|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
A to twój mężczyzna nie przekonany do dziecka? ja czekałam aż obydwoje dorośniemy do tej decyzji...
|
|
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
Niby juz tak, ale dlugo to trwalo.
A bo mieszkanie za male, a to a to tamto i takie wynajdywanie wymowek ;p A ja mam 29 lat zaraz(on nie mniej) wiec na prawde nie ma na co czekac, boje sie ze jak zadlugo bede zwlekala to dopiero beda klopoty. |
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko ja mam w tym roku 30-ści, ale wcześniej też ciągle mi się wydawało, że mam jeszcze duuużo czasu... tylko żyłam w nieświadomości, bo myślałam, że jak się człowiek przestanie zabezpieczać i zacznie starać o dziecko to od razu się zajdzie w ciążę
|
|
|
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
I ja tak sobie myslalam :P
ciagle sobie tlumaczylam, za rok to dobry termin:P i tak przez kilka lat ![]() a jak postanowilam ze juz czas najwyzszy, to musialam przekonac jeszcze jedna osobe:P ![]() Dobranoc Malgos_12 znikam spac milej nocki zycze ![]() I witajcie dziewczynki co rano zajzycie ![]() dzisiaj my bylysmy pierwsze :P Edytowane przez ewann84 Czas edycji: 2013-02-25 o 00:35 |
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
widzę, że wczoraj nie próżnowałyście ![]() ja jestem wykończona po weekendzie i wszystko mnie boli....ale 11 stron napisałam ![]() Justi wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń i dużo zdrówka ![]() Małgoś ja byłam już zdecydowana na tą keratynę, bo właśnie prostuję włosy bardzo często i chciałam dać im trochę "odpocząć" od żelazka, ale moja fryzjerka, znając moje upodobania, odradziła mi.....tak jak napisała Kasia, efekt świetny na początku a potem te "specjalne" szampony przestają działać....
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie z rana
. Ja juz w autobusie siedze i jade do pracy . Powiedzcie mi czy do badania TSH trzeba byc na czczo?---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- justi, wszystkiego najlepszego. Duzo zdrowka i przede wszystkim spelnienia marzen
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Justi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i miłości, moc śmiechu i słodkości, mało smutku oraz łez no i pełni szczęścia też
|
|
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie po bombkach, przyszła@ i to z dużym impetem 3 dni wczzesniej niż powinna....Justii-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!SAMYCH WSPANIAŁOŚCI
|
#4119 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Cytat:
![]() Czytam o waszym prostowaniu i z chęcią bym się zamieniła,. moje włosy są proste jak drut, a ja zawsze marzyłam o kręconych ![]() Tym bardziej, że u mnie w rodzinie połowa sióstr ma proste po dziadku włosy, a druga płowa śliczne blond loczki po babci Ale tak chyba zawsze jest, że chce się tego co się nie ma Zawsze się śmieje, że może po ciąży mi się pokręcą, bo hormony zaczną szaleć ![]() My wczoraj też miło spędziliśmy dzień, byliśmy w kościele, później u babci K, u moich dziadków i na końcu u chrześniaka K. Opiliśmy się herbaty, że nie wiem W ogóle chrześniak K jest strasznie ślicznym i słodkim chłopcem, ma blond włoski i duże czarne oczy. Zawsze jak od niego wracamy to sobie marzymy, żeby nas synek był do niego podobny Wczoraj jak popatrzyłam jak K się nim opiekuje, to aż mnie coś w środku ścisnęło, że my jeszcze nie mamy takiego brzdąca ![]() Justii wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo miłości, aby ten rok przyniósł Ci upragnione maleństwo Ja spadam teraz do lekarza po zaświadczenie, a potem do up. |
|
|
|
|
#4120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Izetka, tak jak pisałaś IDZIE WIOSNA :d
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
|
#4121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(co nie oznacza, że nie jesteś młoda! ) Izetka oj posieszyła się ta @ ale kolejny przyjemny cykl przed Wami ![]() Justiii dużo, dużo uśmiechu na buźce każdego dnia, spełnienia marzeń, w tym oczywiście pięknych II kreseczek ! ![]() ja też mam dziś wolny dzień i nie wiem co ze sobą zrobić wrrrr. A Ty pewnie jakąs imprezkę wieczorną szykujesz? ![]() kurcze wiosna niby idzie, u nas temp na + i wszystko się topi ale jeszcze słoneczka brakuje za oknem. Bo dziś szaro i ponuro. didi rozmawiałyśmy o dietce i szczerze mówiąc ten tydz sobie odpuściłam, jakoś tak wyszło bo sporo spotkan towarzyskich mieliśmy ale dziś rano stanęłąm przed lustrem i na wagę i se myślę o nie nie, jeszcze kilka m-cy i zobacze siebie sprzed 2 lat i kategorycznie koniec dogadadzania sobie słodyczami i winkiem miało być -5kg do końca marca i będzie a Tobie jak idzie??u mnie dziś 24dc i do (nie)spodziewanej @ jeszcze ponad tydzień i powiem Wam, że mimo że przejmuje sie już troszkę tymi staraniami to ost dni wogóle nie myślałam czy @ przyjdzie czy nie i przyznaje Wam rację, że tak jest lepiej
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
ja slyszalam ze nie 3ba na czczo, tylko pewnych lekow nie mozna brac,ale jak pisze didi610 na pewno to nie zaszkodzi
|
|
|
|
#4123 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bawiliśmy się super co prawda tylko 3 dni ale tygodnia byśmy nie wytrzymali Nie ma co data do ślubu była idealna Dla nas szczegolnie bo miesiąc później zmarł chrzestny tż i było by po weselu gdybyśmy wybrali poźniejszą date ....Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Kasia mój mężuś nie ułatwia mi diety a moja silna wola robi ze mną co chce....muszę ze sobą poważnie porozmawiać i się ogarnąć...ale idzie wiosna i będzie dużo świeżych warzyw więc będzie łatwiej ![]() moim największym problemem jest to, że nie umiem sobie odmówić wielu rzeczy, ze słodyczami nie mam problemu bo mam na nie ochotę rzadko....ale cała reszta kusi
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." Edytowane przez didi610 Czas edycji: 2013-02-25 o 13:07 |
|
|
|
#4125 | |
|
Rozeznanie
|
moze i ja do waszej diety sie przylacze
![]() dzis bede sadzila ziola. kupilam juz doniczki i nasionka ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
tez sie nad tym zastanawiam tymbardziej ze mialam 1dzien slabego, 1 mocnego plamienia i 1 dzien@ i koniec ;/ |
|
|
|
|
#4126 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dzisiaj bylam u pielegniarki zrobic test ciazowy, byl jadnak negatywny. Lecz nie rozumie dlaczego nie mam okresu?? :-O Moze wy bedziecie wiedzialy czy jest mozliwosc bycia w ciazy i test negatywny?? za tydzien znow bede robila test i miejmy nadzieje ze @ nie przyjdzie a test bedzie pozytywny. pozdrawiam
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Ale mi się dłużą te dni, tak szaro buro na dworzu .... Widze, że powoli przychodzą do Was wredne @, no zobaczymy dla kogo luty będzie szczęśliwym miesiącem .Dziewczyny jeszcze jest szansa na bobasa w 2013 roku bo marzec za pasem. Nie wiem jak Wy, ale ja bym wolała bobasa z początku roku niż z końca
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Rozeznanie
|
ja sie wcale nie obraze jak bedzie z konca roku - tak jak mamusia :P
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
i ja juz po pracy
. Odwiedzilam tez laboratorium. Jutrto wyniki. Zbaczymy jak tam u mnie te TSH
|
#4130 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecznie_pod_wiatr ja nie pytając się nikogo o nic wszystkie na wszelki wypadek robilam na czczo , a dziś byłam kluta już ostatni raz
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
sama z siebie
. Najprawdopodobniej gin do ktorej sie przepisalam i tak by mi kazala zrobic TSH bo prawie kazdej pacjentce zleca. Wiec wolalam wydac 19 zl i juz na pierwsza wizyte miec
|
#4133 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, ale miałam intensywny weekend, chyba nie nadrobię Was ;-(.
Mój brat do nas przyjechał, postanowiliśmy odświeżyć salon, a że akurat kupiliśmy nowe mebelki , było malowanie ścian i sprzątanie. Justii 100- ówka !! A poza tym mam takiego lenia jak nigdy, to chyba ta pogoda szaro, buro i ponuro !
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a swoją drogą mowiłaś że to może byc oznaka wiosny!!!! ta Twoja wcześniejsza @ ![]() naprawdę coś namsie poprzestawiało, większośc w tym cyklu dostaje @ wcześniej... ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39439111]Cześć To ładnie wczoraj podgoniłaś pracę ![]() Czytam o waszym prostowaniu i z chęcią bym się zamieniła,. moje włosy są proste jak drut, a ja zawsze marzyłam o kręconych ![]() Tym bardziej, że u mnie w rodzinie połowa sióstr ma proste po dziadku włosy, a druga płowa śliczne blond loczki po babci Ale tak chyba zawsze jest, że chce się tego co się nie ma Zawsze się śmieje, że może po ciąży mi się pokręcą, bo hormony zaczną szaleć ![]() My wczoraj też miło spędziliśmy dzień, byliśmy w kościele, później u babci K, u moich dziadków i na końcu u chrześniaka K. Opiliśmy się herbaty, że nie wiem W ogóle chrześniak K jest strasznie ślicznym i słodkim chłopcem, ma blond włoski i duże czarne oczy. Zawsze jak od niego wracamy to sobie marzymy, żeby nas synek był do niego podobny Wczoraj jak popatrzyłam jak K się nim opiekuje, to aż mnie coś w środku ścisnęło, że my jeszcze nie mamy takiego brzdąca ![]() Justii wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo miłości, aby ten rok przyniósł Ci upragnione maleństwo Ja spadam teraz do lekarza po zaświadczenie, a potem do up.[/QUOTE] ewelika to samo sopbie mysle jak patrzę na mojego tż ta bawiącego się z moim 3letnim chrzęniakiem, jak się bawią samochodami slodko to wygląda
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Babka powiedziala mi ze najlepiej z rana i na czczo robic badania. Ale jak juz nie ma sie mozliwosci byc rano to mozna o kazdej porze ale trzeba byc na czczo 2 godz . Ja oczywiscie dopytywalam o te konkretne badanie
|
|
#4136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4137 |
|
Rozeznanie
|
u nas to właśnie mężuś jest na diecie
już 10 kg zrzucił teraz robi rzezbę ćwiczy ostro
|
#4138 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny
bierzecie duzo "wspomagaczy"? dzis zalogowalam sie na ovufriend i jak popatrzylam na niektore wykresy to niektore kobitki biora kwas foliowy, niepokalanek, wiesiolek,wapno, witaminab, olej rybi - wszystko na raz |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale do wspomagaczy to on się nie zalicza
|
|
#4140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie będę kłamać... to na prawdę miłe, jak słyszę komplementy, że nie wyglądam na swój wiek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie bez zmian nadal zero krwawienia, ale @ powinnam spodziewać się jutro ... więc czekam
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

25.08.2012r.

3 dni wczzesniej niż powinna....