|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- dobra juz znalazlam majteczki na 12 miesiecy :P |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
mamka LiuJo, padłam
![]() PRZECUDNE |
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
takie normalne biale
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- no co :P |
|
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
U tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24835018
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dość że ktoś je tam wsadził to jeszcze taki rozmiar ![]() Agunia, u nas też ząbkowanie.....przypuszcz am że najgorsze przed nami
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
ah wiecie co wkurzylam sie i dzisiaj wykapalam mala normalnie w wannie bez rzadnych gabek i gowien nalalam wody troszke posadzilam ja dalam jej zabawki ta sie bawila pozniej ja umylam i z glowy :P
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez idą zęby ![]() Cytat:
![]() a c zemu? brawa dla małego
|
||
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
a no ja tak na probe to wiesz wody miala tak do polowy pupci :P ale sie boje jeszcze zeby sie nie gibnela :P
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Dziecię śpi, a ja mam zamiar nieco powizażować.Póki co melduję, że odebrałam przesyłkę z książkami i jestem ze wszystkich bardzo zadowolona. Księga dźwięków zrobiła furorę ![]() Dep dzięki za podpowiedzi |
|
|
|
#1185 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podczytywałam Was w dzień, ale jakoś nie miałam weny, żeby się odezwać ![]() Od kilku dni Mały niechętnie je mleko To pewnie dlatego, że zwiększyłam mu ilość obiadku i deserku. Będę musiała to zmienić, bo wiadomo, że mleczko jest najważniejszePoza tym zaczęliśmy remont schodów na poddasze i sporo hałasu w domu... Mały nie może spać i przez to marudzi, oj marudzi... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak będzie gotowy to usiądzie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() yyy nie mam pojęcia... muszę młodemu stopę zmierzyć i zabrać na shopping ![]() Cytat:
Cytat:
za wymiarydziwne te zalecenia dotyczące rozszerzania diety
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusiu ja nie lubie body, tzn zima ok, ale latem musi byc przewiew a nie blisko ciała, ja tak lubię
|
|
|
|
#1187 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Mam chwilę to was poczytałam. Antonio tydzień temu ważył 7945g. Dziś cały dzień mnie wzywał- co jest nowością. Z jedzeniem marudzi, ale jak zobaczy, że my jemy to wyciąga łapki np do brokuła- więc niedługo przechodzimy na BLW, bo i tak głownie na cycu leci, a chrupki z łapki je wzorwo. No i w końcu interesuje go kula hula. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i czasem jak go kładę na brzuszek to ląduje na czworaka, bo nogi podkurcza i bardzo go to fascynuje ![]() A w ogóle kopiliśmy kojec- dla nas niezbędny, żeby coś zrobić- mieszkamy w domu. |
|||
|
|
|
#1189 | |||
|
Zadomowienie
|
Brawo za szczepienie i wymiary
![]() Cytat:
I też bez żadnych gąbek, dla mnie to zbędne było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z kojca jesteście zadowoleni? Sama już miałam upatrzony, ale potem doszłam do wniosku, że niewiele jest tam miejsca i się wstrzymałam z zakupem ![]() Też to muszę zrobić w najbliższym czasie... No i wyciągnąć w końcu spacerówkę |
|||
|
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Irmusia81, Mandragorrka, katja_22, Bebe1987 super dziekuje za odpowiedź
![]() ![]() Co do spacerów... ja jak wychodze, czesto ide do miasta, na zakupy, zawsze chodziłam w adidasach itp bo to wygodniej, przecież znosic dziecko w bloku w szpilkach ale! przez kłótnie i pewne sytuacje z M. mam okropne kompleksy... od tego czasu codziennie chodze w obcasach i na spacery czesto też, piaskownice mam pod blokiem, to idąc z dzieckiem na plac zabaw czy zimą lepic bałwana, w zyciu nie pójde w szpilkach![]() kto to widział owszem nie chodze w wysokich szpilach bo nawet nie lubie, tylko w zwykłych obcasach, spódniczki też lubie nałożyc, ale nie takie żeby tyłek było widac, przyznam sie tylko nie bijcie! kilka razy byłam na solarium, bo jestem blada, słońce mnie nie bierze i wiecie co, nawet w solarium nie moge sie opalic:/ jak ja nie nawidze tego! nogi mam białe jak ściana... w sumie ja rzadko chodziłam w szpilkach i nie chodziłąm na solarium, ale od kiedy M. doprowadził mnie do takiego stanu, to zaczełam jakoś bardziej sie kobieco ubierac, chociaż nie powiem, jak jest sie z dzieckiem to wygodniej jest na sportowo...Chociaż powiem wam że na moim placu zabaw nie widziałam kobiety na obcasach ![]() Depioson właśnie moja lekarka też mówiła żebym zaczekała do 10miesiąca i wtedy dawała normalnie gluten, że tak sie robiło, ale wszyscy robią inaczej i jakoś poszłam za dziewczynami... a kiedy zaczełaś podawac żółtko, bo Twoja ma 8miesiecy a moja 6 ![]() Malwina widze że jest troszke mam co nie robi tej ekspozycji ![]() Dziewczyny co do body i pampersów u wiekszych dzieci... mojej siostry syn jak wam pisałam (2,5 roku) to za długo, ale jest już duży, wiec może sie przyda ona do dzisiaj jeszcze mu czesto body zakłada i pampersy nosi, jak nie ma body to na pampersa idą rajstopy i spodnie ale ja wybieram sie po nocnik i bedzie czekał na Lenke aż nauczy sie siadac bo ja nie chce doprowadzic do takiej sytuacji że mając 2 lata bedzie w pampkach śmigała najlepiej żeby udało mi sie to latem, bo zimą nie bardzo jest przestawiac tak![]() Phdwao no właśnie mój siostrzeniec nosi body 2,5 roku nie wiem czemu mu zakłada bo to duży chłopak ale widocznie jej pasuje wody mojej też dużo leje, ale kąpie na gąbce, bo bez niej ona płacze, bo mi nie wygodnie ją trzymac na reku, a i ona wtedy nie czuje sie stabilnie... ale jak zacznie siedziec to przechodzimy do naszej wanny, bo ta wanienka już za mała i ona sie denerwuje, bo nóżek nie może wyprostowac
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Nitka super, że z pracą udało Ci się tak jak chciałaś.
Kasik myślę, że żłobek będzie dobrym rozwiązaniem, a teściowa tylko w awaryjnej sytuacji. Mamka boskie ciuszki kupiłaś. Najbardziej podobają mi się trampeczki, cudo Agunia dużo zdrowia i siły dla Ciebie KarolinaPW mam nadzieję, że alergolog doradzi Wam coś sensownego ![]() Katharinaaa super, że szczepienie w miarę bezproblemowo. Dzielny mały chłopiec , no i rośnie Ci klocuszek. Już pewnie czujesz jego ciężar Phdwao czytałam, że idą u Was zęby. Oby bezproblemowo ![]() LadyMagnolia Twój mały też nieźle waży Koniecznie zdaj relację z wprowadzania BLW ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Aga398 z glutenem to musisz sama podjąć decyzję. Jedni mówią po 5 miesiącu, inni po 10, a jeszcze inni po roku. Sprzeczne są dane i wytyczne. My zaczęliśmy po 5 i kończymy drugi miesiąc podawania kaszki. Wszystko jest ok. Z tym, że u nas w rodzinach nie ma żadnych uczuleń więc specjalnych obaw nie miałam. |
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kojec mi sie podoba. Podasz szczegóły: firma, model... Ja ise cały czas zastanawiam czy nie kupić ![]() Co do BLW Mały dostał dziś brokuła, pietruszkę, kalafiora i indyka. Ale się rzucił na mięcho I na kalafiora, którego wcześniej nie chciał
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
dobra pranie powiesilam pozmywalam na jutro na obiad naszykowalam dziecko spi chyba trzeba tez isc umyc dupcie i do lozka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie kupiłam Księgę dźwięków
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że u Aguni ciężko... u mnie lepiej, ale córcia też cierpi.
Cytat:
Dzielny chłopiec. Cytat:
* Remont jakoś przetrwacie, a poddasze pewnie będzie świetnie urządzone. |
||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sekta |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kojec-play-baby-de...025386642.html Tylko może Lady poda Ci namiary na sprawdzonego sprzedawcę. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-02-26 o 22:26 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pies też![]() Cytat:
właśnie muszę ograniczyć też kaszkę ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- kupiłam tu http://allegro.pl/show_item.php?item=3035400168
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
irmusia dziekuje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

pampersy zakłada sie az zacznie robic w kibel
czesto po 2 roku z ycia, to powiedz widzialas zeby dwulatek body nosił?

+ 300 wpisowego , ale w tym jest pełne wyżywienie nawet mleko moje sami kupują . Od dzisiaj chodzimy na dni adaptacyjne i było bardzo dobrze , Nadia zafascynowana dziećmi i nowymi zabawkami, jedyne co mnie przeraża to choroby dwójka dzieci miała ostry katar i to , że każde bierze zabawki po drugim i ślini

ale! przez kłótnie i pewne sytuacje z M. mam okropne kompleksy... od tego czasu codziennie chodze w obcasach i na spacery czesto też, piaskownice mam pod blokiem, to idąc z dzieckiem na plac zabaw czy zimą lepic bałwana, w zyciu nie pójde w szpilkach