Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 13:25   #4171
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Ja planuje dac na zespol max 3500 i robimy wesele na 120 os.

Nie wiem za co te 6000zl oni chca dac
Może Rubik będzie u nich klaskał?
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:25   #4172
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:29   #4173
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
U nas nie będzie winietek, ponieważ TŻ nie chce. Byliśmy na jednym weselu, gdzie były winietki i jemu się to strasznie nie podobało. Weszliśmy na salę, a wszyscy do stołów i zaczęli swoich miejsc szukać (zespół chciał zrobić powitanie, ale tylko młoda para była na parkiecie :/) Gdy już się wszyscy odnaleźli, zostawili swoje rzeczy na krzesłach, to dopiero wrócili na parkiet, wzięli szampana i w końcu się wszystko zaczęło. Także chcemy uniknąć zamieszania.
My mieliśmy taką sytuację, ale właśnie jak nie było winietek. Każdy ruszył by zająć sobie miejsce wśród znajomych. Sama stresowałam się, że będę musiała siedzieć z jakimiś obcymi ludźmi i na jednym weselu rzeczywiście siedziałam obok jakiś dziadków.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:32   #4174
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-02-27, 13:34   #4175
misia880
Zakorzenienie

waniliova my mieszkamy chyba niedaleko siebie ;d tzn. w miare niedaleko ;p

Stary 2013-02-27, 13:35   #4176
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Dopiero zapoznaję się z wątkiem od początku - troche tego się uzbierało. Przyznaję, że czasami mam wątpliwości czy dotyczy on PM 2014 - tak zaawansowane są Wasze przygotowania (przynajmniej w porównaniu z moimi).

Na chilę obecną mamy sale zarezerwowaną, zespół, fotografa oraz datę i godzinę w Kościele.
no to jesteśmy praktycznie na tym samym etapie przygotowań... my tylko jeszcze nie mamy godziny w kościele...

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
To super pytanie tylko jak my będziemy wyglądać w takich sukniach mam wątpliwości czy takie pasują do mnie
trzeba będzie po przymierzać na pewno przy, którejś stwierdzimy że to JEDYNA, wyarzona
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:35   #4177
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Real wczoraj pięknie
Velika...że Cesc Fàbregas się na Ciebie nie obraża w avku to się aż dziwię
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość

Kulbens oglądałaś wczoraj wojewódzkiego ?
No właśnie nie przegapiłam sierota...

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
U nas nie ma na szczęście kotylionów, jeden wydatek z bani
No ja też chyba dam sobie sianka z tymi kotylionami tylko że u nas na wszystkich weselach to jest... oj, ale w końcu ktoś musi przełamywać tradycję od czasu do czasu nie?

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość

Kulbensikowa bardzo ładną sukienkę wrzuciłaś
wiem wiem.... tak mi się baaardzo podoba że achh

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 13:37   #4178
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
waniliova my mieszkamy chyba niedaleko siebie ;d tzn. w miare niedaleko ;p
To koniecznie musimy się umówić na jakiegoś drina albo kawkę

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
no to jesteśmy praktycznie na tym samym etapie przygotowań... my tylko jeszcze nie mamy godziny w kościele...

trzeba będzie po przymierzać na pewno przy, którejś stwierdzimy że to JEDYNA, wyarzona
Dokładnie już się nie mogę tego doczekać
Stary 2013-02-27, 13:43   #4179
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
taka troch z dzikiego zachodu
z bardzo dzikiego zachodu coś jak ta ....
http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-ID1szeL.html[/QUOTE]
hahaha , oj dziewczyny... może ta "suknia" wyglądała wcześniej inaczej.. zapomnieli może dopisać że tyle zostało po nocy poślubnej

Stary 2013-02-27, 13:43   #4180
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak to jest u was ale na "naszych" weselach jest tak że goście wchodzą na sale jako piersi nie siadają do stolików tylko czekają na środku na parę młodą potem wchodzi Para młoda a na środku czeka stół z kieliszkami do szampana i wznosi się toast za młodych a potem goście robią kółko i para młoda tańczy. Jak sie uprę na winietki to na pewno to zmienię i tak jak mówisz dam kieliszki na stole.
mogą podejść do stolików zostawić torebki i dopiero na toast wyjść na środek biorąc przy tym kieliszek
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 13:46   #4181
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
U nas nie będzie winietek, ponieważ TŻ nie chce. Byliśmy na jednym weselu, gdzie były winietki i jemu się to strasznie nie podobało. Weszliśmy na salę, a wszyscy do stołów i zaczęli swoich miejsc szukać (zespół chciał zrobić powitanie, ale tylko młoda para była na parkiecie :/) Gdy już się wszyscy odnaleźli, zostawili swoje rzeczy na krzesłach, to dopiero wrócili na parkiet, wzięli szampana i w końcu się wszystko zaczęło. Także chcemy uniknąć zamieszania.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
My mieliśmy taką sytuację, ale właśnie jak nie było winietek. Każdy ruszył by zająć sobie miejsce wśród znajomych. Sama stresowałam się, że będę musiała siedzieć z jakimiś obcymi ludźmi i na jednym weselu rzeczywiście siedziałam obok jakiś dziadków.
i my mamy problem właśnie czy zdecydować się na winietki czy nie... na sali która zarezerwowaliśmy to praktycznie żadna nowość, ale na żadnym weselu (przynajmniej u mnie w rodzinie, ani w rodzinie TŻ) jeszcze się nie spotkaliśmy z takim rozwiązaniem i jak mówimy o tym rodzicom to tak dziwnie reagują, że chcemy mieć wpływ nawet na to gdzie kto będzie siedział i czy gościom to nie będzie przeszkadzało...z drugiej strony obawiam się takiej sytuacji jaką opisała Kate . Eh...tak źle i tak nie dobrze...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-27, 13:47   #4182
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
i my mamy problem właśnie czy zdecydować się na winietki czy nie... na sali która zarezerwowaliśmy to praktycznie żadna nowość, ale na żadnym weselu (przynajmniej u mnie w rodzinie, ani w rodzinie TŻ) jeszcze się nie spotkaliśmy z takim rozwiązaniem i jak mówimy o tym rodzicom to tak dziwnie reagują, że chcemy mieć wpływ nawet na to gdzie kto będzie siedział i czy gościom to nie będzie przeszkadzało...z drugiej strony obawiam się takiej sytuacji jaką opisała Kate . Eh...tak źle i tak nie dobrze...

u mnie teściowie zaczeli kręcic ze jak to gości usadzac itp.
ale ja i tak posadze po naszemu

a Ciotke TŻ o ile wogole przyjdzie posadze przy kiblu, byle jak najdalek odemnie i zebym jej wogole nie widziala

Stary 2013-02-27, 13:49   #4183
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
U nas koło Młodych siedzą świadkowie, czasem potem jacyś znajomi. Rodzice siedzą osobno Z innymi gośćmi ;-)
moi rodzice też by pewnie tak woleli, bo już na niejednym weselu w rodzinie tak było że rodzice Państwa Młodych zasiedli "w swoim"(nieco starszym) towarzystwie, a koło Pary Młodej siedzieli świadkowie i inne osoby młode z rodziny czy znajomych. Za to nie wiem co na takie rozwiązanie powiedzieliby rodzice Tż, u nich to tak tradycyjnie się do wszystkiego podchodzi
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-27, 13:51   #4184
Waniliova
Zakorzenienie

misia880 dobre

Dobra dziewczyny koniec dzisiejszej dniówki, zmykam z pracy może będę wieczorkiem, a jak nie to jutro miłego dnia każdej życzę
Stary 2013-02-27, 13:58   #4185
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
moi rodzice też by pewnie tak woleli, bo już na niejednym weselu w rodzinie tak było że rodzice Państwa Młodych zasiedli "w swoim"(nieco starszym) towarzystwie, a koło Pary Młodej siedzieli świadkowie i inne osoby młode z rodziny czy znajomych. Za to nie wiem co na takie rozwiązanie powiedzieliby rodzice Tż, u nich to tak tradycyjnie się do wszystkiego podchodzi
u nas tak samo, moi rodzice to są wogole luzni i pewnie na reke bylo by im usiasc z rodzina itp nie wiem jeszcze gdzie beda siedziec moze na poczatku obok nas a potem sie i tak na bank poprzesiadaja ;p
a rodzice TZ... jak tam chcą.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

ja też zaraz wychodze z pracy więc narazie sie żegnam ale bede wieczorem albo po południu

Stary 2013-02-27, 13:58   #4186
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie jestes sama ja na razie o sukni pomyśle pod koniec tego roku jak będą przeceny, buty pewnie w przyszłym roku chyba ze ładne znajdę teraz a tak to na razie skupiam się na zbieraniu pieniążków )
ooo...właśnie - mam tak samo jak Ty
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-27, 13:59   #4187
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Piankka, ale mojego Piszczu jeszcze u wojewódzkiego nie było.. jak będzie to aż chyba nagram na kasete VHS

Stary 2013-02-27, 14:05   #4188
anka1897
Wtajemniczenie

Razem jesteśmy 11 lat, a zaręczyny były 12 stycznia br. Byliśmy na kolacji, później poszliśmy na spacer do parku - było biało, padał śnieg i wtedy ukląkł i zapytał czy zostanę jego żoną bo nie wyobraża sobie przyszłości bezemnie.
Obydwoje jesteśmy po studiach. Ja mam 26 lat TŻ jest 3 lata starszy. Prace mamy stałą (jeżeli w dzisiajeszych czasach można tak powiedzieć).

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-02-27 o 15:50
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 14:16   #4189
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 14:26   #4190
Kishlaczkowa
Zadomowienie

misia i Waniliova a bo mój TŻ jest z tych okolic, co Wy i kojarzę tę miejscowość (Będzin) Takie już trochę moje odziedziczone po TŻ'cie rejony

Cytat:
padłam

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Znalazłam kilka sukienek, może Wam coś wpadnie w oko - link poniżej

http://www.welonimuszka.pl/index.php...io-white-ever/

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 14:38   #4191
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
A to z czymś takim to się nie spotkałam, że rodzice siedzą z innymi gośćmi
U nas to jest normalne, byłam na kilku weselach w przeciągu paru lat i zawsze tak było. U nas z reguły jest tak, że jak są stoły podłużne, to jeden jest dla młodszej kategorii wiekowej (i przy nim siedzą też młodzi i świadkowie), a drugi dla starszej (i tam, wśród wujków i cioć) siedzą też Rodzice
My będziemy chyba mieli okrągłe, więc też inaczej to trochę będzie wyglądało

My na podziękowania dla Rodziców kręcimy klip z podziękowaniami, a do tego planujemy dodać takie drewniane ramko-albumy z grawerem, widzieliśmy na targach i nam się spodobało, ok.50zł sztuka kosztowała chyba, jak znajdę to Wam wkleję A do tego potem im wywołamy zdjęcia ze ślubu i włożymy

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Ekhm....my mamy zespół za 5500.

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 14:43   #4192
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajna stronka z bukietami ślubnymi, przystrojenie auta,kosze Polecam

http://www.magiadekoracji.pl/galerie/dekoracje-auta
a skad ta babeczka jest?

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
w czołówce to są te z sukniami i butami, a w ścisłej te z makijażystkami i fryzjerkami
ja mam makijażystkę i suknię wiec gdzie jestem

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Jak u Was z kursami przedmałżeńskimi i poradnią rodzinną?
cześć miło cie poznać
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-27 o 14:46
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 14:48   #4193
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
U nas to jest normalne, byłam na kilku weselach w przeciągu paru lat i zawsze tak było. U nas z reguły jest tak, że jak są stoły podłużne, to jeden jest dla młodszej kategorii wiekowej (i przy nim siedzą też młodzi i świadkowie), a drugi dla starszej (i tam, wśród wujków i cioć) siedzą też Rodzice
My będziemy chyba mieli okrągłe, więc też inaczej to trochę będzie wyglądało

My na podziękowania dla Rodziców kręcimy klip z podziękowaniami, a do tego planujemy dodać takie drewniane ramko-albumy z grawerem, widzieliśmy na targach i nam się spodobało, ok.50zł sztuka kosztowała chyba, jak znajdę to Wam wkleję A do tego potem im wywołamy zdjęcia ze ślubu i włożymy

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Ekhm....my mamy zespół za 5500.
kurcze to chyba w opolskim normalka takie ceny

Wymianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 14:54   #4194
wenedka
Zakorzenienie

Hej hej
Cytat:
z bardzo dzikiego zachodu coś jak ta ....
http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-ID1szeL.html

Cytat:

znacie zabawę oczepinową, polegająca na tym, że pan młody musi poznać pannę młodą po kolanie? Oburza was to? u nas jest to normalna zabawa i zawsze dosiada się jakiś chłopak ze swoją owłosioną nogą Spotkałam się ze stwierdzeniem, że ta zabawa jest niczym zdrada
Spotkałam się z tą zabawą. Zabawa jak zabawa, ale zdrada na pewno to nie jest :P Ludzie muszą sie uspokoić, coś mi się wydaje :P

Cytat:
Ja planuje dac na zespol max 3500 i robimy wesele na 120 os.

Nie wiem za co te 6000zl oni chca dac
Może w tym zespole grają profesjonalni muzycy? Spotkałam się z podobną cenowo ofertą jednego zespołu, w którym grają muzycy po akademii muzycznej. W dodatku jest oddzielna osoba zajmująca się nagłośnieniem i całą oprawą.
Mnie takie ceny nie dziwią. Niestety- za jakość się płaci.

Co do usadzania gości, to będzie z tym wesoło, bo ja jestem za tym, żeby koło nas siedzieli świadkowie, a w Anglii tradycyjnie obok młodych siedzą rodzice. Pewnie stanie na moim, bo moi rodzice nawet się nie pchają do naszego stołu

kulbensikowa, przypomniałaś mi o tych nieszczęsnych kotylionach! Moja mama w grudniu mi zrobiła wykład na ten temat.... 'Wesele bez kotylionów to nie wesele'
Już sobie wyobrażam moją świadkową przyczepiającą Anglikom te kotyliony
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-02-27 o 14:57
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 14:54   #4195
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze to chyba w opolskim normalka takie ceny
Niekoniecznie, bo można i znaleźć tańszych, ale nam zależało na świetnej jakości, bo dobry zespół to podstawa udanego wesela dla nas

Poza tym, u nas jest to cena za 2 DNI, a większość z Was robi jednak jednodniowe wesela, więc jak policzyć Wasze ceny razy np.1,5x(bo u nas poprawiny są krótsze, np. od 13 do 18), to wcale tak dużej różnicy nie ma.

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-27, 14:58   #4196
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie, bo można i znaleźć tańszych, ale nam zależało na świetnej jakości, bo dobry zespół to podstawa udanego wesela dla nas

Poza tym, u nas jest to cena za 2 DNI, a większość z Was robi jednak jednodniowe wesela, więc jak policzyć Wasze ceny razy np.1,5x(bo u nas poprawiny są krótsze, np. od 13 do 18), to wcale tak dużej różnicy nie ma.
Ja planuje robic 2 dni i z tego co sie orientuje nasz zespol bierze 3,500zl i graja tam 3 osoby. Mam ich plytke, wiec wokal i muzyka jak najbardziej na Tak

Takze czasami mozna miec dobra jakosc za nie co nizsza cene

Wymianka
Stary 2013-02-27, 15:09   #4197
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja planuje robic 2 dni i z tego co sie orientuje nasz zespol bierze 3,500zl i graja tam 3 osoby. Mam ich plytke, wiec wokal i muzyka jak najbardziej na Tak

U nas są 4 super faceci, więc wiadomo że cena też jest wyższa, bo więcej osóbJa uważam, że są tego warci i tyle Poza tym, świadczyć też może o tym fakt, że zapisując się 2,5 roku przed ślubem już niektóre terminy były pozajmowane.

Ja nie twierdzę, że nie można mieć tańszego zespołu o dobrej jakości, ale każdy ma prawo wyboru. Nikt nikomu nie każe brać konkretnego zespołu, tylko każdy bierze jaki mu pasuje i na jaki go stać. Dlatego uważam, że komentarze typu "nie wiem za co oni tyle płacą" są jak dla mnie całkowicie zbędne.
Szczególnie, że nie jestem jedyną osobą na wątku, która posiada zespół za taką kwotę.

Równie dobrze można powiedzieć to samo na temat sukni za 4-6 tysięcy albo i droższych, ale każdy ma prawo wyboru i jak komuś się taka marzy i może sobie na nią pozwolić to czemu nie?

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:

A co do płytki - warto czasem posłuchać zespołu na żywo, bo na płytce można zrobić naprawdę wszystko Znam żywy tego przykład - zespół, który ma demo naprawdę niezłe, a na żywo....szkoda słów.

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-27, 15:10   #4198
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
znacie zabawę oczepinową, polegająca na tym, że pan młody musi poznać pannę młodą po kolanie? Oburza was to? u nas jest to normalna zabawa i zawsze dosiada się jakiś chłopak ze swoją owłosioną nogą Spotkałam się ze stwierdzeniem, że ta zabawa jest niczym zdrada
Zabawa jest dla mnie ok Ale jak rozpoznajemy partnera np. po nosie, uszach Ale po kolanie... Ja bym mu dała macać jakąś inną po kolanach Co z tego że to Ciotka X

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Króliczek89 jak się czujesz?
Właśnie wróciłam ze szpitala
Trafiłam do innego lekarza, młody facet. Dziś od razu wzięli mi z pół litra krwi, jutro rano mam się stawić w szpitalu na inne badania Przede wszystkim USG, ale nie wiadomo co jeszcze, może biopsja cienko-igłowa jeśli USG nie da odpowiedzi. Ehh dziewczyny cały mój świat stanął na głowie ;( Znowu

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 15:16   #4199
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Zabawa jest dla mnie ok Ale jak rozpoznajemy partnera np. po nosie, uszach Ale po kolanie... Ja bym mu dała macać jakąś inną po kolanach Co z tego że to Ciotka X

Trafiłam do innego lekarza, młody facet. Dziś od razu wzięli mi z pół litra krwi, jutro rano mam się stawić w szpitalu na inne badania Przede wszystkim USG, ale nie wiadomo co jeszcze, może biopsja cienko-igłowa jeśli USG nie da odpowiedzi. Ehh dziewczyny cały mój świat stanął na głowie ;( Znowu
Na pewno za niedługo się wszystko wyjaśni, a póki co musisz mieć nadzieję i przede wszystkim starać się być spokojna (choć wiem, że to niezwykle trudne) USG i BAC na pewno jutro dadzą jakieś odpowiedzi

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-27, 15:16   #4200
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
U nas są 4 super faceci, więc wiadomo że cena też jest wyższa, bo więcej osóbJa uważam, że są tego warci i tyle Poza tym, świadczyć też może o tym fakt, że zapisując się 2,5 roku przed ślubem już niektóre terminy były pozajmowane.

Ja nie twierdzę, że nie można mieć tańszego zespołu o dobrej jakości, ale każdy ma prawo wyboru. Nikt nikomu nie każe brać konkretnego zespołu, tylko każdy bierze jaki mu pasuje i na jaki go stać. Dlatego uważam, że komentarze typu "nie wiem za co oni tyle płacą" są jak dla mnie całkowicie zbędne.
Szczególnie, że nie jestem jedyną osobą na wątku, która posiada zespół za taką kwotę.

Równie dobrze można powiedzieć to samo na temat sukni za 4-6 tysięcy albo i droższych, ale każdy ma prawo wyboru i jak komuś się taka marzy i może sobie na nią pozwolić to czemu nie?

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

A co do płytki - warto czasem posłuchać zespołu na żywo, bo na płytce można zrobić naprawdę wszystko Znam żywy tego przykład - zespół, który ma demo naprawdę niezłe, a na żywo....szkoda słów.
Oczywiscie, ze sluchalam ich na zywo i to kilka razy w koncu to znajomi rodzicow, wiec w ciemno bym niczego nie brala

Wiadomo kazdy ma swoje zdanie na dany temat, ja wole szukac oszczednosci, gdzie tylko sie da, dlatego nie wybralabym zespolu za taka wysoka cene
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

I nic wiecej ci dzis nie powiedzieli?
wierze, ze okaze sie, ze to tylko falszywy alarm

Wymianka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości