|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
Kody na konwalię:
85967 KONWALIA 20 ML 85563 KONWALIA 100 ML |
|
|
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;39483718]i do tego tyle luksusu w gratisach
ten temat jest tego żywym przykładem, rzadko chyba na różnych forach taki pełen szczęsliwych osób wątek sie trafia ![]() zachciało mi się z nagła cocoona (miałam 2 flakony w przeszłości), a tu zniknął... (ja tez z tych niedowiarków, że tak szybko wycofają )[/QUOTE]Spokojnie, kilka stron temu była informacja, że to tylko chwilowe braki. Ponoć ma być jeszcze Cocoon
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;39483681]Puściłam zamówienie z KROK1 i z oferty urodzinowej.
[/QUOTE]Zrób koniecznie fotki jak tylko dojdą paczuszki
|
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety zawiodłam się na "urodzinowych" gratisach:
-błyszczyk w kolorze szafranu -beret -mały żel jeżyna i jedyny fajny - łańcuszek z wsiorkiem muszę sprzątać a siedzę i Was czytam
|
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Wyszłam na 5 minut do sklepu po chleb - oczywiście był paczkowy, muszę iść na pocztę i to dopiero po 17
Ja chcę moją paczuchę - TERAZ
|
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
doszła paka z urodzinowej (zamówiłam dla VN)
Gratis miałam jeden - oczywiście beret. Polecam nowy żel grejpfrutowy - zamówiłam 2 szt. i żałuję że tak mało... Cierpki, świeży zapach idealny na wiosnę i lato Piękny...W przyszłym miesiącu pewnie domówię żele a i czekam na konwalię ![]() Foto paki zrobię wieczorem. Mąż zadowolony z żeli miętowych (można używać też jako szampon)- ale żele posiadają wyczuwalną męską nutę. Pianka do golenia z nowej serii też OK. Pytanie męża - a gdzie żele kawowe?? (uwielbia i notorycznie podbiera) Więc czuję się rozgrzeszona
|
#2558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ale Cocoona nie mam, zawsze jakiś pretekst by puścić kolejne zamównienie
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc mam nadzieję że spodobają mi się gratisy
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Witam! Dawno mnie tu nie było
W międzyczasie odebrałam paczuszkę z oferty na DK![]() Moje refleksje na temat kosmetyków: -żel grejpfrutowy- bardzo fajny, orzeźwiający zapaszek! Dobrze odwzorowany naturalny owoc Nawet Tż się w nim zakochał, a to ogromny sukces![]() -aksamitny żel do mycia twarzy Nutritive vegetal- jak dla mnie zbyt gęsty, szczypie w oczy, jednak nie pozostawia uczucia ściągnięcia i suchości twarzy- używam rano. -odżywka http://www.yves-rocher.com.pl/odzywka_odbudowujaca - ładny zapach, działanie takie sobie- włosy są miękkie i tyle. - szampon zwiększający objętość- moja druga butelka, chyba nie muszę pisać co to oznacza Kocham ten zapach-olejek do włosów- jeszcze nie używałam. -krem Nutritive vegetal na dzień- zużyłam najpierw 2 próbki i byłam zadowolona. Dobrze nawilża... tak długotrwale. A teraz o moich ulubionych produktach z YR: -krem do rąk z arniką, wersja podstawowa- pierwszy produkt zamówiony z YR, mimo zmiany opakowania itd.nadal pozostaje moim KWC, -balsam do ust z masłem karite i migdałem- uwielbiam i zużywam namiętnie. Kiedyś była także wersja z brzoskwinią, niestety teraz jej nie ma... -mleczko do skóry suchej z olejkiem migdałowym- pięknie pachnie, cudnie nawilża, -mleczka PN malina i kokos- duże, ładne zapachy, wystarczająco nawilżają, -żele pod prysznic, -tusz do rzęs SP- lepszego nie znalazłam, -peeling do stóp lawendowy- najlepszy peeling do stóp jaki został wyprodukowany kiedykolwiek, -sypki cień http://www.yves-rocher.com.pl/makija...cien_do_powiek mam kolor popielaty, jest cudowny ![]() Moja mama bardzo lubi kremy p/zmarszczkowe z YR(ma 58 lat, używa ich już z 10lat lub więcej). Ostatnio dałam jej OL i ten z olejkami(jej ulubiony).
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
kod żelu miętowego: 81008
Niestety nigdzie nie ma foto. Poniżej foto nowej serii homme i nowego żelu :
|
#2563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Musisz iść moim śladem i robić zapasy kosmetyków jednego typu
ja np. mam cały zapas balsamów (które i tak strasznie szybko zużywam), za to żele mam bardzo rzadko w zapasie (chyba że jakiś wycofują), zwykle kupuję zapach którego akurat nie mam i oczywiście nie chowam do zapasów tylko od razu ustawiam w łazience i używam w zależności od humoru (niedawno miałam tym sposobem otwarte 9 żeli). A później nadchodzi taki dzień jak dziś, kiedy zostały mi 3 zapachy opróżnione w połowie i jestem usprawiedliwiona, bo muszę koniecznie kupić a zapasów szamponów nie robię bo dość często dostaję jakiegoś uczulenia, nawet po dłuższym stosowaniu szamponu i wtedy łatwiej mi wyrzucić jeden niż kilka![]() zastanawiam się nad balsamem do golenia z nowej serii dla TŻ, zamawiał ktoś? |
|
|
|
#2565 | |||
|
Konto usunięte
|
Francuska Fantazja, dzięki wielkie za recenzje ![]() zapisze sobie, bo potem mi zaginie w gąszczu postów, a tez chce miętowy kiedyś Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cure Solutions dla mnie świetny - odżywcze masełko-budyń rozwaliła mnie pierwsza recenzja tego starego cud-kremu- tytuł "krem zamiast kotleta" niewiele sie zmieniło przez te lata.. Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2013-02-27 o 12:18 |
|||
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Jest
![]() http://www.yves-rocher.de/control/ma...cmSrc=Category ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Dodam jeszcze: zel konwaliowy 200ml - 86728 zel konwaliowy 50ml - 16188 mleczko konwaliowe 200ml - 15240 i dla panow - oprocz miety jest zel wetiwerowy (80500) w nowej szacie graficznej: http://www.yves-rocher.de/control/ma...cmSrc=Category |
|
|
|
#2567 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz, sprawdzałam na stronie fr, a tam nie było.
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
A tu jest nawet na zywo (wsrod licznej rodziny
)YR koniec lutego.jpg |
|
|
|
#2570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co powiesz, jak w pt zapukał do mnie niespodziewanie listonosz (bo YR lotem błyskawicy zrealizowało zamówienie), nie spodziewałam się tak szybko i nie mialam kasy, żeby odebrać pakę? wypisał przy mnie awizo na paczkę, którą obok siebie postawił i już...musiałam czekać do wieczora,żeby skoczyć na pocztę i miałam fuksa, bo pani oznajmiła,że paczka jest bo zwykle to nastepnaego dnia mozliwy jest odbiór, a ja nastepnego dnia rano na cały weekend wyjezdzałam... a jakie kombinacje wyczyniałam potem, żeby ukryć pakę przed mężem |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka jest?
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
ładne zakupy
![]() podoba mi się ta nowa szata graficzna i nadal czekam na beret ..gorzej jak dostane ten naszyjnik.....już go mam....dostałam w stacjonarce na urodziny
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2013-02-27 o 12:38 |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła paka z VN, prezent niespodzianka to oczywiście...tadam...bere t i szalik
|
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne zakupy, domyślam się, że w stacjonarnym DE tak się obłowiłaś ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Wcześniej najmocniej schodziły mi szampony, bo myłam głowę codziennie, ale udało mi się trochę ograniczyć przetłuszczanie, i czasem robię dzień przerwy... Żele mogę mieć otwarte max 3, więcej się nie zmieści. A balsamów, mleczek i kremów do ciała niestety nie używam regularnie Muszę to zmienić!
|
||
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
o nie....naszyjnik niestety..co ja zrobię..kota nie mam..
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś tą szminkę nr 72 oszroniony kasztan , nie wiem czy warto otwierać ją...
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, że też jeszcze im się nie skończyły ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Ładne zamówionko, z gratisami gorzej... A może czas kupić sobie kota?
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Cały czas zerkam na maila, środa już a tu żadnego nowego kodu. Normalnie co wtorek były
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Niebieska88;3948184 3]
To się mój TŻ zdziwi, jak będę biec do kompa o takiej godzinie z takiego powodu, i to na wyjeździe! ![]() Awus16 wklejała kod (wymyślony), jakiś czas temu. Oferty chyba jeszcze nikt nie dostał. Edit. O tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2155 ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Awus16 wklejał, to mężczyzna chyba że się mylę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

ten temat jest tego żywym przykładem, rzadko chyba na różnych forach taki pełen szczęsliwych osób wątek sie trafia 
)[/QUOTE]

To się mój TŻ zdziwi, jak będę biec do kompa o takiej godzinie z takiego powodu, i to na wyjeździe!