Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 22:03   #2611
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
http://www.intymna.pl/p1381,31,1,354...-soft-29704364
ten jest fajny ale ma dziwna rozmiarowke chyba ciezko by bylo bez mierzenia
Kochane, mi się też tu podobają, ale z rozmiarówkami dla mnie też czarna magia :/ Chyba w weekend poszukam, pomierzę, bo mi już oczy z orbit wyskakuję od tego komputera:/

http://www.ladysplace.pl/hotmilk-awa...e37526e5cc7495

już są ojaaa

Edytowane przez przedpo
Czas edycji: 2013-02-25 o 22:04
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:08   #2612
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Hej Dzisiaj kupiłam krem na blizny, dzisiaj mam dwudziesty dzień od operacji. Myślicie, że już mogę się nim smarować?
zapytaj swojego lekarza. On musi ocenić stan blizn.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Właśnie mi też dr mówiła, że nie trzeba smarować niczym na blizny, ewentualnie natłuszczać zwykłą niveą, ale czytałam wcześniej, że dziewczyny tu pisały, że używają specjalnych kremów na blizny, to postanowiłam zakupić. Chcę, żeby to maksymalnie możliwie się zmniejszyło...
tak, ale każdy lekarz ma swoje cięcie i po swojemu wyprowadza blizny, więc najlepiej to z nim skonsultować. Ja na początku miałam smarować Alantanem czy czymś takim a jak dr uznał ze są zagojone to dostałam maść silikonową Alpena.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta, odpisał mi moj dr a mianowicie napisał tak : Dzieň dobry.
Dziekuje zdjecja.Sutki sa porzodku.Tylko blizny sa za szyroke.Žeby nie bylio tak za szyroke,jest potrzebny mniejszy zabieg w lokalnym znieczuleniu na 70 min pracy.

I nie wiem co robić ;(
a pisałaś mu o opalaniu? Bo one też mi się szerokie wydawały ale jak napisałaś, że to białe to od zasłanianie blizn w solarium to trochę to wyjaśniło

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-25 o 22:06
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:16   #2613
Amanina
Raczkowanie

dziewczyny - a propos koronek po operacji - ja mam jeden koronkowy bez fiszbin i w nim nie chodze, bo.. te piersi sa tak wrazliwe (albo niewrazliwe), ze te koronki mi je podrazniaja i ciagle ten stanik czuje.. a moze sie przyzwyczaily do wygodnych bawelenek

przedpo: ja mam ten panache sophie nursing bra - jest super!
Stary 2013-02-25, 22:22   #2614
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bettina43 Pokaż wiadomość
Nie nadążam z czytaniem...

Cały czas waham się, strasznie boję się bólu. Druga rzecz, że mogę sobie pozwolić na max 2 tygodnie wolnego (praca i druga praca...a operacja kosztuje sporo) a to jest chyba za mało jednak.

Gdybym zrobiła zabieg pod koniec maja lub w pierwszych dniach czerwca, dałabym radę jechać na zaplanowany i opłacony prawie urlop w połowie lipca do ciepłego kraju? Ja to się ma do noszenia stanika pooperacyjnego?

Czy mogę obejrzeć wasze zdjęcia? Jak się to robi na tym forum?

Napiszcie o samopoczuciu po 1 dniu, po 2 dniach? Chyba jest to straszny ból...

Ale moje 74 cm pod biustem i 81/82 w biuście to masakra. Męczę się już tyle lat
pojechać dasz rade ale raczej nie skorzystasz z urlopu należycie, po pierwsze nie można dźwigać przez 3 miesiące więc bagaże i dzieci to może być problem, po drugie do tego czasu nie będziesz jeszcze na 100% sprawna więc pływanie/bieganie/skakanie - niewskazane lub zakazane, nawet intensywny marsz może być męczący, po trzecie do 6 tyg. niewskazane jest nagrzewanie operowanych miejsc - gorzej się goją.
A stanik pooperacyjny trzeba nosić 1 miesiąc/ 6 tyg - non stop lekarz decyduje - potem jeszcze ok 2 miesięcy na zmiane ze sportowym.
Co do bólu to indywidualna sprawa, w zależności od kliniki 1 lub 2 dni jesteś na miejscu pod kroplówką i dostajesz leki przeciwbólowe więc tragedii nie ma A czujesz się jak po operacji....dla mnie np. poród to ból a operacja to był pikuś

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dziewczyny - a propos koronek po operacji - ja mam jeden koronkowy bez fiszbin i w nim nie chodze, bo.. te piersi sa tak wrazliwe (albo niewrazliwe), ze te koronki mi je podrazniaja i ciagle ten stanik czuje.. a moze sie przyzwyczaily do wygodnych bawelenek

przedpo: ja mam ten panache sophie nursing bra - jest super!
hehe.. ja też wole bawełniane albo z lycry.... o koronkach marzyłam przed op. i zaraz po, ojj jak bardzo, myślałam, że tylko takie będę nosić a teraz chce ładnie wyprofilowane, dobrze trzymające i najlepiej bez koronek bo one gryzą a pozatym sutki przez nie przebijają i odznaczają się w obcisłych bluzkach
no zmieniają się preferencje - ale koronki w szufladzie mam - 3szt. jeszcze ani razu nie założyłam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-25 o 22:19
Stary 2013-02-25, 22:24   #2615
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Nie nadążam z czytaniem...

Cały czas waham się, strasznie boję się bólu. Druga rzecz, że mogę sobie pozwolić na max 2 tygodnie wolnego (praca i druga praca...a operacja kosztuje sporo) a to jest chyba za mało jednak.

Gdybym zrobiła zabieg pod koniec maja lub w pierwszych dniach czerwca, dałabym radę jechać na zaplanowany i opłacony prawie urlop w połowie lipca do ciepłego kraju? Ja to się ma do noszenia stanika pooperacyjnego?

Czy mogę obejrzeć wasze zdjęcia? Jak się to robi na tym forum?

Napiszcie o samopoczuciu po 1 dniu, po 2 dniach? Chyba jest to straszny ból...

Ale moje 74 cm pod biustem i 81/82 w biuście to masakra. Męczę się już tyle lat
Witamy Bettina,
kolejna przyszła cycolinka z Trójmiasta
Widać jednakże jeszcze się mało orientujesz w temacie,ale
urlop po operacji nie jest wskazany!!!
Każdy dr Ci powie,ze potrzeba 3 miesięcy na to aby wszystko wróciło do normy-sam stanik pooperacyjny nosi się do 6tygodni-co chwilę dochodzą jakieś świeżynki i opisują na bieżąco jak się czują,jakie wskazówki dostają po op...
Są oczywiście dziewczyny, które po 2 tygodniach wracają do pracy,ale jest to z reguły dość lekka praca biurowa.
Jak trochę z nami pobędziesz to zorientujesz się w sytuacji,
ale nie ma co pochopnie decydować się na operację-tym bardziej bez większej wiedzy,a i z Twojej wyjściówki cuda wyjdą,jak Ci już Amorcio nasza napisała

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez malina986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny 3majcie kciuki za mnie jutro o 9 rano jak to szybko zleciło
Malinko,
trzymamy!!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:25   #2616
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
ja niestety z doświadczenia wiem, że są faceci, którzy mają uczulenie na silikon (czarny humor). a dziewczyny to nie wiem.
Hhhhmmm no tak

Mnie tak zastanawia czy zdarzają się alergie no na implanty i czy któraś tu z obecnych dziewczynek o takim czymś słyszała????????
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:26   #2617
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ogromna prośba
Czy ktoś mi pokaże zdjęcia naprawdę małego biustu, takiego w stylu niedorozwój, 4-5 cm różnicy? czy tylko ja mam coś takiego?
czy z czymś takim da się coś zrobić? Bo tu dziewczyny mają chyba małe biusty ale ładne, a ja praktycznie nie mam nic
ojjj zdziwiłabyś się jest tu sporo dziewczyn które na początku nie mają kompletnie nic. Daj się poznać, załóż album i wysyłaj zaproszenia wówczas dziewczyny pokażą i swoje albumy. I pamiętaj z zerowych wyjściówek wychodzą piękne cycuszki, także nosek do góry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 22:27   #2618
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość

Tak się zastanawiam czy słyszałeście kiedyś żeby jakaś dziewczyna miała uczulenie na silikony? Takie tam mi przyszło do głowy i co z tym fantem się robi?
Teoretycznie można mieć na wszystko uczulenie, ale chyba w praktyce się to nie zdarzyło
Stary 2013-02-25, 22:27   #2619
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hhhhmmm no tak

Mnie tak zastanawia czy zdarzają się alergie no na implanty i czy któraś tu z obecnych dziewczynek o takim czymś słyszała????????
słyszałam tylko o tym, że silikon jest zawarty w wielu produktach codziennego użytku łącznie ze smoczkami dla dzieci i jeśli uczulenie by wystąpiło to wcześniej byś o tym wiedziała
Stary 2013-02-25, 22:28   #2620
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MALACH311 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki, że sie odzywacie.
Anika 75 na kogo się zdecydowałaś ??
Iloona, przepraszam za natłok informacji z mojej strony, ale nie radzę sobie z wyborem. Jestem już po konsultacjach 11.03.13 i 13.03.13 to terminy na operacje. W ten czwartek mam ostatnią konsultacje u ES ( która tak jak MMK prponuje anatomy)
To chociaż pokrywa się fakt,ze pasują Ci bardziej anatomy...a rozbiezność miedzy wilekością duża?
Choci mi o to-co on Ci zaproponował,a co ona??
Anika robiła piersi własnie u dr ES,więc moze dobrze gdybyś do niej napisała na priv...?
Stary 2013-02-25, 22:31   #2621
majeczka1224
Raczkowanie

Kobitki po karmieniu Piersia mam pytanko!!!
Pamietacie jak wam sie zmienialy piersi ?Nie karmie juz 2.5 miesiaca. 2 tygodzie temu zalozylam spirale i z jakies 2 dni temu zauwazylam ze piersi mi sie robia twardsze i sutki mnie swedza, a moze to od oliwki ktora wklepuje codziennie?
Chcialabym sobie kupic dobry stanik ( trzeba sie narazie jakos ratowac ale nie wiem czy za miesiac mi jeszcze bardziej opadna? jak myslicie?
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:34   #2622
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny 3majcie kciuki za mnie jutro o 9 rano jak to szybko zleciło
TRZYMAM i Ty też się trzymaj
Stary 2013-02-25, 22:34   #2623
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ojjj zdziwiłabyś się jest tu sporo dziewczyn które na początku nie mają kompletnie nic. Daj się poznać, załóż album i wysyłaj zaproszenia wówczas dziewczyny pokażą i swoje albumy. I pamiętaj z zerowych wyjściówek wychodzą piękne cycuszki, także nosek do góry
Dokładnie tak
Stary 2013-02-25, 22:34   #2624
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
słyszałam tylko o tym, że silikon jest zawarty w wielu produktach codziennego użytku łącznie ze smoczkami dla dzieci i jeśli uczulenie by wystąpiło to wcześniej byś o tym wiedziała

Uczuleniowcem nie jestem. To takie czysto teoretyczne pytanie , kiedyś gdzieś wyczytalam ze jest to jeden ze skutków ubocznych ale nigdy nie słyszałam ani nie czytałam o takim przypadku
Stary 2013-02-25, 22:34   #2625
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Powiem Ci Amorcio, że dzisiaj tak mnie "pokręciło", że już rozglądam się na poważnie za materacem. Łóżko też będę musiała zmienić więc wydatek nie mały ale co tam.....nowe piersi, nowe wyrko
Po operacji z tego co tu czytam na boku dłuuugo nie poleżę więc i o tym myślę
Oj Dziewczyny,
ja pamiętam,ze kupowanie materaca do była masakra jakaś!!
Chodziliśmy po sklepach i kładlismy się na rózne,wybór trudny-dobry materac faktycznie dużo kosztuje,ale są też promocje-trzeba się rozglądać!!A jeśli chodzi o samo łóżko-to pamiętaj,ze to tylko walory estetyczne-pasujące do wnętrza,dlatego lepiej jest zainwestować w naprawdę dobry materac,a ramę kupić za mniej kasy,bo to mniej istotne...choć są "łóżka" cieszące oko
Stary 2013-02-25, 22:42   #2626
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Pamietacie jak wam sie zmienialy piersi ?Nie karmie juz 2.5 miesiaca. 2 tygodzie temu zalozylam spirale i z jakies 2 dni temu zauwazylam ze piersi mi sie robia twardsze i sutki mnie swedza, a moze to od oliwki ktora wklepuje codziennie?
Chcialabym sobie kupic dobry stanik ( trzeba sie narazie jakos ratowac ale nie wiem czy za miesiac mi jeszcze bardziej opadna? jak myslicie?
Ja po ostatniej ciąży dośc szybko założyłam spiralę-i to tę z hormonami,ale nie zauważyłam w piersiach jakichkolwiek zmian.
Fakt-karmiłam tylko dni,a potem wzięłam tabletki na zatrzymanie...
Spiralę zakłądałam jakoś 2m-ce po porodzie
Miejmy nadzieję,ze nie zdązyłaś zaciążyć w tak krótkim czasie
Stary 2013-02-25, 22:46   #2627
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
ja to poprosze o radę jak odzwyczaić małą od cycusiów
skończyła pół roku i nic poza jakimś deserkiem i cycusiem nie chce jeść ... o smoczku nie ma mowy

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 22:47   #2628
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Oj Dziewczyny,
Chodziliśmy po sklepach i kładlismy się na rózne,wybór trudny-dobry materac faktycznie dużo kosztuje,ale są też promocje-trzeba się rozglądać!!A jeśli chodzi o samo łóżko-to pamiętaj,ze to tylko walory estetyczne-pasujące do wnętrza,dlatego lepiej jest zainwestować w naprawdę dobry materac,a ramę kupić za mniej kasy,bo to mniej istotne...choć są "łóżka" cieszące oko
Macie racje dobry materac to podstawa chociaż bardzo trudno go wybrać bo co innego położyć się na chwile w sklepie a przespac cała noc w domu. Nie pamietam jaki rodzaj kupiliśmy ale pani powiedziała ze nie będzie się odgniatal w miejscu gdzie mój mąż leży. Oj jakbyście widziały jego minę jakby mógł to by panią wzrokiem zabił
Stary 2013-02-25, 22:49   #2629
Saba08
Zadomowienie

A w temacie materacy, też bym musiał się za nowym rozejrzeć, bo mój się już "odgniótł"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 22:53   #2630
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Ja po ostatniej ciąży dośc szybko założyłam spiralę-i to tę z hormonami,ale nie zauważyłam w piersiach jakichkolwiek zmian.
Fakt-karmiłam tylko dni,a potem wzięłam tabletki na zatrzymanie...
Spiralę zakłądałam jakoś 2m-ce po porodzie
Miejmy nadzieję,ze nie zdązyłaś zaciążyć w tak krótkim czasie

"Zaciazyc" kochana wypluj to slowo i to szybciutko Najpierw cycuszki!!!
Od mojego porodu minelo 7 miesiecy, do tej pory bralam tabletki a spirale rowniez mam z hormonami.
Stary 2013-02-25, 22:55   #2631
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Kochane, mi się też tu podobają, ale z rozmiarówkami dla mnie też czarna magia :/ Chyba w weekend poszukam, pomierzę, bo mi już oczy z orbit wyskakuję od tego komputera:/

http://www.ladysplace.pl/hotmilk-awa...e37526e5cc7495
Najlepiej chyba iść do sklepu i przymierzać choćby 20 różnych
Stary 2013-02-25, 23:01   #2632
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Oj Dziewczyny,
Wiem i własnie tak zrobię, "zwykłe" łóżko i dobry materac Od jutra zacznę szukać może uda się coś upolować. Dzięki
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 23:07   #2633
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja to poprosze o radę jak odzwyczaić małą od cycusiów
skończyła pół roku i nic poza jakimś deserkiem i cycusiem nie chce jeść ... o smoczku nie ma mowy
Horo! U mnie nie bylo zadnego problemu, ssal wszysko co popadlocycuszka, butelka i smoczek. Mysle ze jak Twoja corcia bedzie bardzo glodna to przyssie sie do butelki, a teraz pomalu powinnas wprowadzac jakies obiadki, zeby poznawala inne smaki, wszystko pomalutku!
Stary 2013-02-25, 23:11   #2634
belseno
Zadomowienie

Zobaczcie jakie cuuudooo tam jest więcej takich....to właśnie ta firma o której kiedyś pisałam, że mnie zszokowały ceny staników...no ale jak mi pani pokazała taki za 499zł....

http://www.enamora.pl/simone-perele-...riangel-1.html

myślicie, że ma fiszbiny?

ooo a ten model przymierzałam, i się zakochałam w nim. Leży świetnie, ma piękne ramiączka, można je krzyżować tylko cenaaa a i w sklepie dokładnie tyle samo kosztował. Tylko tu pisze push-up ale ja model bez poduszek przymierzałam
http://www.enamora.pl/simone-perele-...e-push-up.html

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-25 o 23:15
Stary 2013-02-25, 23:19   #2635
dariac31
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Majeczka-Dla mnie piersi w czasie ciąży się ujędrniły po zakończeniu laktacji opadły wiadomo. Minęły dwa miesiące od zakończenia laktacji a ja jestem w ciąży.Tak samo jak Ty szykowałam się na cycuchu w tym roku Jednak u mnie to było trochę zamierzone długa historia
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 23:28   #2636
majeczka1224
Raczkowanie

Dziewczyny ja sie z Wami juz zegnam !!
Do jutra

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witaj Majeczka-Dla mnie piersi w czasie ciąży się ujędrniły po zakończeniu laktacji opadły wiadomo. Minęły dwa miesiące od zakończenia laktacji a ja jestem w ciąży.Tak samo jak Ty szykowałam się na cycuchu w tym roku Jednak u mnie to było trochę zamierzone długa historia
O Darcia widze ze odpisalas! Moje gratulacje!!! Cycki nie zajac nie uciekna
Dobranoc wszystkim
Stary 2013-02-25, 23:31   #2637
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobaczcie jakie cuuudooo tam jest więcej takich....to właśnie ta firma o której kiedyś pisałam, że mnie zszokowały ceny staników...no ale jak mi pani pokazała taki za 499zł....

http://www.enamora.pl/simone-perele-...riangel-1.html

myślicie, że ma fiszbiny?
Chyba ma

Ja właśnie 2 fajne Triumpha wypatrzyłam, oba bez fiszbin - ahh, jeszcze trochę poczekam na takie zakupy

Oho, chyba w końcu nowy odcinek Sekretów Chirurgii się zaczyna

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2013-02-25 o 23:32
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 23:33   #2638
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ciezko powiedziec Majeczko, pewnie to sprawa indywidualna. U mnie po takim czasie wrocily do wygladu z przed ciazy, za to teraz jeszcze zmalaly bo schudlam
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 23:42   #2639
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Nie pamietam jaki rodzaj kupiliśmy ale pani powiedziała ze nie będzie się odgniatal w miejscu gdzie mój mąż leży. Oj jakbyście widziały jego minę jakby mógł to by panią wzrokiem zabił
Mój też się już "odgniótł" na matarecu,aczkolwiek zastanawiam się jak to możliwe,bo za każdym razem jak zmieniam pościel to również odwracam materac...hm,ciekawe...al e,ze my tez niedługo kupujemy nowe łóżko to i materac nowy będzie

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

[QUOTE=majeczka1224;394578 38]Mysle ze jak Twoja corcia bedzie bardzo glodna to przyssie sie do butelki

Ja też szłam tym tropem i zostawiłam synka na 5 godzin mojej mamie-oczywiście z butelką pełną mleka...niestety Młody wolałby chyba paść śmiercią głodową niż napić się z butli!!Musiałam szybko wracać,bo nie było możliwością aby coś innego wypił
Po dwóch miesiącach zrobiliśmy akcję z tesciową i tym razem wypaliło...moze musiał sam dojrzeć do tego...

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
O Matko!To Ty będziesz mieć małą róznicę wieku między dziećmi??

Mój tż zawsze powtarzał,ze jest z "niezregenerowanej macicy", bo mała różnica wieku miedzy nim a starszym bratem

Ja tam podziwiam takie kobiety,jeśli to zaplanowały,bo ja miałam taką depresję po pierwszym porodzie,ze długo musiałm dochcodzić do siebie, aby drugie zmontować

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Oho, chyba w końcu nowy odcinek Sekretów Chirurgii się zaczyna

No coś Ty,nowy??
Ja słyszałam,ze ma być druga edycja,ale to są chyba jeszcze powtórki...?

ooo,własnie doczytałam,ze to ostanti odcinek pierwszej serii

Także idę spać,
dobranoc dziewczynki

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-02-25 o 23:44
Stary 2013-02-25, 23:45   #2640
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

No coś Ty,nowy??
Ja słyszałam,ze ma być druga edycja,ale to są chyba jeszcze powtórki...?

ooo,własnie doczytałam,ze to ostanti odcinek pierwszej serii

Także idę spać,
dobranoc dziewczynki
A to mi chyba ten ostatni odc gdzieś umknął. Przydałoby się iść spać ale jak pomyślę o tym bólu pleców to mi się odechciewa

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości