|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
No to próbuję nadrobić
a tak w ogóle to hej mamcie dziś odebrałam blender i zaraz jak Jaś się obudzi wypróbuję robiąc deserek
|
#4922 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zastanawiamy się z TŻtem jak to będzie jak Misiek będzie ich zaczepiał i ciągał za ogony, boję się że nie pozostaną mu dłużne, bo to wredne typy są.Cytat:
![]() Cytat:
Tak, właśnie tak należy zrobić ![]() Cytat:
Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2013-02-28 o 17:02 |
|||||||||
|
|
|
#4923 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam sobie na stronkę podlinkowaną na pierwszej stronie siepomaga.pl i znalazłam taką akcję
http://www.siepomaga.pl/f/dolfroz/c/717 piosenka... siedzę i ryczę
|
|
|
|
#4924 |
|
Rozeznanie
|
Lewek moja koczisa na początku ciekawa była Maksa a teraz olewa Go, nie zwraca na Niego uwagi. Ciekawe co będzie jak dziecko będzie ganiać kociaka
ale nie powinno być problemu bo to łagodna bestia bardzo, można z nią wszystko zrobić ![]() Angel co zrobiłas???? Ciekawe czy o tym samym myślę? Znowu jakieś tajemnice
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoras instalke e-deklaracji wysłać, bo mf przeciążone i pobrać nie możemy
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja zbieram wszystkie zaproponowane tytuły, nic nie modyfikuję, bo nie wiem jaka wersja będzie bardziej się podobała, cytuję chronologicznie dokładnie to co proponowałyście. Jeśli coś pominęłam to mnie poprawcie!
GŁOSUJEMY! 1. Nasze brzdące są jeszcze małe a z Nas już przyjaciółki wspaniałe 2. Nasze brzdące jeszcze małe a my już przyjaciółki wspaniałe 3. Maluszki siadać zaczynają, z łyżeczki wcinają, a mamuśki się wspierają i gadać nie przestają. 4. Pierwszy ząbek już za nami, a my wzajemnie się wspieramy. 5. Choć maluszki jeszcze małe to z nas przyjaciółki już wspaniale. 6. Co nurtuje młodą mamę, tutaj zawsze obgadane 7. Na wizażu czas ucieka...mały człowiek-temat rzeka 8. Na wizażu czas ucieka... nasze dzieci-temat rzeka 9. Zaczynamy wątek czwarty,macierzyństwo to nie żarty! ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zadomowienie
|
szpinak smakował
widać, że moja córka![]() dziś było pięęękne słoneczko, więc może weekend będzie też taki wspaniały! brawa dla jubilatów! Cytat:
a tytuły rewelacja!! musi być któryś z tych ![]() Katee Ty powinnaś tworzyć
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie wysłałam PIT przez te e-deklaracje. A teraz zabieram się za mamy i brata.Byłyśmy dzisiaj z Mają na tzw. chałpach Była super grzeczna i w drodze mi nie płakała chociaż bałam się, że z powrotem będzie ryk, gdyż nie dałam jej cyca przed wyjazdem, ale dałam jej herbatki. Wypiła 100 ml praktycznie jednym pociągnięciem ![]() Widziałam, że pisałyście o słoiczkach i Maja nie zjada całego tego dużego z HiPP. Miałam jej jutro podać ten z łososiem, ale teraz nie wiem po tym co Gda napisała. Poza tym znowu Maja mi ulewa mlekiem dość mocno. W zeszłym tygodniu było już tak super, a teraz z powrotem jest tragedia
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
ciocia Moniak głosuje na nr 7
|
#4930 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Anciora i Maksa Aga_ton, trzymam kciuki za waszą dzisijszą wizyte a do wszystkigo używam przefiltrowanej kranówy. Cytat:
Cytat:
a mrozić próbuj. Jak rozmrażałam od razu w garnku to było ok, a teraz wyjęłam dzień wcześniej i rozmrażałam w lodówce i masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla dzielnego Kubusia. Lewek, dla mnie 2 i 8
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Tytuł 1 albo 8
Cytat:
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
nr 6
|
|
|
|
#4933 |
|
Wtajemniczenie
|
6 lub 8
|
|
|
|
#4936 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale dzielny Kubunio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zgodnie z przewidywaniami szczepienia dziś nie było (może za 2 tygodnie). Gardło czyste, osłuchowo też. Katar jeszcze jest i delikatny kaszelek, ale ma przejść niedługo. Na spacery możemy chodzic. Cieszę się, jak głupia, bo przez półtora tygodnia kiszenia się w domu, już świra dostaję. Zuzinka waży 7050. Lekarz mówi, że jest ok. A tak się martwiłam, że mało przybiera, bo przez 6 tygodni tylko 500 g. Uspokoił, że po 5 mcu taki przyrost jest dobry. wymierzyli mi małą na 64 cm ale jak dla mnie to ona dłuższa jest, bo w 68 przestaje się mieścić powoli. Cytat:
Kiedy do alergologa idziecie? w ogóle takie przyśpiewki często śpiewam wczoraj włączyłam kilka utworów z zumby i sobie potańcowałyśmy. Ale była radocha Cytat:
i jeszcze pochwalę się, co wylicytowałam: http://allegro.pl/buciki-sandalki-i3052785598.html http://allegro.pl/rozowe-emu-i3049337871.html
|
|
|
#4937 |
|
Wtajemniczenie
|
Głosuję na nr 7
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
9. Zaczynamy wątek czwarty,macierzyństwo to nie żarty!
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Maksa oraz Antka
dla Alanka za nową umiejętność mój przewraca się z brzucha na plecy a odwrotnie to raz poraz tylko. I do mm używam kranówy przegotowanej rzecz jasna
|
#4940 |
|
Rozeznanie
|
9
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
dla Antka i Maxa !!! kurcze ale ten czas leci !!! 100lat!Cytat:
około 1 - 2 zależy budzi się na butlę niestety nie prześpi nocy bez jedzenia ... jak tego dokonać? :confus ed:jejku ja to chyba już nigdy nie będę na bieżąco ... io pewnie jak pokićkana pytam po raz setny jak Henio ?
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
Te 3 mi się podobają:
1. Nasze brzdące są jeszcze małe a z Nas już przyjaciółki wspaniałe 7. Na wizażu czas ucieka...mały człowiek-temat rzeka 9. Zaczynamy wątek czwarty,macierzyństwo to nie żarty! Dziewczyny współczuje migren. A tu foto z kąpieli ona te nogi wcina na okrągło, nawet jak się ją przenosi z przewijaka do wanienki. |
|
|
|
#4943 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam o zdjęciu
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia!!!
Ja głosuję na numer 8
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Henio zdrów! Dziś byliśmy na szczepieniu. Pierwsze wkłucie nie zauważone, drugie 5 sekundowy płacz.
Teraz zadowolony się bawi podpaską, a ja czekam na obiadek od męża ![]() Tylko lekarz powiedział, że ma szmery w serduszku, no ale kazał się nie przejmować, tylko obserwować i po roku zrobić ekg i echo. |
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj jadła brokuły z ziemniakami i wsuwała aż miło dodałam też dziś żółtko ale je 2 razy w tyg wystarczy prawda? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
hmm co do szmerów to już mniej zadowalająca informacja ... będziesz konsultować z innym lekarzem ?
|
|
#4947 | |
|
Rozeznanie
|
Mówił że przy kolejnym porodzie natną w tym samym miejscu, potem dobrze zszyją i po kłopocie
Super, nie? A jak bym już nie chciała rodzić a będę odczuwać duży dyskomfort to mogę się zgłosić do szpitala na "poprawkę".Cytat:
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobione zacyt i co? i szlak trafił, bo błąd z serwerem i wiadomości nie zapisalo
Pisze co zapamiętałem Głosuje na 9 lub 2 z tymi znaczkami jak to Marzenia ujęła chodziło o to, ze sie cieszę hehe miały być te szerokie uśmiechy, a co wyskoczylo? :d? Zamiar ![]() cieszylam sie, bo karmiła mała w krzesełku za każdym razem jak to robię to jestem happy strasznie bo o niego wygodniej niz na glebie, trzymając jej rękę, plecy i poprawiając co chwilę.Co ja miałam jeszcze napisac
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
A
dla dzielnej Zuzi i Henia za szczepienie!super, ze juz zdrowy!A mezul za krzeselko 2h ze mną nie rozmawiał tzn. Pierwsza godzinę reprypende mi dawal, a później 2h milczał ![]() Nie udalo sie go nabrać, od razu sie skroil jak przyszedł z pracy i chciał włożyć do niego mała, bo akurat wstała.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

a tak w ogóle to hej mamcie

Strasznie mi smutno z tego powodu.

dla dzielnego Kubusia. 

że też z monitora nie można wyjąć tego kawałeczka...kurcze,ale mi i tak nie wolno.Ciężko mi się odzwyczaić od słodkiego a muszę dla zdrowia Kubusia
:confus ed: