![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
oho ale wichura sie zerwala ide pranie zdjac, bo wszystko mi zmiecie
![]() Romanaccia Ty to masz sie z tymi przeprowadzkami i jak wiozlas te walizki, samochodem? ![]()
#1952 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Romanaccia - 22 walizki?
![]() Bidactwo - nie wyobrazam sobie nawet jak sie musialas napracowac - najpierw je zapakowac potem przeniesc a na koniec wypakowac. I to tylko tymczasowo. ![]() A w noszeniu zaden przyjaciel ci nie pomogl? U mnie wieje i leje - balkon-taras pelen wody a krople dolatuja nawet na drzwi balkonowe - ponad 2 metry dalej. Princi - dzisiaj zrobilam sovracosce (czyli nadudzie?) z kurczaka z ziemniaczkami w piekarniku.
#1953 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() romanacciawoow ile waliz jak Ty sobie z tym wszystkim poradzilas ![]() ![]() u mnie pogoda w miare fajna nawet slonko wyszlo ![]() dzisiaj wieczorkiem lecimy do kina czy ktoras z Was byla na tym filmie o Tsunami??
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-02-23 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie podobal - ogladalam angielska wersje jezykowa w domu.
![]() I jakos nie odczulam zeby dzieci sluzyly do wyciskania lez. ![]() U mnie tak wieje ze az przerwy w pradzie mam ![]()
#1956 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() ![]() no jak wloch chwalil, to rzeczywiscie musiala byc smaczna. ja dzisiaj robie focaccia allo stracchino ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() teraz pada deszcz. dobrze ze od jutra ma sie poprawic, pewnie dlatego ze sa wybory... az mnie ciekawi kto wygra |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
![]() troche sie tego nezbieralo ![]() Pomagal mi moj najlepszy kumpel ,a jego kolega przyjechal furgonetka ![]() evelinarav - hahaha ....no ,tak sie ujedrnilam ,ze az nic juz nie czuje ![]() cucciola79 - gdyby nie znajomi to raczej nie bardzo dalabym sobie rade ,ale doszlam do wnioska ,ze conajmniej 5 wielkich walizek ,pelnych po brzegi jest mi nie potrzebnych ,kupa ciuchow ,ktorcyh nigdy nie nosze ... ![]() princi - furgonetka ![]() ![]() Jaki piekny deszcz i wiatr w rzymie ![]() Mam taka smieszna wspollokatorke ,straszna gadula ,bardzo wesola ,amerykanka z Niu Jorka i kolezanka Dunka. P.S. ale mam posiniaczone kolana i uda.... jakbym nie wiadomo co robila ![]()
"Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake Edytowane przez Romanaccia Czas edycji: 2013-02-23 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
sjoannaa jaki to przepis na ta pizze...zrobilabym tez....
![]() Ja jadlam ta pizza ber wyrobu.....nie musisz gniesc tylko mieszasz ale dlugo trzeba czekac dopiero na drugi dzien....ale dobra polecam.... Romanaccia - 22 walizki? cos wiem na ten temat i nie zazdroszcze ![]() Ale napadalo sniegu....zawaleni jestesmy po szyje....3razy odsniezalsmy....nie lubie sniegu we wloszech.....napada a na drugi dzuen topnieje i bloto wszedzie....W polsce to inna sprawa przynajniej sie utrzyma przez troche i dla dzieci frajda....a tu solo un schifo e disagio... ![]()
#1959 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Cześć Kochane
![]() Jak zwykle w weekend mam jeszcze więcej do roboty niż w czasie tygodnia...ale u mnie śniegu napadało!W końcu mam ładny widok z okna ![]() Właśnie wyganiam Tz na wybory ![]() ![]() Miłej niedzieli :thumbup: Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1960 | |
Zakorzenienie
|
uporzadkowac te rzeczy to tez niezla jazda
![]() Cytat:
![]() ![]() ---- Dzis jak sie obudzilam nie moglam sie podniesc z lozka.... czuje sie jak marionetka ,wystarczy mi sznureczki do rak i nog przyczepic.... tak mnie wszysko boli ,ledwo podnoszek kubek z herbata do ust czuje sie jak jakas staruszka po zderzeniu z ciezarowka ![]()
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Jak wczoraj zaczelo sypac...to wszystkie koncerty odwolali...
ciekawe kto wygra wybory wyczytalam tez ze zmarl Wojciech Inglot...58 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki, po tym weekendzie jestem ledwo zywa, nic sie nawet nie zrelaksowalam, teraz maz poszedl z synkiem na glosowanie, wiec zrobilam sobie kawki i zasiadlam Was poczytac
![]() praktycznie cala sob i nedz sprzatalam, wykorzystalam piekna pogode, chyba z 8 pralek trzasnelam, prasowanie, umylam sofy, szafki, zmienilam posciel, poodkurzalam za szafkami, no ledwo zyje poprostu ![]() cuciola tez czytalam o Inglocie, mlody czlowiek ![]() cucciola79 my ostatnie w konie to bylismy tydzien przed narodzinami synka...i co poszliscie na ten film? wczesniej chodzilismy praktycznie co tydzien... evelinarav dobra nawet ta ryba wyszla, ale dobrze ze dodalam do tego rekawa tylko polowe przyprawy z tego sacchetto, bo za duzo by bylo! a mozna gdzies tylko taki sam rekaw kupic do pieczenia? ![]()
#1964 |
Zakorzenienie
|
pada snieg pada snieg dzwonia dzwonki san
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3942894 7]ja tak samo. w sumie to po tym sniegu praktycznie juz nic nie zostalo, bo dzisiaj jest slonce i cieplo jest, ale tu za domem na takim polu ile jest wody.... jeszcze go w takim stanie nie widzialam
moj TZ powiedzial, ze poszedl na wybory tylko dlatego, ze ja mu kazalam i oczywiscie powiedzialam mu tez na kogo ma glosowac ![]() to tak jak mój. ..... hahahahahahaha Cytat:
też jestem przeszczesliwa. ..a jutro moi koledzy pewnie znowu mowilu o końcu swiata bo to nie możliwe ze zimą pada śnieg :banghead: Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1966 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
ale mam stracha. juz 10 dni spoznia mi sie @!!! oby nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalam troche wiecej maki, 3 lyzki oliwy i rozczyn robilam z lyzeczka cukru (na wloskich stronach tak bylo). Poza tym najpierw pieklam 10 min z sosem a potem jeszcze okolo 5 z serem. Poza tym - ja lubie zagniatac ciasto drozdzowe. Widze od razu jak z konsystencja, czy musze dodac maki czy moze troche oliwy. I czy juz czy jescze troche pomietosic. ![]() Cytat:
Cytat:
Mozna tez piec w folii aluminiowej. Chyba Flavcio lepiej juz spi? Slicznie wyglada na FB! A te porzadki to juz na Wielkanoc? ![]() [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3944413 3] ale mam stracha. juz 10 dni spoznia mi sie @!!! oby nie[/QUOTE] Zrob test - bo jesli nie mialas stresu jakiegos lub choroby to raczej nie normalne jest. ![]() I dlaczego ''oby nie''? Nie masz jakiejs trudnej sytuacji a moze lepiej teraz niz potem sie starac i nie moc. Wczoraj poszlismy z mezem zaglosowac (znaczy on glosowal - ja nie) to akurat sloneczko bylo ladne ale wialo. Byla przerwa w deszczu. I dzisiaj do poludnia tez. Poza tym bylam w Camaieu i kupilam sobie 2 bluzeczki z nowej kolekcji bo mialam znizke. Niebieskie obie. ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Znalazlam - jedna taka http://www.camaieu.com/en/women-fash...e-0127-03.html Drugiej nie znalazlam - typowa letnia bluzeczka bez rekawkow.
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
czesc Pysie bylismy dzis z synkiem na 3 godzinnym spacerze, umeczylam sie tym pilnowaniem go na zjezdzalni, w ogole nie byl zmeczony a ja skakalam jak wariatka
![]() ![]() evelinarav co nie chcialabys zostac mamusia? w sumie juz dlugo po slubie jestescie, na co to czekac, takie nieplanowane to najlepsze, bo czlowiek za duzo nie rozmysla ![]() sjoanna o fajna bluzeczka, wlasnie tez jakies zakupy wiosenne by sie przydaly, dla synka kurteczka, dla mnie to cala garderoba ![]() ![]() troche lepiej spi, ale widzialas jaki on chudzinka? 12,5 kg wazy, powinien troche wiecej jak na chlopczyka w jego wieku, chociaz ma apetyt, ale to przez te refluks ponoc.... a moj maz zrobil wczoraj cheesecake z philadephi dobry wyszedl ![]()
#1969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() princino i my to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1970 | |
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3944413 3]nie wiem, trzeba by popatrzec na polkach. mi sie wydaje, ze powinny byc
ale mam stracha. juz 10 dni spoznia mi sie @!!! oby nie[/QUOTE] ojej... ![]() ![]() Cytat:
![]() ladna bluzeczka ![]()
![]() |
#1971 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wlasnie, widocznie ja nie jestem stworzona do posiadania dziecka , bo ich nie lubie. ekspertka sie znalazla jak zwykle Edytowane przez e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 Czas edycji: 2013-02-25 o 16:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3944413 3]nie wiem, trzeba by popatrzec na polkach. mi sie wydaje, ze powinny byc
ale mam stracha. juz 10 dni spoznia mi sie @!!! oby nie[/QUOTE] 10 dni !? to dlaczego testu nie zrobisz ?....zrob natychmiast test ! Jesli jestes w ciazy ,to ja nie wierze w przypadki ,widocznie ktos lub cos wie lepiej od Ciebie i uwaza ,ze to odpowiedni moment.... Ja tez lubie w zyciu wszystko planowac ,ale niestety zycie czesto robi nam niespodzianki , trzymaj sie kochana i co bedzie to bedzie ! ![]() Cuciola - Berlusconi zwodzi wlochow od tak wielu lat,ze ja naprawde nie moge sie juz nadziwic glupocie tego narodu ,ze nadal mu wierza .... ![]()
#1974 |
Wtajemniczenie
|
e vedrai Bersani przedwczoraj juz w rankingu gorowal
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
...bo zebral sobie glosy tych co nie chcieli glosowac ani na Berlusche ani na Monti'ego..
no i sporo partii sie na Bersaniego sklada..to samo jak Berlusca Grillo jak na 1 partie to i tak jest wysoko ![]() ![]() Wogole to ja bym byla za tym ze jak ktos nie jest residente od X lat w swoim kraju to nie powinien glosowac bo malo co sie orientuje..a powinien glosowac tam gdzie mieszka, jak myslicie? No chyba ze tylko ja taka okropna jestem ze raz na miesiac zerkne na onet.pl albo tvn24 zeby poczytac co w kraju piszczy..tylko pozostalby problem tych osob ktore nie sa wymeldowane (pewnie wiekszosc, bo ciezej sie zameldowac niz skreslic) Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2013-02-25 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Cytat:
Powiem, ze nie spodziewalam sie ze beppegrillo bêdzie mia³ a¿ tyle g³osów ale pewnie jaki by nie byl wynik to nic sie nie zmieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
Cytat:
A ja od wczoraj pokrecona...kolka nerkowa mnie wziela i boli jak nie moge...mam nadzieje ze przejdzie szybko.... Laseczki no to kto wygral???? i tak sie nic nie zmieni.....coraz gorzej..ale prosze Was nie mòwcie mi ze wygral Beluska vi prego!
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Jest 31,63% Bersani
30,72% Berlusconi 23,79% Grillo al Senato I: 29,54% Bersani 29,18% Berlusconi 25,55% Grillo alla camera ach te koalicje...http://elezioni.interno.it/camera/sc...C000000000.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Rozeznanie
|
to teraz czekamy na 14 i na wyniki wyborów w Lombardia :banghead:
Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1980 |
Zakorzenienie
|
hej, odnosnie glosowania, to szkoda gadac, wszyscy narzekaja poczym glosuja na "stara elite" kryminalnych szok! pozytywne jest (nie wiem czy zauwazylyscie), ze Poludnie glosowalo na Grillo, widac ze chca jakiejs rewolucji, bo naprawde jest coraz gorzej!
maz mi powiedzial, ze tesc glosowal na mummie, czyli Berlusca, bo ma oddac Imu, co za ignoracja...no tak, ale starym to latwo mydlic oczy... cuciola ja w Pl nie glosuje, przeciez nie lecialabym specjalnie na wybory ![]() evelinarav tak naprawde nigdy nie ma odpowiedniego momentu, wlasnie sjoanna dobrze pisze, jak sie planuje to pozniej nigdy nie ma tak jak chcemy, daj znac jak tam, ja dzisiaj dostalam okres po 38 dniach, ale ja mam b.dlugie cykle, tak mnie brzuch boli, ledwo zyje ![]() a na kogo Ty bys chciala liczyc, niestety na emigracji wszystkie tak mamy, jestesmy same, mozna liczyc tylko na siebie ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.