Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 16:47   #4921
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

No to próbuję nadrobić a tak w ogóle to hej mamcie dziś odebrałam blender i zaraz jak Jaś się obudzi wypróbuję robiąc deserek
Stary 2013-02-28, 17:00   #4922
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Aaaa właśnie !! Mój Maks kończy dzisiaj 5 miesięcy !!! kiedy to zleciało??
Sto lat!

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Hej.

Wpadłam, aby się pochwalić, że...

[CENTER]ANTEK SKOŃCZYŁ DZISIAJ 4 MIESIĄCE!!!
Sto lat również!

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
My robimy na Zywiec zdrój.

W związku z tą wodą miałam niedawno śmieszną sytuacje. Byłam w sklepie, robiłam zakupy i mówie " i jeszcze 5 litrowego żywca poprosze". Babka na mnie wielkie oczy i mówi "nie mamy, jest tylko 1.5 litrowa Warka".
To żeśmy się dogadały

Dearlie Jaś to samo w nocy

Gda kciuki za Henia

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Wstyd pisać ale wczoraj byłam po raz pierwszy po porodzie u ginekologa. Powiedział że miałam spore nacięcie, nie popękałam jak mi się wydawało. Niestety źle mnie zszyto- ostatnia nitka jest za bardzo zaciągnięta i mogę odczuwać ból przy stosunku. Rzeczywiście jest teraz nieciekawie w tej sferze ale nie wiem czy to przez suchość czy przez szew Strasznie mi smutno z tego powodu.
Poza tym jestem przybita bo nie mam pracy, wszędzie na jakieś sensowne stanowisko w administracji wymagany jest jęz angielski a ja studiowałam niemiecki. Nie wiem jak sobie poradzimy z jedną pensją.
Ale coś da się z tym zrobić? Coś Ci poradził?

Cytat:
Jakoś tak wspominam ostatnio swój poród bo moja przyjaciółka urodziła Chciała rodzić bez znieczulenia ale nie dała rady i dziwi się że ja to wytrzymałam
Tak myślę że chyba trafiłam na kiepski szpital, bo u mnie sala przedporodowa to był b mały pokoik gdzie ledwo się mieściły trzy łóżka oddzielone parawanem. Na salę porodową, na fotel szło się dopiero przy ostatnich bólach partych. Nie było możliwości korzystania chociażby z piłek które tam były. Nie można było nigdzie się ruszyć, narzucony był poród na leżąco.
Matko, żeby w dzisiejszych czasach jeszcze było takie podejście do porodu... Współczuję.

Cytat:
Maks z okazji 5 miesięcy zjadł dzisiaj troszkę łososia z marchwką i ziemniakiem a teraz w całym mieszkaniu wali mi rybą. Kot mało co nie zjadł mi dziecka i każdą łyżeczkę znikającą w buzi Maksa musiał obserwować, może będę kupować dla kota słoiczek i dla Maksa, siedział przy leżaczku i się oblizywał.
Teraz będę karmić jedna łyżeczka Maksowi jedna dla kotki
.. że jemu to smakowało, ja wąchać nie mogę a co mówić o smakowaniu ..

Dziękuje za życzenia w imieniu Maksa..

Dzisiaj już śpię sama .. Tż jedzie
O, to skoro masz kota to zapytam jak Twój reaguje na Maksia? Ja mam dwa koty, na początku był szok jak przyjechaliśmy z małym, a teraz udają że go nie ma Zastanawiamy się z TŻtem jak to będzie jak Misiek będzie ich zaczepiał i ciągał za ogony, boję się że nie pozostaną mu dłużne, bo to wredne typy są.

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Nie zdziwcie sie jak mnie dzisiaj popoludniu na wątku i klubie nie bedzie, bo muszę skruchę okazać
Hehe, już sobie wyobrażam ten wzrok niewiniątka

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Nie mów. Facet nie zauważy. A jak zauważy to udaj zdziwioną i powiedz że on właśnie zepsuł
Iwa, Ty to normalnie genialna jesteś Tak, właśnie tak należy zrobić

Cytat:
:d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d :d:d:d
Zrobiła to

Edytowane przez Lewek
Czas edycji: 2013-02-28 o 17:02
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:11   #4923
monarika
Wtajemniczenie

Weszłam sobie na stronkę podlinkowaną na pierwszej stronie siepomaga.pl i znalazłam taką akcję

http://www.siepomaga.pl/f/dolfroz/c/717

piosenka...

siedzę i ryczę
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:14   #4924
marzenka1984
Rozeznanie

Lewek moja koczisa na początku ciekawa była Maksa a teraz olewa Go, nie zwraca na Niego uwagi. Ciekawe co będzie jak dziecko będzie ganiać kociaka ale nie powinno być problemu bo to łagodna bestia bardzo, można z nią wszystko zrobić

Angel co zrobiłas???? Ciekawe czy o tym samym myślę? Znowu jakieś tajemnice
Stary 2013-02-28, 17:24   #4925
angel166
Zakorzenienie

Ma ktoras instalke e-deklaracji wysłać, bo mf przeciążone i pobrać nie możemy

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:32   #4926
Lewek
Zakorzenienie

To ja zbieram wszystkie zaproponowane tytuły, nic nie modyfikuję, bo nie wiem jaka wersja będzie bardziej się podobała, cytuję chronologicznie dokładnie to co proponowałyście. Jeśli coś pominęłam to mnie poprawcie!

GŁOSUJEMY!

1. Nasze brzdące są jeszcze małe a z Nas już przyjaciółki wspaniałe

2. Nasze brzdące jeszcze małe a my już przyjaciółki wspaniałe

3. Maluszki siadać zaczynają, z łyżeczki wcinają, a mamuśki się wspierają i gadać nie przestają.

4. Pierwszy ząbek już za nami, a my wzajemnie się wspieramy.

5. Choć maluszki jeszcze małe to z nas przyjaciółki już wspaniale.

6. Co nurtuje młodą mamę, tutaj zawsze obgadane

7. Na wizażu czas ucieka...mały człowiek-temat rzeka

8. Na wizażu czas ucieka... nasze dzieci-temat rzeka

9. Zaczynamy wątek czwarty,macierzyństwo to nie żarty!

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Lewek moja koczisa na początku ciekawa była Maksa a teraz olewa Go, nie zwraca na Niego uwagi. Ciekawe co będzie jak dziecko będzie ganiać kociaka ale nie powinno być problemu bo to łagodna bestia bardzo, można z nią wszystko zrobić

Angel co zrobiłas???? Ciekawe czy o tym samym myślę? Znowu jakieś tajemnice
A no widzisz, moje to charakterne bestie. Nie tak pogłaskane i już drapią i fuczą. Ja to wiem jak się z nimi obchodzić, ale TŻ nie do końca i jeszcze lubi się z nimi podrażnić.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:46   #4927
m_moni
Zadomowienie

szpinak smakował widać, że moja córka

dziś było pięęękne słoneczko, więc może weekend będzie też taki wspaniały!

brawa dla jubilatów!

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Nadrabiam dalej,wpadam z propozycjami tytułów,choć ten z pomysłu Anusi też mi się podoba

1.Zaczynamy wątek czwarty,macierzyństwo to nie żarty!
2.Na wizażu czas ucieka...mały człowiek(albo nasze dzieci)-temat rzeka

3.Co nurtuje młodą mame,tutaj zawsze obgadane
dzielny Kubuś

a tytuły rewelacja!! musi być któryś z tych
Katee Ty powinnaś tworzyć
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:47   #4928
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Ma ktoras instalke e-deklaracji wysłać, bo mf przeciążone i pobrać nie możemy
Myślałam, że mam bo sama instalowałam w poniedziałek, ale niestety Ja właśnie wysłałam PIT przez te e-deklaracje. A teraz zabieram się za mamy i brata.
Byłyśmy dzisiaj z Mają na tzw. chałpach Była super grzeczna i w drodze mi nie płakała chociaż bałam się, że z powrotem będzie ryk, gdyż nie dałam jej cyca przed wyjazdem, ale dałam jej herbatki. Wypiła 100 ml praktycznie jednym pociągnięciem
Widziałam, że pisałyście o słoiczkach i Maja nie zjada całego tego dużego z HiPP. Miałam jej jutro podać ten z łososiem, ale teraz nie wiem po tym co Gda napisała.
Poza tym znowu Maja mi ulewa mlekiem dość mocno. W zeszłym tygodniu było już tak super, a teraz z powrotem jest tragedia
Stary 2013-02-28, 17:50   #4929
m_moni
Zadomowienie

ciocia Moniak głosuje na nr 7
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:54   #4930
Katiaskaa
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla Anciora i Maksa

Aga_ton, trzymam kciuki za waszą dzisijszą wizyte
a do wszystkigo używam przefiltrowanej kranówy.
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
W związku z tą wodą miałam niedawno śmieszną sytuacje. Byłam w sklepie, robiłam zakupy i mówie " i jeszcze 5 litrowego żywca poprosze". Babka na mnie wielkie oczy i mówi "nie mamy, jest tylko 1.5 litrowa Warka".
To żeśmy się dogadały

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
a

hm,ja wlasnie gotuje zupke (premiera dzis) ziemniak,marchew,petrucha i chcialam zamrozic troche...

dziewczyny dajecie troszke soli do zupy?
Ja soli niee daje a mrozić próbuj. Jak rozmrażałam od razu w garnku to było ok, a teraz wyjęłam dzień wcześniej i rozmrażałam w lodówce i masakra
Cytat:
Jakoś tak wspominam ostatnio swój poród bo moja przyjaciółka urodziła Chciała rodzić bez znieczulenia ale nie dała rady i dziwi się że ja to wytrzymałam
Tak myślę że chyba trafiłam na kiepski szpital, bo u mnie sala przedporodowa to był b mały pokoik gdzie ledwo się mieściły trzy łóżka oddzielone parawanem. Na salę porodową, na fotel szło się dopiero przy ostatnich bólach partych. Nie było możliwości korzystania chociażby z piłek które tam były. Nie można było nigdzie się ruszyć, narzucony był poród na leżąco.
To straszne co piszesz ... ja na leżąco bym niee wytrzymała, na ktg płakałam z bólu, a jak mogłam chodzić, bujać sie i skakać na piłc to było dobrz
Cytat:
Hej.Nadrabiam wczorajszy dzień.
Ale na wstępie pochwalę KUBUSIA,bo byliśmy na szczepieniu (jeszcze dziś pentaxim) i tylko zrobił pyszczek żółwika,ale nie zapłakałtaki dzielnyale się cieszyłam,dumna jestem

dla dzielnego Kubusia.

Lewek, dla mnie 2 i 8

Stary 2013-02-28, 17:59   #4931
Iwa844
Zakorzenienie

Tytuł 1 albo 8

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Ja soli niee daje a mrozić próbuj. Jak rozmrażałam od razu w garnku to było ok, a teraz wyjęłam dzień wcześniej i rozmrażałam w lodówce i masakra
Ja rozmrażam w ciepłej wodzie w garnku, a że moje zupki są bardzo gęste (warzywa gotowane na parze) to jeszcze raz blenduję z odrobiną przegotowanej wody i całość jeszcze raz zagotowuję. Wychodzi jak swiezo ugotowane
Stary 2013-02-28, 18:07   #4932
colds
Zakorzenienie

nr 6
Stary 2013-02-28, 18:11   #4933
monarika
Wtajemniczenie

6 lub 8
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:15   #4934
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
No to ja głosuje na 1 :-D

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:15   #4935
weronika_91
Zakorzenienie

6 bądź 8
Stary 2013-02-28, 18:16   #4936
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Wybaczcie więcej nie napiszę bo mnie tak głowa boli ze każdy ruch sprawia ból.
biedna mnie też boli okropnie...

Cytat:
Maks z okazji 5 miesięcy zjadł dzisiaj troszkę łososia z marchwką i ziemniakiem a teraz w całym mieszkaniu wali mi rybą. Kot mało co nie zjadł mi dziecka i każdą łyżeczkę znikającą w buzi Maksa musiał obserwować, może będę kupować dla kota słoiczek i dla Maksa, siedział przy leżaczku i się oblizywał.
Teraz będę karmić jedna łyżeczka Maksowi jedna dla kotki
.. że jemu to smakowało, ja wąchać nie mogę a co mówić o smakowaniu ..

Dziękuje za życzenia w imieniu Maksa..

Dzisiaj już śpię sama .. Tż jedzie

Cytat:
Hej.Nadrabiam wczorajszy dzień.
Ale na wstępie pochwalę KUBUSIA,bo byliśmy na szczepieniu (jeszcze dziś pentaxim) i tylko zrobił pyszczek żółwika,ale nie zapłakałtaki dzielnyale się cieszyłam,dumna jestem

śpiewa Natalia Niemen http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc Jopek to chyba tą,o której Ci wspominałam http://www.youtube.com/watch?v=J64Xww_eUmo ,ale mi nie bardzo pasowała
Dzięki Katee
ale dzielny Kubunio

Cytat:
Nie zdziwcie sie jak mnie dzisiaj popoludniu na wątku i klubie nie bedzie, bo muszę skruchę okazać
nie przyznawaj się
Cytat:
Ja dzis też pomylam okna 2 w czym jedno balkonowe jeszcze 2mi zostały ale juz mi sie nie chce. Muszę pizzę dukana ba kolację zrobić mega oszczędna z cebulą ale grunt, ze jest sos czosnkowy
szalona

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość

Maggie mam nadzieję, że Zuzince też kaszel i katar przejdą szybciutko
już lepiej, dziękuję
zgodnie z przewidywaniami szczepienia dziś nie było (może za 2 tygodnie). Gardło czyste, osłuchowo też. Katar jeszcze jest i delikatny kaszelek, ale ma przejść niedługo. Na spacery możemy chodzic. Cieszę się, jak głupia, bo przez półtora tygodnia kiszenia się w domu, już świra dostaję.
Zuzinka waży 7050. Lekarz mówi, że jest ok. A tak się martwiłam, że mało przybiera, bo przez 6 tygodni tylko 500 g. Uspokoił, że po 5 mcu taki przyrost jest dobry. wymierzyli mi małą na 64 cm ale jak dla mnie to ona dłuższa jest, bo w 68 przestaje się mieścić powoli.
Cytat:
maggie zapomniałam zdrówka dla Zuzi i gratuluję postepu w rozwoju

Idę śpiewać Jurkowi 'hej sokoły'bo mnie męczy
dziękuję Kochana
Kiedy do alergologa idziecie?
Zuźka też lubi bardzo i jeszcze "hej bystra woda..."
w ogóle takie przyśpiewki często śpiewam
wczoraj włączyłam kilka utworów z zumby i sobie potańcowałyśmy. Ale była radocha
Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
To ja zbieram wszystkie zaproponowane tytuły, nic nie modyfikuję, bo nie wiem jaka wersja będzie bardziej się podobała, cytuję chronologicznie dokładnie to co proponowałyście. Jeśli coś pominęłam to mnie poprawcie!

GŁOSUJEMY!

2. Nasze brzdące jeszcze małe a my już przyjaciółki wspaniałe

3. Maluszki siadać zaczynają, z łyżeczki wcinają, a mamuśki się wspierają i gadać nie przestają.

4. Pierwszy ząbek już za nami, a my wzajemnie się wspieramy.

5. Choć maluszki jeszcze małe to z nas przyjaciółki już wspaniale.

6. Co nurtuje młodą mamę, tutaj zawsze obgadane

8. Na wizażu czas ucieka... nasze dzieci-temat rzeka

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

A no widzisz, moje to charakterne bestie. Nie tak pogłaskane i już drapią i fuczą. Ja to wiem jak się z nimi obchodzić, ale TŻ nie do końca i jeszcze lubi się z nimi podrażnić.
6 lub 8

i jeszcze pochwalę się, co wylicytowałam:
http://allegro.pl/buciki-sandalki-i3052785598.html
http://allegro.pl/rozowe-emu-i3049337871.html

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:16   #4937
ula2689
Wtajemniczenie

Głosuję na nr 7
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:21   #4938
Konczita
Zakorzenienie

13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:39   #4939
weronika_91
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Maksa oraz Antka

dla Alanka za nową umiejętność mój przewraca się z brzucha na plecy a odwrotnie to raz poraz tylko.

I do mm używam kranówy przegotowanej rzecz jasna
Stary 2013-02-28, 18:43   #4940
marzenka1984
Rozeznanie

9
Stary 2013-02-28, 18:47   #4941
Konczita
Zakorzenienie

dla Antka i Maxa !!! kurcze ale ten czas leci !!!
100lat!

Cytat:
że też z monitora nie można wyjąć tego kawałeczka...kurcze,ale mi i tak nie wolno.Ciężko mi się odzwyczaić od słodkiego a muszę dla zdrowia Kubusia

wow!i tak cały czas?bez przerwy na jedzenie?

to wygląda na to,że mój popsuty z tym spaniem od urodzenia
Kilka razy mu się zdarzyło pospać pierwszym snem ok.5godzin.Zwykle wstaje po 3przespanych,potem po 1-2,często nie może zasnąć i ma godz.przerwy.Może to wkrótce się zmieni

około 1 - 2 zależy budzi się na butlę niestety nie prześpi nocy bez jedzenia ... jak tego dokonać?:confus ed:

jejku ja to chyba już nigdy nie będę na bieżąco ...
io pewnie jak pokićkana pytam po raz setny jak Henio ?
Stary 2013-02-28, 18:48   #4942
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Te 3 mi się podobają:

Dziewczyny współczuje migren.

A tu foto z kąpieli ona te nogi wcina na okrągło, nawet jak się ją przenosi z przewijaka do wanienki. Muszę kiedyś to sfotografować.
Stary 2013-02-28, 18:48   #4943
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Zapomniałam o zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (24,0 KB, 44 załadowań)
Stary 2013-02-28, 18:54   #4944
Dearlie
Zakorzenienie

Dziękujemy za życzenia!!!

Ja głosuję na numer 8
Stary 2013-02-28, 19:06   #4945
gda
Zakorzenienie

Henio zdrów! Dziś byliśmy na szczepieniu. Pierwsze wkłucie nie zauważone, drugie 5 sekundowy płacz. Teraz zadowolony się bawi podpaską, a ja czekam na obiadek od męża

Tylko lekarz powiedział, że ma szmery w serduszku, no ale kazał się nie przejmować, tylko obserwować i po roku zrobić ekg i echo.
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:12   #4946
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Myślałam, że mam bo sama instalowałam w poniedziałek, ale niestety Ja właśnie wysłałam PIT przez te e-deklaracje. A teraz zabieram się za mamy i brata.
Byłyśmy dzisiaj z Mają na tzw. chałpach Była super grzeczna i w drodze mi nie płakała chociaż bałam się, że z powrotem będzie ryk, gdyż nie dałam jej cyca przed wyjazdem, ale dałam jej herbatki. Wypiła 100 ml praktycznie jednym pociągnięciem
Widziałam, że pisałyście o słoiczkach i Maja nie zjada całego tego dużego z HiPP. Miałam jej jutro podać ten z łososiem, ale teraz nie wiem po tym co Gda napisała.
Poza tym znowu Maja mi ulewa mlekiem dość mocno. W zeszłym tygodniu było już tak super, a teraz z powrotem jest tragedia
Dusia bardzo ulewała jak pisałam przebierałam ja kilka razy dziennie nawet 8 a teraz jak przeszłam na gotowane to się skończyło, po mleku jeszcze uleje ale troszkę za to po gotowanym nie ... jak podaje słoiczek to znowu ulewa... więc ja stanowczo słoiczkom mówię nie

dzisiaj jadła brokuły z ziemniakami i wsuwała aż miło dodałam też dziś żółtko ale je 2 razy w tyg wystarczy prawda?

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Zapomniałam o zdjęciu

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Henio zdrów! Dziś byliśmy na szczepieniu. Pierwsze wkłucie nie zauważone, drugie 5 sekundowy płacz. Teraz zadowolony się bawi podpaską, a ja czekam na obiadek od męża

Tylko lekarz powiedział, że ma szmery w serduszku, no ale kazał się nie przejmować, tylko obserwować i po roku zrobić ekg i echo.
o to cudne wieści jak wsio ok i że szczepienie tak ładnie ...
hmm co do szmerów to już mniej zadowalająca informacja ... będziesz konsultować z innym lekarzem ?
Stary 2013-02-28, 19:30   #4947
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Ale coś da się z tym zrobić? Coś Ci poradził?
Mówił że przy kolejnym porodzie natną w tym samym miejscu, potem dobrze zszyją i po kłopocie Super, nie? A jak bym już nie chciała rodzić a będę odczuwać duży dyskomfort to mogę się zgłosić do szpitala na "poprawkę".
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Ale dzielny chłopak
Stary 2013-02-28, 19:36   #4948
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Dusia bardzo ulewała jak pisałam przebierałam ja kilka razy dziennie nawet 8 a teraz jak przeszłam na gotowane to się skończyło, po mleku jeszcze uleje ale troszkę za to po gotowanym nie ... jak podaje słoiczek to znowu ulewa... więc ja stanowczo słoiczkom mówię nie

dzisiaj jadła brokuły z ziemniakami i wsuwała aż miło dodałam też dziś żółtko ale je 2 razy w tyg wystarczy prawda?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

o to cudne wieści jak wsio ok i że szczepienie tak ładnie ...
hmm co do szmerów to już mniej zadowalająca informacja ... będziesz konsultować z innym lekarzem ?
Chyba obgadam to po prostu z tesciem. Henia osluchiwalo z 3 pediatrow w ostatnim czasie, w tym jedna swietna z CZD i tylko jeden cos powiedzial. Najbardziej ufam tej naszej domowej. Ale pogadam.
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:49   #4949
angel166
Zakorzenienie

Nadrobione zacyt i co? i szlak trafił, bo błąd z serwerem i wiadomości nie zapisalo
Pisze co zapamiętałem

Głosuje na 9 lub 2

z tymi znaczkami jak to Marzenia ujęła chodziło o to, ze sie cieszę hehe miały być te szerokie uśmiechy, a co wyskoczylo? :d? Zamiar
cieszylam sie, bo karmiła mała w krzesełku za każdym razem jak to robię to jestem happy strasznie bo o niego wygodniej niz na glebie, trzymając jej rękę, plecy i poprawiając co chwilę.

Co ja miałam jeszcze napisac

Jagódka
Stary 2013-02-28, 19:54   #4950
angel166
Zakorzenienie

A dla dzielnej Zuzi i Henia za szczepienie!super, ze juz zdrowy!

A mezul za krzeselko 2h ze mną nie rozmawiał tzn. Pierwsza godzinę reprypende mi dawal, a później 2h milczał a teraz spi
Nie udalo sie go nabrać, od razu sie skroil jak przyszedł z pracy i chciał włożyć do niego mała, bo akurat wstała.

Jagódka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości