|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
katiennn - też jeszcze o tym nie słyszałam
![]() Z ćwiczeń: - 12 min Hot Body Warm Up Routine - 500 ściśnięć piłki - 200 unoszeń nóg leżąc na boku - 200 nożyc - 400 skrętów tułowia - 400 x kręcenie biodrami - 50 przysiadów - 5 min rozciągania
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
No to melduję swoje dzisiejsze ćwiczonka
![]() -65 min na rowerku (25 km)- ale mi się dzisiaj ciężko pedałowało... -Booty Shaking Waist Workout -250 podskoków na skakance -200 pajacyków -150 brzuszków -20 unoszeń bioder w pozycji leżącej -20 unoszeń każdej nogi w pozycji leżącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej -rozgrzewka, rozciąganie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-02-27 o 22:23 |
|
|
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
heroine86 - no i pięknie
zazdroszczę tego rowerka w domu a prawko mam w piątek
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ty robisz tyle unoszeń nóg? mi dosłownie odpadają po kilku Cytat:
no rowerek dobra rzecz będę trzymać kciuki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Od soboty ruszam z Mel B, już się nie mogę doczekać Wkurza mnie podpis, chcę zmienić załóżmy z '500' na '580' i wyskakuje, że tekst jest za długi
See the shadow, it stays beside me In my dreams, it never likes me Oh, it's a long road that I've created I've got it under control So why am I walking? And this I don't know Edytowane przez MrsShout Czas edycji: 2013-02-27 o 22:25 |
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Skalpel 2 to program z najnowszej płyty Ewy
![]() U mnie dzisiaj tylko TBC na fitnessie, za to było bardzo Total ![]() Mam nadzieję na jakieś zakwasy jutro ![]() Powiedziałabym Wam, co planuję jutro zrobić, ale jak znam siebie to wtedy skończyłoby się tylko na gadaniu, więc nie powiem nic Pokręcone to, wiem ![]() dla wszystkich ćwiczących
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-02-27 o 22:34 |
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
tak, teraz nie dawno w tym roku już Ewa wydała autorską płytę ze skalpelem 2. polega na ćwiczeniach które robi się z krzesełkiem. Na płycie jest też trening szok w całości. polecam na prawdę wartoNa chomiku jest. Nie wiem czy powinnam to pisąc :I W kazdym razie mozna tam podejrzeć pierwsze 10 minut. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-02-27 o 22:36 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spoko w zasadzie za 25 min już możesz gadoooć
|
||
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie też brawaaa ![]() To ja już może lepiej pójdę spać W sumie i tak o 6 pobudka, więc tym bardziej nie powinno mnie tutaj już być Tylko zdjęcia z wesela mnie wciągnęły i sobie oglądam
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dla Magdy za ćwiczenia.
|
|||
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki!
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Mindles
![]() Heroine Powiem, powiem, nawet dzisiaj ![]() Zdjęcia może też jakieś wrzucę, a że jest dzień mówienia prawdy, to żadna nie będzie mogła kłamać na temat tego co zobaczy, ha ! ![]() Dobra, idę spać, bo za 6 godzin pobudka ![]() Dobrze, że tylko jedne ćwiczenia i do domu Dobranoc
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-02-27 o 23:13 |
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, to fajnie
![]() Będziemy mówiły prawdę, samą prawdę i tylko prawdę ![]() Śpij dobrze!
|
|
|
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Chudzinki
Ale wczoraj poćwiczyłyście! ![]() Ja dopiero wstałam (po 11) Mam motywację ogromną! Tyle, że za mało czasu na osiągnięcie tego jakbym chciała wyglądać. No i bardzo się obawiam bo nie zdąrze przejść na U, tam na pewno nie będę sobie niczego odmawiać (podobno tajska kuchnia jest najlepsza) i pewnie wrócę z dodatkowymi kg ;/12 kwietnia wylatuje w nocy i wracam 21 kwietnia z rana, także na miejscu będę 8 dni [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39491925] Sikorka Tajlandii zazdroszczę, mam nadzieję że się pochwalisz później wszystkim ze szczegółami Mam nadzieje, że nie będę żałować decyzji (znajomi wybrali Bali i zaskoczeni są, że nie zdecydowaliśmy się z nimi). W Tajlandii tylko nieliczne hotele oferują all a i tak podobno się to nie opłaca bo jedzenie jest tam taniuśkie. A wycieczkę organizuje sama więc nie było takiej możliwości Ale trafiłaś ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39492289] Kochane patrzcie jakie cudeńko dzisiaj dorwałam [/QUOTE]Ty to zawsze coś super wynajdziesz! ![]() Cytat:
![]() Idę się przebrać bo już tyle godzin a ja w piżamie...
|
|
#3226 |
|
Konto usunięte
|
Hej tak jak wczoraj obudziły mnie promienie słońca tak dzisiaj znowu ponuro i nie zachęca by wstać. Mamy ostatni dzień lutego i szykować się laski bo miałyśmy tak mniej więcej podliczyć ile cm już razem udało nam się zgubić. Także wszystkie zachęcam do napisania (nie koniecznie dzisiaj i wiem też, że nie każda się mierzyła, a szkoda) Dodamy tą informację do pierwszego postu, będzie zachęcająca dla nowych osób
|
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Po wczorajszym obżarstwie dzisiaj mam problemy z żołądkiem i muszę zostać w domu Jak widać nie opłaca się pozwolenie na chwilę słabości bo nic pożytecznego z tego nie wynika
|
|
|
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To teraz jakby ktoś mnie częstował to nie będę odmawiać
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
hej chudzinki
wszamałam wczoraj wieczorek czekaloade gorzką przed samym snem...menu na dziś: I: owsianka na mleku sojowym z kiwi + zielona II: śliwki/surowy kalafior + wiejski + zielona o: kurczak z rożna + surówka (trzeci dzień z rzędu to samo) ![]() P: kaszka manna bez dodatków k: jajko sadzone na chudej szynce + zielona w między czasie 1-1,5l wody z cytryną
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39500786]Hej tak jak wczoraj obudziły mnie promienie słońca tak dzisiaj znowu ponuro i nie zachęca by wstać. Mamy ostatni dzień lutego i szykować się laski bo miałyśmy tak mniej więcej podliczyć ile cm już razem udało nam się zgubić. Także wszystkie zachęcam do napisania (nie koniecznie dzisiaj i wiem też, że nie każda się mierzyła, a szkoda) Dodamy tą informację do pierwszego postu, będzie zachęcająca dla nowych osób
[/QUOTE]Podliczymy to jak wszystkie uzupełnia tabelke ![]() Cześć Chudziny U mnie z samego rana była mgła, ale już słonko świeci ![]() Miłego dnia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Mój internet niszczy mi wizażowe życie xD
Zaraz robię śniadanko potem się zmacham, bo dorwałam małą "fuche" tzw. mycie okien u moich szefów, to trochę przyrobię i się nagimnastykuję
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
za ćwiczonka jutro dodam swoje cm ale najpierw muszę jechać wagę kupić bo ta znowu 147kg pokazała dziś rano a potem jakieś hieroglify i padła ![]()
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx ja podam jutro chociaż wątpie,żeby coś mi spadło, bo lutego jakoś nie mogę zaliczyć do najlepszego miesiąca pod względem dietki, ale teraz spinam poślady i marzec będzie należał do mnie
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że im cieplej na dworze, tym łatwiej nam będzie dietkować..
Chociaż nie wiem jak wam, ale dla mnie świecące słońce w zimę jest okropne. Normalnie wpadam przez to w depresję i zasuwam żaluzję w oknach, bo by mnie szlag trafił
|
#3235 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie na szczęście luty był miesiącem lepszym i poleciało więcej cm ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Chociaż jak mam siedzieć w domu to też nie lubię jak świeci ![]() Dobrze, że śniegu już nie ma tylko miejscami gdzie więcej było. Można poczuć, że wiosna
|
||
|
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Chudzinki
Skoro dziś dzień szczerości to muszę przyznać, że wczoraj zgrzeszyłam % i wpadło słodkie Lecę zjeść śniadanko i zabieram się za pakowanie. Wieczorem już napiszę z nowego mieszkania
|
|
|
#3237 |
|
Konto usunięte
|
Ponieważ wymiary podałam w poniedziałek podaję teraz moje podsumowanie lutego pod względem ćwiczeń.
Ćwiczenia luty: Rower stacjonarny min: 1650 min Inne ćwiczenia: 532 min Rower stacjonarny km: 825 km (spalonych 13 125 kcal na rowerze )Razem: 2182 min ćwiczeń Od stycznia poleciało: 21,5cm i 4kg ![]() Życzę Nam wszystkim aby marzec był jeszcze bardziej owocny w spadki, oby żadna się nie poddała i za jakiś czas pochwaliła się swoim osiągnięciem. U mnie już lepiej chociaż do celu jeszcze kawałek. Walczymy dalej |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39502219]Ponieważ wymiary podałam w poniedziałek podaję teraz moje podsumowanie lutego pod względem ćwiczeń. Ćwiczenia luty: Rower stacjonarny min: 1650 min Inne ćwiczenia: 532 min Rower stacjonarny km: 825 km (spalonych 13 125 kcal na rowerze )Razem: 2182 min ćwiczeń Od stycznia poleciało: 21,5cm i 4kg ![]() [/QUOTE] Ja już gratulowałam ale znów gratuluję bo super wynik!!! ![]() Ja dziś poćwiczyłam troszkę: 10 minut Mel B na nogi 10 minut Mel B na brzuch 10 minut Mel B na pośladki 30 minut skakanka (2300 skoków) 30 minut hula hop 30 minut stepper
|
#3239 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a na powaznie to w pełni się z tobą zgadzam, trudno jest to ogarnąć czasowo.. ale z dietką to się trzymamy Cytat:
a skalpela 2 poszukam w takim razie, dzięki !!Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj za mną 43 minuty biegu tempem 7,5 km/h i brzusio miałam dziś taki ładniutki jesli chodzi o mnie i o moją wagą jako podsumowanie miesiąca to.. robiłam badania i mam problem z nerkami nie filtrują mi wody czy coś, czeka mnie leczenie. przez to mam ogromne zatrzymanie wody w organizmie i dlatego ostatnie 4 kg mi przybyło, mimo że tłuszczu mam w niedomiarze eh. więc waga waga się 54-55 kg od poczatku styczniawiec co do moich ćwiczeń i jedzenia: to jest mój nowy, zdrowy styl życia, który lubię i akceptuję ) i jedzeniowo bardzo nie musze się starać, mogę jeść 1600-1800 ckal, bo nie chodzi mi teraz o chudnięcie a o utrzymanie wymiarów i wagi, a gdy wyzdrowieję to wtedy zrzucamy tą wodę![]() wam oczywiście zyczę powodzenia i wytrwałosci!! |
||||||||||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Pracuje z debilami
![]() jednak idę jutro na nocke
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

zazdroszczę tego rowerka w domu

mi dosłownie odpadają po kilku
no rowerek dobra rzecz

Pokręcone to, wiem 
nic nie wiem na ten temat 

w zasadzie za 25 min już możesz gadoooć 
na długo? All inclusive?
Jak widać nie opłaca się pozwolenie na chwilę słabości bo nic pożytecznego z tego nie wynika
kiełbaski jak chude to okej.
przed samym snem...

nie filtrują mi wody czy coś, czeka mnie leczenie. przez to mam ogromne zatrzymanie wody w organizmie i dlatego ostatnie 4 kg mi przybyło, mimo że tłuszczu mam w niedomiarze
eh. więc waga waga się 54-55 kg od poczatku stycznia