![]() |
#5431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Nie było mnie kilka dni i aż miło,że się tak rozpisałyście
![]() Jastin ale ta Twoja teściowa porąbana. Iwonka życzę Tacie dużo zdrówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#5432 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
gratuluje Amelci kroczków,no i dużo zdrówka życze ![]() A tak wogóle to które z naszych bączków jeszcze nie tupta? Ja to juz zapomniałam wogle o tym chodzeniu Wiki ![]() ![]() ![]() U nas pogoda sie popsula i pochmurno jest ![]() ![]() Moni@ odezwij sie! Humbak a o z fotkami? Może coś w weekend Alienek i Katesia skrobną,ciekawe co u nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5433 |
Zakorzenienie
|
Jastin no to super, że internet będzie i zostaniesz z nami
![]() teściową się nie przejmuj, najważniejsze aby między Tobą a mężem było dobrze, no i aby zawsze Cię bronił tak jak teraz to zrobił ![]() ![]() Kasiu tak tak, gust mamy dobry ![]() ![]() Nel cieszę się bardzo, że choróbska Was wreszcie opuszczają ![]() Zobaczysz już niedługo Amelcia zacznie chodzić, moja Nikolka też tak zaczynała od kroczków od mamy do taty i za parę dni nabrała więcej odwagi, a teraz to już coraz szybciej śmiga po domku ![]() W kwietniu są zapisy do przedszkola, chyba pójdziemy zapisać Patryka, chciałabym żeby się oswoił z przedszkolem zanim kiedyś pójdzie do zerówki. Choć z drugiej strony boję się tych chorób, że będzie łapał ![]() Zobaczymy, zapiszemy go, a potem się okaże.... zawsze można zrezygnować. Moja Nikolka chyba będzie leworęczna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niki ja myśle ze jak najbardziej mozna stwierdzić ![]() ![]() ![]() ![]() Są też ćwiczenia zeby dziecko pisało prawą rączką,ale tylko o nich słyszałam ![]() Co do gustów do doradźcie mi kochane,w sprawie torebki albo jak macie jakąs fajna na oku to dajcie link ![]() Chce sobie kupić dużą torbe na lato białą,pakowną najlepiej i nie wiem na co sie zdecydować,bo ta druga jest droższa,ale ładniejsza ![]() http://www.allegro.pl/item174147506_...antyczki_.html http://www.allegro.pl/item174343532_..._4_kolory.html (biała) Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:39 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5435 |
Zakorzenienie
|
Jastin też tak słyszałam, że leworęczni mają bardziej rowinięty umysł do nauk ścisłych, mój tż jest tego przykładem, on to uwielbiał matematykę, fizykę i to wszystko czego ja nie znosiłam
![]() Moja babcia mówi, że takie dziecko jest za małe i niewiadomo czy będzie leworęczne, (Patryk też tak brał jakiś czas do lewej), no ale Nikolka ma być po kim leworęczna, tatusia krew ![]() Jastinku mnie osobiście bardziej sie podoba ta pierwsza biała, druga też ładna, ale ja nie lubię tych skórzanych "frędzelków" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5436 |
Zakorzenienie
|
Niki ja co prawda tez lubie zmiany ale lubie raczej rzeczy dobre gatunkowo,kilka razy zadażyło mi sie kupić torebke tanio i zaraz mis ie pruła albo zamek sie zepsół i późneij musiałam ja wywalić
![]() Ta druga fakt jest droga,niestety i szkoda mi wydawać 100 zł na torebka poszukam czegośc jeszcze na allegro do 80 zł przynajmniej.A te frenzelki mi akurat sie podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5437 |
Zakorzenienie
|
Jastin ja też parę razy się nabrałam na te tanie torebki, dawniej to kupowałam takie w granicach 15- 20 zł
![]() ![]() Może jeszcze znajdziesz coś fajnego na Allegro, tam tyle tego jest, tylko czasu brakuje żeby usiąść i wszystko przeglądnąc ![]()
![]() |
#5438 |
Zakorzenienie
|
Niki niby jest tego tyle ale jakoś tak nic mi specjalnie nie wpadło w oko,a jak coś m sie podoba to cholernie drogie jest
![]() Zalerzy mi zeby ta torebka była na plarze i do biegania po mieście ![]() Znalazłam jeszcze taką; http://www.allegro.pl/item172381848_..._ecri_bez.html białą oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5439 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5440 | |
Zakorzenienie
|
Kasiu z tym wychowawczym to jak ja skladam papiery to faktycznie trzeba bylo byc wczesniej zatrudnionym min 6 m-cy i to na umowe o prace..
Ja po macierzynskim przeszlam od razu na wychowawczy i liczyla mi sie ciaglosc pracy jeszcze sprzed macierzynskiego... Jastinku torebka sliczna ta co ostatnia pokazałas..biała bardzo ladna.. ![]() ![]() Niki moj Szymek tez chyba leworeczny bedzie i powiedziala mi to ciocia nauczycielka-pedagog jak zobaczyla Szymka jak on mial ok 8 m-cy..wszystko przekladal sobie do lewej raczki..i teraz tez tak jest..ja mu do prawej on sobie do lewej i tak w kolko ![]() Ja bylam wczoraj w Opolu po ten rowerek i wiecie co? baba mi go sprzedała..I jakby nigdy nic mowi do mnie nie, juz go nie ma..ale sa inne i jest w czym wybierac ja mowie do niej ze zalezalo mi na tym rowerku-skuterku a ona wciska mi jakis z kaczorem rowerek....zdenerwowalam sie , kupilam sobie buty i pojechalam do domu ![]() Siadłam wieczorem i kupilam tez sam ale na allegro i nie bede juz jezdzila i szukała bo pociag tez kosztuje... Cytat:
![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:40 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5441 |
Zakorzenienie
|
Jastinku ta ostatnia torebka biała, bardzo fajna jest
![]() ![]() ![]() Monia ale wredna baba, taki kawał jechałaś a ona Ci sprzedała rowerek ![]() Ale świństwo ![]() ![]()
![]() |
#5442 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady!
Musze teraz upolowac ja na allegro bo narazie nie ma jasnego koloru ![]() Moni@ ja bym to babe za łeb wzieła i o ![]() To juz jest chamstwo i bezczelność,trzeba było jej nagadać ![]() A co to dziś Humbak i Iwonka milczął? Iwonko a jak tata,wziął sie za siebie?Mój ojciec tez taki był nikogo nie słuchał,a jeszcze wypić lubił choć miał wątrobe juz przez wóde zniszczoną,nic do niego nie docierało ![]() ![]() Mam nadzieje ze Twój tata bedzie rozsadniejszy a jak nie słucha to "wjedz" na niego czyt.nagadaj mu do słuchu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety Kasiu wódka może zniszczyć zycie,albo go wógóle pozbawić ![]() Mój ojciec nie myślał o tym,a wszyscy wokół cierpieli ![]() Ale co my mogłyśmy zrobić ![]() ![]() Niedługo minie rok jak mojego ojca nie ma,a ja mam więcej w sobie żalu i złośc na niego,niż jak żył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5445 |
Zadomowienie
|
Ja własnie przez ojca mam takie złe nastawienie do osób pijących i do samego alkoholu którego nie cierpię. Ja miałam żal do ojca całe życie za to że miałam takie dzieciństwo a nie inne, ale po rozwodzie rodziców utrzymywałam z nim kontakt , siostra natomiast zupełnie przestała z nim kontakt utrzymywać. zawsze sobie tłumaczyłam ze to jego życie i ja za niego tego życia nie przeżyję, chciał tak to miał. Moja mama ułożyła sobie na nowo życie, a tata się staczał , w końcu choroby go dopadły. Jak wylądował w szpitalu to z rodzeństwa tylko ja jeździłam było mi go szkoda ale w niektórych momentach byłam wściekła na niego. Nawet leżąc w szpitalui prosił mnie abym mu trochę wódeczki przywiozła
![]() ![]() ![]()
#5446 |
Zakorzenienie
|
Kasiu i Jastinku
![]() ![]() Widze ze to nie tylko ja jestem pol sierotką.. Co do tej baby w sklepie to moze byc pewna ze nic u niej nie kupie NIGDY.!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ kupić tez bym u niej nic nie kupiła ![]() Najważniejsze ze cel osiagnięty ![]() ![]() Cytat:
Kasiu ja to zawsze mówie na takie ekspedientki w dosdny sposób,ale pisać nie będe bo nie moge ![]() U nas w mieście z tego powodu wole nie chodzic po sklepach bo zawsze jak wejde z Wika to każda ekspedientka tylko patrzy,co ja przeglądam.A jak chce coś zmierzyć to zazwyczaj słysze cyt."ta bluzka bedzie zamała na Panią,moze ta?"więc wszystkiego mi sie odechciewa ![]() ![]() Tak wogle to strasznie wkurza mnie to ze w sklepach,jak przychodzi mama z dzieckiem to żadna ekspedientka nawet nie zapyta czy mam ochote coś przymieżyć,a ona sie zajemie w tym czasie Wiką ![]() ![]() ![]() A właśnie dziś kupiłam sobie top na allegro ![]() Tż burczał ze mogłam w mieście i taniej ale go przekonałam ![]() ![]() Ona jak tylko wchodzimy do sklepu i słyszy mój głos,ze z kimś rozmawiam to ma oczy jak 5 zł i "mama noś","bo ja w wózku siedzieć nei będe" ![]() ![]() ![]() No ale co ja mam zrobic siła wyrzsza ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pochwal się topikiem ![]() Ja rzadnych ubrań nie kupuje sobie jak jestem z dziećmi bo chyba bym wariacji dostała, jedynie wtedy jak idę sama (co baaaaaardza rzadko się zdarza) albo jak tż jest ze mną. Chociaż w sumie to ja rzadko sobie coś kupuję bo jestem taka "głupia" że zamiast sobie to wolę dzieciom coś kupić, a sobie kupuję wtedy jak już naprawdę muszę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5450 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja miałam tak samo,wolalam Wice cos kupic a nie sobie bo zawsze kasy mi było szkoda,albo coś mi sie podobało to nie miałam jak przymieżyć,albo tz gledził
![]() Ale ostatnio powiedziałam sobie ze mi tez sie cos od życia należy ![]() przed urodzeniem Wiki bardzo dbalam o siebie,dobre kosmetyki,ciuchy itd. a odkąd Wika sie pojawiła przestalo to mieć znaczenie,nawet o paznokcie przestałam dbać,bo zmywanie,sprzątanie,prani e...bylo ważniejsze. Ale dośc tego mam 23 lata i chce jeszce wygladać tak jak przed ciążął,przyciagać te spojrzenia na ulicy ![]() ![]() ![]() Czuje sie dobrze jak dobrze wygladam,tak juz moja natura ![]() dawno tez nie słyszałam żadnego komplementu od tż ![]() ![]() Kasiu jutro sie pochwale ![]() ![]() ![]() Dopijam herbatke(czerwoną oczywiście bo dieta w pelni ![]() ![]() Tż ogląda zawzięcie "Troję" i przeżywa ![]() Jutro ma u nas padać wiec pewnie zajrze ![]() Dobranoc,kobitki i maluszki oczywiście ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:35 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
![]() ![]() |
![]() |
#5451 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto?
Nikt od wczoraj nic nie napisał ![]() U nas pada wiec ze spaceru dziś nici ![]() ![]() Wika dała nam sie dziś wyspać juz dawno nie spałam sobie do 9-tej ![]() ![]() To ja na dobry początek weekendu pokaze wam mojego łobuza ![]() no i topik który sobe kupiłam ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:36 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
![]() ![]() |
![]() |
#5452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wozek ConecoSolar ma niskie kolka i nawet nie dosiega ubran ![]() W ogole terax jak mam dziecko to widze ile utrudnien jest dla matek z dziecmi.. 1) nie ma podjazdow w sklepach na wozek tylko schody 2) w sklepach jest malo miejsca i miedzy polkami by mozna bylo swobodnie wjechac wozkiem z dzieckiem 3) na dworcach (np.Opole, Brzeg, Wroclaw) gdzie sa tunele i schody w dol i w gore nie ma tych pasków betonowych na kolka by mozna bylo po nich zjechac i wjechac...i to sa Dworce Unijne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:36 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5453 |
Zakorzenienie
|
![]() Moni@ może rzeczywiście gdzieś trzeba o tym napisać ![]() ![]() ![]() Ja właśnie niedawno skonczyłam ćwiczyć,juz ponad tydzien robie A6W i dziś zmierzyłam sie i mam 2 cm mniej w tali ![]() ![]() ![]() ![]() Dzwoniła do mnie teśćiowa i zaprosiła nas dzis na obiad,a cały tydzien sie do siebie nieodzywałyśmy ![]() ![]() Wyszło słonko ![]() ![]() ![]() Dziś przyjeżdza moja siostra wiec moze uda nam sie gdzieś wyskoczyć wieczorem na piwko ![]() ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:37 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
![]() ![]() |
![]() |
#5454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam z dziećmi na spacerze, strasznie wieje i grad zaczął padać więc szybko zmyłyśmy się do domu. Tż do wieczora w pracy więc siedzę sama, a jutro pracuje do 16 ![]() ![]() Co do tych utrudnień to mnie wkurza że nie jeżdżą u nas niskopodłogowe tramwaje tylko te wysokie do których ciężko mi wejść z wózkiem, z autobusami to samo puszczą jeden na godzinę niski i to wszystko , więc jak już muszę gdzieś jechać to kalkuluję tak aby na niski trafić. Mała zasnęła więc idę obiad robić ![]()
![]() |
#5455 |
Zakorzenienie
|
JASTIN fajnie ze piszesz o tych cwiczeniach, bo mnie to motywuje
![]() ![]() Mam do ciebie prosbe...wyslij jakies swoje aktualne zdjecie ,bo dawno Cie nie widzialam...prosze.....mo ze byc z Wikusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5456 |
Zakorzenienie
|
Moni@ ale ja sie wstydze
![]() Zreszta nie ma na co patrzeć ![]() Aktualnego nie mam zadnego,chyba ze poprosze tż zeby mi zrobił,na kompie mam stare tylko ![]() ![]() Ide sie szykowac bo wychodzimy dzis z tz na piwko ze znajomymi ![]() strasznie sie ciesze bo juz dawno nigdzie nie bylismy,moja sister zostaje z Wiką ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-19 o 06:38 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
![]() ![]() |
![]() |
#5457 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie przed chwilą skończyłam ćwiczyć
![]() ![]() Jastin udanego wieczoru życzę ![]()
![]() |
#5458 |
Zadomowienie
|
Hello!
A ja na weekend przyjechałam do taty. Kasia w końcu usnęła, wiec znalazłam chwilę, żeby wejść na wizaż. poczytałam zaległości i trochę sobie popłakałam. Tata popala, musi cały czas coś robić, taka już natura. Nie wiem co to dalej z nim będzie. Nic do niego nie dociera, oczywiście wszystko wie lepiej, ale jakoś wszystko na razie dobrze. Jastin Wikunia przepiękna, topik też ekstra. A torebka mi się najbardziej podobała ta trzecia. A gdzie można znaleźć te cwiczenia A6w? Bo ja wcześniej o nich nie słyszałam. No i jak udał się wieczorny wypad? Dobrze się bawiłaś? Idę, bo mnie wołają na obiad. To cudownie, jak ktoś zrobi i nie trzeba samemu. Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#5459 |
Zakorzenienie
|
Iwonko trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo z Twoim tatą
![]() ![]() Ślicznie dziekujemy za komplementy ![]() Wczorajszy wypad sie udał,bylo bardzo miło ![]() ![]() Co do ćwiczeń A6W to tu jest link do instrukcji,jak co robić http://www.sfd.pl/Aerobiczna_sz%C3%B...D-t144665.html a tu masz obrazek,mozesz sobie wydrukować ja naprzykład wydrukowałam i powiesiłam sobei na lodówke ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5460 |
Wtajemniczenie
|
Po raz ostatni proszę o korzystanie z narzędzi forum, używanie edycji i multicytowania i nie pisanie post pod postem
![]() Jeśli kolejny raz moje prośby zostaną olane, stanę się służbistką i zacznę, tak jak inni moderatorzy, karać za to punktami w profilu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.