Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 07:43   #2731
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

joł biczys

ide nadrabiać

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 07:48   #2732
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

mnie nigdy nie ciągnęło do palenia, P. też nie.
W sobotę byliśmy w towarzystwie trzech palaczy i tak prześmierdłam, że bleh. Wszystko - włącznie ze stanikiem, śmierdziało fajkami. Ten smród mnie zawsze zniechęcał do palenia. Znaczy nigdy mnie nie kusiło, ale że tak to ujmę - zapach mnie nie zachęcał.
Poza tym raz całowałam się z palaczem na imprezie - fuuu.
uważam identycznie
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
No cóż, z nas dwojga to od od zawsze był za tą końcówką, ja tak średnio ale nie bronię się specjalnie ani nie męczę o taki finał Zobaczymy, czego będziemy oboje chcieli, po zaręczynach
Co do tego- dowiedziałam się pokątnie, że jak tżtowi uda się z jedną sprawą, to chce TO zrobić w tym roku

Capri, trzymam kciuki
Simply, bardzo ładna obrączka
czekam z niecierpliwością!
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
I znowu zjazd... czy to się kiedykolwiek skończy? Nie daję rady już.
Zażyłam jakieś ziółka i idę spać.

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
http://img13.allegroimg.pl/photos/or.../97/3035869756 taka, tylko, że miętowa nie wiem tylko, czemu nie ma jej na stronie mohito

A jeszcze wpadła mi w oko ta: http://img12.allegroimg.pl/photos/or.../89/3047678998
co myśliscie?
podoba mi się pierwsza, muszę przejść się do mohito
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
W temacie palenia to powiem wam ze po jakimś czasie nie czuje sie zapachu. To pisałam ja - żona nalogowca palacego w domu.
całe szczęście mój rzucił na początku związku, teraz mu śmierdzą fajki

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 08:02   #2733
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzień dobry.

W ogóle zapomniałam Wam napisać, co mi się wczoraj przytrafiło na trasie zatrzymałam się pod drodze na BP po hot doga. Stoję na parkingu, szukałam chyba dokumentów albo czegoś po samochodzie. Patrzę, a tu w półce na drzwiach od strony pasażera leży jakaś zżółknięta koperta. Trochę się zdziwiłam, sięgam po nią, a tam... moje zdjęcie i krótki liścik z wyznaniem, który mu zostawiłam ponad rok temu na moto jak byliśmy na torze. I taki fejspalm, bo jak nie chciał tego, to mógł wyrzucić, spalić, cokolwiek. Ale musiał mi wrzucić do samochodu, żebym znalazła, bo to takie wbicie szpili mi to generalnie zwisa, bo mi przeszło zupełnie, ale to przykre jest, że dorosły facet tak postępuje. Widocznie dalej go to boli, bo na 99% zrobił to na przełomie grudnia i stycznia, bo wtedy mój samochód był u jego brata w robocie.

EDIT: brawo ja, nie napisałam, że to W. mi tę kopertę włożył do samochodu...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2013-02-26 o 09:17
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 08:38   #2734
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Magda fajnie że randka udana żeby tak mój mnie chciał na randkę zabrać
On mnie zabrał pewnie dlatego, że nie jest mój
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
a nie chwaliłam się Wam, że mój małżonek mnie obsypał biżuterią w piątek i zakupił mi broszkę

Cytat:
jak to jak, normalnie
zjemy obiad (zapiekanki na pełnoziarnistych bułkach ) i wybywamy - tylko jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie
Ale mi zrobiłaś smaka Z czym te zapiekanki?
Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Patrzcie jaką sliczną pościel znalazłam
http://www.ceneo.pl/8681598#tab=reviews
do sypialni kawa z mlekiem + czekolada będzie bosko
Piękna

Chyba zaraziłam się od Kawki, bo strasznie mi sie ostatnio groszki podobają
Cytat:
jak dla mnie to facet jest od tego żeby na randki zapraszać
Jestem chyba staromodna, bo też tak uważam I że ma się pierwszy odezwać Choć tę zasadę łamię, jak sie pierwszy nie odzywa

Dzień dobry Ledwo dziś wstałam...

I w ogóle dziwny dzień, odzywają się koledzy, którzy dawno się nie odzywali... Nagle wszyscy się obudzili...
Stary 2013-02-26, 09:05   #2735
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja się właśnie cieszę, że nie łykam proszków w ogóle.
Góra raz do roku mi się zdarzy tak, że mnie boli coś. choć jak teraz myślę, to chyba jednak rzadziej - raczej raz do roku się przeziębiam, wtedy jakieś tam prochy biorę, no ale nie przeciwbólowe najczęściej łykam coś na pęcherz, bo ze dwa-trzy razy w roku sobie przeziębiam :/
Zazdroszczę trochę. Ja niestety dość często łykam.

Justyna śmieszne są takie zagrywki. Olać dzieciaka.

Magda bo tak to jest, jak posucha to posucha a potem to nie wiadomo w którą stronę patrzeć bo tylu facetów na horyzoncie się pojawia

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Frezi tak patrzę na te zdjęcia i zastanawiam się jak Ty wytrzymałaś bez płaszcza?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:08   #2736
Smerfetka_88
Zakorzenienie

dzień dobry
mój remont prawie skończony a ja nie mam kiedy iść sprzątać, bo moja uczelnia postanowiła mnie uraczyć zajęciami okołopołudniowymi i wieczornymi - dziś powinnam siedzieć do 20.30 już to widzę
na razie uciekam na seminarium - miłego dnia

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:23   #2737
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
A w ciąży nie można pyralginy?
a nie wiem, jak ma tylko paracetamol w składzie to można, ale nie wiem cotam jest substancją czynną

Domowe sposoby zastosowałam.Do Vicka się chyba nie przełamię.... wystarczy że Pampersów używam

A domowe sposoby zastosowałam i.... d.... gardło mnie boli, gorączkę mam.... Mrówka jakby lepiej, ale dzisiejszy dzień będzie ciężki. Na szczęście mama przyjedzie mi pomóc koło 14 a ja muszę jechać do lekarza (ciążowo)

Cytat:
ja się właśnie cieszę, że nie łykam proszków w ogóle.
Ja to chyba byłam lekomanką zanim zaszłam w ciążę Może nie aż taką jak moja koleżanka, która bierze ketonal na ból głowy, ale nie cierpię jak mnie coś boli. A że mnie często zawsze głowa bolała (teraz jakoś mi przeszło) i miewam takie upierdliwe bóle od kręgosłupa, to przeciwbólowe były u mnie na porządku dziennym. No ale od dwóch lat biorę coś sporadycznie, więc w sumie, może mam niezły odwyk
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Mamy tak samo. B. jest wielkim przeciwnikiem palenia, mnie to totalnie nie kręci, nie umiem się nawet zaciągać A oddech palacza jest obrzydliwy :rzygam:
tak samo mam ja w ogóle jak poznawałam faceta, to była zawsze pierwsza rzecz na jaką uwagę zwracałam i jak palił, to sorry- koniec gadki . A pamiętam jak poznałam męża, to było pierwsze pytanie mojego taty - czy on pali a ja mówię "no co Ty tatoooo!!!"
Cytat:
I wiecie co? Uwielbiam sukienki Szkoda, że będę lekarzem i będę musiała popierniczać w fartuszkach, mogłabym być biznes woman i się stroić do pracy
bardzo ładna ta sukienka też bym sobie nabyła, eeeech A do pracy możesz sobie zawsze zaprojektować jakiś taki fikuśny fartuszek No i uskuteczniać lans po pracy

Witam Was serdecznie z mojego zakatarzonego, opuchniętego w rejonach gardła i pokasłującego świata !

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Zapomniałam! Mrówka się strasznie zazdrosna zrobiła - nie chce pozwolić żeby mnie M. przytulał, albo nawet podszedł do mnie. Krzyczy "nie" i macha rękami. Strach się bać co będzie w czerwcu....

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Oglądaliśmy wczoraj w ogóle "Lekarzy".... ale nuuuuuda. Najbiedniejszy M. - od jakiegoś czasu co poniedziałek mnie pytał, czy "dzisiaj są lekarze", a tu się bidak tak zawiódł, że ze złością tv wyłączył Chyba będziemy musieli jakiś serial zagramaniczny uskutecznić w ramach rekompensaty, bo nie wiem jak to będzie znosił

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

I Frezi, właśnie! Ja też się zastanawiałam jak te zdjęcia oglądałam - jak Ty dałaś radę taka rozebrana?Zdrowa jesteś? Bo jak jesteś, to to nie jest fair

dobra idę się myć, bo zaczynam wzorem Karoli monologi wygłaszać

Jeszcze jedno! Justyna - co za buc!
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:26   #2738
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam! Mrówka się strasznie zazdrosna zrobiła - nie chce pozwolić żeby mnie M. przytulał, albo nawet podszedł do mnie. Krzyczy "nie" i macha rękami. Strach się bać co będzie w czerwcu....
Będzie hardkor

Witam się i niedługo zbieram do lekarza i małe zakupy ciuchowe
Stary 2013-02-26, 09:29   #2739
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może jej minie do czerwca. Będzie starsza sporo to może wydorośleje

Stary 2013-02-26, 09:31   #2740
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiem, jak ma tylko paracetamol w składzie to można, ale nie wiem cotam jest substancją czynną

tak samo mam ja w ogóle jak poznawałam faceta, to była zawsze pierwsza rzecz na jaką uwagę zwracałam i jak palił, to sorry- koniec gadki . A pamiętam jak poznałam męża, to było pierwsze pytanie mojego taty - czy on pali a ja mówię "no co Ty tatoooo!!!"

bardzo ładna ta sukienka też bym sobie nabyła, eeeech A do pracy możesz sobie zawsze zaprojektować jakiś taki fikuśny fartuszek No i uskuteczniać lans po pracy

Witam Was serdecznie z mojego zakatarzonego, opuchniętego w rejonach gardła i pokasłującego świata !

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Oglądaliśmy wczoraj w ogóle "Lekarzy".... ale nuuuuuda. Najbiedniejszy M. - od jakiegoś czasu co poniedziałek mnie pytał, czy "dzisiaj są lekarze", a tu się bidak tak zawiódł, że ze złością tv wyłączył Chyba będziemy musieli jakiś serial zagramaniczny uskutecznić w ramach rekompensaty, bo nie wiem jak to będzie znosił

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

I Frezi, właśnie! Ja też się zastanawiałam jak te zdjęcia oglądałam - jak Ty dałaś radę taka rozebrana?Zdrowa jesteś? Bo jak jesteś, to to nie jest fair

dobra idę się myć, bo zaczynam wzorem Karoli monologi wygłaszać
Hah, to ja uskutecznię dialog, co byś nie miała wyrzutów sumienia

W pyralginie jest metamizol... Jest po prostu silniejszy niż paracetamol, wiem, że nie można go stosować u kotów ale u kobiet w ciąży się nie orientuję, może jest na ulotce gdzieś. Warto spróbować, bo działa zarówno silniej przeciwbólowo jak i przeciwgorączkowo Zbija temperaturę na tyle, że da się żyć.

Ja też miałam przedtem tak, że nienawidziałam palenia i pamiętam, że to był bardzo duży problem w moim poprzednim związku, bo mój eks okłamywał mnie, że nie pali, a kiedyś przytulałam się do niego na przystanku i przypadkiem natrafiłam na całą paczkę fajek w kieszeni i zrobiłam mu awanturę na przystanku A później związek się już tylko sypał

A teraz to mi w zasadzie lotto, może dlatego, że mojego TŻ odrzuca od fajek Trochę za dużo palił w młodości i teraz nie może (ojjeeej, jak mi przykro ). Ale podpalamy czasem na jakiś imprezach, sporadycznie. Na pewno bym się szybko uzależniła, bo pamiętam jak byłam 2 tyg na praktykach z samymi palaczami, toteż dostrzymywałam im towarzystwa i skończyło się tak, że po powrocie musiałam już kupić fajki... To było dla mnie znakiem, że przekraczam czerwoną granicę i zaprzestałam

A co do fartuchów to teraz chyba będę polowała na takie w kotki Mojej mamie zamówili w pracy właśnie takie, żeby się ich dzieci nie bały I te bluzy są przepiękne, przesłodkie i przeurocze Szkoda tylko, że sprowadzane ze US, więc będzie ciężko. Ale co tam, nie ma rzeczy niemożliwych, jak będzie trzeba to i ze Stanów sprowadzę, a co!

A lansować się po pracy absolutnie nie omieszkam

A i zapomniałam dodać, że też się zawiodłam odcinkiem lekarzy. Jestem bardzo niepocieszona. Zwłaszcza, że najpierw oglądałam lekarzy, a później zaczęłam GA i teraz zauważam po pierwsze przepaść, a po drugie zaskakujące podobieństwa

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-02-26 o 09:33
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:31   #2741
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
albo się zaostrzy No nie będę się martwić na zapas,ale kurcze różnie może być. na razie chce uskuteczniać rękoczyny w stosunku do własnego ojca
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-26, 09:33   #2742
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry
Stary 2013-02-26, 09:35   #2743
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Hah, to ja uskutecznię dialog, co byś nie miała wyrzutów sumienia

W pyralginie jest metamizol... Jest po prostu silniejszy niż paracetamol, wiem, że nie można go stosować u kotów ale u kobiet w ciąży się nie orientuję, może jest na ulotce gdzieś. Warto spróbować, bo działa zarówno silniej przeciwbólowo jak i przeciwgorączkowo Zbija temperaturę na tyle, że da się żyć.

Ja też miałam przedtem tak, że nienawidziałam palenia i pamiętam, że to był bardzo duży problem w moim poprzednim związku, bo mój eks okłamywał mnie, że nie pali, a kiedyś przytulałam się do niego na przystanku i przypadkiem natrafiłam na całą paczkę fajek w kieszeni i zrobiłam mu awanturę na przystanku A później związek się już tylko sypał

A teraz to mi w zasadzie lotto, może dlatego, że mojego TŻ odrzuca od fajek Trochę za dużo palił w młodości i teraz nie może (ojjeeej, jak mi przykro ). Ale podpalamy czasem na jakiś imprezach, sporadycznie. Na pewno bym się szybko uzależniła, bo pamiętam jak byłam 2 tyg na praktykach z samymi palaczami, toteż dostrzymywałam im towarzystwa i skończyło się tak, że po powrocie musiałam już kupić fajki... To było dla mnie znakiem, że przekraczam czerwoną granicę i zaprzestałam

A co do fartuchów to teraz chyba będę polowała na takie w kotki Mojej mamie zamówili w pracy właśnie takie, żeby się ich dzieci nie bały I te bluzy są przepiękne, przesłodkie i przeurocze Szkoda tylko, że sprowadzane ze US, więc będzie ciężko. Ale co tam, nie ma rzeczy niemożliwych, jak będzie trzeba to i ze Stanów sprowadzę, a co!

A lansować się po pracy absolutnie nie omieszkam

A i zapomniałam dodać, że też się zawiodłam odcinkiem lekarzy. Jestem bardzo niepocieszona. Zwłaszcza, że najpierw oglądałam lekarzy, a później zaczęłam GA i teraz zauważam po pierwsze przepaść, a po drugie zaskakujące podobieństwa
No to nie można. W ciężarówkę można bezkarnie ładować tylko paracetamol

To sobie uszyj taki fartuszek w kotki w pl na wzór tego z usa - zawsze taniej

Ja to w ogóle nigdy nie miałam papierosa w ustach
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-26, 09:36   #2744
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ale tak w fartuchu w kotki do pasa? Strach trochę

Stary 2013-02-26, 09:37   #2745
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Może jej minie za tydzień ale na pewno jak się pojawi nowe dziecko, to będzie (mniej lub bardziej) zazdrosna....to normalne
Stary 2013-02-26, 09:38   #2746
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Może jej minie za tydzień ale na pewno jak się pojawi nowe dziecko, to będzie (mniej lub bardziej) zazdrosna....to normalne
Normalne tylko wolałabym, żeby np. nie przyduszała go poduszką jak już chce tatę bić, to wiadomo co będzie dalej?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-26, 09:41   #2747
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to chyba byłam lekomanką zanim zaszłam w ciążę Może nie aż taką jak moja koleżanka, która bierze ketonal na ból głowy, ale nie cierpię jak mnie coś boli. A że mnie często zawsze głowa bolała (teraz jakoś mi przeszło) i miewam takie upierdliwe bóle od kręgosłupa, to przeciwbólowe były u mnie na porządku dziennym. No ale od dwóch lat biorę coś sporadycznie, więc w sumie, może mam niezły odwyk

no mnie na szczęście bardzo rzadko cokolwiek boli.
spokojnie - za 5 miesięcy to będzie inna osoba

Jusia, ja pierdzielę, ale klasę pokazał

Dobry
potrzebuję dodatkowej pracy jak tu taką znaleźć
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:41   #2748
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie można. W ciężarówkę można bezkarnie ładować tylko paracetamol

To sobie uszyj taki fartuszek w kotki w pl na wzór tego z usa - zawsze taniej

Ja to w ogóle nigdy nie miałam papierosa w ustach
No to lipa trochę. Czyli w ciąży trzeba się chorobę przemęczyć. Co za niefart. Mam nadzieję, że zanim zajdę to już się wychoruję za całe 9 miesięcy

No właśnie jest problem z materiałem Bo ciężko dostępne są takie materiały. Poza tym te bluzy są takie fajne, bo mają ściągacze wbudowane z tyłu i tak się ładnie w talii układają

Cytat:
No ale tak w fartuchu w kotki do pasa? Strach trochę
No cóż... Zawsze można dorzucić spodnie. Albo zostać w samych kotkach Dzieci nieprzestraszone, a tatusiowe zadowoleni

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Dobrze by było, żeby podchodziła do tego w ten sposób, że jest starszą, odpowiedzialną siostrą i się powinna zainteresować maleństwem, jak starsza opiekunka To trochę brzmi jak uskutecznianie zwierzątka na siostrze, ale przynajmniej będzie w tym więcej zainteresowania opieką niż zazdrości (której pewnie w jakimś tam stopniu i tak się nie uniknie, bo taki bobas wymaga znacznie więcej uwagi niż PRAWIE 2 latka...
Stary 2013-02-26, 09:42   #2749
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

pytacie jak Frezi wytrzymala :d
ogolnie bylo cieplo 4 stopnie na plusie
ale pod kinec zdjec juz nawet sina nie byla tylko zielona

Stary 2013-02-26, 09:44   #2750
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry
Ja już też nie wiem co mam ze sobą zrobić, bo ciągle jest mało kasy na wszystko, masa wydatków, a pracować nie ma jak i gdzie przy moim trybie studiowania
I nie wiem co z tym fantem zrobić. A gdzie jakieś odkładanie na wesele, ślub? Dobrze by było za swoje chociaż obrączki kupić
Stary 2013-02-26, 09:49   #2751
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry
nieee wiem.....
Cytat:
No to lipa trochę. Czyli w ciąży trzeba się chorobę przemęczyć. Co za niefart. Mam nadzieję, że zanim zajdę to już się wychoruję za całe 9 miesięcy

No właśnie jest problem z materiałem Bo ciężko dostępne są takie materiały. Poza tym te bluzy są takie fajne, bo mają ściągacze wbudowane z tyłu i tak się ładnie w talii układają

Dobrze by było, żeby podchodziła do tego w ten sposób, że jest starszą, odpowiedzialną siostrą i się powinna zainteresować maleństwem, jak starsza opiekunka Ttrochę brzmi jak uskutecznianie zwierzątka na siostrze, ale przynajmniej będzie w tym więcej zainteresowania opieką niż zazdrości (której pewnie w jakimś tam stopniu i tak się nie uniknie, bo taki bobas wymaga znacznie więcej uwagi niż PRAWIE 2 latka...
lekarze w ogóle nie zalecają chorowania w ciąży

W Wawie jest hurtownia materiałów medycznych. Nie daleko mnie z resztą A wszycie ściągacz z tyłu myślę że nie będzie problemem dla krawcowej

Śmiem wątpić. W sensie myślę, że to duże będzie wymagało znacznie więcej niż to małe. Małe to je i śpi. Ewentualnie się pobawi na macie. A duże to już się chce i pobawić i emocje bardziej okazuje niż tylko chłonie. W każdym razie jak rozmawiałam z taką mamą, co ma 2-letnią różnicę wieku, to mówiła że właśnie znacznie bardziej na to starsze trzeba się fokusować. Moje osobiste spostrzeżenia, że Mrówka im starsza, tym bardziej absorbująca to potwierdzają
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-26, 09:50   #2752
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Gwizdaku a probowalas jesc lody podobno na bolace gardło pomagaja

Stary 2013-02-26, 09:51   #2753
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
pytacie jak Frezi wytrzymala :d
ogolnie bylo cieplo 4 stopnie na plusie
ale pod kinec zdjec juz nawet sina nie byla tylko zielona

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Gwizdaku a probowalas jesc lody podobno na bolace gardło pomagaja
nie mam w domu... myślisz? Mogę spróbować. Na razie sobie popsiukałam Tantum Verde
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-26, 09:53   #2754
Zwies
Zakorzenienie

Ja papierosa też nie miałam
Ale cygaretkę już tak Bo pracodawca podjął próbę demoralizacji pracowników

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:56   #2755
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

musze jechac po te moje wyniki badan i zaswiadczenie do pracy ze moge pracowac a tak mi sie nie chce wczoraj mialam jechac ale sie nei wyrobilam

bylam najpierw w Operze wpuscic 4 wycieczki dzieciaczkow z przedszkoli do charakteyrzatorni, pomalowalam modelke do sesji foto i zawiozlam Ruperta do weta na pozbawienie meskosci intensywny dzien

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2013-02-26 o 09:57
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:02   #2756
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
nieee wiem.....

lekarze w ogóle nie zalecają chorowania w ciąży

W Wawie jest hurtownia materiałów medycznych. Nie daleko mnie z resztą A wszycie ściągacz z tyłu myślę że nie będzie problemem dla krawcowej

Śmiem wątpić. W sensie myślę, że to duże będzie wymagało znacznie więcej niż to małe. Małe to je i śpi. Ewentualnie się pobawi na macie. A duże to już się chce i pobawić i emocje bardziej okazuje niż tylko chłonie. W każdym razie jak rozmawiałam z taką mamą, co ma 2-letnią różnicę wieku, to mówiła że właśnie znacznie bardziej na to starsze trzeba się fokusować. Moje osobiste spostrzeżenia, że Mrówka im starsza, tym bardziej absorbująca to potwierdzają
Cytat:

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

nie mam w domu... myślisz? Mogę spróbować. Na razie sobie popsiukałam Tantum Verde
Nie zalecają lekarze To prawie tak jak mój K., który próbował mi wczoraj wmówić, że to moja wina, że zachorowałam

Myślę, że jak przyjdzie pora to się na pewno rozejrzę po takich hurtowniach

Być może, ja to się nie znam za bardzo Chodziło mi o to, że trzeba do niego wstawać, ciągle dawać cyca, lulać, nosić, żeby się odbiło, uważać, zaglądać, zmieniać masę pieluch i takie tam...

Na gardło są dobre płukanki z soli - 1-2 łyżeczki soli na szklankę wody i płuczesz gardło. Mi raz pomagało, raz nie, ale warto spróbować
I nadal polecam przekonać się do vick'a

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
musze jechac po te moje wyniki badan i zaswiadczenie do pracy ze moge pracowac a tak mi sie nie chce wczoraj mialam jechac ale sie nei wyrobilam

bylam najpierw w Operze wpuscic 4 wycieczki dzieciaczkow z przedszkoli do charakteyrzatorni, pomalowalam modelke do sesji foto i zawiozlam Ruperta do weta na pozbawienie meskosci intensywny dzien
Mój K. jak robimy sekcje zwłok na zajęciach nigdy nie może podjąć się rozcięcia jąder... Twierdzi, że go to boli

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-02-26 o 10:01
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:05   #2757
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
.
Mój K. jak robimy sekcje zwłok na zajęciach nigdy nie może podjąć się rozcięcia jąder... Twierdzi, że go to boli
hehe nie dziwie sie

mnie w ogole przerqaza to co piszesz - nie moglabym byc lekarzem - a chcialam isc na weterynarie kiedys.... nie bylby to chyba dobry pomysl
Stary 2013-02-26, 10:08   #2758
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
hehe nie dziwie sie

mnie w ogole przerqaza to co piszesz - nie moglabym byc lekarzem - a chcialam isc na weterynarie kiedys.... nie bylby to chyba dobry pomysl
Dla tych 'bardziej wrażliwych' tylko początki są trudne, później się już człowiek znieczula
Ja też zawsze chciałam iść i.... poszłam i nie poszłabym nigdy więcej A jakbym się cofnęła w czasie z aktualnymi doświadczeniami i ktoś by mi to zaproponował, ba, jeszcze dopłacił, to uciekłabym z krzykiem
Stary 2013-02-26, 10:18   #2759
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż... Zawsze można dorzucić spodnie. Albo zostać w samych kotkach Dzieci nieprzestraszone, a tatusiowe zadowoleni
Zrobiłam literówkę chodziło mi o psa

Cytat:

Kobieto Ty masz same intensywne dni. Kiedy Ty odpoczniesz sobie? No i jak ten tvn bo niedoczytałam albo nie pisałaś.

Stary 2013-02-26, 10:23   #2760
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Normalne tylko wolałabym, żeby np. nie przyduszała go poduszką jak już chce tatę bić, to wiadomo co będzie dalej?
no
u siostry tżta, nie można dzieci (2 lata i 5 miesięcy) zostawić ani na minutę samych, bo starszy atakuje małego bije go, wykręca mu rączki albo się na niego kładzie....masakra jakaś
Cytat:

Dobrze by było, żeby podchodziła do tego w ten sposób, że jest starszą, odpowiedzialną siostrą i się powinna zainteresować maleństwem, jak starsza opiekunka To trochę brzmi jak uskutecznianie zwierzątka na siostrze, ale przynajmniej będzie w tym więcej zainteresowania opieką niż zazdrości (której pewnie w jakimś tam stopniu i tak się nie uniknie, bo taki bobas wymaga znacznie więcej uwagi niż PRAWIE 2 latka...
jasne spróbuj to wytłumaczyć 2-latce, żeby się zachowywała "odpowiedzialnie"

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Zrobiłam literówkę chodziło mi o psa

Kobieto Ty masz same intensywne dni. Kiedy Ty odpoczniesz sobie? No i jak ten tvn bo niedoczytałam albo nie pisałaś.
a ja trochę zazdroszczę, tęsknię za intensywnymi dniami, są o wiele lepsze niż takie zamulanie w domu cały dzień, człowiek się rozleniwia bardziej no ale jeszcze kilka dni

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości