mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 17:28   #2611
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII

Dziewczyny, potrzebuję porządnego pocieszenia!

Wracam właśnie z poczty naszej kochanej polskiej, wystałam swoje, czyli 30 minut, odebrałam paczuchę z allegro i nieco zmartwiona, że to nie Rocherowa wracam do mieszkania.
A w skrzynce czeka na mnie awizo, z datą wczorajszą z godziny 17:40 z YR. Moje cudowne zamówienie z So Elixir czeka na poczcie, mimo że dosłownie chwilę temu z niej wróciłam. Co lepsze, jeśli Pan listonosz był u mnie wczoraj o 17:40, to naprawdę nie wiem, czy nie pomylił mieszkań, bo siedziałam zwarta i gotowa (z gotówką!) na paczuchę z YR. O ja biedna, bez żelu kawowego, bez perfum, bez płynu do demakijażu i... eee no coś tam jeszcze zamówiłam, że dobiłam do 83,83, ale szczerze nie pamiętam co
no żałoba kosmetyczna, co tu dużo gadać. Idę zajeść muffinkami.

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:29
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:30   #2612
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Bardzo bym chciała ale czuję, że na pewno nie będzie to ta biedrona
...

Pytanie jeszcze mam takie: z tego co czytałam dużo z Was wybrało w prezencie ten zestaw różany. Czy on na Was też taki nietrwały czy to z moją skóra coś nie tak? Pytam bo zapach na wiosnę byłby świetny gdyby oczywiście trzymał się dłużej. U mnie to 5 min z zegarkiem w ręku (tak jak pisałam wcześniej) i nie czuję już nic
Na mnie może z godzinę. Zużyję w upały
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:30   #2613
amelia91
Rozeznanie

hej wszystkim

zastanawiam się właśnie czy pisać do BOKu żeby mi przysłali ofertę na DK, bo oczywiście tego nie zrobili. Ale w sumie niczego nie potrzebuję, a jak przyślą z jakimś fajnym prezentem to napewno coś zamówię.

Tak czysto hipotetycznie
jak piszecie do BOKu to podajecie tylko numer klienta czy wszystkie dane?
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:34   #2614
martaem89
Raczkowanie

Dziewczyny jak chcę zamówić przez internet z tej oferty to na stronie YR mam wejść na ofertę wysyłkową czy jak? Obojętnie jaką końcówkę nie wpiszę, to pokazuje mi błędny kod oferty..

pyb3fr02/3/4/6/7/8/9
tusz róż + od 29 do wyboru: krem CS/puder mat średni/CuE/Hoggar (przez net) lub dowolny produkt ze znaczk+pow 59 kosmetyczka fiolet/róż wysył gratis od 70 skany (Weltbild)

'Teściowej' zależy na kremie CS (x2szt.) i chciałam zrobić symulację, bo albo skorzystam z tej ofert albo KROK1 z mleczkiem jaśminowym i dwa dni później z konta TŻ znowu KROK1 i prezent w zależności co nowego dadzą

Edytowane przez martaem89
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:35
martaem89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:35   #2615
glossary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość

Wracam właśnie z poczty naszej kochanej polskiej, wystałam swoje, czyli 30 minut, odebrałam paczuchę z allegro i nieco zmartwiona, że to nie Rocherowa wracam do mieszkania.
A w skrzynce czeka na mnie awizo, z datą wczorajszą z godziny 17:40 z YR. Moje cudowne zamówienie z So Elixir czeka na poczcie, mimo że dosłownie chwilę temu z niej wróciłam. Co lepsze, jeśli Pan listonosz był u mnie wczoraj o 17:40, to naprawdę nie wiem, czy nie pomylił mieszkań, bo siedziałam zwarta i gotowa (z gotówką!) na paczuchę z YR. O ja biedna, bez żelu kawowego, bez perfum, bez płynu do demakijażu i... eee no coś tam jeszcze zamówiłam, że dobiłam do 83,83, ale szczerze nie pamiętam co
tak to jest z tymi listonoszami. Kilka lat temu miałam takiego, co zawsze zostawiał awizo, bo nie chciało mu się wchodzić na IV piętro. Po kolejnym razie, odbierając przesyłkę na poczcie złożyłam na niego skargę -pomogło.

ojjjjj rozpisałam się i przypaliłam "bramborkowe kotlety"
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:39   #2616
fragari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaem89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak chcę zamówić przez internet z tej oferty to na stronie YR mam wejść na ofertę wysyłkową czy jak? Obojętnie jaką końcówkę nie wpiszę, to pokazuje mi błędny kod oferty..

pyb3fr02/3/4/6/7/8/9
tusz róż + od 29 do wyboru: krem CS/puder mat średni/CuE/Hoggar (przez net) lub dowolny produkt ze znaczk+pow 59 kosmetyczka fiolet/róż wysył gratis od 70 skany (Weltbild)

'Teściowej' zależy na kremie CS (x2szt.) i chciałam zrobić symulację, bo albo skorzystam z tej ofert albo KROK1 z mleczkiem jaśminowym i dwa dni później z konta TŻ znowu KROK1 i prezent w zależności co nowego dadzą
Znajoma próbowała zamówic z tej oferty i też te kody już nie wchodziły. Nie wiem, może oferta jest już nieaktualna?

Dziewczyny a macie może jakieś zniżki do L'occitane? Albo wiecie o jakiś promocjach? Kusi mnie ta ich piwonia strasznie

Edytowane przez fragari
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:46 Powód: dopisek :D
fragari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:45   #2617
esti_3
Raczkowanie

Cytat:

pyb3fr02/3/4/6/7/8/9

chyba jest nieaktualna, rybkaa90 wrzuciła skan blankietu 2012-09-07 i na tym blankiecie jest napisane że ważna 3 miesiące, więc już na pewno wygasła
chyba zostaje Ci krok 1
esti_3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:47   #2618
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
hej wszystkim

zastanawiam się właśnie czy pisać do BOKu żeby mi przysłali ofertę na DK, bo oczywiście tego nie zrobili. Ale w sumie niczego nie potrzebuję, a jak przyślą z jakimś fajnym prezentem to napewno coś zamówię.

Tak czysto hipotetycznie
jak piszecie do BOKu to podajecie tylko numer klienta czy wszystkie dane?

ja raz pisałam o tą ofertę i podobno wysłali i niedoszła, to napisałam jeszcze raz i podobno wyślą ja nie podaje nr klienta
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:47   #2619
martaem89
Raczkowanie

Unhappy Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Jest

http://www.yves-rocher.de/control/ma...cmSrc=Category

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Dodam jeszcze:
zel konwaliowy 200ml - 86728
zel konwaliowy 50ml - 16188
mleczko konwaliowe 200ml - 15240

i dla panow - oprocz miety jest zel wetiwerowy (80500) w nowej szacie graficznej:
http://www.yves-rocher.de/control/ma...cmSrc=Category
W ofercie DK wody konwaliowe wchodzą, ale mleczko i żele nie. Może woda będzie jako niespodzianka w ofercie marcowej

Edytowane przez martaem89
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:54
Stary 2013-02-27, 17:52   #2620
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Na mnie 3-3,5h
Spróbuj psikać na ciało świeżo nabalsamowane bezzapachowym nawilżaczem, wtedy trzymają się dłużej.
Na kremie też nie trwają dużo dłużej

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość

No to współczuję, będziesz teraz na głodzie

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Czyli tez bez rewelacji, racja na pewno się zużyje (po trwałości sądząc to błyskawicznie...):brzydal :.
....
Ten bez na mnie trzyma się ciut lepiej ale to marne popłuczyny po starej wersji bzu. Strasznie żałuję, że zamienili naprawdę dobry i trwały produkt (na mnie trzymał się od rana do wieczora) na jakieś (przepraszam za określenie) siuśki...
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:54   #2621
martaem89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez esti_3 Pokaż wiadomość
chyba jest nieaktualna, rybkaa90 wrzuciła skan blankietu 2012-09-07 i na tym blankiecie jest napisane że ważna 3 miesiące, więc już na pewno wygasła
chyba zostaje Ci krok 1
Więc czekam do jutra do północy oby tylko było coś lepszego niż ulotna róża i mleczko jaśminowe, którego wcale nie znam. Gorzej jak się okaże, że dają jakiś krem przeciwzmarczkowy albo coś innego równie sprzecznego z moim wiekiem..
Stary 2013-02-27, 18:01   #2622
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiunia89 Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się z Tobą. Uważam, że jakościowo są dużo lepsze od YR - przykładowo perfumy: zapachy są naturalne, nie chemiczne jak niektóre YR i utrzymują się bardzo długo. Chociażby zapach różany, jest cudowny
Dlatego przy ofercie zniżkowej albo przy okazji ciekawych gratisów chętnie je kupuję
opisałam tylko osobiste odczucia, ale oczywiście każdy sam wyrabia sobie opinię na temat danej marki poprzez to co lubimy najbardziej, czyli testowanie
Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
ja też uważam że są rewelacyjne
ciekawe jak intensywnie pachnie mleczko Mdb
mleczko też pachnie bardzo mocno i długotrwale, ze spersonalizowanej na DK wczoraj zamówiłam dwa dezodoranty MdB+50 MdB w prezencie i jak przetestuję dam znać jak wypadają na tle całej serii.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:05   #2623
asiunia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Wczoraj zamówiłam dwa dezodoranty MdB+50 MdB w prezencie i jak przetestuję dam znać jak wypadają na tle całej serii.
Dezodorant MdB mialam, jest super, pachnie tak samo jak perfumy i bardzo dlugo utrzymuje sie zapach
Stary 2013-02-27, 18:07   #2624
esti_3
Raczkowanie

Cytat:
Więc czekam do jutra do północy oby tylko było coś lepszego niż ulotna róża i mleczko jaśminowe, którego wcale nie znam. Gorzej jak się okaże, że dają jakiś krem przeciwzmarczkowy albo coś innego równie sprzecznego z moim wiekiem..
też czekam, mam nadzieję że nowe gratisy nie będą tak beznadziejne jak w tym miesiącu, najwyżej zamówię z wysyłkowej
esti_3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:17   #2625
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fragari Pokaż wiadomość
Znajoma próbowała zamówic z tej oferty i też te kody już nie wchodziły. Nie wiem, może oferta jest już nieaktualna?

Dziewczyny a macie może jakieś zniżki do L'occitane? Albo wiecie o jakiś promocjach? Kusi mnie ta ich piwonia strasznie
Jedyne o czym wiem to w Joyu są zniżki na weekend 16-17 marca i tam jest że przy zakupach dostajesz krem o wartości 29,90 zł.

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:25   #2626
asiunia89
Rozeznanie

W L'occitane jest mnóstwo zniżek Najlepsza to urodzinowa - 25%. Mozesz nawet sklamac kiedy masz urodziny i tak ją dostaniesz Inne to gratisy dla nowych klientow, calkiem fajne zestawy chyba 5 lub 6 miniaturek ich najlepszych kosmetykow

Cytat:
Cytat:

Stary 2013-02-27, 18:28   #2627
glossary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
opisałam tylko osobiste odczucia, ale oczywiście każdy sam wyrabia sobie opinię na temat danej marki poprzez to co lubimy najbardziej, czyli testowanie

mleczko też pachnie bardzo mocno i długotrwale, ze spersonalizowanej na DK wczoraj zamówiłam dwa dezodoranty MdB+50 MdB w prezencie i jak przetestuję dam znać jak wypadają na tle całej serii.
będę czekać na opinie
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:33   #2628
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Ja pamiętam Cieszę się, że Ci się podobają. Dla mnie aktualnie So Elixir edp jest najciekawszym z dostępnych w YR zapachów . A widzisz, ja testowałam Mdb w salonie i jakoś mi się nie spodobał. Może powinnam sobie je odświeżyć, może jeśli chodzi o zapach róży na wiosnę, to powinnam iść w tym kierunku? Masz jakieś porównanie z tą wodą różaną z zestawu różanego? (wiem, że tp bardziej bogaty i złożony zapach) ale chodzi mi o to w jaki sposób odbierasz tą różę. Dodam, że np wycofywana Rose Absolue mi się nie spodobała, z powodu nadmiaru cukru. RA przypomina raczej przecukrzone nadzienie różane do pączków,a nie taką cudną, wilgotną od porannej rosy, parującą różę w ogrodzie wczesnym porankiem . Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi
No to chyba mamy podobny gust. Mnie RA też się nie spodobał. A SE bardzo lubię.
A porównanie róży i MdB mam bo tą rożę wzięłam w lutym. Zdecydowanie bardziej polecam MdB, zapach ładny, elegancki, będzie idealny na wiosnę. A ręka posmarowana w południe chusteczką pachnie do teraz.
A róża od taka sobie, ładna ale mimo wszystko "zwykła woda" na lato, a nie perfumy.
Powąchaj sobie MdB jeszcze raz, może Ci się spodoba. U mnie to była milość od pierwszego powąchania.

A czy znasz Ming Shu i co nim sądzisz? Dostałam jako spersonalizowaną na Dzień Kobiet i nie wiem czy brać.

Edytowane przez czarnaowca5
Czas edycji: 2013-02-27 o 19:08
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:39   #2629
martaem89
Raczkowanie

Cytat:
[RIGHT]
W L'occitane jest mnóstwo zniżek Najlepsza to urodzinowa - 25%. Mozesz nawet sklamac kiedy masz urodziny i tak ją dostaniesz Inne to gratisy dla nowych klientow, calkiem fajne zestawy chyba 5 lub 6 miniaturek ich najlepszych kosmetykow
O L'occitane pierwsze słyszę, ale przed chwilą odwiedziłam ich stronę i stwierdzam, że ceny mają kokosowe
Stary 2013-02-27, 18:50   #2630
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim
Mam pytanko odnośnie żeli do mycia twarzy. Czy myjąc twarz, myjecie nim też oczy? Na tym z nowej serii pisze, żeby omijać okolice oczu, a ja lubię takie żele do całej twarzy, a właśnie mi się kończy. Może mi ktoś polecić żel YR, którego używa również do mycia oczu.
Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Ja w sumie nie używam z YR żeli do mycia twarzy, ale generalnie jak myję twarz to wszystko - oczy też, zmywam tak makijaż, to chyba jest błędne i naganne ale tak robię
Nie lubię się babrać z tym wszystkim
Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
i ja dlatego jakiś czas temu pytałam czy ten nowy żel Nutritive zmywa dobrze makijaż - niestety nikt nie odpowiedział, może teraz już są jakieś doświadczenia w tym temacie?

mówicie że nim w ogóle nie powinno się myć oczu? eeee to chyba taki chwyt marketingowy żebyśmy kupiły jeszcze dodatkowy kosmetyk specjalnie do demakijażu oczu
to nie jest żaden chwyt, po prostu podrażniasz sobie oczy

żelami nie zmywa się oczu
w ogóle sobie tego nie wyobrażam... nawet mleczkami nie babram się po oczach
oczy zawsze zmywam płynem Ziaji, najlepszy i najtańszy, a żelem myję twarz omijając okolice oczu

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
tak, róża jest bardzo nietrwała... mam wrażenie, że mleczko z tej serii jestr trwalsze

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2013-02-27 o 18:47
magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 18:59   #2631
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Widzę, że dodałaś też recenzję na KWC - to się chwali
Noo cóż, pewnie jesteś rozczarowana tym kremem... Ale jak inaczej to sprawdzić, jak nie na sobie?

PS. Fajny kot
Tak, dodałam recenzję bo żadnej nie było jak sama szukałam, a pomyślałam że mimo tej koszmarnej ceny może ktoś go będzie chciał kupić.

P.S.Kotek nazywa się Zuza i jest najstarszym z moich trzech kotków (niestety nie ma ich zdjęcia w komplecie)
Stary 2013-02-27, 19:01   #2632
magnolia79
Irenosława Pierwsza

A tak zakończyłam lutowe zakupy... Skromnie, ale treściwie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_09650 (Small).jpg (42,3 KB, 85 załadowań)

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:13   #2633
martaem89
Raczkowanie

Question Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII

Dziewczyny a jak złożyłabym jutro zamówienie koło 18stej, a po północy zmieniają prezenty i okaże się, że będzie coś lepszego to mogę normalnie anulować zamówienie i złożyć z "nowością"?
Stary 2013-02-27, 19:14   #2634
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
No to chyba mamy podobny gust. Mnie RA też się nie spodobał. A SE bardzo lubię.
A porównanie róży i MdB mam bo tą rożę wzięłam w lutym. Zdecydowanie bardziej polecam MdB, zapach ładny, elegancki, będzie idealny na wiosnę. A ręka posmarowana w południe chusteczką pachnie do teraz.
A róża od taka sobie, ładna ale mimo wszystko "zwykła woda" na lato, a nie perfumy.
Powąchaj sobie MdB jeszcze raz, może Ci się spodoba. U mnie to była milość od pierwszego powąchania.

A czy znasz Ming Shu i co nim sądzisz? Dostałam jako spersonalizowaną na Dzień Kobiet i nie wiem czy brać.
Czyli czekają mnie ponowne testy .
Ming Shu z tego co pamiętam (a testowałam bardzo dawno) też nie rzucił mnie jakoś na kolana. Z braku laku bym brała

Cytat:
O L'occitane pierwsze słyszę, ale przed chwilą odwiedziłam ich stronę i stwierdzam, że ceny mają kokosowe
Też nie znam kosmetyków tej marki. Jakoś nie miałam okazji. I może dobrze...

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość

oczy zawsze zmywam płynem Ziaji, najlepszy i najtańszy, a żelem myję twarz omijając okolice oczu

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

tak, róża jest bardzo nietrwała... mam wrażenie, że mleczko z tej serii jestr trwalsze
Też nie wyobrażam sobie zmywać makijaż oczu żelami czy mleczkami. Bardzo dobry jest ten płyn z YR dwufazowy - z bławatka. Używam go od kilku lat . Zgadzam się, ten dwufazowy z Ziaji (kosztuje około 4-5 złotych) i tez jest bardzo dobry.

Cytat:
A tak zakończyłam lutowe zakupy... Skromnie, ale treściwie
Bardzo fajne zamówienie.
Stary 2013-02-27, 19:19   #2635
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Czyli czekają mnie ponowne testy .
Ming Shu z tego co pamiętam (a testowałam bardzo dawno) też nie rzucił mnie jakoś na kolana. Z braku laku bym brała

Też nie znam kosmetyków tej marki. Jakoś nie miałam okazji. I może dobrze...

Też nie wyobrażam sobie zmywać makijaż oczu żelami czy mleczkami. Bardzo dobry jest ten płyn z YR dwufazowy - z bławatka. Używam go od kilku lat . Zgadzam się, ten dwufazowy z Ziaji (kosztuje około 4-5 złotych) i tez jest bardzo dobry.

Bardzo fajne zamówienie.
Jeśli ma nie powalać to jeszcze pół biedy, bo zawsze się kiedyś zużyje, byle nie odrzucał-tego się boję.
Stary 2013-02-27, 19:19   #2636
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:

Dokładnie, dziwię się że tyle osób o tym nie wie i zmywa oczy żelami do twarzy, a nawet zwykłym mydłem. Oprócz Ziaji dwufazowy YR też jest świetny, to moje dwa ulubione produkty do demakijażu oczu.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:23   #2637
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
Jeśli ma nie powalać to jeszcze pół biedy, bo zawsze się kiedyś zużyje, byle nie odrzucał-tego się boję.
Ja bym brała (jeśli nie miałabym oczywiście ciekawszej oferty). Jak Ci się bardzo nie spodoba to zawsze możesz w świat puścić. A ile będzie radości, jeśli okaże się że jednak jest Twój

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Dokładnie, dziwię się że tyle osób o tym nie wie i zmywa oczy żelami do twarzy, a nawet zwykłym mydłem. Oprócz Ziaji dwufazowy YR też jest świetny, to moje dwa ulubione produkty do demakijażu oczu.
Moje też
Stary 2013-02-27, 19:25   #2638
Hejnarka
Rozeznanie

L'occitane nie powala jakością w stosunku do mega wysokiej ceny.
Stary 2013-02-27, 19:26   #2639
fragari
Raczkowanie

Cytat:
[RIGHT]
A mówisz o sklepie stacjonarnym czy jakimś internetowym? I jak te zniżki zdobyć?
fragari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:26   #2640
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny a jak złożyłabym jutro zamówienie koło 18stej, a po północy zmieniają prezenty i okaże się, że będzie coś lepszego to mogę normalnie anulować zamówienie i złożyć z "nowością"?
możesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości