Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 20:40   #2041
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Strippi GRATULACJE!! Niech sie mały zdrowo chowa

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:13   #2042
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek jeszcze 4 semestry

Dziś miał być luz i co? I miałam nadgodziny. Wszystko by było super, gdyby nie to, ze.... mam zapalenie krtani. Zaczęło się od chrypki a po powrocie z pracy prawie już nic nie mówiła. Jutro znowu szkolenie ech...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 22:18   #2043
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hahahaha

ps. patrze na ta chodakowska, buuu polowy cwiczen nie moge wykonywac ze wzgledu na kolana ale jutro cos sprobuje moze, zobaczymy....
A co masz z kolanami? Mnie tez wiecznie w prawym strzyka, męczę się z tym od kilkunastu lat, ale ćwiczę twardo Biorę te tabsy na kolano i nie jest źle.

Strippi gratulacje!
Stary 2013-02-27, 22:26   #2044
Ana***
Zakorzenienie

Baja, Agatek, Samba, Śliweńko no cóż dziewczyna zachowała się wrednie i okropnie, inaczej się tego określić nie da, ale nie będę chyba pisała dokładnie o co chodzi, bo się znów poryczę.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ktosiu masz problem z kolanem? a jak Ci strzela? przy jakimś poruszaniu, czy podczas każdego ruchu? ja też mam taki problem nawet już na operację byłam zapisana (2/3 lata temu) chyba na ten rok... ale już nie raz słyszałam, że lepiej nie iść, bo lepiej to nie będzie... póki co jest trochę lepiej niż rok czy dwa temu...
Jakie tabletki bierzesz?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 07:42   #2045
martucha84
Zakorzenienie

chcialam zakomunikowac ze zyje.. mialam wczoraj tragiczny dzien.. nawet nie chodzi o wydarzenia bo sie nic nie stalo ale len slabe cisnienie sennosc mega wahania nastrojow.. wiec tylko czytalam.. na szczescie wieczorem mi moje laseczki troche poprawily humor takze mysle ze dzis bedzie lepiej
Stary 2013-02-28, 07:58   #2046
kliwia
Zakorzenienie

marta, wracaj do zywych.

strippi urodzila, ? wow powodzenia w takim razie!!

ktosia, Ana nie mam nic zdiagnozowane, kiedys mi lekko chrupalo przy poruszaniu kolanem, nawet jak rowerek robilam na lezaco. a teraz mi chrupie ale mega glosno, jak wchodze po schodach
zamowilam sobie probke tych tabletek co polecałaś - Ana, Artro protect http://www.artroprotect.pl/ - ze strony producenta, ciekawe kiedy przyjda u mnie w aptece ich nie ma, ale w doz . pl sa 90tabletek za 30zl
a wczoraj w aptece kupilam sobie zwykla gklukozamine w dawce 500mg jedna tabletka, czyli do 3 tabletek trzeba polkac chyba w ciagu dnia, ale 90tabletek 12zl wiec sie oplacalo.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 08:47   #2047
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Martucha a jak wczorajsze spotkanie? Ide obczajac do k czy cos napisalas...

A ja dzisiaj ide do urzedu pracy buuu nie lubie tego miejsca, prosilismy kolezanke zeby zadzwonila mnie umowic do takiej babki co zawsze chodzilam i juz troche jej naswietlila sprawe, ale odebral jakis burak i nie chcial z nia rozmawiac ani nawet przelaczyc ehh...powiedzial ze musze przyjsc sama bo on chce mnie zobaczyc dupek! Nio wiec ide ale bede musiala wszystkie swoje problemy uzewnetrzniac na recepcji pelnej ludzi bo nie mam terminu ehhhhhh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 08:53   #2048
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)Ktosiu masz problem z kolanem? a jak Ci strzela? przy jakimś poruszaniu, czy podczas każdego ruchu? ja też mam taki problem nawet już na operację byłam zapisana (2/3 lata temu) chyba na ten rok... ale już nie raz słyszałam, że lepiej nie iść, bo lepiej to nie będzie... póki co jest trochę lepiej niż rok czy dwa temu...
Jakie tabletki bierzesz?
U mnie strzelanie to jedno, a tępy ból to drugie. Kiedyś miałam problem z wystawioną rzepką, teraz jest na swoim miejscu, ale co jakiś czas pojawia się problem wycierającej się mazi.
Teraz biorę ten Artroprotect, o którym pisałam Kliwii. Mnie pomagają, choć nie biorę ich regularnie.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
chcialam zakomunikowac ze zyje.. mialam wczoraj tragiczny dzien.. nawet nie chodzi o wydarzenia bo sie nic nie stalo ale len slabe cisnienie sennosc mega wahania nastrojow.. wiec tylko czytalam.. na szczescie wieczorem mi moje laseczki troche poprawily humor takze mysle ze dzis bedzie lepiej
Tulę mocno!

Cytat:
marta, wracaj do zywych.

strippi urodzila, ? wow powodzenia w takim razie!!

ktosia, Ana nie mam nic zdiagnozowane, kiedys mi lekko chrupalo przy poruszaniu kolanem, nawet jak rowerek robilam na lezaco. a teraz mi chrupie ale mega glosno, jak wchodze po schodach
zamowilam sobie probke tych tabletek co polecałaś - Ana, Artro protect http://www.artroprotect.pl/ - ze strony producenta, ciekawe kiedy przyjda u mnie w aptece ich nie ma, ale w doz . pl sa 90tabletek za 30zl
a wczoraj w aptece kupilam sobie zwykla gklukozamine w dawce 500mg jedna tabletka, czyli do 3 tabletek trzeba polkac chyba w ciagu dnia, ale 90tabletek 12zl wiec sie oplacalo.
Ooo to potaniały. Mnie mąż je kupił po urodzeniu małej, więc prawie 2 lata temu, kiedy kolana bolały mnie do tego stopnia, że trzymając małą na rękach nie mogłam wstać z łóżka. I wtedy kosztowały 45 zł. Glukozamina mi pomagała, ale wolniej niż artroprotect.

Dzień dobry!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2013-02-28 o 08:59
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 08:59   #2049
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Agatek, Lila dalej katarzy i pokasłuje ale już zdecydowanie lepiej jest dziękuję że pytasz
A jak dzisiaj się czuje ?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
strippi - wczoraj urodzila chłopczyka
strippi ogromne gratulacje! Niech Michałek rośnie zdrowo!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agatek jeszcze 4 semestry

Dziś miał być luz i co? I miałam nadgodziny. Wszystko by było super, gdyby nie to, ze.... mam zapalenie krtani. Zaczęło się od chrypki a po powrocie z pracy prawie już nic nie mówiła. Jutro znowu szkolenie ech...
zdrowia!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A co masz z kolanami? Mnie tez wiecznie w prawym strzyka, męczę się z tym od kilkunastu lat, ale ćwiczę twardo Biorę te tabsy na kolano i nie jest źle.
Ktosik jakie tabsy bierzesz na kolana?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tulę

cieszę sie, że spotkanie z dziewczynami udane!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Martucha a jak wczorajsze spotkanie? Ide obczajac do k czy cos napisalas...

A ja dzisiaj ide do urzedu pracy buuu nie lubie tego miejsca, prosilismy kolezanke zeby zadzwonila mnie umowic do takiej babki co zawsze chodzilam i juz troche jej naswietlila sprawe, ale odebral jakis burak i nie chcial z nia rozmawiac ani nawet przelaczyc ehh...powiedzial ze musze przyjsc sama bo on chce mnie zobaczyc dupek! Nio wiec ide ale bede musiala wszystkie swoje problemy uzewnetrzniac na recepcji pelnej ludzi bo nie mam terminu ehhhhhh
powodzenia!!!

Witajcie!

Wyspałam sie! U nas pięknie świeci słońce! od razu inaczej się wstawało, szło na przystanek, jechało do pracy. Okulary słoneczne poszły w ruch, do tego popołudnie zaplanowane z mężem - czad

jedno co to mam kilka decyzji do podjęcia i już się tego boje, a mąż zaczął naciskać, żebym się jakoś określiła i jakoś mnie to męczy. Ale to nie dzisiaj! dzisiaj jest za fajnie!

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Ktosiu już doczytałam

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:02   #2050
ktosia86
Zakorzenienie

Guciu Artroprotect max.
A w tv mówili, że w Krakowie się mleko wylało, taka mgła, a Ty mi tu o okularach słonecznych
Decyzje...Czyżby samochód? Trzymam kciuki za dobre decyzje, czegokolwiek by nie dotyczyły
Stary 2013-02-28, 09:09   #2051
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu Artroprotect max.
A w tv mówili, że w Krakowie się mleko wylało, taka mgła, a Ty mi tu o okularach słonecznych
Decyzje...Czyżby samochód? Trzymam kciuki za dobre decyzje, czegokolwiek by nie dotyczyły
no może mleko było o 6 rano, jak ja wstałam to już słońce

dziękuję za nazwę raz jeszcze

samochód/ody też.. do tego jeszcze kilka spraw i jakoś ciężko mi sobie to wszystko poukładać. A przede wszystkim jestem tchórzem!

Stary 2013-02-28, 09:17   #2052
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
no może mleko było o 6 rano, jak ja wstałam to już słońce

dziękuję za nazwę raz jeszcze

samochód/ody też.. do tego jeszcze kilka spraw i jakoś ciężko mi sobie to wszystko poukładać. A przede wszystkim jestem tchórzem!
Oj tam tchórzem! Boisz się zmian, czegoś nowego, nieznanego, jak każdy.
Stary 2013-02-28, 09:17   #2053
kliwia
Zakorzenienie

gucia kto nie ryzykuje ten nie zyje

ja pikole zorbilam 9 minut skalpela i mam dosc a najbardziej to mnie bolal miesnie rak
Stary 2013-02-28, 09:21   #2054
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam tchórzem! Boisz się zmian, czegoś nowego, nieznanego, jak każdy.
nikt nie mówił, że dorosłość jest taka trudna. Jakbym wiedziała, to w życiu by mi śpieszno do osiemnastki nie było
I pomyśleć, że kiedyż pała z matmy była największym problemem

Dzięki wielkie

Cytat:

ja pikole zorbilam 9 minut skalpela i mam dosc a najbardziej to mnie bolal miesnie rak

mnie też zawsze ręce najbardziej bolały

Stary 2013-02-28, 09:27   #2055
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie łapały skurcze i w nogach i w rękach na początku. A teraz zakładam sobie obciążniki na ręce

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
nikt nie mówił, że dorosłość jest taka trudna. Jakbym wiedziała, to w życiu by mi śpieszno do osiemnastki nie było
I pomyśleć, że kiedyż pała z matmy była największym problemem

Dzięki wielkie

mnie też zawsze ręce najbardziej bolały
Tulę Cię mocno! Mądra kobitka z Ciebie, na pewno zdecydujesz właściwie!
Stary 2013-02-28, 09:38   #2056
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Ja się dzisiaj ledwo ruszam. Trochę mi się znudziły ćwiczenia Ewki i próbuję czegoś nowego, najpierw była Mel B a wczoraj włączyłam sobie ten program http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg i ledwo w nocy dałam radę do Dawida wstać mam takie zakwasy. A dzisiaj znów ćwiczę ale na pewno coś lżejszego

Gucia zazdroszczę pięknej pogody u nas jesiennie, no i życzę odwagi w podejmowaniu decyzji

Kliwia mnie też na początku najbardziej bolały ręce, teraz jest już lepiej

strippi gratulacje

Samba ale burak Ci się trafił oby jednak na żywo nie był taki zły jak się wydaje przez telefon.

Co do PITów to ja rozliczam w programie i wysyłam przez internet. W tym roku powinniśmy dostać całkiem ładny zwrot bo dwójka dzieciaczków. Na razie jeszcze musze czekać na swojego PITa z pracy, mają dziś ostatni dzień :/ Zawsze czekaliśmy na TZtowego no ale tym razem suprajs i miał wcześniej. A kasa na pewno się przyda bo dzięki pewnej dobrej duszyczce () obkupiłam dzieciaki w Cartersie więc zwrot częściowo już ma swoje przeznaczenie
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 09:43   #2057
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

dziś 9 minut, jutro pewnie 15
mnie bolały łydki, uda i

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:01   #2058
bzyczka1
Zakorzenienie

Lila dalej kaszle, nie wiem co jej jest. Katar dalej jest. Jutro chyba obowiązkowa kontrola u lekarza. Ale ale!! apetyt chyba wrócił, tylko ciiiiii zjadła na śniadanie miseczkę owsianki (pierwsze śniadanie, ba w ogóle pełny posiłek, od soboty) i zagryzła plasterkiem szynki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 11:52   #2059
ktosia86
Zakorzenienie

Biedna Liluś! Chociaż dobrze, że apetyt wrócił
Stary 2013-02-28, 13:19   #2060
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez dzis zrobilam. co prawda przetrwalam caly ale nie dalam rady robic wszystkich powtorzen ...mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie coraz lepiejq bo przeraza mnie ta moja kondycja bo dwa razy machne reka i juz mnie bol miesni rozdziera...po 15 minutach musialam zrobic przerwe bo by padla ale reszta nawet zleciala...

no i przede wszystkim walcze z apetytem ...zaraz oszaleje z glodu a zjadlam obiad wlasnie...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:58   #2061
ania20m
Wtajemniczenie

Ja też przerobiłam dzisiaj skalpel byle do wiosny. Zamierzam kupić sobie nowy rower, Kube do koszyka na kierownice i bedziemy jezdzic mam nadzieje że do wiosny zdążą nam zrobić ścierzke rowerowa.

Stary 2013-02-28, 13:58   #2062
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja tez dzis zrobilam. co prawda przetrwalam caly ale nie dalam rady robic wszystkich powtorzen ...mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie coraz lepiejq bo przeraza mnie ta moja kondycja bo dwa razy machne reka i juz mnie bol miesni rozdziera...po 15 minutach musialam zrobic przerwe bo by padla ale reszta nawet zleciala...

no i przede wszystkim walcze z apetytem ...zaraz oszaleje z glodu a zjadlam obiad wlasnie...
zrób sobie przekąskę-marchewkę lub jakiś owoc, zdrowe i nie ma dużo kcal

W ogóle dziewczyny ja was podziwiam za te ćwiczenia, naprawdę szacun za wytrwałość. Mój jedyny ruch to zabawy z dziećmi i spacery
edit
no bliżej lata do pracy rowerem jeszcze jeżdżę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:12   #2063
myszka_maj
Zakorzenienie

ania tez czekam na wiosne bo rower czeka. tylko musze poprawic kondycje bo za daleko nie zajade. a nawet tz obiecywal ze kupi sobie rower i bedzie z nami jezdzil...ciekawe co z tego wyjdzie

baja musze sprobowac hoc pewnie mnie to nie zadowoli

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-02-28 o 14:20
Stary 2013-02-28, 14:21   #2064
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
ania tez czekam na wiosne bo rower czeka. tylko musze poprawic kondycje bo za daleko nie zajade. a nawet tz obiecywal ze kupi sobie rower i bedzie z nami jezdzil...ciekawe co z tego wyjdzie
jak nabierzemy kondycji tymi ćwiczeniami to może nawet dojade do Ciebie i razem pojezdzimy

Stary 2013-02-28, 14:34   #2065
*Agatek*
Zakorzenienie

Myszka zjedz jabłko lub marchewkę, zawsze to coś w żołądku też walczę z apetytem w czasie @... mi pomogło łykanie chromu, potrafiłam tydzień nie tknąć niczego, a dziś to codziennie coś chociaż to nie są takie ilości jak kiedyś...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:48   #2066
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
jak nabierzemy kondycji tymi ćwiczeniami to może nawet dojade do Ciebie i razem pojezdzimy
no to musze ostro cwiczyc kawalek bedziesz do mnie miala chyba ze szepne slowko soltysowi to zrobi ci do mnie trase rowerowa na skroty
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Myszka zjedz jabłko lub marchewkę, zawsze to coś w żołądku też walczę z apetytem w czasie @... mi pomogło łykanie chromu, potrafiłam tydzień nie tknąć niczego, a dziś to codziennie coś chociaż to nie są takie ilości jak kiedyś...
ja niestety mam taki apetyt non stop niestety mam takie nawtki zywieniowe ze jak jesc to do syta az uszami wyhodzi no i czesto dojadam slodkim...slodycze to moja zmora no i chleb...

Nasz Skarb
Stary 2013-02-28, 15:09   #2067
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
no to musze ostro cwiczyc kawalek bedziesz do mnie miala chyba ze szepne slowko soltysowi to zrobi ci do mnie trase rowerowa na skroty

ja niestety mam taki apetyt non stop niestety mam takie nawtki zywieniowe ze jak jesc to do syta az uszami wyhodzi no i czesto dojadam slodkim...slodycze to moja zmora no i chleb...
jakieś 12 km no przydał by sie nam chodnik przez wieś

A co do słodyczy hmm też mam ten problem
Słodycze to moje drugie imie

Stary 2013-02-28, 16:52   #2068
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:53   #2069
kliwia
Zakorzenienie

no spoko, ja tez nie dawalam rady zrobic wszytskich powrotrzen, czesto dwoch ostatnich
ale mysle ze takie robienie mniej na poczatku - nie powinno byc zadnym usrpawiedliwieniem - ale moze lepiej zaczac tak niz wcale ?

wstawilam ziemniaki w mundurkach do piekarnika ale beda pycha
w lidlu kupilam siatke z takimi malymi ziemniaczkami, pokroilam je jeszcze na 4 czesci nie sa polskie te ziemniaki ale kij z tym suszony rozmaryn nie jest moim faworytem jednak, swiezy bylby pewnie lepszy

do tego bede miala grilowana rybe
Stary 2013-02-28, 16:57   #2070
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no spoko, ja tez nie dawalam rady zrobic wszytskich powrotrzen, czesto dwoch ostatnich
ale mysle ze takie robienie mniej na poczatku - nie powinno byc zadnym usrpawiedliwieniem - ale moze lepiej zaczac tak niz wcale ?

wstawilam ziemniaki w mundurkach do piekarnika ale beda pycha
w lidlu kupilam siatke z takimi malymi ziemniaczkami, pokroilam je jeszcze na 4 czesci nie sa polskie te ziemniaki ale kij z tym suszony rozmaryn nie jest moim faworytem jednak, swiezy bylby pewnie lepszy

do tego bede miala grilowana rybe
mniam wsiadam w samolot i zaraz bede!! nie zjedzcie mi wszystkiego hahaha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości