|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
gwizdak ale wtedy musiałby odnawiać zaręczyny co roku (zauważyłam na wątkach zaręczynowych i w necie, nową modę odnawiania zaręczyn drugim pierścionkiem
i tym sposobem co roku miałabym nowe autko
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ogladaj ja sie zaraz biore i będzie ostra jazda, więc będę się musiała komus wygadać![]() zawsze mi się z pierścieni ten podobał http://www.yes.pl/40365-pierscionek-...00-025-3595W2H |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i będę mieć robioną cytologię, to się okaże, czy są jakieś zmiany, ale nie mam żadnych objawów infekcji czy grzybicy.dziękuję mar, ujdzie...
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę się zabardzo nakręcać póki co bo zawsze sobie tak wmawiam jak mi się spóźnia i może to głupie ale później jak już @ dostanę to trochę mi smutno Wiem, że to głupie i może strasznie nieodpowiedzialne biorąc pod uwagę naszą sytuację no ale nic na to nie poradzę... tak już mam |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Ciężko Was zadowolić
![]() Cytat:
Też mi było ostatnio troszkę smutno, na drugi raz treba się lepiej postarać ![]() ![]()
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tamta się upierała, że nadżerka i że nie kwalifikuje się do usunięcia bo nie jest duża no ale cóż, co lekarz to inna opinia W każdym bądź razie trzymam kciuki, żeby pomogło
|
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
My oficjalnie też... Dobranoc idę śnić o tych brylantach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-02-27 o 23:32 |
|
|
|
#3191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam tylko tyle:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
musi się naczłapać to moje dziecko Dziewczyny- naprawdę dzieckiem nie trzeba zajmować się mając je uwiązane przy sobie np na rękach, albo w odległości 0,5m.O. włazi pod stół i tam ma swoją "bazę", targa jakąś zabawkę albo bawi się kabelkiem ja wtedy jestem w kuchni, gotuję. jak odkurzam ona siedzi nieruchomo na macie, albo tak jak dzisiaj łazi za odkurzaczem i dyskutuje. Robi po prostu to na co ma ochotę. A że od tego ma siniaki na czole, łokciach i łydkach(piszczelach dokładniej) to cóż...
|
||||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej nie tylko ja herezje opowiadam ![]() ja to już nawet do tego etapu doszłam, że idę pod prysznic, potem suszę głowę, nie ma mnie z pół godziny i tylko czasem w lustrze w łazience widzę jak moja pociecha biegnie korytarzem w jedną, albo w drugą stronę
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-02-27 o 23:40 |
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że pocieszyłyście mnie, bo przez chwilę miałam wizję przywiązanego do mnie dziecka smyczą 24h na dobę
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
To ale Wy jesteście hardcorowe matki
![]() Ja bym chyba ze strachu wcale się nie kąpała jakbym miała taką ruchliwą istotkę na codzień Od razu miałabym w głowie najgorsze scenariusze
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Picz, obejrzałam PLL
Dziewczyny, ja wiem, że dziecka nie da pilnować non stop, rozumiem to, ale jednak jak się wychodzi na dłuższą chwilę, to powinno się je "zabezpieczyć" moim zdaniem, zwłaszcza takie na tyle małe, które nie rozróżnia "to jest dobre, a to nie". Gdy na nie zerkamy - niech śmiga. Ale jak znika z zasięgu wzroku, to różnie może być. To tylko dziecko, może sięgnąć coś ze stołu, pociągnąć za podstawkę pod talerz/obrus, cokolwiek. Nie uniknie się tego, by nigdy nic nie zwisało No i już główka roztrzaskana może być.Ja jestem przeczulona, bo moja siostra raczkowała w tempie błyskawicznym. Raz jej przez kilkanaście minut szukaliśmy, wystarczyło wyjść do łazienki właśnie. Wracam z podwórka, mama załamana chodzi nerwowo po mieszkaniu: "oli nie ma". Ja nie wiem, o co chodzi. Latam z nią i szukamy. Znalazła się - wlazła do szafki w kuchni jakoś. Poza tym raz na targu "porwano" mnie z wózka. mama mnie kołysze, kupuje coś, a tu jakaś baba się pochyla i coś tam, że śliczna jestem, mama: "nono, śliczna", ale kurde zakupy robiła. I baba sru mnie pod pachę i w długą. Na szczęście jak tylko mama wrzasnęła, babka ze straganu też, to zaraz jakiś facet tę babę zatrzymał, wyrwał mnie, ale baba uciekła. W ogóle dziwny motyw
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
ee zuken ja znim zaczelam brac tabsy tez co @ czekałam i sama nie wiedziałam czy chce czy nie chce, a teraz sama nie wiem co mysleć chciałabym bardzo ja kocham dzieci miłością absolutną ale tż nie podziela moich zainteresowan...
piczuś ja dopiero jutro obejrzę, bo już z tż jestesmy w sypialni i oglądamy jakiś oscarowy film (chyba operacje argo) bo chcemy nadrobic :P
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
a raz sama wbiegłam na zaplecze sklepu. Wszyscy mnie szukali, a mnie nie ma. Okazało się, że sobie przeszłam pod "ladą" i weszłam na zaplecze. Nic się nie stało i takich sytuacji się nie uniknie, bo przecież mnie mama nie mogła do siebie przywiązać
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
naj, straszny odcinek?
ale masakra z tym porwaniem ![]() karola, a jak w sypialni to rozumiem ![]() oglądam kolejny odcinek matura to bzdura pt. przysłowia i trzeba dokończyć w przysłowie - uderz w...? - puchara
|
|
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Ale skoro już masz je gdzieś "zamknąć" jak idziesz do łazienki, to też nie potrzebujesz kojca na tą chwilę dziennie, gdyż..... dzieci mają łóżka ze sztachetami Wystarczy je tam włożyć a cennego w domu miejsca sobie nie zajmować ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Ale żyję
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci powiem, że mój tż zawsze też był jakoś nastawiony na nie... Wiadomo nie mieszkamy razem, chcielibyśmy sobie wybudować domek, wziąć ślub, wszystko po kolei Ale teraz coś mu się chyba poprzestawiało (może się poczuł staro ) bo sam mi dzisiaj powiedział, że w naszym przypadku to może nigdy nie być "odpowiedniego" czasu na dziecko bo zawsze będzie coś stało na przeszkodzie dlatego On by wcale nie rozpaczał jakby to było nawet teraz Ogólnie jakiś taki inny jest przez ostatni tydzień jak mu powiedziałam, że @ się spóźnia, lepszy
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio, serio
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Naj
O masakra jakie miałaś przygody a z tym porwaniem to ta baba jakaś psychiczna... I to faktycznie wystarczy dziecko na chwilę z oczu spuścić a może stać się tragedia.Gwizdaku oczywiście, że jest łóżeczko ale akurat rozmawiałyśmy o Karoli, która łóżeczka w domu nie ma i w tym wypadku kojec wydaje się być idealnym rozwiązaniem tylko bezpiecznego miejsca dla maluszka w chwilach gdy musimy go na chwilę spuścić z oka
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój należy do takich dla których nigdy nie będzie dobrego momentu co rusz mi stawia warunki do spełnienia teraz muszę dostać umowę o pracę na czas nieokreślony i zarabiać określoną kwotę![]() dodatkowo mysli, że żeby mieć dziecko, trzeba być milionerem |
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak jest wiele zbędnych (to znaczy dziecku niezmiernie potrzebnych )gratów w domu, jak jest Maluch. No i ja pamiętam ze szkoły rodzenia z zajęć z fizjoterapeutą - "nie zamykajcie dzieci w kojcach. Podłoga to dla niego najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do rozwoju". Stąd takie zdanie. Ale jak mówię, jak ktoś lubi, to przecież droga wolna ![]() A co do Karoli, to pewnie że tak - skoro rodzice Malucha chcą kojec, to ich święte prawo do tego ![]() Dobrej nocy
|
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajnego mam tego tż-ta ![]() On ogólnie jest pesymistą we wszystkim, dlatego tymbardziej zdziwiło mnie to, że to on mnie pociesza i mówi, że wszystko będzie dobrze, że sobie poradzimy sobie w razie czego i że strasznie by się cieszył Fajnie takDopiero @ mi się spóźnia a on już o mnie dba aż do przesady to co to będzie jak naprawdę będziemy mieli dzidziusia ![]() Peach a Ty byś już chciała się starać o pociechę ? Jak tak piszesz to coś mi się wydaje, że Twój tż nawet jak spełnisz te warunki to znowu wymyśli coś innego![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
No ale może jak już się ma tego swojego brzdąca to poglądy się zmieniają, człowiek się w jakiś sposób przyzwyczaja i żeby całkowicie nie zwariować pozbywa tego strachu Pewnie Wy matki wiecie jak to jest a my to sobie tak możemy gdybać do czasu jak nie będziemy mieli swoich pociech Wtedy tak naprawdę wyjdzie w praniu czym jest dla nas KOJEC
|
||
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie, ale już tak sobie planuję i marzę po cichu a z tym, że on ciągle będzie coś znajdywał, to wiem niestety... no nic, może kiedyś mu się zmienią priorytety
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3210 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kąpię się kiedy Młoda śpi w łóżeczku - jak się obudzi to nie wylezie ![]() Cytat:
Nie mam obrusów, podkładek na ławie (są na stole, ale wzrost 72cm nie pozwala na sięgnięcie ) jedynie gazety które "czyta" O. kiedy jestem przy niej. Jak wychodzę gazety lądują w szafce albo na stole. Cytat:
a ten samolot w muzeum to chyba jakiś mocno interesujący był Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

ja sie zaraz biore i będzie ostra jazda, więc będę się musiała komus wygadać
Naszczęście teraz jest już ok