|
|
#2341 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
![]() Szczęściara ![]() Cytat:
Cytat:
Bo jestem etyczno-modowo-lajfstajlową wyrocznią! ![]() Cytat:
![]() Nie napisałaś, to był tylko przykład tego, że nie zawsze to, co moglibyśmy uważać za "grę aktorską", jest nią w rzeczywistości. Podobnie z filmami typu gore/snuff, wolę nie oglądać i nie zastanawiać się, czy to realizm, czy ktoś faktycznie postanowił zamęczyć kogoś na śmierć przed kamerą Ale to tylko moje zdanie i być może jestem nadwrażliwy na tym punkcie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A za pół roku wyszedł sobie jak zawsze do ogrodu i już nigdy nie wrócił ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to za mała kwota na sąd i się boję wygłupić po za tym ja taka gupia jestem że nie chcę palić za sobą mostów
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od poczatku byla mowa tylko o 4. 2 razy sie nie dostalam do lekarza, to sama sobie poradzilam ![]() ale ponad godzine pilowalam nie chcial sie ani kruszyc, ani ciąć a jak przecielam wzdluz to dalej sie trzymal nadgarstka i nie chcial zejsc jezyk, wlasnie szukam ![]() bo juz mnie to wkurza
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kto mi przysłał tak piękne suońce?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-02-27 o 14:13 |
|
|
|
|
#2345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci o wrzody/czyraki/ropnie? To była, eee... krótka lekcja dermatologii patologicznej Brzydzę się przemocą |
|
|
|
|
#2346 | ||
|
Wtajemniczenie
|
i to jest taki zwykły sok pokrzywowy z zielarni?
Cytat:
a jak odstawię żelazo to nie mija 2 tyg i impreza od nowa. bajka nie życie 2. ja nawet nie wiem skąd wziąć dobre, wszędzie tyle lodu na mrożonkach że nie widać co w środku, pół kilo ryby po rozmrożeniu zamienia się w 40 dag wody i 10 dag jakiegoś g... co sie rozlatuje przy dotykaniu. z wisły żywe i w ogóle ale jak wiem co się tam wlewa to mnie bierze na przy jedzeniu wiślanej ryby no i złowić ostatniego roku coś to cud był. sklep rybny w mieście zaopatruje się w innym mieście w markecie Cytat:
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko takie filmy są zagrożeniem, i wcale nie sa pod tym względem gorsze od bajkowych produkcji. http://film.onet.pl/wiadomosci/27-zw...wiadomosc.html a całkiem niedawno gośno bylo o męczeniu dwóch koni na planie teledysku jakiejś gwiazdki Disneya. Na planie jakiegoś familijnego chyba serialu tez padły niedawno 3 konie. I pewnie takich przykładów można by podać z milion...wszędzie. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-27 o 14:25 |
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
bo byl juz termin i chcialam sprawdzic ile bede wazyc bez gipsu
![]() a zapisac sie do przychodni na zdjecie to jest dopiero sztuka na zalozenie czekalam tydzien bo na sorze nie zakladaja, tylko kieruja do przychodni w ktorej sa kolejki boli przy ruszaniu w gipsie od dawna nie bolalo, moglam ruszac palcami na ile pozwalal moze po prostu zastana jest Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-02-27 o 14:30 |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Albo taki Brandon Lee został zastrzelony na planie Kruka.Stazja, właśnie machnęłam peeling, nakremowałam się Ślimakiem i twarz taaaka wygładzona, że aż się korektor ślizga. Czerwone plamki bledną jakby ale nie mówię hop bo może mnie znowu wysypie za jakiś czas. Ty masz zawsze fajne patenty, a to henna, a to minerały, co jeszcze ciekawego polecisz? Koniecznie daj znać jak zmiana obwodów ud po bańce a może masz coś niezawodnego na rozjaśnienie paszczy, na pozbycie się zmarch raz a dobrze (ta, jasne), no i w ogóle COŚ o czym bym sama nie pomyślała? Pomijając kolorówkę, paznokcie i powiększanie biustu bo mię nie kręcą te tematy.
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
---------------------- Cytat:
(taka wyciskarka do soków to fajna rzecz ).A to nie trzebabyło tyle sasiada obgadywac (szart! moze jadłaś jabułka, kiszonego lub cytrusy?) tyz nie schudłam nic a nic a cwicze intensywnie jakieś 3 tygodnie ![]() u mła okienko takie samo
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, wyjątkowa postać Cytat:
![]() Cytat:
po okrojeniu zostało 8 produktów w tym jedna!!!!! maska do włosów 2. nooo ![]() 3. mimo to jeszcze się waham 4. a prosz bardzo
|
|
|
#2352 | |||
|
BAN stały
|
Kradziej jakiś
![]() Cytat:
Choć słyszałem onegdaj, że najbezpieczniejsze są nasze rodzime, jeziorne (z morskimi też różnie, zresztą co się dziwić, ile tego syfu rzekami do Bałtyku wpada) Mów mi King Of Drama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2353 |
|
Nindżopesz
|
Maria w tagach
Gryx, a czy do zgorzeli upchniesz "podstępna"? |
|
|
|
#2354 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo to w końcu coś zamawiasz? Czy pytam za późno?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2355 | |
|
BAN stały
|
Wczoraj ktoś dodał
![]() Cytat:
![]() Edit: Nie da się wpudzianować, cała nadzieja w moderatorstwie szanownym naszym ![]() --- Ad sinupret dat ważności produktów spożywczych - śmietanka Zott 12%, odnaleziona przeze mnie w lodówce, dw 04.01.13, dzisiaj zużyłem do sosu, stan idealny
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-02-27 o 15:13 |
|
|
|
|
#2356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad3. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesu znajomy z nowo lasko ciągną nas na urlop a ona jest chuda
|
|
|
#2357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
nie jeszcze nie zamówiłam, bo cały czas usiłuję sobie wmówić, że jednak nie potrzebuję
![]() więc jak coś kcesz to zapraszam ![]() Cytat:
|
|
|
#2359 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.przeczytałam lato się kończy i letko się zdziwiłam ![]() 3. Cytat:
http://bonifratrzy.pl/index.php?opti...id=132&page=332.trafna uwaga , gdysz albowiem prawie fszystko przydasie ![]() cherbata była zbyt ochydna , żeby ją pić z własnej woli w domu , a do pracy jak znalazł i jaka dobra ![]() tylko z powodu przydasiów żadne mieszkanie nie jest nigdy dostatecznie duże
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2360 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Poza tym zamówiłam na gruponie bilety na wrotki, jedziemy z koleżanką we wtorek i może byc tak, że tego nie przeżyjemy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-27 o 15:27 |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
choisee wyprzedawało kosmetyki po terminie
sprawa w toku nie naciął się nikt? ![]() Parabelko, wg. obu lekarzy 4 tygodnie przez jeden nosiłam szynę, a dziś minął 4 tydzień z pełnym gipsem z przyjemnością poszłabym na zdjęcie i kontrolę do specjalisty ale okazuję się, że musiałabym się zapisac na nią przed złamaniem, żeby jakoś niedługo mieć termin ![]() zdjęcie gipsu okazuje się nie być niezbędnym zabiegiem
|
#2362 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekamy, zobaczymy do jutra, czy kibla nie rozsadzisz ![]() Betty sama gis zdjęła? Dzielna dziewczynka
|
|
#2364 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ufff, sprawdziłam i terminy kosmetyków mam w porządku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-27 o 15:31 |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie bardzo mało jem a badania będę musiała zrobić
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czaje, czaje ale sama jadam przeterminowane jogurty i kefiry bo one i tak majo bakterie, więc troche więcej nie zaszkodzi chyba
|
|
|
#2367 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 Brałam tylko parę rzeczy, jakoś nie wydawały się podejrzane i nie zrobiły krzywdy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2368 |
|
Nindżopesz
|
Musze se narzeknąć.
Primo ostatnio codziennie jem tran w kapsułkach - na niby cudne włosy - i co? Oczywiście działa ale na apetyt! Odstawiam dziada.Secundo rzucił mi się w oczy czyjś post o walce z niedowagą, dziewczyna je 6 czekolad dziennie ( ![]() Dlaczego, dlaczego?! Dlaczego jedna osoba uważa że jest za chuda i wpiernicza hurtowo czekolady a druga, że jest za gruba i zadowala się 1200 kcal dziennie, odejmuje sobie od ust i ćwiczy chociaż tego nie lubi? Zaiste powiadam Wam nie ma sprawiedliwości nie świecie. |
|
|
|
#2369 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Po Tobie widzę, że nic nie pomoże, żadne zapewnienia nie mają sensu, więc się męcz, na zdrowie
|
|
|
|
#2370 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Bo jestem etyczno-modowo-lajfstajlową wyrocznią! 
Ale to tylko moje zdanie i być może jestem nadwrażliwy na tym punkcie

choć mnie to nie dziwi - no to możemy se podać rękę
przy jedzeniu wiślanej ryby no i złowić ostatniego roku coś to cud był. sklep rybny w mieście zaopatruje się w innym mieście w markecie 

(taka wyciskarka do soków to fajna rzecz