|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() zawsze można jakoś stuningować w razie czego... |
|
|
|
|
#3423 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3424 | ||||
|
Zadomowienie
|
Widzę..
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3946296 7] Trelle [/QUOTE]z okazji Twojego święta przyjmij proszę to skromne mani... Możesz się śmiać, ale nic nie kojarzy mi się z Tobą tak jak motory... A nic nie kojarzy mi się z motorami bardziej niż... płomienie KLIK ![]() Storczyk w gratisie, rozkwitł w pełni chyba specjalnie dla Ciebie, bo 24 ![]() Najlepszego Chyba wszystkim kojarzę się najbardziej z motocyklami. ![]() Ghost Rider! Jeden z moich ulubionych filmów (jakie to dziwne..). Nef wyszło Ci to pięknie. ![]() Dziękuję baaardzo, bardzo. ![]() Storczyk jest niesamowity, nie widziałam jeszcze takiego. Jutro zrobię zdjęcia moich cudaków. Cytat:
![]() Na wyjazdy jak znalazł ale do szkoły, domu czy na plażę to tylko książka. ![]() Nie! Do góry i w lewo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kto ma konto na wizażu ten będzie spłukany." ![]() Porzućcie nadzieję Ci, którzy tu wchodzicie. Edytowane przez Trelle Czas edycji: 2013-02-26 o 23:18 |
||||
|
|
|
#3425 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak! Zapamiętałaś.. Wzrusz. Kawkowa zieleń. Piękne są te Twoje słynne kwiatki, uwielbiam je. Dziękuję Ci bardzo. A odnośnie motorów to nigdy nie zapomnę Waszych min jak słuchałam ryku silnika a Wy biedne nie wiedziałyście o co chodzi.. ![]() Cytat:
Ale najbardziej boję się ważek.. Potwornie.. ![]() I ja muszę podłączyć się do tego co napisałaś o Coone. Kochana, pokłony w Twoją stronę za tak niesamowicie dobre serce. Cytat:
Te pierwsze i trzecie skradły moje serce.. Ale ta czerwień mnie powaliła. ![]() Dziękuję.
Kto ma konto na wizażu ten będzie spłukany." ![]() Porzućcie nadzieję Ci, którzy tu wchodzicie. Edytowane przez Trelle Czas edycji: 2013-02-26 o 23:14 |
|||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz za idealne te paznokcie.. Cytat:
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie widzę będziemy jutro latać po Rossach... |
|
|
|
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Coby nie bylo ze chodzę w jakichś obdrapańcach czy coś moje obecne zdjęcie robione telefonem i się mi paskudnie odbiła lampa... ;/ ale są ! ![]() gratisowo moje kłaczki... jest coś lepiej? zdjęcie również z tel więc wyglądają na drugim zdjęciu jak gdyby były całkiem matowe..o.O w realu coś tam jednak się błyszczą...
|
|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
'Muszę przejść się kupić' dopiero teraz zwróciłam uwagę co ja napisałam..
No jutro pielgrzymki do rossa będą. ![]() Kawałek na dzisiejszy wieczór.
|
|
#3431 | |||||
|
leśny stwór
|
Dobry wieczór! Wrocilam z roboty i na szybko nadrabiam
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3946296 7] Trelle [/QUOTE]z okazji Twojego święta przyjmij proszę to skromne mani... Możesz się śmiać, ale nic nie kojarzy mi się z Tobą tak jak motory... A nic nie kojarzy mi się z motorami bardziej niż... płomienie KLIK ![]() Storczyk w gratisie, rozkwitł w pełni chyba specjalnie dla Ciebie, bo 24 ![]() Najlepszego piękne Cytat:
superCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym, dziękuję za zaproszenie do Klubu! ![]() ![]() Bede sie teraz rzadziej odzywac, bo mam takie rozwalone godziny pracy :/ Ale będę! |
|||||
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ojej... To jest... KOMPLEMENT? ![]()
|
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z włoskami tez widoczna poprawa ![]() Cytat:
ja po zajęciach od razu lecę, biegnę ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- nie wierzę w to, co się dzieje ![]() mój K. zaskoczył mnie niesamowicie - napisał mi recenzję na bloga Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-02-27 o 00:31 |
||
|
|
|
#3434 | |||
|
Konto usunięte
|
Cześć, jeju co tu tak pusto...???
Cytat:
Ups... kup sobie... karaluszka One są żywotne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny... oświecicie mnie? Czy Circus Confetti jest jeszcze w sprzedaży? |
|||
|
|
|
#3435 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hm... dla mnie, co nie znaczy że w ogóle jest do kitu. Ale widzisz, ja nawet wosku nie wytrzymam ![]() I jak tam? Byłaś? Coś ciekawego widziałaś? ![]() Cytat:
Czemu dziwne? Cieszę się, że Ci się podoba ![]() Rób, pospamujemy trochę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i gdzie ona jest - ja się pytam!
|
|||||
|
|
|
#3436 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Odpowiedż juz miałaś.
Niemniej zdobycz fajowa. Cytat:
![]() Dokładnie tak jak Ty. Twoje też są doskonałe ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś uzywałam wosku, ale w ciąży miałam tak dziwaczna skórę, że przy normalnym zrywaniu plastra, zrobił mi się krwiak/ siniak wielkości plastra. A ten ból..... Myslałam że zemdleję. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3437 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry!
![]() Cytat:
![]() Najżukowszy jaki mam ![]() Dzięki Zrobiłabym z nich porządne, ostre kwadraty, a kciuka skróciła ![]() ![]() Cytat:
Maluj żukiem i pokazuj co wyszło po piłowaniu ![]() Dzię-ku-je-my! Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Cytat:
![]() No i pójdę dziś do Rossa, przez Ciebie i drogi nadłożę, bo wysiądę pod Saskim, a nie KULem - przez Ciebie... grabisz sobie ![]() Swoją drogą, nigdy nigdzie nie widziałam tej odżywki...
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję, dziękujęI wybaczenia proszę za brak świątecznego mani ![]() Przesyłam za to pozytywne fluidy i kolorowe życzenia Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3948073 7]Współczuję... Ja tak jak mówiłam, nie rusza mnie nic co nie chce się we mnie wbić albo wgryźć... Karaluchy może za piękne nie są ale mnie nie ruszają. No i są dobre jako karma dla wszelkich fajnych stworzonek - więc na swój sposób są pożyteczne. [/QUOTE]Właśnie za sprawą "karmy dla innych stworzonek" miałam okazję poznać takiego delikwenta osobiście ![]() Kiedyś mój brat opiekował się pająkami kumpla. W zoologicznym skończyły się świerszcze, więc kupił dwa karaluchy, takie w miarę młode jeszcze i kiedy karmił pajączki, jeden obiad mu... uciekł. Oczywiście mordka w kubeł i nic nikomu nie powiedział Pół roku później było malowanie pokoju, wymiana mebli i tak dalej. No to rozmontowujemy meble, a tam na ścianie siedzi to bydle. Urosło mu się do długości kciuka, do szerokości zresztą też... Mnie sparaliżowało, wycofałam się powoli do drugiego pokoju i rozpłakałam, a niepohamowane dreszcze miałam przez dwa dni chyba ![]() Łokciu niech będą dzięki - nie mieszkałam w tamtym pokoju...
|
|
#3439 | |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3948073 7]Dziewczyny... oświecicie mnie?
Czy Circus Confetti jest jeszcze w sprzedaży?[/QUOTE] No właśnie chyba jest wycofany... ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
nie przypominaj mi o tym robactwie...bo ja mieszkałam z takimi, chyba prusakami bosz, tego było mnóstwo w nocy wyłaziło, ale jak włączałaś światło to tylko było widać ruszającą się podłogę...
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jest tak? A nie BYŁ dawno dawno hen hen...? No słuchajcie, poszłam wczoraj do natury, patrzę, a tam z topperów tylko Night in vegas i Copper'ize me - czyli te dwa, co essence usunęło ze strony internetowej i chyba zamiast ich dodali jakieś nowe. Więc pytam kobiety kiedy dostawa - ona nie wie. Pytam czy Circuss Confetti to jeszcze bywa a ona do mnie z taką mega pewnością rycząc na pół sklepu: Nieee! To był taki Łan Szot, przysyłają po 5 sztuk i sie rozchodzi, o tak pani widzi jak tu stoją (i pokazała na jakąś limitkę). I że to było BAAARDZO dawno temu... Szczena mi opadła, może się tej lasce z Circus Circus pomerdało, ale tak mnie zatkała, że... no wytrzeszczyłam oczy, podziękowałam za info i sobie poszłam...
|
|
|
|
|
#3441 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jadłam właśnie czekoladową mufinkę, którą to wczoraj Młoda upiekła... Cofnęła mi się niemal.... Nie wyobrażam sobie, jakby to coś było samicą i zdązyło kopulować.... Robią to raz, na początku życia i jaja składają co 3 mce.... TO byłoby piekło. Cytat:
Tego diabelstwa jest się okropnie trudno pozbyć.... Co miesiąc czyściliśmy wszystkie szafki, odkrecaliśmy ekran zasłaniający rury, a tam tego pełno.... Truliśmy... Nic nie pomagało. Aż z polecenia umówiliśmy się z kobitką która się tym zajmuje. Niesamowita. Raz, że boi się tego i mówiła, żebyśmy się nie zdziwili, jak krzyknie, dwa, podchodziła do szafki, czy obrazu i mówi- Tu są... I były..... Po pierwszym truciu, nie dało się wejść do kuchni. Wylazły stadami, i spadaly z sufitu..... Dla zmiany tematu na milszy. Hydrolizat jedwabiu robi z moimi włosami cuda na kiju. Czegoś takiego jeszcze nie miałam na głowie. Włosy są sypkie, lejące się, a jednocześnie spręzyste. Zła, Uwielbiam Cię za to.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-02-27 o 09:39 |
||
|
|
|
#3442 | |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3948154 8]Jest tak? A nie BYŁ dawno dawno hen hen...?
No słuchajcie, poszłam wczoraj do natury, patrzę, a tam z topperów tylko Night in vegas i Copper'ize me - czyli te dwa, co essence usunęło ze strony internetowej i chyba zamiast ich dodali jakieś nowe. Więc pytam kobiety kiedy dostawa - ona nie wie. Pytam czy Circuss Confetti to jeszcze bywa a ona do mnie z taką mega pewnością rycząc na pół sklepu: Nieee! To był taki Łan Szot, przysyłają po 5 sztuk i sie rozchodzi, o tak pani widzi jak tu stoją (i pokazała na jakąś limitkę). I że to było BAAARDZO dawno temu... Szczena mi opadła, może się tej lasce z Circus Circus pomerdało, ale tak mnie zatkała, że... no wytrzeszczyłam oczy, podziękowałam za info i sobie poszłam... [/QUOTE]Wydaje mi się, że ostatnio właśnie...z resztą innych topów. A flejksy czasami też nie miały być wycofane??? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Dziewczeta wyjasni mi ktoras jak powstalo swieto pazurkowe i ogolnie na czym polega? Bo cos przegapilam chyba :/ |
|
|
|
|
#3444 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3948154 8]
No słuchajcie, poszłam wczoraj do natury, patrzę, a tam z topperów tylko Night in vegas i Copper'ize me - czyli te dwa, co essence usunęło ze strony internetowej i chyba zamiast ich dodali jakieś nowe. Więc pytam kobiety kiedy dostawa - ona nie wie. Pytam czy Circuss Confetti to jeszcze bywa a ona do mnie z taką mega pewnością rycząc na pół sklepu: Nieee! To był taki Łan Szot, przysyłają po 5 sztuk i sie rozchodzi, o tak pani widzi jak tu stoją (i pokazała na jakąś limitkę). I że to było BAAARDZO dawno temu... Szczena mi opadła, może się tej lasce z Circus Circus pomerdało, ale tak mnie zatkała, że... no wytrzeszczyłam oczy, podziękowałam za info i sobie poszłam... [/QUOTE]Co za krowa... |
|
|
|
#3445 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
no to jest właśnie piekło... ciary mam po Twoim opisie.Tego paskudztwa na szczęście w domu nie miałam...to było w usa, gdy jeździłam do pracy i mieszkałam w domu z obcymi kobietami z całego świata :/ raj dla takich robali, bo pokoje zasyfione, zawalone pierdołami...bosz, dzisiaj bym oka nie zmrużyła, bo one na pewno po mnie łaziły...
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to jak teraz wycofują to nic straconego, jeszcze może upoluję. Ona mnie dobiła tym tekstem, że to Łan Szot No zatkało mnie tak że nie wiedziałam czy to ja jestem nienormalna czy ona ![]() |
|
|
|
|
#3447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja dziś nie, nie wiem kiedy ![]() Cytat:
włosy też! ładnie rosną ![]() no to musiał mieć niezłą zaskoczkę, biedak ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3948073 7] Dziewczyny... oświecicie mnie? Czy Circus Confetti jest jeszcze w sprzedaży?[/QUOTE] a mi sie wydaje że on wycofywany nie był chyba tylko cieżko trafić na niego ogólnie, a teraz to już zwłaszcza...Nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avka nowego Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3448 | |
|
Oby do wiosny
|
Nie. Czytałam kiedyś o tym...KLIK bez zdjęć
Cytat:
Kiedyś dawno temu ..... ![]() Dziewczyny wpadły na pomysł pomalowania pazurków w ten sam sposób. O ile kojarzę, były to kropki. Potem paski (i juz brałam udział), kwiatki....aż ktoś wpadł na pomysł, by pomalować pazurki dla Rudej. Dołka miała. Ruda wybrała Lolli.... I tak co miesiąc malujemy pazurki dla jednej z Nas. ![]() Nic nie namieszałam? |
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o widzisz, to Tobie proteinki widać służą
|
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale że nieładny?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

co do wskazujacego to też takie coś odczuwam czasem 

I skórki nie chcą współpracować ostatnio
[/IMG]

nie przypominaj mi o tym robactwie...bo ja mieszkałam z takimi, chyba prusakami
w nocy wyłaziło, ale jak włączałaś światło to tylko było widać ruszającą się podłogę...