|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
![]() właśnie policzyłam, jaka kwota na razie tych zakupów od 28 stycznia mi wyszła i ![]() nie wiedziałam, że aż tyle mi tego wyszło, dobrze, że potem ma być odwyk na jakiś czas
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą paczką wartościową,to nie jest zły pomysł Ja też ostatnio policzyłam zakupy od 28 stycznia i trochę tego wyszło Pora zastopować ) zamówienie z georga i nic wiecej
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorzej jak złodzieja ta wartość na kopercie skusi i co prawda poczta kasę zwróci, ale ciuszków nie będzie... Can jakie masz doświadczenia z wartościowymi paczkami?
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Can pomogłabym Ci, ale ja będę mogła dopiero w czw przyjechać do południa i to z młodym
|
|
|
|
#245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzweonię w piątek i spytamCytat:
Nigdy też nie zaginęła żadna paczka do mnie. Z listami bywa różnie - czasami lepiej ubezpieczyć list niż paczkę, ale oczywiście jak w paczce jest duża wartość to uważam, ze nawet powinno się ją ubezpieczyć. Cytat:
a jak sobie nie poradzę to dam znać i podjedziesz z małym - będzie nam pomagał![]() Nie no- żartuję. Nie przejmuj się - dam radę
|
|
|
#246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio sprzedawałam deskę snow i pomagał mi bardzo a jaki przejęty był ![]()
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz mi się zdarzyło, że ktoś rozerwał mi kopertę, sprawdził co jest i nic nie wziął na szczęście- tyle, że gdzieś po drodze. Albo ewentualnie jeszcze kurierska wchodzi w grę - one chyba nie giną po drodze, a koszt chyba niższy niż ubezpieczona
|
|
#248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No włąśnie ja mam niezbyt miłe przygody z kurierskimi przesyłkami... Zaginęło mi kilka przesyłek - w tym z asosa kurierska wielka paka.. No comment.. A składanie reklamacji i czekanie na rozpatrzenie - pół roku
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez się trochę tego nazbierało przez ten czas. Pewnie też mam trzy zera na końcu
Mi z kolei zaginęło sporo paczek i listów Mam złe doświadczenia z PP, dlatego ostatnio częściej korzystam z kuriera. Z tymi aukcjami na allegro to mnie zaskoczyłyście. W życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby wstawiać na aukcję zdjęcie córki ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Can a z jakiej firmy? Asos to wysyła chyba DPD?
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kur je rzy.pldpd ![]() ups też mi zgubił przesyłkę tylko szła z Warszawy do Warszawy, żeby było śmieszniej
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wycięło tego kuriera co Can wpisała, więc nie wiem co za firma, ja zadowolona byłam z siódemki, któraś z tych dwóch dpd i ups to kurier sobie dzwonił do mnie, żebym na parking wyszła, bo mu się z auta wysiadać nie chciało![]()
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Z doświadczenia każdy kurier gubi... potrafią kontener zgubić, to co dopiero paczka.... Poczta też gubi, albo kradnie. Za z kurierami mi się zdarzyło, że znaleźli;-)
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
To już nie wiadomo jak bezpiecznie można wysłać paczkę,bo wszędzie może trafić się ktoś z lepkimi palcami .
Can ja decyzje co do tego czy wysyłać ubranka teraz czy później podejmę jak bedzie już wiadomo co jutro będzie w tej paczce
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
adzienka - w porządku.
Podam Wam na spokojnie co jest i sobie zadecydujecie
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heheh tylko że przez Lublin, ale mogę podjechać połowę drogi między Lubaczowem a Rzeszowem chyba że nawet do Rz, a jak nie ja, to mój brat jeździ
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już nie mogę sie doczekać tych paczek (mam też georga) wiec chyba podzielę wysyłke na 2. Tym bardziej,że nie wiadomo kiedy będzie jeszcze ta druga paczka.
|
|
|
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a poza tym to nie problem ![]() z tymi ostatnimi to wiem, że nie dojdą, ale jakby aalicia chciała, to można pokombinować
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Can, jutro czekam na kuriera, ale mogę Ci pomóc z paczkami z tym, że również z małą pomocnicą
|
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym samym mieście, żeby zgubili to już masakraA z tą firmą kurierską masz ok doświadczenia? bo cenowo wyszłoby to taniej niż ubezpieczoną i to trochę i paczki są niby też przez nich ubezpieczone, więc ginąć nie powinny ![]() Cytat:
, a z ciuszkami to jakoś ogarnie się ten temat inaczej - tamte nie dotrą na pewno, o które się obawiam, a te pewnie normalnie pójdą albo tym kurierem - przy okazji sprawdzimy czy wszystko będzie bezproblemowo![]() z dhl miałam bardzo pozytywne doświadczenia też z tego co pamiętam, a fedexu w ogóle nie kojarzę - którą z tych firm wybierasz u nich?
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Ja w sumie z zadnym kurierem nie mam zlych doswiadczen ani z pocztabhodz moze warto by bylo ubezpieczyc albo cos
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Can, widze, ze jeszcze nie wyslalas mojego zamowienia z George. Jesli w tej paczce, ktora przyjdzie bedzie cos mojego z zamowienia Carters z 13.02/14.02 to wyslij mi razem. Jak nic nie bedzie to wyslij samego George'a.
![]()
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Can mi bez różnicy czy wyślesz kurierem czy pocztą, jakby przyjechał do Ciebie kurier to może być kurierska
z tymi hitami to masz rację, ja kiedyś też szalałam za kolekcją next teraz staram się dobierać ubrania i dodatki kolorystycznie a firma nie robi mi różnicy byle by jakość była dobra.. moja sprzedaż na allegro to na początku był jedyny sposób na zdobycie jakichkolwiek pieniedzy na ubrania dla córki, pracował mąż a ja studiowałam, od rodziców i teściów nie mogłam oczekiwać wsparcia finansowego; teraz to juz raczej przyzwyczajenie i też sposób na podratowanie budżetu. Każdemu polecam, chociaż ludzie są bardzo irytujący ten rok jest inny niż wszystkie poprzednie, nie wpłacają i nawet się nie próbują tłumaczyć i co najlepsze targują się o wszystko, albo dzwoni do mnie kobieta i chce "reklamować" ubranka bo.... śmierdzą dziewczyny zmiękłam- mam na tym punkcie delikatnie mówiąc obsesję, więc pytam czym śmierdzą- a ona na to że jakimiś chemikaliami, że ona pierze je 3 raz cała łazienka śmierdzi i że to zaszkodzi jej dziecku... po dłuższej rozmowie wyszło, że ten smród to płyn do płukania, który ją dusi i śmierdzito co nie sprzedam też oddaję zawsze znajdzie się ktoś komu przyda się taka pomoc, zwłaszcza, że pomaga się dziecku ja najbardziej czekam na ostatniego cartersaa tak po za tym to najbardziej czekam na wiosnę! |
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kod na 10$ na Macy's przy zamówieniu 75$ - niewiele ale można szukać jakbyśmy zamawiały.
Ten X192B6SU28 . |
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieczyny paczka z 14.02 bedzie dopiero w okolicach kwietnia
Paczki ida ok 5-6 tygodni.
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze doświadczenia mam z fedexem. Cytat:
Pisałam wyżej, że to co przyjdzie to są zamówienia grudzień/połowa stycznia... George został już wysłany wczoraj-po prostu nie uzupełniłam wątku bo nie odzyskałam kwitków z potwierdzeniem wysyłki.
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-02-26 o 09:07 |
||
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

nie wiedziałam, że aż tyle mi tego wyszło, dobrze, że potem ma być odwyk na jakiś czas

Zadzweonię w piątek i spytam
a jak sobie nie poradzę to dam znać i podjedziesz z małym - będzie nam pomagał