|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Ad. wiosny to powiem wam, że pierwszy raz od czasów podstawówki chciałabym, żeby już przyszła, w tym roku ostatecznie i definitywnie wściekłam się na zimę i już jej nie chcę, nigdy. W sumie to mógłby być wrzesień.
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja we wrześniu będę zakręcona , 5 paździrnika dziecko ma ślub
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-02-26 o 00:06 |
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2194 |
|
BAN stały
|
Podrażniła?
![]() No właśnie, bez przesady
|
|
|
|
#2195 |
|
Nindżopesz
|
Yyy... On tak na poważnie?
|
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj pare miechów wolnego ![]() ile ja mam tego drwa naszać, miej litość dla mojego starego kręgosłupa ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
i gratki z okazji ślubu
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rozpulchnionymi powiekami ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Dobrerj nocki nocnym markom
|
|
#2198 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2199 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
No właśnie, robił ktoś ostatnio okulary w sieciówce albo w Krakowie i poradzi, gdzie iść? Żeby mieli jakiś wybór oprawek i żeby chętnie przyjmowali do ewent. poprawek ![]() Cytat:
Ale w sumie racja. Kot (a przynajmniej nasz kot) jest bóstwem. Jest wszędzie i o każdej porzej. W postaci swoich kłaków ![]() Cytat:
![]() BTW kupuję od kilku lat i ciągle nie mogę kupić, bo to albo zbyt ozdobne, albo niezgrabne, albo nie wygodne, albo kasy nie ma, albo włącza mi się rozsądek ("I po co ci to, przecież i tak będzie w szafie leżeć")... Cytat:
|
||||
|
|
|
#2200 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2201 |
|
To ja :)
|
Nie spać!
|
#2202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham wiosnę, głównie dlatego ze jest po zimie jak dla mnie najlepsza pora rokunawet przedwiośnie mi nie przeszkadza, juz taka pogoda jak teraz (temp na plusie i nie ma juz śniegu bo stopniał) mnie raduje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śniło mi sie dziś iż żyłam w rzeczywistości filmu "Inni", tylko lekko bardziej współczesnej, lata '90 mniej więcej ![]() Tak, to jest zdecydowanie jeden z tych głupich, bardzo dobrze zapamiętanych snów ale więcej nie napiszę, bo może ktoś nie widział filmu np ![]() Macham i spadam |
|||
|
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
#2204 |
|
Nindżopesz
|
Dobry!
Reszcie nie mówię ![]() Aileen, nie ma w nich nic złego zwłaszcza do czerni ale w połączeniu z kolorami i wiosennymi strojami zawsze kojarzą mi się z ryczącą czterdziestką, która próbuje być w ten sposób na czasie. Nie bijcie! Nie uwierzycie, porobiłam sobie fotki i stwierdziłam, że uda ujdą. Jutro zmienię zdanie. |
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiem, i ja muszę zanabyć jakieś kolory - ale bez przesady ![]() granat zieleń biel khaki i beż safari ujdo - albowiem obecnie jakbym się nie ubrała wszystkie najwygodniejsze rzeczy mam na sobe czarne i wyglądam jak w permamentnej żałobie
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Mother of Cats
|
Bry!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż muszę przyznać, że jesienią obkupiłam się trochę w bordo i ciemną zieleń Ale tak poza tym, to też żałoba.Muszę się podzielić mą radością Jakiś rok/półtora roku temu w Wiedniu w moim ulubionym mhrocznym klubie (nie jestem pewna, czy to przypadkiem nie był wieczór, kiedy poznałam V, bardzo możliwe) poleciał kawałek, który strasznie wpadł mi w ucho. Oczywiście szybko zanotowałam w telefonie jakieś urywki tekstu, po powrocie do domu szybko google w ruch, ale niestety nie udało mi się go znaleźć. I oto dziś w nocy w radiu (Trzecia Strona Księżyca w Trójce) poleciało to |
|
|
|
|
#2209 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad wyjątkowo ohydnej czerwonej cherbaty o aromacie rzekomo rumowym i z patykamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.itam , tamten rolex to chociaz brylanty mniał a tu takie żoowno , phi poza tym mienta jest passe od zejszłego roku co najmniej , a co do najnowszej czerńi to maj dir jest nią biel i nie polimeryzuj mnie tu z najnowszo wyrocznio w postaci Bazaaru , gdysz albowiem to jest poważne pismo opiniotfórcze i mondre i wie najlepiej 3. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
muszę z kothem do weta iść - wczoraj wieczorem coś mu się zrobiło , najpierw ganiał w kółko po pokoju jak wściekły skacząc jak wariat z oczami jak spodki i próbując chować się we wszystkie kąty , potem się zaczął lizać jak oszalały po łapach i całym przodzie , potem znowu ganiał , zachowywał się jakby zgłupiał dokumentnie i nie wiedział gdzie jest i co się dzieje , potem się trochę uspokoił , ale po pyszczku widać było że jest coś ewidentnie nie tak i oczy miał cały czas ogromne . Dziś rano było jakby lepiej , ale poszłam do robo i nie wiem co z nim małż i Śnieżka też wybyli więc kothy same zostały , mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2210 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, brzmi jakby się nalizał kocimiętki albo waleriany - może gdzieś mieliście, może ktoś na butach wniósł coś z dworu? Moje czasami łaszą się do kół wózka a potem też im trochę odbija.
Melk, fajne! A ja zarzucam utwór z traileru GoT, spodobał mi się: http://www.youtube.com/watch?v=o4kbny93Cyk Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-26 o 12:14 |
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mów no właśnie, bo Cie kura jajem czaśnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za kota
|
||
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#2213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że za długie na zel![]() Opowiadaj! Szczęściarz ![]() Cytat:
![]() Po glucie nikt czeźwy nie jest ![]() Snam to, mnie niestety włażą do oczu i muszę od razu iść spać bo na oczy nie widzę ![]() A kto tu śpi, ja już od rana latam i Lidla zaliczyłam ![]() Foch ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie dbasz o siebie, to duży minus. Faceci lecą na wygląd. Masz nadwagę. Bo ogólne wzory do obliczania bmi sa dla facetów kobieta powinna odjąć 10kg. ale to takie niemodne, nietolerancyjne, i niezgodne z równouprawnieniem. Czas dorosnąć, pociąg seksualny nie wybiera ![]() niby stary facet, a błysnął "dorosłością" Cytat:
![]() Cytat:
![]() cytuję dla potomności
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-02-26 o 12:43 |
||
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2216 |
|
Nindżopesz
|
Maja
Rozumiem, że sam wyglądał jak młody buk?
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
E to da się coś z nimi zrobić
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale już rozwiązałaś widzę sprawę ![]() Cytat:
o Grysiu za mnie też nadrobiłeś? ![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 a zasadził mu ktoś kiedyś kopa w doopę? jestę wielka! przeleciałam dzielnie wszystkich ino cytaty znikły o serialach było klimatycznych. to ja od siebie dorzucę Rzym, Tudorów i Borgiów. nie fantasy ale mi się podobałosię Rzym zwłaszcza. Filary zaczęłam oglądać a potem chuop przestał przynosić nast odc i padło. na trona też czekam i jestę wielka po raz drugi, tym razem dosłownie. w miesiąc złapałam 6 kg w tyły. jestę do dziś w szoku i dołku a ważenie odbyło się w sobotę. żeby było wesoło to nie jadam słodyczy albowiem potrzeby nie mam i przez ostatnie pół roku nie utyłam ani grama jedząc wciąż to samo. teraz nagle z powietrza fotosyntezą się wzięło chyba i urosło. **&!$%^*#@%$&!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! nie ważyłam tyle od matury chuop mówi, że się wreszcie zregenerowałam ale kurna nie mogło się to objawić inaczej? pięknym włosiem? buzią? musi wielką doopą, ujowymi włosami i niewyjściową paszczą? i doła mam i wściekła jestem i ogólnie jadem pluję. i książkę mam do czytania, też polecam - fantasy Pan Lodowego Ogrodu ale to już chwaliłam ostatni tom. i jak na złość 4 dzień leży a ja sie nie moge zabrac do niej, wiecznie coś przeszkadza i rozprasza ![]() więcej nie pamiętam --------- szlag. pokapoka miało być to ten artystycznie ukończony przyodziew sotołowy. brzeg się strzępi proszę nie paczeć na to, bo niezrobiony
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-02-26 o 13:01 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

usłyszałam od jednego chuopa, że nie dbam o siebie i mam nadwagę 

jak dla mnie najlepsza pora roku

małż i Śnieżka też wybyli więc kothy same zostały , mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje