|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
by
super uczucie widziec cie z brzuszkiem
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
ale, że z nami?
![]() bo jak nie, to musisz z mężem zagadać
|
#3094 |
|
MBZ♥
|
Jadę po wyniki bo mi nie chce pani powiedzieć przez telefon, a przez internet nie udostępniają:/
miłego popołudnia |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
By slicznie wygladasz
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
kurczee..... kiedyś bym się z Tobą zgodziła, ale teraz bym jednak polemizowała
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże, wyślij na pw adres to jak M wróci porobimy może jakieś fotencje
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Zadroszczę ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Jak byłam w ciąży też usypiałam ciągle i wszędzie, w przedziwnych pozycjach
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, ślicznie się prezentujecie!
A łóżeczko
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak fajnie, że mąż na randkę zabiera
![]() By masz super brzuszek. Bardzo ładnie wyglądasz i chyba poza brzuchem to w ogóle nie przytyłaś. Łóżeczko już z pościelą czeka, wózek jest nic ino rodzić
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
BY chce tak wyglądać w ciąży jak Ty
Achhhhh, aaaaleee mam instynkt! ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Capri, piękny bukiet
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
BYou
ja dzisiaj oglądałam swoje zdjęcia ciążowe, tydzień po tygodniu fajnie było być w ciąży ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() BYou ślicznie wyglądacie ![]() Karola my to w ogóle kojca nie mamy... do ćwiczenia pełzania itp to najlepiej chyba na podłodze na brzuchu go często kłaść, na kocyku albo na macie jakoś kojec mi się nie widzi do pełzania... jak Ci płacze to spróbuj go na pleckach położyć i pogilaj nosem w brzuch wydając śmieszne dźwięki - u nas zawsze pomaga no i ćwicz z nim na brzuchu, tu są fajne ćwiczenia: http://www.babyboom.pl/niemowleta/zd...aca_zycia.htmlCapri niezłe łupy! Aż mi smaka zrobiłaś na shopping, może mąż wróci wcześniej i będę mogła się wyrwać na godzinkę... Top Secret lubię, ale kurde w Gdyni zlikwidowali muszę kiedyś do Matarni podjechać w drodze na uczelnię![]() Carmi no nieźle z Twoimi godzinami pracy I gratuluję pracy B.!I Jusia mnie kusi tym Glossyboxem ech tylko skąd na to brać?! Macierzyński już się skończyłDaniel do mnie rano dzwoni, że go złapała policja jak gadał przez telefon i dostał mandat 250 + 5pkt karnych... i oczywiście z tekstem: "Miałem Ci kupić jakiś ciuszek, ale teraz wydam na mandat..." Jaaasne zawsze ten sam tekst![]() Zaliczyłam wczoraj ostatni egzam na 5 jeszcze tylko do jutra muszę wysłać dwie duże prace zaliczeniowe z 2 przedmiotów i semestr zakończony
|
#3105 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak
zobaczymy co będę pisać w kolejnej ciąży![]() Naj sztuczny brzuch mnie powalił![]() Aleks najważniejsze, że Ona rośnie jeszcze 3 tygodnie do godziny 0![]() Magdzik doczekasz się ![]() Maya pamiętam Twoje zdjęcia z tamtego okresu Dziękujemy jeszcze raz Pokój, łóżeczko, wózek, my czekamy na Małą jeszcze muszę nakleić motylki na ścianę, takie z odgiętymi skrzydełkami i wsio![]() Wyniki ok ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Glen brawo
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do Matarni mam 5 min autobusem spod domu prawie
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
byou piękny brzuszek
![]() glenia gratuluję ![]() ja kiedyś chciałam zamówić glossyboxa, ale po tym filmiku stwierdziłam, że nie warto. miały to być luksusowe kosmetyki do wypróbowania, a tak naprawdę z luksusem to nie ma nic wspólnego http://www.youtube.com/watch?v=kPTrr...V6xOeA&index=4 |
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść!
![]() Absolutnym hitem jest dla mnie Bijuszek - dziewczyno, wyglądasz pięknie w tej ciąży!!!!! I figurkę masz ekstra, jak na ciążę ![]() Capri śliczny ten turkusowy bukiet ![]() Smerfetka i jak tam rozmowa o pracę? Gwizdak masz gorsze przeżycia teraz, w 2 ciąży niż w pierwszej, że nie jesteś już taką entuzjastką? ![]() med gratuluję zamieszkania razem! Super, bardzo się cieszę i życzę Wam udanej nocy jako króliczki ![]() Idę oglądać GA
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, no na podłodze go nie położe bo się boje, maty nie mam a podłogę mam zimna mimo, ze nagrzeje w domu, a on tej glowy tak mocno nie trzyma i co jakis czas wali mocno bo ona mu spada w kojcu nie ejst tak twardo bo jest taka pianka pod spodem.
ale to tylko chodzi o to ze ja go tam na chwile wkladam jak np ide mu zrobic mleko albo ide do wc, normalnie męcze go na kanapie rozłozonej a kojec taki jak ten
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2013-02-27 o 17:47 |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale co, nie polecacie kojców?
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ta babeczka, albo Ty macie taką kołdrę płaską, albo koc, narzutę? Jemu dużo wygodniej będzie ćwiczyć na twardym podłożu - u mojej O. tez był problem ze słabym trzymaniem głowy itp - fizjoterapeutka kazała ćwiczyć i kłaść dziecko na podłodze - to jest stabilne podłoże, efekty są piorunujące. Nie ma się co bać podłogi - on i tak jak ruszy z miejsca to przecież w kojcu nie będzie siedział. no chyba, że go ktoś tam wsadzi dla świętego spokoju
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
A sam z obrączkom na palcu i dorosłym synem...
Słodziutki brzuszek i już wszystko gotowe na powitanie kruszynki
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie widzę żadnego powodu, żeby dziecko miało w nim siedzieć.
Dzieciak musi się przemieszczać, poznawać przez dotyk, nabić sobie guza - w kojcu się nie porozbija, a później będzie problem, bo wielka afera jak się uderzy o coś "z zewnątrz". |
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli dziecko jest bardzo ruchliwe to czasem nie da się go upilnować, zwłaszcza jak jest się samemu w domu i nie ma nikogo do pomocy, jeśli chcesz właśnie podgrzać mleko, albo iść do WC to kojec wydaje się idealny
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam już kilka glossyboxów i jak dla mnie kosmetyki były super Jest milion filmików na youtubie dziewczyn, które polecają a tylko kilka, które są niezadowolone, więc myślę, że mimo wszystko warto![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie kojce to fajne rozwiązanie |
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
no ostatnio go złapałam w ostatniej sekundzie jak spadał z kanapy, normalnie całe zycie juz miałam przed oczami, trzeba pamietac ze opiekuje się czyimś skarbem i wychowuje go tak jak mówią jego rodzice... ja mogę próbowac na podłodze ale musze się im najpierw zapytać
wiem, ze wy zawsze dajecie dobre rady, ale pewnie wolałabys zeby niania wszystko konsultowała z toba a nie samowolka ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- a no i co by sobie pomysleli o mnie jakbym im oddała poobijane dziecko byłby to ostatni dzien mojej pracy zapewne ;-)
|
#3117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że fajnie
![]() ![]() my też nie, nie mieliśmy i nie zamierzamy mieć ![]() oby coś innego niż jaCytat:
No ale rozmawiałam z lekarką i powiedziała mi to, na co sama wpadłam - byłam w ciąży, ciężki poród, rok karmienia i karmiąc zaszłam w ciążę - organizm jest po prostu zmęczony i daje o sobie znać.Cytat:
Cytat:
![]() Ale miałam fajne popołudnie posżłam z Młodą na spacer i na plac zabaw - ale szalała!!! I chciała wleźć na taki dziecięcy park linowy. No to ja za nią tam są dwa mostki do przejścia i zjeżdżalnia, wszystko na wysokości jakiegoś 1 m. Mnie się w głowie zakręciło, a ta szczęśliwa 4 razy tam musiałyśmy wejść, a ja z tym brzuchem Jakaś baba podeszła i mówi do mnie z fochem: "a mama tego dziecka wie co Pani robi?!" No to patrzę na nią i mówię, że ja jestem mamą tego dziecka. A ona "phi!" i poszła obrażona Ja to mam farta do takich ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Na podłodze sobie na pewno krzywdy nie zrobi
|
|
#3118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście wolałabym dostać małe próbki kosmetyków luksusowych i zdecydować czy kupię pełnowimiarowy produkt, a nie dostać opakowanie kremu za 40 zł, który mogłabym sobie sama kupić ale jeżeli chodzi o sam fakt comiesięcznej niespodzianki, ładnego pudełka i calej otoczki to jest super ![]() maya, właśnie, a jak idziesz np do toalety, robisz coś przy czym nie możesz się zająć O., to co z nią robisz? karola masakra... dobrze, że zdążylaś w porę ![]() siedzenie z nie swoim dzieckiem to podwójna odpowiedzialność... ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak bo Ty tak młodziutko wyglądasz
![]() Ja i tak jestem za kojcem Uważam, że lepiej coś mieć, używać tego "raz na rok" niż tego nie mieć i czegoś miałoby mi brakować![]() No i jeśli tak jak Karola byłabym opiekunką to taki kojec byłby na pewno bardzo przydatny ale jeśli chodzi o kogoś dziecko to już nie jest takie proste
|
|
|
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

super uczucie widziec cie z brzuszkiem

bo jak nie, to musisz z mężem zagadać

fajnie było być w ciąży
jakoś kojec mi się nie widzi do pełzania... jak Ci płacze to spróbuj go na pleckach położyć i pogilaj nosem w brzuch wydając śmieszne dźwięki - u nas zawsze pomaga
muszę kiedyś do Matarni podjechać w drodze na uczelnię
sztuczny brzuch mnie powalił