|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
laaaaaaaskiiii
wypelniam sobie pita na sucho - i ta palikacja do wysylania przez internet PITa nie chce przyjac peselu zzuzki. ze niby format zly mialyscie problem z tym? czy tylko ja takim szczesliwcem jestem?ps, skumalam ze moge wpisac albo pesel, albo reszte danych? aaa czemu nie moge wpisac wszytskich danych ? glupie to!
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-02-27 o 11:03 |
|
|
|
#2012 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
ja nas rozliczam w programie a później przepisuję do druków. Nie miałam żadnych problemów, ani w zeszłym roku ani w tym
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi ja tam pamiętam. oddaję na szkołę podstawową z oddziałami integracyjnymi
![]() Kliwia nie pomogę bo ja się sama nie rozliczam. Mąż coś mówił, że może by spróbował w tym roku, ale znalazłam człowieka,który mi się tym zajmie. Grunt to mieć ludzi od wszystkiego ![]() ![]()
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce w tym roku przez internet
rok temu tez w jakims programie robilam i nie bylo problemu, ale tu wyskakuje komunikat ze albo pesel albo reszt adanych spoko a mam pytanie, bo na razie bardziej oplacalne jest rozliczenie sie osobno - kto by pomyslal! wiekszy zwrot bysmy mieli az o 200zl i mam pytanie, w tym roku moge sie rozliczyc jak chce, w sensie ze ja zuzke opdlicze u siebie, a maz internet u siebie, a za rok, jak bedziemy chcieli to mozemy znowu razem ?gucia ja juz rozliczam nas ktorys rok z kolei, i nie jest to trudne jak sie ma broszure i programik i wszytskie pity w kupie. przy odliczaniu remontu ect to bym miala klopot, ael tak to latwizna!!
|
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w piękny, słoneczny dzień 5 stopni, wow ![]() Za miesiąc co polski ![]() ![]() Cytat:
Brawo! Ile jeszcze mu zostało czasu do końca? ![]() Cytat:
Miała ją pod prześcieradłem około 4-5 miesięcy, potem służyła na 'wietrzenie' pupy, ojj długo służyło, dopóki nie zaczęła wstawać czyli 7 msc Mi służyło doskonale ![]() Azzis i co ćwiczysz coś? Konsultowałaś się z lekarzem, czy nie? ![]() Myszko dla mnie @ to nie wymówka Biorę 'ala' nospę, jak przechodzi ból to ćwiczę Bzyczka jak dzisiaj się Lilka czuje?
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz twarz ma pociagla po tatusiu, za to brzuszek okragly po mamusi hahah ![]() na dlugo jedziecie do polski?? my na wielkanoc sie nie wybieramy bo stwierdzilismy ze sie nie oplaca jak na 4 dni tylko, a urlopu brac tz za bardzo nie chce... jedziemy za to w drugiej polowie maja na 2 tygodnie bo tz chce cos tam przydzialac przy domku, a ja pojade do mamy i bede sie byczyla nie moge sie doczekac swiat we wlasnym domu tylko nie wiem czy tutaj chodzi sie swiecic pokarmy....
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pierwszy raz killera-
padam z nóg.... niestety go nie powtórzę na razie bo ciężko bez butów- zostały w pl przy sklalpelu sobie radzę bez Cytat:
Siedzę tu 4 miesiące... Czytałam, że nie jedziecie, jestem na bieżąco Co do święcenia pokarmów nie mam pojęcia, ale w kiku, tedim są ekstra dekoracje bo wtedy wyprzedają po 0,10 centów, góra 0,50- w zeszłym roku upalowałam 3 baranki w kiku
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
agatek co wy za cwiczenia robicie?
z jakiems filmikiem?
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
ja to samo ćwiczę co dziewczyny
Ewkę Chodakowską chyba jeszcze nie ta kondycja
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no u nas tez sa takie mega wyprzedaze czasem w ogole jakies papiery kolorowe i inne rozne rzeczy czasem mozna pokupowac za 10, 50 centow teraz to jak dzidzia w drodze to bede sie zaopatywac pomalu zadne pieniadze a potem bedziemy szalec z wycinankami jeszcze w Woolworth sa takie wyprzedaze, nie wiem czy masz u siebie?
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
*Agatek* na razie nic nie ćwiczę, bo na 8 marca mam wizytę u chirugra dopiero (ale jeszcze wcześniej muszę iść do internisty po skierowanie
Póki co lekka dieta
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
I jednak nici z Trójcowego spotkanka... przyszły tydzień dopiero.
Ale nie ma tego złego, umówię się z kumpelą ![]()
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
No jak to po co
już zapomniałam jak wyglądasz ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- --- Byłam dzisiaj w dwóch podstawówkach robić badania przeprowadziłam dwa wywiady i rozdałam ankiety (po nie muszę się zgłosić w przyszłym tyg.) jestem z siebie dumna ![]() --- Wczoraj zaś przeżywałam chandrę i ryczałam, dzisiaj miało być lepiej, mieliśmy jechać połazić po sklepach aby się odmóżdżyć, ale koleżanka z pracy zepsuła mi tak humor, że znowu mi się chce ryczeć... STRAJK
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie rozlicza mama, niby zrobiłam w programie, ale mama mi wyliczyła prawie 400 zł więcej
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się stalo? Nam PIT rozlicza tata, wysyła kolejny rok przez net i nie pamiętam, żeby coś było nie tak z wypełnieniem formularza. Orientujecie się ile ma się czasu by wysłać dopłatę z rozliczenia, bo się zabrać za to nie mogę, nie wiem nawet na jaki nr konta dokładnie |
|
|
|
|
#2028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy wyprzedaże, mamy Cytat:
na diecie idzie dużo schudnąć Cytat:
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek, Lila dalej katarzy i pokasłuje ale już zdecydowanie lepiej jest
dziękuję że pytasz
|
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie stalo? Cytat:
Cytat:
ale dla mnie rzadko kiedy cos tam znajduje... dawno nie bylam ostatnio, musze zajrzec...
|
|||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
baja, bo w picie zero nie wypelnialas czesci dotyczacej danych dziecka- a to w tym jest problem, ze nie mozna wszytskiego wpisac co sie chce
scio to jak liczylas ze 400zl przepilas?? moze nie spojrzalas w broszure do pita? i na maxymalne wkoty kosztow uzyskania przychodu ?
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia nie wgłębiałam się. Odliczyłam net, Agatę i tyle. A mama mówi mi o jakiś wolny kwotach itd. Wygodna jestem. Mamunia wypełni i zawiezie od razu
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. patrze na ta chodakowska, buuu polowy cwiczen nie moge wykonywac ze wzgledu na kolana ale jutro cos sprobuje moze, zobaczymy....
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez mojego głupiego achillesa---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
ja chciałam odliczyc juniora, net i tyle...przez program....bo przez net nie moge bo gdzies posiałam pit za zeszły rok |
||
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie zaczelam Skalpel ![]() strippi - wczoraj urodzila chłopczyka
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brawa dla strippi
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strippi gratulacje
|
||
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() je je je kolejna ćwicząca STRIPPI gratuluję! ![]() Cytat:
ogólnie ich bluzki są fajne, materiałowo No i jak wyprzedaż to mozna nieźle sie obłowić ale mam ten sam problem co Ty- rzadko coś dla siebie ich moda mi sie po prostu nie podoba... albo ja nie umiem się ubierać
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
neska wolne kwoty to te wlasnie maksymalne odliczenia w kosztach. przynajmniej tak mi sie wydaje, jak sie robi zgodnie z broszura i z tabelka na stronie 9 broszurki do pitu 37 to spokojnie wszytsko powinno wyjsc ok.
przy prostych pitach, z jednej pracy to pestka, gorzej jak ma sie 2 umowy o prace i 3 zlecenia, plus malzonek, net i dziecko. brakuje tylko odliczenia psa i rybek baja to moze ja jakas nadgorliwa jestem i bym chciala wypelniac wszytskie rubryki dot. mojego dziecka, a programik chce albo pesel sam jeden jedyny, albo imie nazwisko i date urodzenia, bez peselu
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zuzka jest cudna tez bym podawala wszystko co sie da
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (1 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

mialyscie problem z tym? czy tylko ja takim szczesliwcem jestem?
glupie to! 

i mam pytanie, w tym roku moge sie rozliczyc jak chce, w sensie ze ja zuzke opdlicze u siebie, a maz internet u siebie, a za rok, jak bedziemy chcieli to mozemy znowu razem ?

Brawo! Ile jeszcze mu zostało czasu do końca?

w kiku
chyba jeszcze nie ta kondycja 

STRAJK

na diecie idzie dużo schudnąć
ich moda mi sie po prostu nie podoba... albo ja nie umiem się ubierać