Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 17:54   #1171
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
przeciez papmers trzymaja rzepy na brzuszku pampersy zakłada sie az zacznie robic w kibel czesto po 2 roku z ycia, to powiedz widzialas zeby dwulatek body nosił?
nie no nie mam na mysli dwulatka ale takiego rocznego Jaska ktory latem wiadomo goraco, i on biega a ten pampers mu zjezdza z tego tylka :P

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

dobra juz znalazlam majteczki na 12 miesiecy :P

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:56   #1172
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
nie no nie mam na mysli dwulatka ale takiego rocznego Jaska ktory latem wiadomo goraco, i on biega a ten pampers mu zjezdza z tego tylka :P

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

dobra juz znalazlam majteczki na 12 miesiecy :P
nie no wiadomo pampers i gacie moga byc, ale mysle ze sam pampers nie spadnie, nawet jesli to latem niz sie nie stanie
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:00   #1173
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
nie no wiadomo pampers i gacie moga byc, ale mysle ze sam pampers nie spadnie, nawet jesli to latem niz sie nie stanie
aham ja kupie bo do sukienki np to tak zz dupki :P

Amelcia
Stary 2013-02-26, 18:09   #1174
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
aham ja kupie bo do sukienki np to tak zz dupki :P
no dokladnie z dupki a jakie wyczaiłas
Stary 2013-02-26, 18:27   #1175
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

mamka LiuJo, padłam

PRZECUDNE
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:40   #1176
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
no dokladnie z dupki a jakie wyczaiłas
takie normalne biale

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
mamka LiuJo, padłam

PRZECUDNE
no co :P

Amelcia
Stary 2013-02-26, 19:05   #1177
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]
no co :P
to ja od kilku miesięcy wzdycham na widok portfela LiuJo ale nie ma nawet opcji że go kupię bo jest za drogi a tu Ami w trampkach pomyka
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 19:07   #1178
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
to ja od kilku miesięcy wzdycham na widok portfela LiuJo ale nie ma nawet opcji że go kupię bo jest za drogi a tu Ami w trampkach pomyka
sie dobrze szuka sie ma

Amelcia
Stary 2013-02-26, 19:10   #1179
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
a gdzie to kupiłyście?wiem, że pisałyście ale przeoczyłam
U tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24835018
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 19:10   #1180
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
przeciez papmers trzymaja rzepy na brzuszku pampersy zakłada sie az zacznie robic w kibel czesto po 2 roku z ycia, to powiedz widzialas zeby dwulatek body nosił?
niedawno kupiłam małemu zestaw body na 74, wyciągnęłam z opakowania a tam 1 szt. na 2-3 lata nie dość że ktoś je tam wsadził to jeszcze taki rozmiar

Agunia, u nas też ząbkowanie.....przypuszcz am że najgorsze przed nami

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 19:31   #1181
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ah wiecie co wkurzylam sie i dzisiaj wykapalam mala normalnie w wannie bez rzadnych gabek i gowien nalalam wody troszke posadzilam ja dalam jej zabawki ta sie bawila pozniej ja umylam i z glowy :P

Amelcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 20:03   #1182
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
niedawno kupiłam małemu zestaw body na 74, wyciągnęłam z opakowania a tam 1 szt. na 2-3 lata nie dość że ktoś je tam wsadził to jeszcze taki rozmiar

Agunia, u nas też ząbkowanie.....przypuszcz am że najgorsze przed nami
heh no giga body

u nas tez idą zęby
Cytat:
ah wiecie co wkurzylam sie i dzisiaj wykapalam mala normalnie w wannie bez rzadnych gabek i gowien nalalam wody troszke posadzilam ja dalam jej zabawki ta sie bawila pozniej ja umylam i z glowy :P
ja tak kąpię od dawna, tzn gąbek nigdy nie uzywałam, ale wody to my lejemy małemu sporo
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a c zemu? brawa dla małego
Stary 2013-02-26, 20:13   #1183
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak kąpię od dawna, tzn gąbek nigdy nie uzywałam, ale wody to my lejemy małemu sporo
a no ja tak na probe to wiesz wody miala tak do polowy pupci :P ale sie boje jeszcze zeby sie nie gibnela :P

Amelcia
Stary 2013-02-26, 20:18   #1184
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo Dziecię śpi, a ja mam zamiar nieco powizażować.

Póki co melduję, że odebrałam przesyłkę z książkami i jestem ze wszystkich bardzo zadowolona. Księga dźwięków zrobiła furorę Mała niesamowicie się śmiała. Książka wśród dorosłych zrobiła prawie, że identyczną furorę
Dep dzięki za podpowiedzi

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:23   #1185
Irmusia81
Zakorzenienie

Hej

Podczytywałam Was w dzień, ale jakoś nie miałam weny, żeby się odezwać
Od kilku dni Mały niechętnie je mleko To pewnie dlatego, że zwiększyłam mu ilość obiadku i deserku. Będę musiała to zmienić, bo wiadomo, że mleczko jest najważniejsze
Poza tym zaczęliśmy remont schodów na poddasze i sporo hałasu w domu... Mały nie może spać i przez to marudzi, oj marudzi...

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Dziękuję za wszystkie kciuki, zadziałały! Wszystko poszło po mojej myśli, a nawet i lepiej
Do pracy wracam pierwszego maja i będę pracować od poniedziałku do piątku, w tych godzinach co chciałam, czyli od 16 do 20
Jestem mega zadowolona!!!
super! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Nie 450 zł jest za przedszkole, a żłobek 500 zł + 300 wpisowego , ale w tym jest pełne wyżywienie nawet mleko moje sami kupują . Od dzisiaj chodzimy na dni adaptacyjne i było bardzo dobrze , Nadia zafascynowana dziećmi i nowymi zabawkami, jedyne co mnie przeraża to choroby dwójka dzieci miała ostry katar i to , że każde bierze zabawki po drugim i ślini
świetnie! Biorąc pod uwagę postawę Twojej teściowej myślę, że to bardzo dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
[/COLOR]ja tu sie zamarwtiam z eona jeszcze nie siedzi a ona poprostu sobie wygody szuka i w ciula mnie robi!
zupełnie niepotrzebnie. Leoś też nie siedzi. Nie musi Jak będzie gotowy to usiądzie

Cytat:
kupilam malej jeszcze takie trampeczki i tatus dzisiaj kupil taki komplecik.
ten motylek na bluzeczce jest z koronki.
super

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hej

podczytuję na bieżąco, ale na pisanie jeszcze nie mam weny i sił. Ale chociaż dam znać, że żyję.
Ząbkowania ciąg dalszy chociaż zębów jeszcze nie widać. Co prawda młoda już chyba lepiej toleruje ten ból, bo jest mniej marudna i raczej z niej wesołek, chyba, że jej się akurat przypomni, że boli. Dzisiaj przed drzemką chciałam ją dziąsełka posmarować i jak tylko dotknęłam palcem to się strasznie rozdarła, bidulka moja
Nocki też jakby nieco lepsze, ale to dlatego, że się złamałam i jak w środku nocy nie jestem w stanie jej uśpić, żeby poszła sama spać w łóżeczku, to biorę ją do nas i śpimy razem, wtedy w momencie odpływa. Ja jakoś muszę funkcjonować, a i nie będę małej męczyć, bo wyobrażam sobie co przechodzi przez te zęby i lęk separacyjny.
Ja dopiero dzisiaj jako tako funkcjonuję, ostatnie dni prawie cały czas spałam. Do tego wszystkiego zaczęło mnie rozkładać jakieś choróbsko (chyba organizm dał znać, że pora przystopować) i męczyć migreny. Dzisiaj na szczęście dał radę apap plus kawa, ale już rozważałam wzięcie czegoś mocniejszego i próbę nakarmienia Lu mm, a jakby nie zjadła to najwyżej by się trochę przegłodziła, bo naprawdę myślałam już, że wykituję.
W weekend miałam najgorszy kryzys i chyba w końcu jasno do małża dotarło, że mam za dużo na głowie i że już sobie nie radzę.
No to tyle, teraz lecę się dalej kurować pod kocykiem z ciepłym soczkiem porzeczkowym z miodem (bo całą cytrynę już zużyłam wczoraj...)
współczuję Dużo zdrówka!

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Umówiłam małego do alergologa dziecięcego prywatnie,dopiero na przyszły tydzień było miejsce, skóra jest z każdym dniem gorsza
kurcze, ciekawe od czego to...

Cytat:
laski jaki na wiosne/lato kupujecie rozmiar buta? dla maluszkow
yyy nie mam pojęcia... muszę młodemu stopę zmierzyć i zabrać na shopping

Cytat:
latem to juz będa sobie tuptac, własnie do mnei dotarło, że jeszcze troche i skończy sie ubieranie body, a to znaczy, że dziecko już duże jest
a dlaczego? Przecież są bodziaki dla większych dzieci Ja zamierzam korzystać z body, jak długo się da. Uważam, że to świetny wynalazek.

Cytat:
widziałam

Cytat:
Treść usunięta
za wymiary
dziwne te zalecenia dotyczące rozszerzania diety
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 20:26   #1186
phdwao
Zakorzenienie

Irmusiu ja nie lubie body, tzn zima ok, ale latem musi byc przewiew a nie blisko ciała, ja tak lubię
Stary 2013-02-26, 20:27   #1187
LadyMagnolia
Rozeznanie

Hej!
Mam chwilę to was poczytałam.
Antonio tydzień temu ważył 7945g. Dziś cały dzień mnie wzywał- co jest nowością.
Z jedzeniem marudzi, ale jak zobaczy, że my jemy to wyciąga łapki np do brokuła- więc niedługo przechodzimy na BLW, bo i tak głownie na cycu leci, a chrupki z łapki je wzorwo. No i w końcu interesuje go kula hula.
Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Dziękuję za wszystkie kciuki, zadziałały! Wszystko poszło po mojej myśli, a nawet i lepiej
Do pracy wracam pierwszego maja i będę pracować od poniedziałku do piątku, w tych godzinach co chciałam, czyli od 16 do 20
Jestem mega zadowolona!!!

Buziaki
To super
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hej

podczytuję na bieżąco, ale na pisanie jeszcze nie mam weny i sił. Ale chociaż dam znać, że żyję.
Ząbkowania ciąg dalszy chociaż zębów jeszcze nie widać. Co prawda młoda już chyba lepiej toleruje ten ból, bo jest mniej marudna i raczej z niej wesołek, chyba, że jej się akurat przypomni, że boli. Dzisiaj przed drzemką chciałam ją dziąsełka posmarować i jak tylko dotknęłam palcem to się strasznie rozdarła, bidulka moja
Nocki też jakby nieco lepsze, ale to dlatego, że się złamałam i jak w środku nocy nie jestem w stanie jej uśpić, żeby poszła sama spać w łóżeczku, to biorę ją do nas i śpimy razem, wtedy w momencie odpływa. Ja jakoś muszę funkcjonować, a i nie będę małej męczyć, bo wyobrażam sobie co przechodzi przez te zęby i lęk separacyjny.
Ja dopiero dzisiaj jako tako funkcjonuję, ostatnie dni prawie cały czas spałam. Do tego wszystkiego zaczęło mnie rozkładać jakieś choróbsko (chyba organizm dał znać, że pora przystopować) i męczyć migreny. Dzisiaj na szczęście dał radę apap plus kawa, ale już rozważałam wzięcie czegoś mocniejszego i próbę nakarmienia Lu mm, a jakby nie zjadła to najwyżej by się trochę przegłodziła, bo naprawdę myślałam już, że wykituję.
W weekend miałam najgorszy kryzys i chyba w końcu jasno do małża dotarło, że mam za dużo na głowie i że już sobie nie radzę.
No to tyle, teraz lecę się dalej kurować pod kocykiem z ciepłym soczkiem porzeczkowym z miodem (bo całą cytrynę już zużyłam wczoraj...)
Doskonale cię rozumiem- u nas dopiero od dwóch ni jest lepiej- odkąd się druga górna jedynka przebiła, ale i tak nieraz w nocy się budzi i muszę go w łóżku z nami usypiać.
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Nie protestuje (ona zawsze zasypia w wózku, odpływa po minucie spaceru), większym problemem jest to że ledwo się mieści
Mój ma tak samo W większości- poza tym nie próbuje w gondoli siadać. Zresztą dopiero niedawno odkryła zalety przewracania se na wszystkie strony...
No i czasem jak go kładę na brzuszek to ląduje na czworaka, bo nogi podkurcza i bardzo go to fascynuje
A w ogóle kopiliśmy kojec- dla nas niezbędny, żeby coś zrobić- mieszkamy w domu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,1 KB, 14 załadowań)

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 20:30   #1188
chce_byc_mama
Zakorzenienie

aha obnizylam malej lozeczko

Amelcia
Stary 2013-02-26, 20:59   #1189
katja_22
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Brawo za szczepienie i wymiary

Cytat:

Ja też tak kąpię I też bez żadnych gąbek, dla mnie to zbędne było

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
a dlaczego? Przecież są bodziaki dla większych dzieci Ja zamierzam korzystać z body, jak długo się da. Uważam, że to świetny wynalazek.
Też tak uważam

Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość

Doskonale cię rozumiem- u nas dopiero od dwóch ni jest lepiej- odkąd się druga górna jedynka przebiła, ale i tak nieraz w nocy się budzi i muszę go w łóżku z nami usypiać.

A w ogóle kopiliśmy kojec- dla nas niezbędny, żeby coś zrobić- mieszkamy w domu.
Mam to samo... Ale ciągle czekamy na przebicie się ząbków, więc póki co na lepsze się raczej nie zanosi...

A z kojca jesteście zadowoleni? Sama już miałam upatrzony, ale potem doszłam do wniosku, że niewiele jest tam miejsca i się wstrzymałam z zakupem

Cytat:
aha obnizylam malej lozeczko
Też to muszę zrobić w najbliższym czasie... No i wyciągnąć w końcu spacerówkę
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 21:07   #1190
aga 398
Raczkowanie

Irmusia81, Mandragorrka, katja_22, Bebe1987 super dziekuje za odpowiedź

Co do spacerów... ja jak wychodze, czesto ide do miasta, na zakupy, zawsze chodziłam w adidasach itp bo to wygodniej, przecież znosic dziecko w bloku w szpilkach ale! przez kłótnie i pewne sytuacje z M. mam okropne kompleksy... od tego czasu codziennie chodze w obcasach i na spacery czesto też, piaskownice mam pod blokiem, to idąc z dzieckiem na plac zabaw czy zimą lepic bałwana, w zyciu nie pójde w szpilkach kto to widział owszem nie chodze w wysokich szpilach bo nawet nie lubie, tylko w zwykłych obcasach, spódniczki też lubie nałożyc, ale nie takie żeby tyłek było widac, przyznam sie tylko nie bijcie! kilka razy byłam na solarium, bo jestem blada, słońce mnie nie bierze i wiecie co, nawet w solarium nie moge sie opalic:/ jak ja nie nawidze tego! nogi mam białe jak ściana... w sumie ja rzadko chodziłam w szpilkach i nie chodziłąm na solarium, ale od kiedy M. doprowadził mnie do takiego stanu, to zaczełam jakoś bardziej sie kobieco ubierac, chociaż nie powiem, jak jest sie z dzieckiem to wygodniej jest na sportowo...

Chociaż powiem wam że na moim placu zabaw nie widziałam kobiety na obcasach

Depioson właśnie moja lekarka też mówiła żebym zaczekała do 10miesiąca i wtedy dawała normalnie gluten, że tak sie robiło, ale wszyscy robią inaczej i jakoś poszłam za dziewczynami... a kiedy zaczełaś podawac żółtko, bo Twoja ma 8miesiecy a moja 6

Malwina widze że jest troszke mam co nie robi tej ekspozycji

Dziewczyny co do body i pampersów u wiekszych dzieci... mojej siostry syn jak wam pisałam (2,5 roku) to za długo, ale jest już duży, wiec może sie przyda ona do dzisiaj jeszcze mu czesto body zakłada i pampersy nosi, jak nie ma body to na pampersa idą rajstopy i spodnie ale ja wybieram sie po nocnik i bedzie czekał na Lenke aż nauczy sie siadac bo ja nie chce doprowadzic do takiej sytuacji że mając 2 lata bedzie w pampkach śmigała najlepiej żeby udało mi sie to latem, bo zimą nie bardzo jest przestawiac tak

Phdwao no właśnie mój siostrzeniec nosi body 2,5 roku nie wiem czemu mu zakłada bo to duży chłopak ale widocznie jej pasuje wody mojej też dużo leje, ale kąpie na gąbce, bo bez niej ona płacze, bo mi nie wygodnie ją trzymac na reku, a i ona wtedy nie czuje sie stabilnie... ale jak zacznie siedziec to przechodzimy do naszej wanny, bo ta wanienka już za mała i ona sie denerwuje, bo nóżek nie może wyprostowac

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:14   #1191
Mandragorrka
Zakorzenienie

Nitka super, że z pracą udało Ci się tak jak chciałaś.

Kasik myślę, że żłobek będzie dobrym rozwiązaniem, a teściowa tylko w awaryjnej sytuacji.

Mamka boskie ciuszki kupiłaś. Najbardziej podobają mi się trampeczki, cudo

Agunia dużo zdrowia i siły dla Ciebie

KarolinaPW mam nadzieję, że alergolog doradzi Wam coś sensownego

Katharinaaa super, że szczepienie w miarę bezproblemowo. Dzielny mały chłopiec, no i rośnie Ci klocuszek. Już pewnie czujesz jego ciężar

Phdwao czytałam, że idą u Was zęby. Oby bezproblemowo

LadyMagnolia Twój mały też nieźle waży Koniecznie zdaj relację z wprowadzania BLW

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Aga398 z glutenem to musisz sama podjąć decyzję. Jedni mówią po 5 miesiącu, inni po 10, a jeszcze inni po roku. Sprzeczne są dane i wytyczne. My zaczęliśmy po 5 i kończymy drugi miesiąc podawania kaszki. Wszystko jest ok. Z tym, że u nas w rodzinach nie ma żadnych uczuleń więc specjalnych obaw nie miałam.

Stary 2013-02-26, 21:17   #1192
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Irmusiu ja nie lubie body, tzn zima ok, ale latem musi byc przewiew a nie blisko ciała, ja tak lubię
rozumiem. Ja zawsze lubię "blisko ciała" tyle, że latem "blisko ciała a skąpo"

Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość
Hej!
Mam chwilę to was poczytałam.
Antonio tydzień temu ważył 7945g. Dziś cały dzień mnie wzywał- co jest nowością.

ładnie waży
kojec mi sie podoba. Podasz szczegóły: firma, model... Ja ise cały czas zastanawiam czy nie kupić

Co do BLW Mały dostał dziś brokuła, pietruszkę, kalafiora i indyka. Ale się rzucił na mięcho I na kalafiora, którego wcześniej nie chciał
Stary 2013-02-26, 21:19   #1193
chce_byc_mama
Zakorzenienie

dobra pranie powiesilam pozmywalam na jutro na obiad naszykowalam dziecko spi chyba trzeba tez isc umyc dupcie i do lozka

Amelcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 21:19   #1194
Irmusia81
Zakorzenienie

I właśnie kupiłam Księgę dźwięków
Stary 2013-02-26, 21:21   #1195
Maciejka__
Zakorzenienie

Widzę, że u Aguni ciężko... u mnie lepiej, ale córcia też cierpi.
Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
A z kojca jesteście zadowoleni? Sama już miałam upatrzony, ale potem doszłam do wniosku, że niewiele jest tam miejsca i się wstrzymałam z zakupem

Też to muszę zrobić w najbliższym czasie... No i wyciągnąć w końcu spacerówkę
Ja swojego kojca nawet nie wyciągnęłam z kartonu. Był tak duży nawet w stanie złożonym, że po upływie doby postanowiłam pierwszy raz skorzystać z prawa zwrotu towaru zakupionego przez internet. Poza tym był ciężki. Z pewnością był stabilny, ale nie mobilny, więc nie mogłabym go wykorzystać jako łóżeczko turystyczne. Po odebraniu przez kuriera odetchnęłam z ulgą.
Cytat:
Treść usunięta
Dzielny chłopiec.
Cytat:
Od kilku dni Mały niechętnie je mleko To pewnie dlatego, że zwiększyłam mu ilość obiadku i deserku. Będę musiała to zmienić, bo wiadomo, że mleczko jest najważniejsze
Poza tym zaczęliśmy remont schodów na poddasze i sporo hałasu w domu... Mały nie może spać i przez to marudzi, oj marudzi...
Dlatego ciągle daję mało kaszek.
*
Remont jakoś przetrwacie, a poddasze pewnie będzie świetnie urządzone.
Stary 2013-02-26, 21:22   #1196
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do BLW Mały dostał dziś brokuła, pietruszkę, kalafiora i indyka. Ale się rzucił na mięcho I na kalafiora, którego wcześniej nie chciał
Moja dzisiaj dostała brokuła, kalafior, makaron i rybę. Rybka pierwszy raz. Wcinała wszystko, posiłek trwał 45 minut

Cytat:
Sekta

Stary 2013-02-26, 21:23   #1197
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
kojec mi sie podoba. Podasz szczegóły: firma, model... Ja ise cały czas zastanawiam czy nie kupić
Widziałam je na allegro.
http://allegro.pl/kojec-play-baby-de...025386642.html
Tylko może Lady poda Ci namiary na sprawdzonego sprzedawcę.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2013-02-26 o 21:26
Stary 2013-02-26, 21:28   #1198
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
daj linka;D

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 21:31   #1199
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Moja dzisiaj dostała brokuła, kalafior, makaron i rybę. Rybka pierwszy raz. Wcinała wszystko, posiłek trwał 45 minut
a widzisz, muszę mu ugotować makaron A u nas pierwszy raz było mięcho. I był bardzo zadowolony Pies też

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Widziałam je na allegro.
http://allegro.pl/kojec-play-baby-de...025386642.html
Tyl może Lady poda Ci namiary na sprawdzonego sprzedawcę.
oo dzięki

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Dlatego ciągle daję mało kaszek.
właśnie muszę ograniczyć też kaszkę

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
daj linka;D
kupiłam tu
http://allegro.pl/show_item.php?item=3035400168
Stary 2013-02-26, 21:38   #1200
prince_polo
Zakorzenienie

irmusia dziekuje

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości