|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny ja już po . Tragedii wielkiej nie ma najgorsze co było to nudności po narkozie. Przed chwilą zrobiłam wieczorna toaletę i w zasadzie powinnam iść spać ale mi się nie chce .Cycolinki duze są trochę opuchniete pewnie jeszcze ale są i to najważniejsze. Wrzucam do galeri zaraz coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Wtajemniczenie
|
A to powiekszanie tluszczem iodessanie tak pieknie brzmi....tylko pisza, ze efekt na krotko a nie pisza jak moga wygladac gdy efekt minie i nie jednaz pewnoscia sie skusila
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zadomowienie
|
Malinko gratulacje
![]() ![]() ![]() Słodkich snów Wam życzę ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-02-26 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2796 | |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki z poranną kawką
![]() Jusi to już jutro . Jak się czujesz ? ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2797 |
Raczkowanie
|
malina986 super, że czujesz sie dobrze po op trzymaj się kochana ja jutro pod nóż idę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- kachulko a czuje się o dziwo b. dobrze nie mam stresu w nocy spałam jak suseł spokojnie się wczoraj spakowałam do małej torby ogarnęłam mieszkanie i przed 20 poszłam z małym spać .... dziś do pracy szłam z torba haha po 15 odbiorę małego jedziemy do moich rodziców i ok 18 pojadę do Daniela... jakieś bzyku bzyku trzeba zrobić bo potem to 2 tyg nam odpadną bo u rodziców będe hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha dreamer ma móij nr tel więc jak tylko bedę w stanie napisze jej jak się czuję to wam przekarze ![]()
#2798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Raczkowanie
|
gawisz kochana sa faceci kulturalni i totalne buraki a że do tego programu biora przygłupów to wiadomo że ubliżaja kobieta nie ma co się tym przejmowac mój partner nigdy mi nie ubliżył czy dał do zrozumienia że mu się moje piersi nie podobaja facet na poziomie ale były mąż to owszem dogryzał mi wielokrotnie ale on ze wsi to wiadomo jakie podejście do kobiet miał burak jeden
![]()
#2800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to taki cykor jestem ze przed każda z cesarek nie spałam wogóle, a kibel to był co chwila grany ![]() Trzymam mocno za Ciebie kciukasy i oby tak dalej z pozytywnym nastawieniem ![]()
![]() |
#2801 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- [B]jusi[B]trzymam kciuki za Ciebie. Ale to zlecialo....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-02-27 o 07:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- To wam zazdroszczę takiego spokoju. Ja nawet po rezerwacji wycieczki kiedy wiem ze lecimy to tydzień spać nie mogę a potem na kilka dni przed wylotem nie śpię i kibel to mój przyjaciel ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2803 |
Raczkowanie
|
dziewcayny a wasi mężwie czy osoby bliskie czekały w trakcie op w klinice aż was zoperują wybudzą?? po wybudzeniu mogli was odwiedzić??
#2804 |
Zadomowienie
|
Jusi pewnie każda klinika ma inne zwyczaje , może zadzwoń i zapytaj . Po narkozie będziesz raczej bardzo senna i nie będziesz na to zwracać uwagi. Ja zaraz po narkozie to nic nie pamietalam. Mój mąż się śmiał ze gadalam głupoty. No ale to inny rodzaj operacji chociaż tez prywatna klinika. I tz mógł być cały czas.
28.11.2013 ![]() ![]() Dr. K. P. W-wa ![]() Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-02-27 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Raczkowanie
|
mi najbardziej to chodzi o to by dać znać rodzicom że wszystko dobrze poszło że operacja się udała żeby się nie martwili bo wiem ,że będą siedzieli w domu jak na szpilkach i się strasznie zamartwiali
#2806 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki. Ja bardzo powoli wracam do świata żywych. Boli przeraźliwie, jakbym wiedziała, że aż tak to chyba bym się nie zdecydowała. Noce są najgorsze, a poranne wstanie z łóżka graniczy z cudem. Rano cycki po prostu mi eksplodują. Kiedy ten ból minie? Bo jest naprawdę straszny. Zazdroszczę dziewczynom, które przeszły to dobrze.
Do dziewczyn z małym rozmiarem, czy wasze nowe piersi też tak giną w tym staniku? Moje są mega małe, sterczą na boki, a pośrodku autostrada... ![]() Jusi trzymaj się jutro!
#2807 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;39476853][QUOTE=scheherezade;394749 66]
Scheherezade, ja to bym nie do końca się zgodziła z ta Panią...wcale nie uważam,ze takie modele staników jak masz na zdjęciu są tylko dla naturalnych cycków-w sumie żelki same sterczą,wiec taki stój jak najbardziej,a naturalne w tym staniku by dalej wisiał-podpór dają przecież ramiączka!!Dlatego marzeniem częstym kobiet po operacji jest noszenie stnaików bez ramiączek...ja na pewno bym źle się czuła w takim stroju z moim aktualnym zwisem... Kup więc ten co masz na zdjęciu,ale wiadomo-ciut większy ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() [QUOTE=gawisz;39480437]Nadrabiam zaległości z wczoraj i już wpadam na temat, który od lat mnie bulwersuje.... wymagania polskich panów.. z wielkimi brzuchami, kondycją słonia, bez pomysłu na swoją garderobę czy fryzurę, zwyczajami nieokrzesanych pigmejów i higieną godną pożałowania... ale ona? Ona jak ma większą pupę to znaczy, że z tyłu nosi "trzydrzwiowią szafę", ma mały biust "jest płaska jak deska", nie ma czasu na fryzjera, kosmetyczkę bo obsługuje w domu pana i dzieci to "jest zaniedbana"... bo przeciez powinna być idealna... tylko taka zasługuje na pana.. co często nawet skarpetek nie zmienia i myć się zapomina.. PORAŻKA[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Piękny post ![]() parsknęłam śmiechem i oplułam monitor haha Mój akurat z tych co się pindrzą a na treningu dwa razy dziennie ale reszta wypisz,wymaluj on najpiękniejszy i najważniejszy a ja mam się starać i dorównywać a już nie daj boże jak mnie przyłapie na drapaniu czegoś na twarzy haha ![]() od razu komentarz w stylu ale będziesz wyglądać z tymi krostami rozdrapanymi ... gdybym to ja miała tak na niego patrzeć ? no nie wiem jakoś mi się nie widzi szukać każdej krtoski u drugiej osoby ![]()
![]() ![]() 17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin ![]() 160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się ![]() Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-02-27 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2809 |
Zadomowienie
|
Napewno pozwolą przecież bliscy się martwią i lekarz ma obowiązek poinformować o twoim stanie.
#2810 |
Raczkowanie
|
no tak tylko że mój daniel chce mnie zawieź do kliniki i wrócić od razu do domu a ja bym chciała by został poczekał i potem dał znać rrodzicom że wszsytko jest ok... trochę się z nim posprzeczałam teraz na gg poprosze którąś z pań by zadzwoniły i dały znac i tyle nie będę się go prosiła by łaskawie czekał
#2811 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=gawisz;39480437]Nadrabiam zaległości z wczoraj i już wpadam na temat, który od lat mnie bulwersuje.... wymagania polskich panów.. z wielkimi brzuchami, kondycją słonia, bez pomysłu na swoją garderobę czy fryzurę, zwyczajami nieokrzesanych pigmejów i higieną godną pożałowania... ale ona? Ona jak ma większą pupę to znaczy, że z tyłu nosi "trzydrzwiowią szafę", ma mały biust "jest płaska jak deska", nie ma czasu na fryzjera, kosmetyczkę bo obsługuje w domu pana i dzieci to "jest zaniedbana"... bo przeciez powinna być idealna... tylko taka zasługuje na pana.. co często nawet skarpetek nie zmienia i myć się zapomina.. PORAŻKA[COLOR="Silver"]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() |
#2812 |
Raczkowanie
|
Kiedyś trafiłam na forum, gdzie kobiety opisywały zachowania swoich mężów, którzy po slubie przestali o siebie dbać... ba! podstawowej higieny przestrzegać. Nie mogłam uwierzyć w to co czytała... kobieta, która prosi męża zeby się "chociaż" pod pachami umył bo od 3 dni tylko się antyperspirantem smaruje, albo na siłe skarpetki mu ściąga, bo wg niego "jeszcze dają rade"... wstyd i obrzydzenie. Nie wspominam już dłubaniu w nosie i "wycieraniu zdobyczy" w łóżko czy bekaniu przy style.. fuuuuj. A z drugiej strony antymęscy (jak dla mnie) panowie co bez comiesięcznej wizyty u kosmetyczki, farbowaniu włosów i regularnym solarium nie potrafią funkcjonować... W każdym razie nie generalizując to większości polskim panom brakuje KLASY.
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Scheherezade nie widziałam Twojego kostiumu (zaproszenie muszę wysłać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() od tej pory nie będę nic jeść i pić przy twoich postach zdecydowanie bo to ląduje na moim już i tak biedny lapku ![]() tych drugich też nie lubię,mój facet nie nosi biżuterii,nie solariuje się a za jego kosmetyczkę robię ja czyt. da sobie obciąć co najwyżej panzokcie po ludzku ![]() ale ciuszki to on uwielbia i pracę nad swoim ciałem więc oczywiście uważa się za idealnego a reszta ma robić dobre tło ![]() Takich metroseksualnych panów znam mało ale jeden bardzo swoją drogą sympatyczny schyla się na trzy raty bo fryzura się zepsuję ...
![]() ![]() 17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin ![]() 160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się ![]() Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-02-27 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Raczkowanie
|
gawisz to ja miałam takiego męza brudasa wracał z pracy skarpety mu waliły a on w nich szedł spac fuuuuu a rano zmieniał i mył nogi aj szkoda gadać jak przestał o siebie dbać to spaliśmy pod osobną kołdrą zbliżenia tez się skończyły fuu brudnego siuraka w sobie nie miałam ochoty mieć ... prośby groźby nic nie działało doszło do tego że sam raczką sobie dogadzał a z czasem to i ja z małym do 2 pokoju sie przeniosłam ale to już doszłyt problemy i kłutkie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2815 |
Raczkowanie
|
Witam się
![]() Dawno się nie odzywałam, bo pracy teraz trochę więcej mam i na dodatek egzaminy ..... ale nadrabiam zaległości oczywiście ![]() gratuluje nowym cycolinkom ![]() jusi84 trzymam kciuki, to już jutro ![]() jak pamiętacie moja op się odwlekła i nie mam na razie terminu, i faktycznie odkąd na spokojnie się mogę nad tym wszystkim zastanowić i przemyśleć to teraz już strasznie się boję op i całego dochodzenia do siebie ![]() ![]() ![]()
Na razie etap wyboru dr i kliniki ![]() Edytowane przez LittleButterfly Czas edycji: 2013-02-27 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
LittleButterfly - zobaczysz przyjdzie jeszcze i na Ciebie czas szybciej ni się spodziewasz
![]()
#2817 |
Raczkowanie
|
No to Jusi miałaś przejścia... Mój były owszem dbał o siebie, ale niestety dbał również o to żeby poszatkować moją psychikę i uzależnić mnie od niego - wiem więc czym jest toksyczny człowiek.
Wstyd się przyznać ale mój ojciec tez czasem mnie potrafi zaskoczyć... kiedyś byłam u nich i jak wrócił z pracy to koszulę ściąga i na balkonie wiesza, pytam: po co ? "wietrzy się" - nie lepiej wyprac?! - dopytuję - "a po co, przecież nie śmierdzi tylko nieświeża jest trochę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witajcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Raczkowanie
|
gawisz- hehe oj te chłopy z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- witaj amorciu ![]()
#2820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.