Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64! - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 23:13   #3181
karola991
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

gwizdak ale wtedy musiałby odnawiać zaręczyny co roku (zauważyłam na wątkach zaręczynowych i w necie, nową modę odnawiania zaręczyn drugim pierścionkiem )
i tym sposobem co roku miałabym nowe autko
Stary 2013-02-27, 23:13   #3182
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
od bidy....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:14   #3183
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
naj jeszcze powinnasgo tak w dwa palce chwycic, jakby cie obrzydzał i zapytać: "czy to jakiś zart?????!!!!!"

piczuś wlasnie tak dlugo czekałam na PLL i w koncu przegapiłam i zapomniałam
jestesci okrutne

to ogladaj ja sie zaraz biore i będzie ostra jazda, więc będę się musiała komus wygadać

zawsze mi się z pierścieni ten podobał http://www.yes.pl/40365-pierscionek-...00-025-3595W2H
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:17   #3184
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja się nachodziłam do mojej ginekolog 2 lata z krwawieniem, średnio co 3 miesiące byłam u niej no bo wiadomo miałam obawy co to może być... Oczywiście według niej to "tylko" nadżerka. Dopiero po dwóch latach zmądrzałam i poszłam do innego lekarza. Okazało się, że to jakieś zapalenie i grzybica. Stan masakryczny, przez co właśnie krwawiła Naszczęście teraz jest już ok

Mam nadzieję, że Ci przejdzie po tych tabletkach
no zobaczę, ten lekarz ma dobre opinie, zaufam mu więc no i będę mieć robioną cytologię, to się okaże, czy są jakieś zmiany, ale nie mam żadnych objawów infekcji czy grzybicy.
dziękuję

mar, ujdzie...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:18   #3185
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
No to kochana! Jak dobre pójdzie, to możecie ustalić datę ślubu za te 9 m-cy i naprawdę będziecie mieć dzieciaczka ZARAZ po ślubie

A tak serio, to ten.... teścik?
Zrobię w piątek jeśli @ nie przyjdzie Ogólnie byłam teraz przeziębiona a często przy przeziębieniu mi się spóźnia
Nie chcę się zabardzo nakręcać póki co bo zawsze sobie tak wmawiam jak mi się spóźnia i może to głupie ale później jak już @ dostanę to trochę mi smutno Wiem, że to głupie i może strasznie nieodpowiedzialne biorąc pod uwagę naszą sytuację no ale nic na to nie poradzę... tak już mam
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:21   #3186
margueri
Zadomowienie

Cytat:
od bidy....
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

mar, ujdzie...
Ciężko Was zadowolić

Cytat:
Zrobię w piątek jeśli @ nie przyjdzie Ogólnie byłam teraz przeziębiona a często przy przeziębieniu mi się spóźnia
Nie chcę się zabardzo nakręcać póki co bo zawsze sobie tak wmawiam jak mi się spóźnia i może to głupie ale później jak już @ dostanę to trochę mi smutno Wiem, że to głupie i może strasznie nieodpowiedzialne biorąc pod uwagę naszą sytuację no ale nic na to nie poradzę... tak już mam

Też mi było ostatnio troszkę smutno, na drugi raz treba się lepiej postarać

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:21   #3187
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
no zobaczę, ten lekarz ma dobre opinie, zaufam mu więc no i będę mieć robioną cytologię, to się okaże, czy są jakieś zmiany, ale nie mam żadnych objawów infekcji czy grzybicy.
dziękuję

mar, ujdzie...
Mi na cyto też nigdy nic nie wyszło Zawsze miałam I. Objawów też nie miałam oprócz krwawienia właśnie... chociaż jak poszłam do tego drugiego ginekologa to od razu jak spojrzała to mi powiedziała, że to grzybica a tamta się upierała, że nadżerka i że nie kwalifikuje się do usunięcia bo nie jest duża no ale cóż, co lekarz to inna opinia W każdym bądź razie trzymam kciuki, żeby pomogło
Stary 2013-02-27, 23:25   #3188
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
to normalne
Cytat:
Mi na cyto też nigdy nic nie wyszło Zawsze miałam I. Objawów też nie miałam oprócz krwawienia właśnie... chociaż jak poszłam do tego drugiego ginekologa to od razu jak spojrzała to mi powiedziała, że to grzybica a tamta się upierała, że nadżerka i że nie kwalifikuje się do usunięcia bo nie jest duża no ale cóż, co lekarz to inna opinia W każdym bądź razie trzymam kciuki, żeby pomogło
no nic, zobaczymy
Stary 2013-02-27, 23:27   #3189
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Ciężko Was zadowolić

Też mi było ostatnio troszkę smutno, na drugi raz treba się lepiej postarać
Tylko, że my się nie staramy wcale raczej unikamy póki co
Stary 2013-02-27, 23:29   #3190
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Tylko, że my się nie staramy wcale raczej unikamy póki co

My oficjalnie też...

Dobranoc idę śnić o tych brylantach

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))

Edytowane przez margueri
Czas edycji: 2013-02-27 o 23:32
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:36   #3191
_Maya_
Zakorzenienie

nadrobiłam tylko tyle:
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ALE
jeśli dziecko jest bardzo ruchliwe to czasem nie da się go upilnować, zwłaszcza jak jest się samemu w domu i nie ma nikogo do pomocy, jeśli chcesz właśnie podgrzać mleko, albo iść do WC to kojec wydaje się idealny
może...ale jak dla mnie za dużo miejsca zajmuje, żeby korzystać z niego przez 5-10 minut dziennie
Cytat:
no ostatnio go złapałam w ostatniej sekundzie jak spadał z kanapy, normalnie całe zycie juz miałam przed oczami, trzeba pamietac ze opiekuje się czyimś skarbem i wychowuje go tak jak mówią jego rodzice... ja mogę próbowac na podłodze ale musze się im najpierw zapytać
wiem, ze wy zawsze dajecie dobre rady, ale pewnie wolałabys zeby niania wszystko konsultowała z toba a nie samowolka

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

a no i co by sobie pomysleli o mnie jakbym im oddała poobijane dziecko byłby to ostatni dzien mojej pracy zapewne ;-)
baaa pewnie, że bym chciała
Cytat:

Ale miałam fajne popołudnie posżłam z Młodą na spacer i na plac zabaw - ale szalała!!! I chciała wleźć na taki dziecięcy park linowy. No to ja za nią tam są dwa mostki do przejścia i zjeżdżalnia, wszystko na wysokości jakiegoś 1 m. Mnie się w głowie zakręciło, a ta szczęśliwa 4 razy tam musiałyśmy wejść, a ja z tym brzuchem Jakaś baba podeszła i mówi do mnie z fochem: "a mama tego dziecka wie co Pani robi?!" No to patrzę na nią i mówię, że ja jestem mamą tego dziecka. A ona "phi!" i poszła obrażona Ja to mam farta do takich

nie spadnie z tapczanu leżąc na podłodze Na podłodze sobie na pewno krzywdy nie zrobi

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

maya, właśnie, a jak idziesz np do toalety, robisz coś przy czym nie możesz się zająć O., to co z nią robisz?
zostawiam ją na podłodze.. w ciągu 5 minut zanim O. się zorientuje, że mnie nie ma ja wracam, a jak się zorientuje, że mnie nie ma to zdążam wrócić zanim ona przejdzie salon i pół holu musi się naczłapać to moje dziecko Dziewczyny- naprawdę dzieckiem nie trzeba zajmować się mając je uwiązane przy sobie np na rękach, albo w odległości 0,5m.

O. włazi pod stół i tam ma swoją "bazę", targa jakąś zabawkę albo bawi się kabelkiem ja wtedy jestem w kuchni, gotuję. jak odkurzam ona siedzi nieruchomo na macie, albo tak jak dzisiaj łazi za odkurzaczem i dyskutuje. Robi po prostu to na co ma ochotę. A że od tego ma siniaki na czole, łokciach i łydkach(piszczelach dokładniej) to cóż...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 23:39   #3192
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
nadrobiłam tylko tyle:
może...ale jak dla mnie za dużo miejsca zajmuje, żeby korzystać z niego przez 5-10 minut dziennie

baaa pewnie, że bym chciała

zostawiam ją na podłodze.. w ciągu 5 minut zanim O. się zorientuje, że mnie nie ma ja wracam, a jak się zorientuje, że mnie nie ma to zdążam wrócić zanim ona przejdzie salon i pół holu musi się naczłapać to moje dziecko Dziewczyny- naprawdę dzieckiem nie trzeba zajmować się mając je uwiązane przy sobie np na rękach, albo w odległości 0,5m.

O. włazi pod stół i tam ma swoją "bazę", targa jakąś zabawkę albo bawi się kabelkiem ja wtedy jestem w kuchni, gotuję. jak odkurzam ona siedzi nieruchomo na macie, albo tak jak dzisiaj łazi za odkurzaczem i dyskutuje. Robi po prostu to na co ma ochotę. A że od tego ma siniaki na czole, łokciach i łydkach(piszczelach dokładniej) to cóż...
ooooo matko polko! Przynajmniej nie tylko ja herezje opowiadam

ja to już nawet do tego etapu doszłam, że idę pod prysznic, potem suszę głowę, nie ma mnie z pół godziny i tylko czasem w lustrze w łazience widzę jak moja pociecha biegnie korytarzem w jedną, albo w drugą stronę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2013-02-27 o 23:40
Stary 2013-02-27, 23:45   #3193
peach_passion
Zakorzenienie

powiem Wam, że pocieszyłyście mnie, bo przez chwilę miałam wizję przywiązanego do mnie dziecka smyczą 24h na dobę
Stary 2013-02-27, 23:45   #3194
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

To ale Wy jesteście hardcorowe matki

Ja bym chyba ze strachu wcale się nie kąpała jakbym miała taką ruchliwą istotkę na codzień Od razu miałabym w głowie najgorsze scenariusze
Stary 2013-02-27, 23:55   #3195
najfajniejsza
Zakorzenienie

Picz, obejrzałam PLL

Dziewczyny, ja wiem, że dziecka nie da pilnować non stop, rozumiem to, ale jednak jak się wychodzi na dłuższą chwilę, to powinno się je "zabezpieczyć" moim zdaniem, zwłaszcza takie na tyle małe, które nie rozróżnia "to jest dobre, a to nie".
Gdy na nie zerkamy - niech śmiga. Ale jak znika z zasięgu wzroku, to różnie może być. To tylko dziecko, może sięgnąć coś ze stołu, pociągnąć za podstawkę pod talerz/obrus, cokolwiek. Nie uniknie się tego, by nigdy nic nie zwisało No i już główka roztrzaskana może być.

Ja jestem przeczulona, bo moja siostra raczkowała w tempie błyskawicznym. Raz jej przez kilkanaście minut szukaliśmy, wystarczyło wyjść do łazienki właśnie. Wracam z podwórka, mama załamana chodzi nerwowo po mieszkaniu: "oli nie ma". Ja nie wiem, o co chodzi. Latam z nią i szukamy. Znalazła się - wlazła do szafki w kuchni jakoś.

Poza tym raz na targu "porwano" mnie z wózka. mama mnie kołysze, kupuje coś, a tu jakaś baba się pochyla i coś tam, że śliczna jestem, mama: "nono, śliczna", ale kurde zakupy robiła. I baba sru mnie pod pachę i w długą. Na szczęście jak tylko mama wrzasnęła, babka ze straganu też, to zaraz jakiś facet tę babę zatrzymał, wyrwał mnie, ale baba uciekła.
W ogóle dziwny motyw
Stary 2013-02-27, 23:58   #3196
karola991
Zakorzenienie

ee zuken ja znim zaczelam brac tabsy tez co @ czekałam i sama nie wiedziałam czy chce czy nie chce, a teraz sama nie wiem co mysleć chciałabym bardzo ja kocham dzieci miłością absolutną ale tż nie podziela moich zainteresowan...
piczuś ja dopiero jutro obejrzę, bo już z tż jestesmy w sypialni i oglądamy jakiś oscarowy film (chyba operacje argo) bo chcemy nadrobic :P
Stary 2013-02-27, 23:58   #3197
najfajniejsza
Zakorzenienie

a raz sama wbiegłam na zaplecze sklepu. Wszyscy mnie szukali, a mnie nie ma. Okazało się, że sobie przeszłam pod "ladą" i weszłam na zaplecze. Nic się nie stało i takich sytuacji się nie uniknie, bo przecież mnie mama nie mogła do siebie przywiązać
Stary 2013-02-28, 00:02   #3198
peach_passion
Zakorzenienie

naj, straszny odcinek?

ale masakra z tym porwaniem

karola, a jak w sypialni to rozumiem

oglądam kolejny odcinek matura to bzdura pt. przysłowia i trzeba dokończyć w przysłowie

- uderz w...?
- puchara
Stary 2013-02-28, 00:08   #3199
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Wam, że pocieszyłyście mnie, bo przez chwilę miałam wizję przywiązanego do mnie dziecka smyczą 24h na dobę

Cytat:
noo

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:

Dziewczyny, ja wiem, że dziecka nie da pilnować non stop, rozumiem to, ale jednak jak się wychodzi na dłuższą chwilę, to powinno się je "zabezpieczyć" moim zdaniem, zwłaszcza takie na tyle małe, które nie rozróżnia "to jest dobre, a to nie".
wiesz, jak Ty byś miała być znerwicowana bo idziesz do łazienki na 5 minut, to pewnie, że lepiej zabezpieczyć, bo znerwicowana matka, to znerwicowane dziecko, a znerwicowana matka i dziecko, to znerwicowany ojciec, a to z kolei grozi domową awanturą Ale skoro już masz je gdzieś "zamknąć" jak idziesz do łazienki, to też nie potrzebujesz kojca na tą chwilę dziennie, gdyż..... dzieci mają łóżka ze sztachetami Wystarczy je tam włożyć a cennego w domu miejsca sobie nie zajmować

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
a raz sama wbiegłam na zaplecze sklepu. Wszyscy mnie szukali, a mnie nie ma. Okazało się, że sobie przeszłam pod "ladą" i weszłam na zaplecze. Nic się nie stało i takich sytuacji się nie uniknie, bo przecież mnie mama nie mogła do siebie przywiązać
a ja wsadziłam głowę w sztachety ogrodzenia samolotu w Muzeum Wojska Polskiego i nie mogłam wyjąć Ale żyję
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-28, 00:08   #3200
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
ee zuken ja znim zaczelam brac tabsy tez co @ czekałam i sama nie wiedziałam czy chce czy nie chce, a teraz sama nie wiem co mysleć chciałabym bardzo ja kocham dzieci miłością absolutną ale tż nie podziela moich zainteresowan...
piczuś ja dopiero jutro obejrzę, bo już z tż jestesmy w sypialni i oglądamy jakiś oscarowy film (chyba operacje argo) bo chcemy nadrobic :P
No właśnie ja tabsów nie biorę Ogólnie kiedyś pisałam jeszcze w klubie jak to jest u mnie także wiecie

Ja Ci powiem, że mój tż zawsze też był jakoś nastawiony na nie... Wiadomo nie mieszkamy razem, chcielibyśmy sobie wybudować domek, wziąć ślub, wszystko po kolei Ale teraz coś mu się chyba poprzestawiało (może się poczuł staro ) bo sam mi dzisiaj powiedział, że w naszym przypadku to może nigdy nie być "odpowiedniego" czasu na dziecko bo zawsze będzie coś stało na przeszkodzie dlatego On by wcale nie rozpaczał jakby to było nawet teraz Ogólnie jakiś taki inny jest przez ostatni tydzień jak mu powiedziałam, że @ się spóźnia, lepszy
Stary 2013-02-28, 00:13   #3201
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja tabsów nie biorę Ogólnie kiedyś pisałam jeszcze w klubie jak to jest u mnie także wiecie

Ja Ci powiem, że mój tż zawsze też był jakoś nastawiony na nie... Wiadomo nie mieszkamy razem, chcielibyśmy sobie wybudować domek, wziąć ślub, wszystko po kolei Ale teraz coś mu się chyba poprzestawiało (może się poczuł staro ) bo sam mi dzisiaj powiedział, że w naszym przypadku to może nigdy nie być "odpowiedniego" czasu na dziecko bo zawsze będzie coś stało na przeszkodzie dlatego On by wcale nie rozpaczał jakby to było nawet teraz Ogólnie jakiś taki inny jest przez ostatni tydzień jak mu powiedziałam, że @ się spóźnia, lepszy
Tylko się cieszyć Serio, serio
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-28, 00:14   #3202
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Naj

O masakra jakie miałaś przygody a z tym porwaniem to ta baba jakaś psychiczna... I to faktycznie wystarczy dziecko na chwilę z oczu spuścić a może stać się tragedia.

Gwizdaku oczywiście, że jest łóżeczko które notabene spełnia podobną funkcję w tym wypadku jak kojec ale akurat rozmawiałyśmy o Karoli, która łóżeczka w domu nie ma i w tym wypadku kojec wydaje się być idealnym rozwiązaniem I ja jakoś nie rozumiem dlaczego jesteście tak bardzo na "nie" w związku z tym kojcem? Przecież nie pełni on funkcji "przechowalni" bo komuś się nie chce dziecka pilnować tylko bezpiecznego miejsca dla maluszka w chwilach gdy musimy go na chwilę spuścić z oka Przezorny zawsze ubezpieczony
Stary 2013-02-28, 00:15   #3203
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

słodko
mój należy do takich dla których nigdy nie będzie dobrego momentu co rusz mi stawia warunki do spełnienia teraz muszę dostać umowę o pracę na czas nieokreślony i zarabiać określoną kwotę
dodatkowo mysli, że żeby mieć dziecko, trzeba być milionerem
Stary 2013-02-28, 00:19   #3204
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Gwizdaku oczywiście, że jest łóżeczko które notabene spełnia podobną funkcję w tym wypadku jak kojec ale akurat rozmawiałyśmy o Karoli, która łóżeczka w domu nie ma i w tym wypadku kojec wydaje się być idealnym rozwiązaniem I ja jakoś nie rozumiem dlaczego jesteście tak bardzo na "nie" w związku z tym kojcem? Przecież nie pełni on funkcji "przechowalni" bo komuś się nie chce dziecka pilnować tylko bezpiecznego miejsca dla maluszka w chwilach gdy musimy go na chwilę spuścić z oka Przezorny zawsze ubezpieczony
mówiąc wprost - bo to zbędny grat a i tak jest wiele zbędnych (to znaczy dziecku niezmiernie potrzebnych )gratów w domu, jak jest Maluch. No i ja pamiętam ze szkoły rodzenia z zajęć z fizjoterapeutą - "nie zamykajcie dzieci w kojcach. Podłoga to dla niego najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do rozwoju". Stąd takie zdanie. Ale jak mówię, jak ktoś lubi, to przecież droga wolna

A co do Karoli, to pewnie że tak - skoro rodzice Malucha chcą kojec, to ich święte prawo do tego

Dobrej nocy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-02-28, 00:30   #3205
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Tylko się cieszyć Serio, serio
Cytat:
słodko
mój należy do takich dla których nigdy nie będzie dobrego momentu co rusz mi stawia warunki do spełnienia teraz muszę dostać umowę o pracę na czas nieokreślony i zarabiać określoną kwotę
dodatkowo mysli, że żeby mieć dziecko, trzeba być milionerem

No fajnego mam tego tż-ta

On ogólnie jest pesymistą we wszystkim, dlatego tymbardziej zdziwiło mnie to, że to on mnie pociesza i mówi, że wszystko będzie dobrze, że sobie poradzimy sobie w razie czego i że strasznie by się cieszył Fajnie tak

Dopiero @ mi się spóźnia a on już o mnie dba aż do przesady to co to będzie jak naprawdę będziemy mieli dzidziusia

Peach a Ty byś już chciała się starać o pociechę? Jak tak piszesz to coś mi się wydaje, że Twój tż nawet jak spełnisz te warunki to znowu wymyśli coś innego

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
mówiąc wprost - bo to zbędny grat a i tak jest wiele zbędnych (to znaczy dziecku niezmiernie potrzebnych )gratów w domu, jak jest Maluch. No i ja pamiętam ze szkoły rodzenia z zajęć z fizjoterapeutą - "nie zamykajcie dzieci w kojcach. Podłoga to dla niego najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do rozwoju". Stąd takie zdanie. Ale jak mówię, jak ktoś lubi, to przecież droga wolna

A co do Karoli, to pewnie że tak - skoro rodzice Malucha chcą kojec, to ich święte prawo do tego

Dobrej nocy
Według mnie to dziecko też powinno się rozwijać i hasać swobodnie po podłodze co nie zmienia faktu, że na czas jakby mnie przy nim nie było to bałabym się zostawić takiego malucha samopas No ale może jak już się ma tego swojego brzdąca to poglądy się zmieniają, człowiek się w jakiś sposób przyzwyczaja i żeby całkowicie nie zwariować pozbywa tego strachu Pewnie Wy matki wiecie jak to jest a my to sobie tak możemy gdybać do czasu jak nie będziemy mieli swoich pociech Wtedy tak naprawdę wyjdzie w praniu czym jest dla nas KOJEC czy rzeczą niezbędną czy gratem
Stary 2013-02-28, 00:32   #3206
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
On ogólnie jest pesymistą we wszystkim, dlatego tymbardziej zdziwiło mnie to, że to on mnie pociesza i mówi, że wszystko będzie dobrze, że sobie poradzimy sobie w razie czego i że strasznie by się cieszył Fajnie tak

Dopiero @ mi się spóźnia a on już o mnie dba aż do przesady to co to będzie jak naprawdę będziemy mieli dzidziusia

Peach a Ty byś już chciała się starać o pociechę? Jak tak piszesz to coś mi się wydaje, że Twój tż nawet jak spełnisz te warunki to znowu wymyśli coś innego
dobrze, że dba - niech się przyotowuje do roli ojca

jeszcze nie, ale już tak sobie planuję i marzę po cichu
a z tym, że on ciągle będzie coś znajdywał, to wiem niestety...
no nic, może kiedyś mu się zmienią priorytety
Stary 2013-02-28, 07:13   #3207
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 07:36   #3208
magda2109
Zakorzenienie

Bry.
Stary 2013-02-28, 07:52   #3209
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 07:56   #3210
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
chyba bym wtedy na rzęsach człapała
Cytat:

Ja bym chyba ze strachu wcale się nie kąpała jakbym miała taką ruchliwą istotkę na codzień Od razu miałabym w głowie najgorsze scenariusze
coś Ty
a kąpię się kiedy Młoda śpi w łóżeczku - jak się obudzi to nie wylezie
Cytat:

Gdy na nie zerkamy - niech śmiga. Ale jak znika z zasięgu wzroku, to różnie może być. To tylko dziecko, może sięgnąć coś ze stołu, pociągnąć za podstawkę pod talerz/obrus, cokolwiek. Nie uniknie się tego, by nigdy nic nie zwisało No i już główka roztrzaskana może być.
widzisz...u mnie po prostu nie ma rzeczy do ściągnięcia - O. może sobie rozbić jedynie głowę o podłogę jak stanie przy bujaku i się puści...albo jak ręką w której ma zabawkę za bardzo macha.
Nie mam obrusów, podkładek na ławie (są na stole, ale wzrost 72cm nie pozwala na sięgnięcie ) jedynie gazety które "czyta" O. kiedy jestem przy niej. Jak wychodzę gazety lądują w szafce albo na stole.

Cytat:
wiesz, jak Ty byś miała być znerwicowana bo idziesz do łazienki na 5 minut, to pewnie, że lepiej zabezpieczyć, bo znerwicowana matka, to znerwicowane dziecko, a znerwicowana matka i dziecko, to znerwicowany ojciec, a to z kolei grozi domową awanturą Ale skoro już masz je gdzieś "zamknąć" jak idziesz do łazienki, to też nie potrzebujesz kojca na tą chwilę dziennie, gdyż..... dzieci mają łóżka ze sztachetami Wystarczy je tam włożyć a cennego w domu miejsca sobie nie zajmować

a ja wsadziłam głowę w sztachety ogrodzenia samolotu w Muzeum Wojska Polskiego i nie mogłam wyjąć Ale żyję
o to to

a ten samolot w muzeum to chyba jakiś mocno interesujący był
Cytat:
właśnie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości