|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Strippi GRATULACJE!! Niech sie mały zdrowo chowa
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek jeszcze 4 semestry
![]() Dziś miał być luz i co? I miałam nadgodziny. Wszystko by było super, gdyby nie to, ze.... mam zapalenie krtani. Zaczęło się od chrypki a po powrocie z pracy prawie już nic nie mówiła. Jutro znowu szkolenie ech... |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę te tabsy na kolano i nie jest źle.Strippi gratulacje! |
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Baja, Agatek, Samba, Śliweńko
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Ktosiu masz problem z kolanem? a jak Ci strzela? przy jakimś poruszaniu, czy podczas każdego ruchu? ja też mam taki problem nawet już na operację byłam zapisana (2/3 lata temu) chyba na ten rok... ale już nie raz słyszałam, że lepiej nie iść, bo lepiej to nie będzie... póki co jest trochę lepiej niż rok czy dwa temu... Jakie tabletki bierzesz? |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam zakomunikowac ze zyje.. mialam wczoraj tragiczny dzien.. nawet nie chodzi o wydarzenia bo sie nic nie stalo ale len slabe cisnienie sennosc mega wahania nastrojow.. wiec tylko czytalam.. na szczescie wieczorem mi moje laseczki troche poprawily humor takze mysle ze dzis bedzie lepiej
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
marta, wracaj do zywych.
strippi urodzila, ? wow powodzenia w takim razie!! ktosia, Ana nie mam nic zdiagnozowane, kiedys mi lekko chrupalo przy poruszaniu kolanem, nawet jak rowerek robilam na lezaco. a teraz mi chrupie ale mega glosno, jak wchodze po schodach zamowilam sobie probke tych tabletek co polecałaś - Ana, Artro protect http://www.artroprotect.pl/ - ze strony producenta, ciekawe kiedy przyjda u mnie w aptece ich nie ma, ale w doz . pl sa 90tabletek za 30zl a wczoraj w aptece kupilam sobie zwykla gklukozamine w dawce 500mg jedna tabletka, czyli do 3 tabletek trzeba polkac chyba w ciagu dnia, ale 90tabletek 12zl wiec sie oplacalo.
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha a jak wczorajsze spotkanie? Ide obczajac do k czy cos napisalas...
A ja dzisiaj ide do urzedu pracy buuu nie lubie tego miejsca, prosilismy kolezanke zeby zadzwonila mnie umowic do takiej babki co zawsze chodzilam i juz troche jej naswietlila sprawe, ale odebral jakis burak i nie chcial z nia rozmawiac ani nawet przelaczyc ehh...powiedzial ze musze przyjsc sama bo on chce mnie zobaczyc dupek! Nio wiec ide ale bede musiala wszystkie swoje problemy uzewnetrzniac na recepcji pelnej ludzi bo nie mam terminu ehhhhhh |
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz biorę ten Artroprotect, o którym pisałam Kliwii. Mnie pomagają, choć nie biorę ich regularnie. Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-02-28 o 08:59 |
|||
|
|
|
#2049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strippi ogromne gratulacje! Niech Michałek rośnie zdrowo! Cytat:
Cytat:
Cytat:
cieszę sie, że spotkanie z dziewczynami udane! Cytat:
Witajcie! Wyspałam sie! U nas pięknie świeci słońce! ![]() ![]() jedno co to mam kilka decyzji do podjęcia i już się tego boje, a mąż zaczął naciskać, żebym się jakoś określiła i jakoś mnie to męczy. Ale to nie dzisiaj! dzisiaj jest za fajnie! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Ktosiu już doczytałam
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu Artroprotect max.
A w tv mówili, że w Krakowie się mleko wylało, taka mgła, a Ty mi tu o okularach słonecznych ![]() Decyzje...Czyżby samochód? Trzymam kciuki za dobre decyzje, czegokolwiek by nie dotyczyły |
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję za nazwę raz jeszcze samochód/ody też.. do tego jeszcze kilka spraw i jakoś ciężko mi sobie to wszystko poukładać. A przede wszystkim jestem tchórzem!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam tchórzem! Boisz się zmian, czegoś nowego, nieznanego, jak każdy.
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
gucia kto nie ryzykuje ten nie zyje
ja pikole zorbilam 9 minut skalpela i mam dosc |
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pomyśleć, że kiedyż pała z matmy była największym problemem ![]() ![]() Dzięki wielkie Cytat:
mnie też zawsze ręce najbardziej bolały ![]() ![]()
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulę Cię mocno! Mądra kobitka z Ciebie, na pewno zdecydujesz właściwie! |
|
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja się dzisiaj ledwo ruszam. Trochę mi się znudziły ćwiczenia Ewki i próbuję czegoś nowego, najpierw była Mel B a wczoraj włączyłam sobie ten program http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg i ledwo w nocy dałam radę do Dawida wstać mam takie zakwasy. A dzisiaj znów ćwiczę ale na pewno coś lżejszego ![]() Gucia zazdroszczę pięknej pogody u nas jesiennie, no i życzę odwagi w podejmowaniu decyzji ![]() Kliwia mnie też na początku najbardziej bolały ręce, teraz jest już lepiej ![]() strippi gratulacje ![]() Samba ale burak Ci się trafił oby jednak na żywo nie był taki zły jak się wydaje przez telefon. Co do PITów to ja rozliczam w programie i wysyłam przez internet. W tym roku powinniśmy dostać całkiem ładny zwrot bo dwójka dzieciaczków. Na razie jeszcze musze czekać na swojego PITa z pracy, mają dziś ostatni dzień :/ Zawsze czekaliśmy na TZtowego no ale tym razem suprajs i miał wcześniej. A kasa na pewno się przyda bo dzięki pewnej dobrej duszyczce ( ) obkupiłam dzieciaki w Cartersie więc zwrot częściowo już ma swoje przeznaczenie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie bolały łydki, uda i
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Lila dalej kaszle, nie wiem co jej jest. Katar dalej jest. Jutro chyba obowiązkowa kontrola u lekarza. Ale ale!! apetyt chyba wrócił, tylko ciiiiii
zjadła na śniadanie miseczkę owsianki (pierwsze śniadanie, ba w ogóle pełny posiłek, od soboty) i zagryzła plasterkiem szynki
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Liluś! Chociaż dobrze, że apetyt wrócił
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i przede wszystkim walcze z apetytem ...zaraz oszaleje z glodu a zjadlam obiad wlasnie... |
|
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też przerobiłam dzisiaj skalpel
byle do wiosny. Zamierzam kupić sobie nowy rower, Kube do koszyka na kierownice i bedziemy jezdzic mam nadzieje że do wiosny zdążą nam zrobić ścierzke rowerowa.
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dziewczyny ja was podziwiam za te ćwiczenia, naprawdę szacun za wytrwałość. Mój jedyny ruch to zabawy z dziećmi i spacery edit no bliżej lata do pracy rowerem jeszcze jeżdżę
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
ania tez czekam na wiosne bo rower czeka. tylko musze poprawic kondycje bo za daleko nie zajade. a nawet tz obiecywal ze kupi sobie rower i bedzie z nami jezdzil...ciekawe co z tego wyjdzie
baja musze sprobowac hoc pewnie mnie to nie zadowoli
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-02-28 o 14:20 |
|
|
|
#2064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka zjedz jabłko lub marchewkę, zawsze to coś w żołądku
też walczę z apetytem w czasie @... mi pomogło łykanie chromu, potrafiłam tydzień nie tknąć niczego, a dziś to codziennie coś chociaż to nie są takie ilości jak kiedyś...
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawalek bedziesz do mnie miala chyba ze szepne slowko soltysowi to zrobi ci do mnie trase rowerowa na skroty ![]() ja niestety mam taki apetyt non stop niestety mam takie nawtki zywieniowe ze jak jesc to do syta az uszami wyhodzi no i czesto dojadam slodkim...slodycze to moja zmora no i chleb... |
|
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no przydał by sie nam chodnik przez wieś![]() A co do słodyczy hmm też mam ten problem ![]() Słodycze to moje drugie imie
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
no spoko, ja tez nie dawalam rady zrobic wszytskich powrotrzen, czesto dwoch ostatnich
ale mysle ze takie robienie mniej na poczatku - nie powinno byc zadnym usrpawiedliwieniem - ale moze lepiej zaczac tak niz wcale ? wstawilam ziemniaki w mundurkach do piekarnika w lidlu kupilam siatke z takimi malymi ziemniaczkami, pokroilam je jeszcze na 4 czesci nie sa polskie te ziemniaki ale kij z tym suszony rozmaryn nie jest moim faworytem jednak, swiezy bylby pewnie lepszy do tego bede miala grilowana rybe
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

ale jutro cos sprobuje moze, zobaczymy....
ale już nie raz słyszałam, że lepiej nie iść, bo lepiej to nie będzie... póki co jest trochę lepiej niż rok czy dwa temu...