerwie między jedna a druga zmiana i coraz bardziej chciałabym znalezc czas żeby moc poprzymierzac jakies kiecki
magdalenka_w_86 wspólczuje hospitacji, nie wiem czego uczysz ale po podpisei wnioskuje że niemiecki - na jezyku zawsze fajnie wychodza jakies dialogi w parach albo zadania w grupach, nowe technologie (tak więc rzutnik i prezentacja jak najbardziej) będę trzymac kciuki

uciekam do drugiej pracy, pap
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości