|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
vixena czy my się znamy?
![]() ![]() ![]() Uciekam zaraz z pracy. Po dzisiejszym dniu wiem, że będzie to beznadziejny tydzień. Szkoda słów. Idę na siłownie, bo muszę się wyżyć, aby komuś nie zrobić krzywdy. Do wieczorka jakby coś!
#3782 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Dzień dobry Laseczki
![]() Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić, jakoś wypadłam z rytmu bycia na bierząco.. W niedzielę byliśmy na targach ślubnych w Częstochowie, wszystko ładnie pięknie ale dla tych którzy dopiero rozpoczynają poszukiwania wszystkiego.. Pod koniec tygodnia chyba pojedziemy zamówić sobie dekoratorkę i to już będzie wszystko ![]() ![]()
#3783 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Te rzęsy też mnie korcą ![]() Co do foto to ja bym go nie wzięła... Tego drugiego dja pewnie też, bo nie lubię jak ktoś nie podziela mojej wizji ![]() Kishlaczkowa Ty chyba 3 miesiace jesteś z nami, co nie?? Dziewczyny ja jestem za dostępem Kishlaczkowej do poczty a wy??? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zakorzenienie
|
Podpisuje się rękoma, nogami i uszami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wy kupujecie takie hula hop z wypustkami?? Mam w domu zwykłe, ale nie chce mi się bawić w obciążanie go ryżem, czy czymś, więc postanowiłam kupić sobie jakieś bardziej profesjonalne.
Ale dotarłam do laski na YT, która mega krytykuje te z wypustkami, że krwiaki się robią, że niszczą kręgosłup, że są za ciężkie... I już sama nie wiem? ![]()
![]() |
#3786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pysia1987 strasznie Ci współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą nie powinnaś robić wszystkiego w domu.. mówisz, ze wolisz juz sama posprzątać bo on to źle robi.. mam fajną babkę na wykładach (pedagogika wczesnoszkolna), która powtarza nam wciąż, że facet to małe dziecko, pozwólmy mu posprzatać, nawet jesli robi to źle, popraw po nim w ukryciu jeśli Cię to denerwuje bo np. są paprochy na dywanie, ale niech sam to robi, bo się przyzwyczai, że wszystko robisz Ty i koniec.. nie zagonisz go później do sprzątania.. zachęć go następnym razem, że fajnie by było, gdyby zwrócił uwagę na paprochy, bo nie lubisz tego, ale nie krzycz i się nie złość, bo zranisz jego ego i koniec ![]() Jeszcze jedna cenna rada od tej babki: Dziecko i facet nie rozrabia, gdy zapewnimy mu jakieś zajęcie. Dziecko i facet nie mogą mieć czasu wolnego, bo wpadają im głupoty do głowy ![]()
![]() |
#3787 | |||
Zakorzenienie
|
misiadelko załamałaś mnie tymi pytaniami z protokołu... W życiu bym nie pomyślała, że jest ich tyle i są takie wnikliwe...
![]() Trzymamy ![]() Cytat:
![]() ![]() pysia1987 strasznie mi przykro, że tak kiepsko Wam się teraz układa... ![]() ![]() Nie mniej jednak bardzo Wam kibicuję i trzymam kciuki żebyscie sie jednak dotarli i żeby wszystko się między wami ułożyło ![]() Cytat:
Jestem za ![]() Cytat:
Jest cięższe od tego zwykłego, a nie ma tych "ostrych" wypustek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
misiadelko właśnie nie wiem co zrobić bo ten dj wydaje mi się najbardziej profesjonalny, boję się, że nie znajdę drugiego na tym poziomie
![]() Kurde, mała_czarna_21 ma przewalone ![]() Co do sukienek to mam tak samo jak velika i misiadelko - na poczatku chciałam skromną a teraz patrzę tylko na pierzaste księżniczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem, a może to ja jestem jakaś dziwna. Może powinnam Mu być wdzięczna za to, że w sumie mnie utrzymuje (tak zarabiam, ale wspominałam kiedyś, że połowa mojej wypłaty idzie na długi-900zł/mc ![]() ![]() Ale w świetle tego co się dzieje z naszym związkiem nie wiem czy w ogóle dojdzie do jakiegokolwiek ślubu. Nawet Mu ostatnio powiedziałam, że jak ma tak wyglądać nasz związek to lepiej niech pierścionka nie kupuje bo po co? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam ogladac PM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mówiłam Mu co mnie boli, martwi itp, ale On twierdzi, że ja przesadzam i że jestem niestabilna emocjonalnie. Że za bardzo się wszystkim przejmuje. Mówi mi, że mnie kocha (ja ostatnio Mu nie mówie)... ale dla mnie same słowa nie znaczą nic ![]() A jeśli chodzi o seks to pytałam się go czy to moja wina, czy go nie pociągam już itp (bo przytyłam w ostatnim roku 12kg), On mówi, że to nie moja wina, a Jego... ale tak jak pisałam nic z tym nie robi :-( dziś już też napewno nie pogadamy bo siedzi dalej w pracy, mają jakąś awarię... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może poszukaj opinii o nich w necie? ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ok idę odkurzać, TŻ pojechał na siłownię, będę później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pysia po tym co piszesz czuje, że już zrezygnowałaś... Myślę, że powinnaś mu uświadomić tak dosadnie, że jeżeli się nie zmieni to koniec, że ma Ci tu i teraz powiedzieć o co chodzi, a nie jakieś domyślanie się... Może zrób romantyczną kolację, pokaż że chcesz znaleźć z tej sytuacji jakieś wyjście, a romantyczna kolacja powinna jakoś złagodzić atmosferę między Wami... Mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni... Tak mi szkoda, że zamiast cieszyć się ślubem zamartwiasz się... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chyba w marcu wybierzemy się na nauki, potem w czerwcu na dni skupienia i dopiero potem możemy robić poradnie ![]() ![]() Właśnie czytałam te pytania tż ![]() ![]() Co do wspólnego mieszkania razem i nie dogadywania się... Oczywiście wiem, że każda z nas jest inna, innych ma tż i inne wizje na życie, ale wiem jedno, nie wolno się poddawać. Wspólne zamieszkanie to wielkie reorganizacja życia obu stron i niestety, ale trzeba się nauczyć w niej żyć. U mnie i u tż też nie zawsze było wesoło i wiele razy chciałam wiać. Ale zostawałam, bo wiedziałam, że to nie ma sensu. Albo zostaniemy razem i poukładamy wszystko albo nie będzie czego układać. Było wiele łez, wiele kłótni, ale dziś mogę powiedzieć, że jest dobrze i cieszę się, że doszliśmy do tak wielu kompromisów poprzez rozmowę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
KaEs ja miałam bardziej płaski brzuch, a Tż zauważył, że wcięcie w talii bardziej się zarysowało
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to dopiero trwa miesiąc, może faktycznie za szybko chcę żeby było idealnie... ale to dla mnie bardzo ciężki miesiąc, i psychicznie i fizycznie. Dojazdy do Katowic do pracy mnie dobijają
![]() myślałam, że jak kiedyś przetrwaliśmy ciężkie chwile (śmierć mojej siostry i 3 miesiące później Taty) to już nic nie stanie nam na drodze. I kto by pomyślał, że zwykłe codzienne, szare życie może to wszystko zepsuć ![]() spróbuje jeszcze w marcu. Jak się nie polepszy to trzeba to będzie skończyć, wrócić do Mamy i zaczynać znów od zera :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pysiu - ja bym przede wszystkim spróbowała rozmawiać, a ten brat TŻta to też z Wami mieszka? Ja też jestem za dostępem Kischlaczkowej do poczty! ![]()
![]() |
#3799 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Gratuluję zakupu pięknych kiecek ![]() Jakoś kurde ostatnio mało mam czasu na siedzenie i udzielanie się z Wami na wątku ![]() ![]() ![]() Pysia, kurde szkoda że tak wygląda mieszkanie z tż...może się jeszcze dotrzecie i będzie dobrze, może po prostu jest to za świeże i troszkę w Was też strachu jest i takiej niepewności , albo też nastawiliście się na coś innego..tzn..może on myślał że będzie troszkę inaczej i Ty też myślałaś ze to wszytsko bedzie wygladalo troszke inaczej.. trzymam kciuki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
tak jak obiecałam ulotka ze specifiku na rzęsy ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
![]() tak, brat TŻ mieszka z nami ![]() ![]() pranie trzyma dwa dni w pralce, na sznurach jego pranie wisi tydzień ![]() oki, ide właśnie pranie wrzucić do pralki (póki jest pusta) i rybę po grecku ide robić... TŻ podobno o 19nastej kończy, więc o 20.30 może już będzie w domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
Hulałam w tamtym roku, ok 40 min dziennie - ale wiadomo, czasami krócej, czasami dłużej ![]() Potem Tż stwierdził, że za dużo schudłam i przestałam hulać, ale widzę teraz sama po sobie, ze jednak muszę do tego wrócić, lepiej się czułam sama z sobą jak hulalam ![]()
![]() |
#3803 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie dałam rady kręcić dłużej niż 10min a i do tego musiałam się zmuszać. Teraz mam normalne i spokojnie godzinkę przechulam. Ja kupiłam na allegro takie sportowe za ok 40 zł i jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() nie mówiłam, że będzie następne w kolejce dyskusja o mieszkanie przed ślubem? hę? ![]() ![]() wiedziałam ![]() ja mam zupełnie inne zdanie i za chiny ludowe nie wyszłabym za kolesia z którym nie mieszkałam (i z którym nie spałam) ![]() ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE, nikogo nie oceniam i szanuje odmienne poglądy! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale znów Twojemu TZ nie zależy...
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
pysia tak chciałabym Ci jakoś pomóc...
![]() Ja myśle, że musisz spróbować rozmowy, ale n a wstępie powiedzieć, że chcesz szczerze pogadać i że od tej rozmowy dużo zależy. Przede wszystkim musisz emocje opanować i mówic do rzeczy konkrety, wiem że to trudne ale jak miałam kryzys z TŻ to własnie taka rozmowa pomogła. Dużo mnie kosztowała bo musiałam zupełnie wyłączyć emocje ( a straszna beksa ze mnie ) pochwale się kupiłam sobie deske do prasowania w lidlu ![]() na nauki wybieramy się 22- 23 marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
My idziemy już w najbliższą sobotę i niedzielę, a potem jeszcze kolejne dwa weekendy na nauki. Obyśmy to przeżyli
![]() Spadam już, bo mam zamiar o 21 się położyć. Jutro akcja pobudka o 4 ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mieszkałam z Tż przez jakiś czas i bardzo bym chciała do tego wrócić, ale już niedługo
![]() noooooo mala_czarna_21 jesteś prorokiem haha ![]() w ogóle głupio mi do Was walić po nickach, ale póki co nie znam Waszych imion, więc musicie mi wybaczyć ![]() Jaki ja mam dziś monotonny dzień, kolejny poniedziałkowy dzień lenia! Jutro odżyję ![]() Wracając do mojego pytania, nie wiem czy widdziałyście ![]() - 1000 zł za auto na ślub to dużo? - 2200-2500 za dekorację to dużo? - ile Wy będziecie płacić?? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- właśnie przeglądam swoje inspiracje jak urządzić nasze przyszłe mieszkanie ![]() ![]() ![]() oszalałam na tym punkcie i na przemian ze ślubnymi inspiracjami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do dekoracji nie pomoge, nie wiem jakie są ceny. a ja moge liczyć pod koniec marca na dostęp do poczty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
dzieki, przyda sie
![]() ale narazoe musze oszczedzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.