mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 21:40   #2671
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Być może mówisz o tym kremie:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...it.html&next=1

Też go miałam, przyjemny w użyciu był ten kremik Ale CS jest dla mnie chyba lepszy (może zależy od typu skóry)
[QUOTE=Greta_;39483661]
Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Po tym co piszesz przypomniały mi się moje niedawne przemyślenia, że wszystkie kremy z YR są na podobnym poziomie robienia czegokolwiek z naszą buzią, miałam już CS, OL, ten na zaczerwienienia, serum i krem Omega i nie zauważyłam żeby moja skóra się po nich poprawiała. Owszem, fajnie nawilżają, ale nic poza tym. Ale kiedyś, dawno temu miałam kremik z YR, który na prawdę pokazał, że moja skóra potrafi być gładsza. Niestety nie pamiętam już nazwy, ale to było takie pudełeczko z przeźroczystego plastiku, a w środku był taki kubełeczek z zielonego plastiku z zieloną zakrętką, takie proste, kanciate opakowanie. Niestety za Chiny Ludowe nie potrafię sobie przypomnieć nazwy, być może zmienili opakowanie i właśnie nieświadomie omija mnie coś co mi służyło Albo go po prostu wycofali, nie jestem w stanie tego stwierdzić Może któraś z Was kojarzy takie opakowanie sprzed lat i mogłaby szepnąć co to był za kremik [COLOR="Silver"]

Tereska czy chodzi Ci o ten krem ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...al-minuit.html
to było chyba 10 lat temu, ja go mile wspominam bo do tej pory nic lepszego z żadnej firmy nie znalazłam.
Co do zestawu do oczu ADN potwierdzam opinie. Jeszcze płatki pod oczy jako tako dawały efekt szybkiego napięcia i nawilżenia skóry ale sam krem to zwyklak jakich wiele. Na szczęście to był mój gratis.
Tak, tak to ten kremik Nie widzę niczego o tej nazwie na stronie YR, czy to oznacza, że moja skóra już nie ma szans go spijać?

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 21:46   #2672
ally21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
W Krok1 prezentem jest zawsze Krem CS informacja w pierwszych postach
Tak, czytałam, że prezentem jest CS, ale kod prezentu z faktury nie jest taki jak kod CS ze strony internetowej czy w katalogu - dlatego zastanawiałam się czy czasem prezentu nie zmienili.
ally21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:02   #2673
kaiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joaa12 Pokaż wiadomość
Mam ten płyn. Jest ok. Zużyłam juz 2/3 butelki i czuję, że zapach jest trochę inny, ulotnił się. Pamiętaj, że on ma ważnośc 6 m. Może już je przekroczyłam, musiałabym sprawdzić kiedy był kupiony.

Mówicie, że dwufazowy lepszy ? Musze się zastanowić nad zamówieniem, bo nigdy go nie miałam jeszcze.
Lubię dwufazowy, ponieważ nie podrażnia mi oczu, nie łzawię po nim i dobrze oczyszcza. Przetestuję ten drugi, to będę miała porównanie
Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
będę na pewno
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:13   #2674
thugmisses
Rozeznanie

Co do kremów i perfum innych firm to mam spore porównanie, bo przed YR używałam kosmetyków różnych Sephorowych firm (z pielęgnacji głównie Clinique, Helena Rubinstein, Estee Lauder, Dr Brandt, Sampar, Guerlain, Lancome i Dior). Kremy YR działają po prostu na moją skórę o wiele lepiej. Podobnie z demakijażem Próbowałam Body Shop ale oprócz maseczki algowej i mikrodermabrazji absolutnie nic mi nie podpasowało Z kosmetyków kolorowych podkład zazwyczaj kupuję Heleny Rubinstein, próbuję te z YR i są niezłe, ale nie zdradzę na długo swojego Color Clone; pomadki lubię trwałe więc tylko Max Factor mi służy a jeśli chodzi o mascary, to lubię Clinique i Lancome ale YR na prawdę też są niezłe. Co do perfum to kieruję się zapachem a nie firmą, dlatego w swojej kolekcji mam buteleczki z różnych firm (nawet celebrity fragrances osób, których nie lubię mogą mi się spodobać, czy perfumy z Avonu ). Zapachy Thierrego Muglera, Gaultiera czy Diora rzeczywiście się długo utrzymują, ale Gaultier, YSL czy Versace na mnie się w ogóle nie trzymają Perfumy z Yves Rocher są bardzo ładne po prostu i całkiem trwałe. Muszę powiedzieć, że żaden zapach nie przyniósł mojemu TŻ tylu komplementów co Hoggar. Moja mama, która zawsze używała kosmetyków selektywnych przerzuciła się na kremy Yves Rocher, bo po tym jak dostała ode mnie jeden, stwierdziła, że jest o wiele lepszy niż Sisleya
Stary 2013-02-27, 22:30   #2675
megi.3
Zadomowienie

Cytat:

Tak, tak to ten kremik Nie widzę niczego o tej nazwie na stronie YR, czy to oznacza, że moja skóra już nie ma szans go spijać?
No niestety już go nie produkują

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość
Co do kremów i perfum innych firm to mam spore porównanie, bo przed YR używałam kosmetyków różnych Sephorowych firm (z pielęgnacji głównie Clinique, Helena Rubinstein, Estee Lauder, Dr Brandt, Sampar, Guerlain, Lancome i Dior). Kremy YR działają po prostu na moją skórę o wiele lepiej. Podobnie z demakijażem Próbowałam Body Shop ale oprócz maseczki algowej i mikrodermabrazji absolutnie nic mi nie podpasowało Z kosmetyków kolorowych podkład zazwyczaj kupuję Heleny Rubinstein, próbuję te z YR i są niezłe, ale nie zdradzę na długo swojego Color Clone; pomadki lubię trwałe więc tylko Max Factor mi służy a jeśli chodzi o mascary, to lubię Clinique i Lancome ale YR na prawdę też są niezłe. Co do perfum to kieruję się zapachem a nie firmą, dlatego w swojej kolekcji mam buteleczki z różnych firm (nawet celebrity fragrances osób, których nie lubię mogą mi się spodobać, czy perfumy z Avonu ). Zapachy Thierrego Muglera, Gaultiera czy Diora rzeczywiście się długo utrzymują, ale Gaultier, YSL czy Versace na mnie się w ogóle nie trzymają Perfumy z Yves Rocher są bardzo ładne po prostu i całkiem trwałe. Muszę powiedzieć, że żaden zapach nie przyniósł mojemu TŻ tylu komplementów co Hoggar. Moja mama, która zawsze używała kosmetyków selektywnych przerzuciła się na kremy Yves Rocher, bo po tym jak dostała ode mnie jeden, stwierdziła, że jest o wiele lepszy niż Sisleya

Mogę się pod tym podpisać, miałam różne firmy : tańsze, średnie, drogie - i z moich obserwacji wynika że te najtańsze produkty są jednak często słabe (ale nie zawsze, można próbować, wiele się nie straci ), średnie są zazwyczaj w sam raz (tutaj zaliczam YR) bo i jakościowo OK i człowiek za bardzo nie przepłaci, a najdroższe nie różnią się aż tyle od średnich (a czasami wcale nie sa lepsze, bo w cenie produktu jest reklama) żeby płacić za nie 5 czy 10 razy tyle. Takie jest moje zdanie, ale każdy oczywiście ma prawo mieć własne i próbować, szukać, eksperymentować

Edytowane przez megi.3
Czas edycji: 2013-02-27 o 22:32
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:33   #2676
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość

Chyba muszę wypróbować tych kremów z YR, mam cerę wrażliwą i do tej pory kremy kupowałam bardzo ostrożnie, ale te skoro te są dobre to myślę, że warto spróbować. W piątek się im bliżej przyjrzę
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:45   #2677
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
No niestety już go nie produkują

A to świnki

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

A w ogóle, może Wam się przyda Pytałam dziś YR, które ich szampony są bez SLS, podali mi spis...

Uprzejmie informuję, iż szampony które nie zawierają składnika SODIUM LAURETH SULFATE to :
- szampon 3 w 1 ułatwiający rozczesywanie, ozn 03077
- szampon odżywczy ozn. 10853
- szampon przywracający blask ozn. 89677
- szampon z hamamelisem ozn. 00621
- szampon zwiększający objętość ozn. 05119
- szampon oczyszczający ozn. 17331
- szampon przeciwłupieżowy ozn. 67884

Stary 2013-02-27, 22:53   #2678
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
A to świnki

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

A w ogóle, może Wam się przyda Pytałam dziś YR, które ich szampony są bez SLS, podali mi spis...

Uprzejmie informuję, iż szampony które nie zawierają składnika SODIUM LAURETH SULFATE to :
A ja uwielbiam akurat szampon przeciw wypadaniu włosów. Z wypadaniem co prawda nie miałam problemów, kupiłam głównie dzięki dobrym opiniom. Ale bardzo go lubię, pasuje on moim włosom do tego stopnia że nie muszę po nim używać odżywek ani masek.
A już za 25 godzin i 10 minut zamówię ze 2 bo mi się kończy.
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:59   #2679
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam akurat szampon przeciw wypadaniu włosów. Z wypadaniem co prawda nie miałam problemów, kupiłam głównie dzięki dobrym opiniom. Ale bardzo go lubię, pasuje on moim włosom do tego stopnia że nie muszę po nim używać odżywek ani masek.
A już za 25 godzin i 10 minut zamówię ze 2 bo mi się kończy.
Niestety ja nie mogę wybierać tego co lubię, reaguję mega alergicznie nawet na Babydream, całe buteleczki Nizoralu nawet nie pomogły, teraz walczę z pomocą mydełka i oleju Sesy i chyba pomaga

Hehe, a jak prezentem będzie beret to tyż

Stary 2013-02-27, 23:05   #2680
czarnaowca5
Raczkowanie

Czy wiecie jak się tworzy listę życzeń na koncie YR? Za chiny nie wiem jak tam dodać produkty

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Niestety ja nie mogę wybierać tego co lubię, reaguję mega alergicznie nawet na Babydream, całe buteleczki Nizoralu nawet nie pomogły, teraz walczę z pomocą mydełka i oleju Sesy i chyba pomaga

O, to fatalnie, a inne kosmetyki Cię nie uczulają - kremy, żele itp?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:

A jak prezentem będzie beret ty też, bo jakoś się uchowałam - i mimo kilku zamówień w lutym - JESZCZE GO NIE MAM!
Stary 2013-02-27, 23:10   #2681
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Czy wiecie jak się tworzy listę życzeń na koncie YR? Za chiny nie wiem jak tam dodać produkty
Z tego co pamiętam, musisz najpierw stworzyć listę (nadać jej nazwę), a później możesz tam wszystko wrzucać (Dodaj do listy życzeń -> nazwa). Ja przynajmniej tak zrobiłam. Mogę w ten sposób za pomocą jednego kliknięcia sprawdzić czy moje ulubione produkty są dostępne i w jakiej cenie. Mam nadzieję, że napisałam to w miarę jasno
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:30   #2682
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mosumi Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam, musisz najpierw stworzyć listę (nadać jej nazwę), a później możesz tam wszystko wrzucać (Dodaj do listy życzeń -> nazwa). Ja przynajmniej tak zrobiłam. Mogę w ten sposób za pomocą jednego kliknięcia sprawdzić czy moje ulubione produkty są dostępne i w jakiej cenie. Mam nadzieję, że napisałam to w miarę jasno
Ale ze mnie gamoń, coś pokręciłam ale już ok. Dzięki!
Stary 2013-02-27, 23:57   #2683
Krusiak
BAN stały

PYC3RA07

GRATIS TEN ZEGAREK I APASZKA https://www.google.pl/search?q=DANIE...ml%3B270 %3B270

plus micer 3 herbaty

produkt -40% to krem bb
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 00:21   #2684
seledine
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kaiska Pokaż wiadomość
No dziewczyny, jutro sabat czarownic o 24-tej. Obecność obowiązkowa
będę na pewno!

Edytowane przez seledine
Czas edycji: 2013-02-28 o 00:24
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 00:29   #2685
sanielcia
Przyczajenie

Czy któraś z was korzystała z opcji "wydruk zamówienia i odbiór w sklepie" czy wtedy płaci się koszty pakowania/ przesyłki do sklepu no i najważniejsze czy prezent się otrzymuje normalnie czy też jakieś warunki są Szukałam info na stronie ale jakoś nie widzę
sanielcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 00:32   #2686
trisse
Rozeznanie

Cytat:
to nie jest żaden chwyt, po prostu podrażniasz sobie oczy

żelami nie zmywa się oczu
w ogóle sobie tego nie wyobrażam... nawet mleczkami nie babram się po oczach
oczy zawsze zmywam płynem Ziaji, najlepszy i najtańszy, a żelem myję twarz omijając okolice oczu
ja to wszystko wiem sęk w tym że właśnie mycie żelem do twarzy z wodą najmniej mi podrażnia i skórę i oczy, mam dwufazówkę i czasami używam jak mam mocniejszy makijaż najpierw płynu a potem myję twarz.
od lat używam żelu do twarzy Vichy i jest wszystko ok, poleciła mi go kosmetyczka że dobrze usuwa i zanieczyszczenia i makijaż i tak faktycznie jest.
a najbardziej podrażnia mi oczy wacik - nie ważne czym go nasączę i tak mam zaczerwienioną skórę wokół oczu (nie, nie trę na siłę ;P) - ale jednak woda z żelem do mycia twarzy to najmniejsze tarcie i najskuteczniejsze mycie jak dla mnie, bo ja muszę z wodą inaczej to nie mycie

a i byłam dziś w stacjonarce i podpytałam panią właśnie o te żele - powiedziała że np ten z rumiankiem nadaje się do zmywania całej twarzy, też oczu, a ten nutritive i hydra vegetal mają to zastrzeżenie na opakowaniu żeby omijać bo one mogą podrażniać wrażliwe oczy.

a do stacjonarki wybrałam się żeby powąchać ming shu - oczywiście na półce już nie było bo wycofują ale miła Pani wyjęła ze schowka zapach ładny choć przeciętny, taki typowy niebieski zapach, nawet bym się skusiła ale na nadgarstku trzymał się ze 2 godziny, po 3h to już praktycznie nic nie mogłam wyczuć, ani nutki. także nie wiem czy skorzystam z tej oferty na DK.
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 00:57   #2687
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanielcia Pokaż wiadomość
Czy któraś z was korzystała z opcji "wydruk zamówienia i odbiór w sklepie" czy wtedy płaci się koszty pakowania/ przesyłki do sklepu no i najważniejsze czy prezent się otrzymuje normalnie czy też jakieś warunki są Szukałam info na stronie ale jakoś nie widzę
Nie wiem dokładnie, jak się korzysta, ale na pewno nie dostaje się gratisów.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 08:59   #2688
pomidorek1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
ja to wszystko wiem sęk w tym że właśnie mycie żelem do twarzy z wodą najmniej mi podrażnia i skórę i oczy, mam dwufazówkę i czasami używam jak mam mocniejszy makijaż najpierw płynu a potem myję twarz.
od lat używam żelu do twarzy Vichy i jest wszystko ok, poleciła mi go kosmetyczka że dobrze usuwa i zanieczyszczenia i makijaż i tak faktycznie jest.
a najbardziej podrażnia mi oczy wacik - nie ważne czym go nasączę i tak mam zaczerwienioną skórę wokół oczu (nie, nie trę na siłę ;P) - ale jednak woda z żelem do mycia twarzy to najmniejsze tarcie i najskuteczniejsze mycie jak dla mnie, bo ja muszę z wodą inaczej to nie mycie

a i byłam dziś w stacjonarce i podpytałam panią właśnie o te żele - powiedziała że np ten z rumiankiem nadaje się do zmywania całej twarzy, też oczu, a ten nutritive i hydra vegetal mają to zastrzeżenie na opakowaniu żeby omijać bo one mogą podrażniać wrażliwe oczy.

a do stacjonarki wybrałam się żeby powąchać ming shu - oczywiście na półce już nie było bo wycofują ale miła Pani wyjęła ze schowka zapach ładny choć przeciętny, taki typowy niebieski zapach, nawet bym się skusiła ale na nadgarstku trzymał się ze 2 godziny, po 3h to już praktycznie nic nie mogłam wyczuć, ani nutki. także nie wiem czy skorzystam z tej oferty na DK.
To w takim razie z nowymi marcowymi prezentami wezmę ten rumiankowy, ja muszę umyć twarz żelem, no muszę i już, i oczy też. Vichy to dla mnie za drogi, mam z AA już ponad rok i jeszcze trochę zostało, a już mi się znudził
pomidorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:01   #2689
glossary
Raczkowanie

Dzień dobry

W temacie braków w zawartości paczki - ostatnio kolejny raz nie dostałam próbki, która widniała na fakturze, zadzwoniłam i po kilku dniach dostałam list z 30 próbkami.
Więc warto się czasami upomnieć
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:09   #2690
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Nie wiem dokładnie, jak się korzysta, ale na pewno nie dostaje się gratisów.
Zrealizują ci zamówienie, ale bez gratisów więc totalnie się nie opłaca.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:12   #2691
pomidorek1
Raczkowanie

Cytat:

To masz tak samo jak ja i w takim razie nie polecam Ci tego szamponu odbudowującego.J a sobie raz umyłam włosy miniaturką, to mnie potem tak głowa swędziała że coś, to było ze 3 tygodnie temu, a jeszcze mi się nie złagodziła, chociaż co drugi dzień myję nizoralem. Więc jakby coś pomogło Tobie to się podziel informacją co, może być nawet krowie g... byle było skuteczne.
pomidorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:26   #2692
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joaa12 Pokaż wiadomość
Mam ten płyn. Jest ok. Zużyłam juz 2/3 butelki i czuję, że zapach jest trochę inny, ulotnił się. Pamiętaj, że on ma ważnośc 6 m. Może już je przekroczyłam, musiałabym sprawdzić kiedy był kupiony.

Mówicie, że dwufazowy lepszy ? Musze się zastanowić nad zamówieniem, bo nigdy go nie miałam jeszcze.
Witajcie
Dwufazowy dobrze zmywa makijaż, ale pozostawia taką koszmarna tłustą warstwę (jak wszystkie inne tego typu). Kupiłam go, ponieważ używałam tuszu wodoodpornego. Teraz wracam do mojej ulubionej wody do demakijażu. Jest delikatna, mnie nie podrażnia, zmywa makijaż i jeszcze pozostawia uczucie odświeżenia. No cóż... lubię ją
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:41   #2693
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie
przyjmniecie mnie do swojego grona? Jestem uzależniona od Yves Rocher a zwłaszcza od ich promocji Uwielbiam kosmetyki do kąpieli, żele, mydła, ostatnio moim wspaniałym odkryciem są produkty do pielęgnacji włosów.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:52   #2694
thugmisses
Rozeznanie

Płyn micelarny 3 herbaty to mój ulubiony produkt do demakijażu.

Jutro mam romantyczną kolację z TŻ - obym nie myślała tylko o zmianie prezentów

Edytowane przez thugmisses
Czas edycji: 2013-02-28 o 09:54
thugmisses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:55   #2695
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

O, to fatalnie, a inne kosmetyki Cię nie uczulają - kremy, żele itp?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

A jak prezentem będzie beret ty też, bo jakoś się uchowałam - i mimo kilku zamówień w lutym - JESZCZE GO NIE MAM!
Ja ogólnie borykam się ze swędzeniem całej skóry i dermografizmem, coś mnie po prostu uczula, ale niestety nikt nie jest w stanie powiedzieć co... W każdym razie 3 razy w tygodniu coś przeciwhistaminowego i jakoś żyję Dlatego myślę, że to po części problemy ze skalpem mogą mieć związek z tym uczuleniem, ale z drugiej strony sypie się z mojej głowy jakbym miała łupież, pomijając już świąd

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
To masz tak samo jak ja i w takim razie nie polecam Ci tego szamponu odbudowującego.J a sobie raz umyłam włosy miniaturką, to mnie potem tak głowa swędziała że coś, to było ze 3 tygodnie temu, a jeszcze mi się nie złagodziła, chociaż co drugi dzień myję nizoralem. Więc jakby coś pomogło Tobie to się podziel informacją co, może być nawet krowie g... byle było skuteczne.
Ja dokładnie tak samo już myślę, jakby krowi placek pomógł to bym się namiętnie smarowała nim co dzień Ale dziękuję Ci bardzo za ostrzeżenie co do szamponu odbudowującego
Co do naszej przypadłości to ja jestem właśnie na etapie drugiego zastosowania mydełka i szamponu sesy (kliknij na PW jak będziesz chciała wiedzieć coś więcej, bo już tu nie chcę SPAmować ), jeśli to nie pomoże to kolejka deska (jedna z ostatnich już chyba) to masło Shea - ponoć nierafinowane nałożone na skórę głowy 2 godziny przed myciem dobrze nawilża i się tak nie sypie z głowy Ale to tylko mogę z teorii napisać, bo jeszcze nie próbowałam.

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Witajcie
przyjmniecie mnie do swojego grona? Jestem uzależniona od Yves Rocher a zwłaszcza od ich promocji Uwielbiam kosmetyki do kąpieli, żele, mydła, ostatnio moim wspaniałym odkryciem są produkty do pielęgnacji włosów.
Jak uzależniona to już Cię nie wypuścimy A ja myślę, że następny wątek powinien zawierać w tytule coś o (nie)Anonimowych Yversoholiczkach

Stary 2013-02-28, 09:59   #2696
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
Ale mnie rozbawiłaś, świetnie rozumiem Twoją desperację. Kiedyś też nabawiłam się potwornego swędzenia głowy i też byłam gotowa użyć wszystkiego żeby tylko zaznać ukojenia. Próbowałam wielu szamponów polecanych przez innych(również nizoralu) i nic aż wreszcie zaczęłam myć głowę Head&Shoulders do skóry wrażliwej i pomogło Dodam jeszcze, że mojemu nastoletniemu synowi pomógł w łupieżu. Szampon ten ma wielu zwolenników jak i przeciwników, więc nie wiem czy byłby odpowiedni dla Ciebie używam teraz różnych szamponów i jak tylko zaczyna mnie coś swędzieć wracam do mojego wybawcy na jakiś czas i mi pomaga

Edytowane przez ada ada
Czas edycji: 2013-02-28 o 10:06
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:11   #2697
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
Ale mnie rozbawiłaś, świetnie rozumiem Twoją desperację. Kiedyś też nabawiłam się potwornego swędzenia głowy i też byłam gotowa użyć wszystkiego żeby tylko zaznać ukojenia. Próbowałam wielu szamponów polecanych przez innych(również nizoralu) i nic aż wreszcie zaczęłam myć głowę Head&Shoulders do skóry wrażliwej i pomogło Dodam jeszcze, że mojemu nastoletniemu synowi pomógł w łupieżu. Szampon ten ma wielu zwolenników jak i przeciwników, więc nie wiem czy byłby odpowiedni dla Ciebie używam teraz różnych szamponów i jak tylko zaczyna mnie coś swędzieć wracam do mojego wybawcy na jakiś czas i mi pomaga
Ja też miałam ten H&S do wrażliwej, mi nie pomógł, kupiłam 400 ml. butelkę i z 80% sobie leży, pewnie pójdzie na jakąś wymiankę czy cuś

Stary 2013-02-28, 10:11   #2698
wolanin1
Raczkowanie

Zamówionko z oferty urodzinowej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010953.jpg (105,4 KB, 119 załadowań)
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:21   #2699
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Zamówionko z oferty urodzinowej
z oferty urodzinowej nie skorzystałam, a szkoda, jednak dostałam ofertę na maila o dodatkowym produkcie dla stałych klientów - woda perfumowana Moment de Bonheur 30 ml + dodatkowo perfumowane mleczko do ciała Tendre Yasmin kocham te zakupy internetowe

Mam swoje "perełki" i produkty, których nie zamówię ale ogólnie Uwielbiam tą firmę. Szampon z owsem również posiadam od ok 2-ch tygodni, i ciągle zadaję sobie to pytanie: dlaczego wcześniej nie zamawiałam ich szamponów? odżywek? jestem bardzo zadowolona, muszę na moją stronę zrobić zdjęcia
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:27   #2700
wolanin1
Raczkowanie

Obiecane swatche i zdjęcia.

1 / 2 zdjęcie - pomadki dodawane gratis do oferty urodzinowej

3 / 4 zdjęcie - podkład niebrudzący (porcelanowy beż)
podkład rozświetlający pure light (jasny beż)
podkład kremowy w słoiku (porcelanowy beż)

5 / 6 zdjęcie - podwójny puder brązujący (ciemny)

7 / 8 zdjęcie - puder matujący (porcelanowy)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (94,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (88,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010858.jpg (85,5 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010859.jpg (90,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010861.jpg (116,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010862.jpg (90,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010889.jpg (105,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010890.jpg (81,0 KB, 22 załadowań)
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości