|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cieszę się, że się Wam koniczynki spodobały. Kwiatuszek dla Was
I buziaczek![]() Cytat:
Oddaj je mnie, będę je nosiła dopóki lakier sam nie odpadnie ![]() Cytat:
![]() Jeden kolor? Toż to cudo![]() Cytat:
Obietnica była złożona publicznie i publika musi ocenić czy została spełnionaNie muszę sobie wyobrażać Fajne te kwiatki, ta zieleńCytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950114 0]Przybij pjonę Preziu, byle się nie chciało weżreć to niech se żyje ![]() TO jest śmiechowe stworzonko... a nie te pijawko podobne oblechy... ![]() Ja się czaję na virtuale, bo chyba Kawka pokazała taki... znowu zapomniałam numerka... Ten Amelkowy też ładny, ale to już za ciemny koral.[/QUOTE] Dokładnie. Niech żyje, ale nie na mnie Jakie śmieszne Też mi się marzy ten koralowy Virtual, ale u mnie niet Virtuale
|
|
#3662 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Pięknie to wygląda, cudowny lakier Cytat:
Cytat:
![]() Dobra... nie wnikam więcej... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co może siedzieć w bananach? ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Ja widziałam u siebie w biedronce za 3,99... I nie wzięłam, bo nie wiedziałam czy go chcę... Mam nadzieję, że nadal będą jak już tam znowu dopełznę...
|
|||||||
|
|
|
#3663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzię Dobry!
Cytat:
Na wysepce kosmetycznej.Tępa czy nie, kiedy serce pragnie... ![]() Już tak dawno żadnej odżywki nie kupiłam, włosy zaniedbałam, potrzebuję jakiegoś bodźca ![]() Cytat:
To teraz ja się spytam: Lolli jak Ty to robisz, że ozdoby się tak ładnie wtapiają? Moje wiecznie odstają, nawet po kilku warstwach topa. A jak się wkurzę i podleję tak od serca, to wszystko bąbluje, że się patrzeć nie da ![]() Cytat:
![]() Jest pięknie Cytat:
![]() Po pierwszych wrzuconych bidkach nie na już śladu nawet ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko, że mnie węże nie przerażają - wiem, że są niebezpieczne, ale nie trzęsę się na ich widok. Na widok robactwa - owszem
|
|
#3664 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950138 3]
Co może siedzieć w bananach? ![]() Ja widziałam u siebie w biedronce za 3,99... I nie wzięłam, bo nie wiedziałam czy go chcę... Mam nadzieję, że nadal będą jak już tam znowu dopełznę...[/QUOTE]Jeśli to to o czym myślę, to są lamblie. I trzeba odkrawać końce. Nie było ich u mnie w B.
|
#3665 |
|
leśny stwór
|
Dzień dobry!
![]() nie mam czasu paznokci pomalować w ogóle :/ od weekendu zlazło co miałam (przez odzywkę - nic nie jest na niej trwałe) i dopiero w weekend pomaluję. Teraz nie mam zupełnie kiedy i chyba przez cały miesiąc tak będzie Miłego dnia dla Was
|
|
|
|
#3666 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi niedawno wybudowali taką wieeelką biedrę... bo do tej pory same małe były w okolicy i w tych nie było kolorówki nic a nic. A tu proszę, bell, virtual, eveline, coś tam jeszcze... |
|
|
|
|
#3667 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ma niby ciepłą bazę, ale drobinki chłodne. Taki bordowo rudo złotawo fioletowy. Cytat:
Cytat:
Oj.... I szybbciutko wysechł Cytat:
Fajny numer. Koleżanka z pracy idzie na nich. Bilety droższe jak na DM.... Łoo... Niezły.... długie odnóża ma. Ten co w wakacje fociliśmy miał odwłok ze 3 cm. plus łapki. Cytat:
Czemu? Opowiadaj. Precision sa na prawdę świetne, choć mało znane. Cytat:
![]() O mamo.... Lekarz? Zgadzam się [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950114 0] Loli jakbyś mi zrobiła takie mani to bym je nosiła ażby całkiem nie zrosło z paznokci... ech...[/QUOTE] Hahaha aż się popłakałam |
||||||
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Vivinn - u mnie ozdoby odstają, nie jest tak że zalewam je topem aż do momentu, kiedy nie będzie ich czuć. Te najbardziej odstające lekko podpiłowałam, żeby nie haczyły o włosy i ubrania. Może to kwestia rodzaju topa? SV jest dość treściwy i ładnie wygładza.
|
|
|
|
#3669 | |
|
Oby do wiosny
|
takie cuda znalazłam w skrzynce!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950138 3] Pięknie to wygląda, cudowny lakier [/QUOTE] i udało mi się chyba wszystkie odcienie na fotce złapać.Cytat:
![]() Podwójnie dziękuję [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950162 1]Aha... no o pasożytach to można by długo... [/QUOTE] Ale może lepiej nie... |
|
|
|
|
#3670 | |||
|
Zakorzenienie
|
uśmiać się można
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Anula - to pomieszane przeze mnie różowe i niebieskie z małym dodatkiem holograficznego brokatu.
|
|
|
|
#3672 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
2 kolory. Wiem. Tak. I nie wiem czemu go Coon oddała
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Kav - bo ja wiem czy tu trzeba nauki? Może jedynie trochę wyczucia. Nie, nigdzie się nie uczyłam
.
|
|
|
|
#3675 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne są!Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950114 0] O żesz... ja nie mogę... [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() no tak bo myślałam że o czymś nie wiem hehe ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950138 3] Kwiatuchy Ci ślicznie wyszły, chociaż na jasnej bazie (krem albo blady róż) byłoby mega [/QUOTE] Ja Ci zaraz dam róż ![]() Cytat:
![]() Jeszcze kciuk trochę odstaje od reszty, ale pracujemy nad nim ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tego nie rozumiem
|
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ale ciesze się w sumie ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Dzis też bedę ![]() Kochane moje, powiedzcie mi proszę jakie sa objawy przeproteinowania włosów?
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-02-28 o 10:35 |
||
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
widać właśnie
nie dziwie się, cudo! |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Witanko dziewczyny
Mam urwanie Trelle - bardzo dziękuje za info. może uda mi się w sobotę zahaczyć - jeśli będzie czynne. Dziewczyny wszystkie pazurki cudne ![]() Pozdrawiam i spadam A i jeszcze, jesli mowa o wszelakim robactwie, wstawiam zdjęcie z zeszłego roku- lato- TO NIE PAJĄKI - można spokojnie zaglądać Wejście do mojego bloku ![]() A na 3 fotce - Hektor nawet on czeka piątku jak zbawienia ![]() Ps. To komary
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-02-28 o 10:38 |
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a kot dobry
|
||
|
|
|
#3684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Zabójczy jest ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ok. Dzieki. Będę czujna. Na razie jest bajkowo. Na noc dałam shea, od połowy doprawiłam artistre, a na same koniuszki hydrolizat..... cudoooowne są. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950337 4] Sukin...syny jedne... Zawsze mi tak dziecko zgryzą że masakra, mimo smarowania, psiukania i owijania szczelnie w ciuchy... [/QUOTE]Biedna.. |
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz chyba niskoporowate włosy to mniejsze ryzyko zdaje się ![]() ja po laminowaniu miałam niby a fajne włosy, ale tez nie takie wow jak u niektórych, a potem miałam mega kryzys, sądzę że to właśnie przeproteinowanie było. Bo moje włosy chyba nie przepadają za proteinami
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
KILL IT WITH FIRE!!!
A na poważnie, jak mam takie coś w pokoju, to zamykam go szczelnie, dokładnie opsikuję Muchozolem i wychodzę na piętnaście minut. Później wystarczy wywietrzyć i poodkurzać. Jak miałam w oknie pająka i nikt mi z nim nie chciał pomóc, to też mu zrobiłam komorę gazową. Cały Muchozol poszedł, ale w koncu skurczybyk zdechł.
|
|
#3688 |
|
Konto usunięte
|
No najgorsze jest to, że dorosły to paskudztwo odgoni, zatłucze... a dziecko nie.
Mogę wam postękać? Tak mnie krzyż dzisiaj boli że masakra... Po ścianach chodzę, co chwila jakieś wygibasy robię (skłony czy rozciąganie) to na pół minuty przestaje boleć i od nowa... Taki miłe atrakcje mam z okazji @...
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3950368 7]No najgorsze jest to, że dorosły to paskudztwo odgoni, zatłucze... a dziecko nie. Mogę wam postękać? Tak mnie krzyż dzisiaj boli że masakra... Po ścianach chodzę, co chwila jakieś wygibasy robię (skłony czy rozciąganie) to na pół minuty przestaje boleć i od nowa... Taki miłe atrakcje mam z okazji @... [/QUOTE]Połóż się w supta baddha konasana cudownie rozluźnia brzuch i okolicę krzyżową. |
||
|
|
|
#3690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale tam jeszcze coś fajnego znalazłam, Adho Mukha Virasana to coś podobnego co sama robiłam tylko ja bez poduchy. Tak sobie wtedy okolicę lędźwi naciągam i przestaje... I koci grzbiet do tego. A brzuch mnie w ogóle nie boli, ani mięśnie... tylko ten cholerny kręgosłup... no ale jak się ma krzywy... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

I buziaczek

Toż to cudo
Obietnica była złożona publicznie i publika musi ocenić czy została spełniona
Ten Amelkowy też ładny, ale to już za ciemny koral.
Stoją na oknie od strony północnej, tylko rano przez kilka minut mają słoneczko. 
Ja widziałam u siebie w biedronce za 3,99... I nie wzięłam, bo nie wiedziałam czy go chcę...
Na wysepce kosmetycznej.

Moje wiecznie odstają, nawet po kilku warstwach topa. A jak się wkurzę i podleję tak od serca, to wszystko bąbluje, że się patrzeć nie da 

O żesz... ja nie mogę... 

Zawsze mi tak dziecko zgryzą że masakra, mimo smarowania, psiukania i owijania szczelnie w ciuchy...