|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Zaszynszylowana
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
Na szczęście z szefową się dogadałam i w dni poprawkowe nie musze do pracy przychodzić ( udało mi sie pogodzić studia dzienne z pracą no ale ja już II stopień)---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Zepnę się w tym miesiącu i zobaczymy co kwiecień pokaże![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Dzisiaj po raz pierwszy go zastosowałam. Ciekawe jakie będą efekty. Rozumiem, że zabezpieczenie to chodzi o suszarki czy prostownice?
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
od 14.00 próbuje zjeść obiad i jeszcze nie skończyłam. Non stop ktoś przyłazi
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się po ćwiczeniach.
![]() 5 min Mel B Warm Up 10 min Mel B Arms 10 min Mel B Legs 10 min Mel B Buns 10 min Mel B Abs 5 min Mel B Cool Down Łącznie 50 minut. ![]()
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy bym dała radę wszystko z mel
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Mi się dzisiaj jakieś gastro na obiad włączyło i się nie mogłam najeść
Miałam makaron z sosem czosnkowym, brokułem, trochę sera żółtego i piersi z kurczaka. Zjadłam jeszcze 2 łyżeczki miodu i 3 dżemu, a teraz czuję się taka napchaaaaana
|
|
|
|
#3127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze I stopień jestem i ledwo ogarniam pracę (mam pół etatu) no ale wiadomo dodatkowa kaska zawsze się przydaje i jakoś nie potrafię zrezygnować, już mam do tej pracy jakiś sentyment Pora na kawkę, właśnie piję i aż prosi się o ciastko (wręcz krzyczy ) ale nie dam się, kazałam TŻ-owi wszystkie schować dopóki jestem na początku drogi :P Ogółem nie mam problemów ze słodyczami bo mnie do nich ogólnie nie ciągnie ale do kawki.. to już inna bajka takie ciastko
|
|
#3128 | |||
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#3129 |
|
Raczkowanie
|
Daję radę, nie grzeszę. Wczoraj co prawda miałam straszną chęć na colę, ale tylko powąchałam
Dlaczego mam wrażenie, że wodą jakoś bardziej się napijam niż colą? Jak chlałam colę to musiałam wypić conajmniej dwie szklanice, żeby zaspokoić pragnienie, a wody wystarczy mi tylko szklanka?Ale zabiłabym za chipsy albo chrupki, jak boga kocham. Dzisiaj już czwarty dzień A6W. Mięśnie mnie bolą, ale powoli się przyzwyczajam. 30 minut skalpela Chodakowskiej. Wieczorem na rowerek, planuję 15km
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Przyczajenie
|
Witam , witam
jestem nowa i nie ogarniam :P
|
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pracuję w centrum handlowym więc raczej doświadczenie mi się nie przyda w przyszłości no ale naprawdę super atmosferę mam w pracy i lubię do niej chodzić Jedynym minusem tej sytuacji jest totalny brak czasu, od poniedziałku do soboty przychodzę na wieczór(albo kończę o 18 albo o 21) do domu dopiero i sterta nauki dziennie no ale przynajmniej nie mogę narzekać na nudę Chyba jestem pracoholikiem
|
|
#3133 |
|
Konto usunięte
|
Byłam znowu na zakupach w sh
Dzisiaj kupiłam dwa sweterki, jeansy i taką tuniczkę koronkową![]() Robię przerwę bo już nie daję rady, mam niskie ciśnienie, słaby puls, chciałam pojeździć na rowerze i omal z niego nie spadłam ![]() Do poniedziałku mam nadzieję, ze się zregeneruję i mam nadzieję, że jeszcze tutaj wrócę
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39490281]Byłam znowu na zakupach w sh
Dzisiaj kupiłam dwa sweterki, jeansy i taką tuniczkę koronkową![]() Robię przerwę bo już nie daję rady, mam niskie ciśnienie, słaby puls, chciałam pojeździć na rowerze i omal z niego nie spadłam ![]() Do poniedziałku mam nadzieję, ze się zregeneruję i mam nadzieję, że jeszcze tutaj wrócę [/QUOTE]Zrób sobie przerwę od ćwiczeń, ale nie odpuszczaj diety! I nie odchodź z forum! Zrozumiano? ![]() Cześć.
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja nie zapeszając dzisiaj ładnie się trzymam z dietką, później trochę poćwiczę a teraz lecę się uczyć bo mam strasznie duuuuuużoooooo do zrobienia na jutro
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałam internetu od wczoraj aż do teraz
![]() Ale już jestem na szczęśćie xD Dzisiaj tylko dwa posiłki bo nie dało inaczej rady tego rozplanować no i z ćwiczeniami na bakier.. no chyba że 5 km spacer się chociaż troszkę liczy ![]() Traxx swoim pisaniem demotywujesz również inne koleżanki również i mnie! więc jeśli od poniedziałku Cię tutaj nie będzie, znajdę Cię .. i bój się co będzie dalej!
"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia". Edytowane przez marrellic Czas edycji: 2013-02-27 o 15:56 |
|
|
|
#3137 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Przede wszystkim przepraszam że wcinam się w wątek, ale potrzebuję wsparcia: Jestem studentką psychologii na SWPS. Przeprowadzam badania o wpływie niedosłuchu na radzenie sobie ze stresem. Zwracam się do osób powyżej 16 roku życia z niedosłuchem lekkim, umiarkowanym i znacznym (do 90 dB) z prośbą o wypełnienie ankiety: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ankieta/1056...e-stresem.html Zajmuje ona maksymalnie 10 minut i jest anonimowa! Za pomoc poprzez wypełnienie ankiety lub przesłanie jej znajomemu z niedosłuchem serdecznie dziękuję!
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie !
![]() Pierwszy raz w czymś takim biorę udział i mam nadzieję,że mi to wyjdzie :P a więc... nazywam się Laura, mam 19lat ważę dość dużo :P nikt nie wie ile i nikt się nie dowie bo wstyd :P Cel.. hmm 20kg mniej by się przydało ) ćwiczę codziennie w domu,najczęściej brzuszki i 3 razy w tygodniu uczęszczam na zajęcia : aeorbic,PUB i rowerki ) oraz jazda na rowerze,który KOCHAM czyli śniadanko,mały obiad po szkole,chociaż nie zawsze,bo czasami nie mam ochoty i już później nic ) Mam wspaniałego faceta,który mnie wspiera ćwiczymy ''razem,ale osobno'' gdyż dzieli nas 20km od siebie ale o tej samej porze zawsze :PBuziaki dla wszystkich )
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Hej chudzinki wy moje
Melduję się że wszystko u mnie ok bo od kilku dni mnie tu nie ma.. Z ćwiczeniami i dietką miałam mały kryzys ale (na szczęście) skończyło się na małej paczce biszkopcików i małej paczuszce draży kokosowych Od dłuższego czasu nie ćwiczyłam też choć dziś w szkole podreptałam ponad 500 kroków na steperku i całą godzine grałam w siatkówke więc jakiś tam wysiłek był.. W szkole zrobiłam sobie troche zaległości i teraz muszę nadrabiać dlatego mnie tu nie ma tak często. Dodatkowo wczoraj miałam wyrywaną górką (6) i z tym jedzonkiem to troche nijak ![]() Do marca nie daleko więc postaram się ogarnąć do końca wrócę do was z większą siłą i motywacją Zamiast siedzieć tu postaram się poćwiczyć troszke a gdy bede miała wolny czas to was tu nadrobie ![]() Trzymajcie się cieplutko i dzielnie kruszynki I nie spamujcie za bardzo !
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
ja ma dziś zły dzień
czuję się taka zamulona... nie chcę się pogrążać, idę do kina wieczorem za to,traxx trzymaj się mocno
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zamierzam wcale przestać dbać o siebie bo mi na tym zależy by ten cel teraz osiągnąć. Na pewno napiszę Wam niedługo co dalej. Narazie czuję się po prostu źle, nigdy się tak nie czułam jeszcze. |
||
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39490647]Robię przerwę bo jej potrzebuję, mam teraz kilka spraw do przemyślenia i nie chce mi się za bardzo udzielać, co nie znaczy, że jutro nie będzie lepiej i nie wrócę. Mam nadzieję, że wszystko będzie po mojej myśli.
![]() Nie, nie miałam zamiaru nikogo demotywować. Przepraszam Nie zamierzam wcale przestać dbać o siebie bo mi na tym zależy by ten cel teraz osiągnąć. Na pewno napiszę Wam niedługo co dalej. Narazie czuję się po prostu źle, nigdy się tak nie czułam jeszcze.[/QUOTE] Kochanie może chcesz się wygadać? Zawsze ktoś coś może doradzić, przecież to nie tylko forum o odchudzaniu, ale myślę że pomagać w codziennych trudach również sobie możemy Tak czy siak mam nadzieję że jakoś się uporasz z problemami ![]() Witam nową koleżankę
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39490647]Robię przerwę bo jej potrzebuję, mam teraz kilka spraw do przemyślenia i nie chce mi się za bardzo udzielać, co nie znaczy, że jutro nie będzie lepiej i nie wrócę. Mam nadzieję, że wszystko będzie po mojej myśli.
[/QUOTE]Szkoda. Ale rozumiem, czasem człowiek potrzebuje czasu tylko dla siebie.
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
traxx odpuść sobie ćwiczenia, odpocznij ale dietke trzymaj i nie zostawiaj nas
SymphonyOfLove u nas nie musisz się wstydzić swojej wagi nikt nie jest idealny i dlatego też tutaj jesteśmy ![]() "śniadanko,mały obiad po szkole,chociaż nie zawsze,bo czasami nie mam ochoty i już później nic" co to ma znaczyć nie możesz się głodzić przecież a takie odoszę wrażenie (wiem sama po sobie że to niszczy a nie pomaga)5 posiłków z dziennie przygotowanych z głową to podstawa ![]() pierwsze czego się tutaj nauczyłam to to że 70% sukcesu to dieta a 30% ćwiczenia
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-02-27 o 16:14 |
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Lenka No ja mam włosy do pasa, kiedyś były bardzo grube teraz niestety już nie przez tarczyce . Myslę ,że ten też powinien być dobry
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę co się dzieje, ostatnio większość jakiś humor z tyłka ma ja również :chlip:
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że ćwiczysz, ale widzę, że mało jesz. Śniadanie obowiązkowo więc dobrze, że jesz. W szkole nic nie jesz? Powinnaś coś zjeść (kanapkę, owoce, jogurt). Obiadu wcale nie musisz jeść małego, zjedz normalną porcję. Kolacje też musisz jeść, najlepiej białkową. Jesz zdecydowanie za mało, nie schudniesz tak. Żeby schudnąć trzeba jeść, bo inaczej sobie metabolizm zwolnisz i nic z tego nie będzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

Na szczęście z szefową się dogadałam i w dni poprawkowe nie musze do pracy przychodzić ( udało mi sie pogodzić studia dzienne z pracą no ale ja już II stopień)

nie wiem czy bym dała radę wszystko z mel
Sapałam i dyszałam jak lokomotywa.