Scent Bar XLVIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 14:12   #2491
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Scent Bar XLVIII

Fitam!

------------------------
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Miałam dziś ostrą wymianę zdań z ulubioną koleżanką...(...) No jednokomórkowiec po prostu...

A na dodatek ta jedyna komórka to ta w kieszeni lub torebce

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Pomacham Wam tylko.
Dwa dni siedze w necie i szukam łachów na mą tłustą dupe/wróć/ (...)

Czytałąm też o tej aferze z tym,którego imienia się tu nie wymawia, (...)

Ja nie cierpię robić zakupów wiec wiem jak się czujesz!

Hmmm. Tu trzeba bardzo uważać co się pisze "sam wiesz kto" strasznie lubi straszyć prawnikami.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
takie pytania to lajt
1. gra i buczy
2. ciagle za mało niestety
to na biało (...)
ad. 1 że aż furczy?
ad. 2 brzmi znajomo

ad. 3 nie wiem jakim trzeba być nołlajfem by sie tak wpier...ać w cudze sprawy "rodzinne".

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
(...)
to dla mnie już za późno
jako panna w wieku 25+ mogę już oficjalnie zwać się Starą Panną
Uuu to juz jestes PraStara Panna.
No wiesz Panna sie jest jak sie ma 19 i nie ma meża. A jak ma sie 20 i nie ma meża i dziecka to jest sie Stara panną. Potem juz zostają tylko rangi Pra PraPra i Pra(e)historia.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:29   #2492
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
podobna do filmu Outlander (a raczej film podobny, bo książka była pierwsza )
chodzi o Gabaldon "Obca"?? ale nijak mi nie pasi do opisu filmu
bo poza tym wywala mi tylko mitsubiszi i film

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
lubisz fiński???

u mnie nie tylko rodzina, ale i różne życzliwe koleżaneczki nie omieszkają przy okazji się upierdliwić i pochwalić mężami/narzeczonymi, a czemu mnie nikt nie chce itp...
1. lubieu Vuko
2. przez taki etap przechodzi moja sis. 8 lat z chłopakiem, zaręczyn niet, ślubu niet, dzieci niet i ludzie jej żyć nie dają. on cie nie chce skoro sie z tobą nie zeni, zabawkę ma i seks pod nosem i se inną znajdzie bo kto to fidział tyle bez ślubu żyć. jak kocha to poślubia a nie hańbę przynosi i fstyt że stara panna z chuopem a bez chuopa.
ludzie som poyebani

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
ad. 1 że aż furczy?
i hejnał odtrąbuje na końcu
Stary 2013-02-28, 14:33   #2493
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu to juz jestes PraStara Panna.
na mojej wsi uważa się za Starą Pannę powyżej 25 lat
Cytat:
No wiesz Panna sie jest jak sie ma 19 i nie ma meża. A jak ma sie 20 i nie ma meża i dziecka to jest sie Stara panną. Potem juz zostają tylko rangi Pra PraPra i Pra(e)historia.
w pytę od dziecka marzyłam o archeologii i paleontologii

Cytat:
chodzi o Gabaldon "Obca"?? ale nijak mi nie pasi do opisu filmu
bo poza tym wywala mi tylko mitsubiszi i film
no bo o filmie mówię
http://www.filmweb.pl/film/Outlander-2008-237705
powstał ze 3 lata po 1 tomie "Pana...", ale fabuła dość podobna, bo też koleś z przyszłości rozbija się na ziemi tkwiącej w średniowieczu
Cytat:
1. lubieu Vuko
Perkele saatani vittu!

Cytat:
2. przez taki etap przechodzi moja sis. 8 lat z chłopakiem, zaręczyn niet, ślubu niet, dzieci niet i ludzie jej żyć nie dają. on cie nie chce skoro sie z tobą nie zeni, zabawkę ma i seks pod nosem i se inną znajdzie bo kto to fidział tyle bez ślubu żyć. jak kocha to poślubia a nie hańbę przynosi i fstyt że stara panna z chuopem a bez chuopa.
ludzie som poyebani
Stary 2013-02-28, 14:46   #2494
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
2. przez taki etap przechodzi moja sis. 8 (...)
ludzie som poyebani

Egzakli i w ogóle i w szczególnie i pod każdym innym względem

Zo zbójnickim przytupom HEEEEEJ!

Cytat:
w pytę od dziecka marzyłam o archeologii i paleontologii
Fidzisz!!!
Marzenia sie spełniaja
Troche dobrej woli, checi (a może chuci?) i heja do przodu!
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:49   #2495
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

skojarzyło mi się z fanfarami i oklaskami, które zawsze puszaczają w Ryanair, gdy wyladują
ale tam się też zwykle chwalą 'kolejnym lądowaniem przed czasem'

nie dziwne, że lądują przed czasem, skoro wylatują wcześniej poganiając pasażerów na bramkach
Stary 2013-02-28, 14:53   #2496
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

no bo o filmie mówię

Perkele saatani vittu!

fidzisz a ja pomyślałam, że najpierw była książka outlander potem z niej skręcili film film oglądałam, dopiero po opisie skojarzyłam. trochę podobny w tym właśnie lądowaniu, ale i przyczyna lądowania i możliwości na obcej planecie inne no i wiele inszych inszości

Stary 2013-02-28, 15:22   #2497
gryx82
BAN stały

Znad niczego, wstałem pół godziny temu
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39501891]A nie widać?[/QUOTE]
OK, dzięki
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Kruszynka coś tam knuje, ja już się fejsa nie tykam bo znowu będzie mi kazał coś klikać i wysyłać sobie gifty
...
No właśnie psuł mi PR! A jeszcze ściemniał, że tego "nikt nie widzi".

Cytat:
Mursz poradź koleżance żeby poszła na kolejne zwolnienie bo zwarcie miała na stykach i przyda się jej odpoczynek a Ty jak zawsze zrobisz za nią jej robotę i mówisz to ze szczerego serca bo się martwisz o jej ueb i że jak ona będzie odchodzić to na pewno jej prezentu nie kupisz jak się wszyscy nie zrzucą skoro tak dba o oszczędności innych

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.no wiesz , to zależy od indywidualnych upodobań poza tym możesz zostac oskarżon o znęcanie się oraz naruszenie nietykalności i zły dotyk , nie mówiąc o gwałcie moralnym na niewinnej istocie o psychice nieskażonej żadnym wysiłkiem umysłowym
Ty możesz mieć rację, jeszcze mnie po sądach wlec będą Książką go przez łeb czasneu, tak przez przypadek niby, taki odruch tikowy
Cytat:
tego tez nie rozumiem. tajemnica jest tajemnicą jak sie o niej nie mówi. jak się mówi o tym wszystkim niezainteresowanym, poza jedynym zainteresowanym małżem to co to za tajemnica

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
...
nie dziwne, że lądują przed czasem, skoro wylatują wcześniej poganiając pasażerów na bramkach

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2013-02-28 o 15:23
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:52   #2498
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
ludzie som poyebani
Chyba bym pobiła, gdyby nas tak znajomi/rodzina nagabywali (sytuacja prawie identyko - tyle że pożycie trwa rok dłużej i mamy kota ).

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:00   #2499
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
takie pytania to lajt
1. gra i buczy
2. ciagle za mało niestety

do spraw łóżkowych - przez 1,5 roku prawie byłam katowana wręcz (w porównaniu do poprzednich lat gdzie było tylko molestowanie) z okazji że mój brat sie rozmnożył, pytaniami o dziecka, o moją płodność i czy wszystko w porządku z moim chuopem, że didy są fajne i zrób se już i czy naprawdę poważnie o życiu myślę bo jak tak to juz dawno powinnam mieć dida a na końcu hity - powinnam się wstydzić (!) że mój młodszy brat ma już synka(a za 2 miechy dwójkę) a ja nie, że mnie wyprzedził. ogarnij się masz juz XX lat czas zacząć żyć na poważnie ja w twoim wieku dzieckado komunii posyłałam! ja już mam dida , , a ty starsza jesteś i nic? nie staracie się? może pokazac ci jak się robi? jak twój mąż nie potrafi to przyjdź do mnie albo niech on przyjdzie to mu powiem co sie gdzie wkłada.
wszystko niemal wyłacznie na spotkaniach rodzinnych, przy publice, tak, żeby jak najbardziej w zakłopotanie wprawić i poużywać sobie. i przez kogo? przez ludzi, których widziałam raz, dwa razy w roku albo przez znajomych mojego brata czy bratowej, ludzi zupełnie mi obcych i nielubianych. co im do tego?
nic do nich nie trafiało, niczego nie rozumieli i wręcz bawiło ich moje tłumaczenie i moje nerwy na kolejne ich docinki. nawet na uj cię to obchodzi nie było reakcji. ten typ tak ma. zielony żelek zamiast mózgu i własne kompleksy leczone kosztem innej osoby, podbijanie sobie swojej zayebistości przez zgnojenie kogoś innego i wytknięcie mu urojonych wad na tle własnych osobistych "sukcesów" w postaci d, zieci czy domu bez kredytu

lepiej bym tego nei ujęła zwłaszcza to co wyłuszczyłam
podbijanie sobie swojej zayebistości przez zgnojenie kogoś innego i wytknięcie mu urojonych wad na tle własnych osobistych "sukcesów" w postaci dzieci czy domu bez kredytu

ja miewałam akcje tego typu też od osób opcych - lub jakiś niewydarzonych zaściankowych ciotek - bo akurat najbliższa rodzina o dziwo milczy z klasą no ale przeca im bić braw nie będę

ale co zrobiłam raz, słownie jeden raz- publicznie przy wszystkich zaatakowana serią pytań i oskarżeń orzekłam, że to są moje osobiste sprawy, i NIKT! nie ma prawa w nie ingerować. koniec kropka. pod☠☠☠☠ili mnie tak solidnie że przed końcem i kropką walnęłam wykład ( owszem, użyłam ich broni) o tym jak to swiadczy o takich osobach, że ja nikogo nei wypytuję ble ble ble w dosyć górnolotnych słowach etc

dotrzeć, zapewne nie dotarło - ale poskutkowało. Wiem co wzmocniło przekaz, moja gestykulacja i intonacja głosu połączona z mimimką twarzy ( wzrok aj kill ju madafaker ) przy słowach nie ma prawa - oraz zbliżenie swojej twarzy do twarzy mówiącego. Coś jak groźba next time - i kill you. Pokazałam, że ze mną sie nie zadziera i nie traktuje w ten sposób. Teraz, mimo tematu dzieckiego bo wszyscy non stop gadają o dzieciach bo się rozmnożyli - osoby które dostały ostrzeżenie unikają jakichkolwiek aluzji. Po prostu zamknęłam im usta. Czasem widzę jak się zapowietrzają bo chce im się coś mimowolnie wyrwać.

Ja wiem że do nich nie dotarło, jak i do Twoich ale widać byłaś za mało przekonywująca. To trzeba mieć naprawdę samo zło w oczach i wiem że to mi pomogło. No i zrobic to publicznie z zaskoczenia. Bez meziania sie po fiutkach, jak to mawiał Harvey Keitel w PF.

Wyznaczyłam granicę, owszem prymitywnie, ale prymityw zrozumiał, że tu się nie wchodzi, bo to grozi czyś baaardzo niemiłym dla prymitywa w skutkach.

Uważam, że tłumaczenie sie komukolwiek z osobistych spraw, intymnych - jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, i tylko jest wodą na młyn dla cymbałów.
enter.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:01   #2500
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Chyba bym pobiła, gdyby nas tak znajomi/rodzina nagabywali (sytuacja prawie identyko - tyle że pożycie trwa rok dłużej i mamy kota ).

No więc poszłam bez stanika. Tzn. pod bluzką.
Bingo nie było, co mnie wcale nie zdziwiło, tak samo jak to, że Joanny były tylko dwa rodzaje.
Piękna byłaby pogoda, gdyby nie wiatr, który nie dość, że chce urwać czerep, to zawsze wieje prosto w oczy, bez względu na to w którym kierunku się idzie.
Wiatr dający po twarzy zawsze wywołuje u mnie smarki i łzawienie niemiłosierne, więc wyglądałam, jakby znowu ktoś tłukł mnie przez cąły dzień.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:05   #2501
skarbiatko
Zakorzenienie

artykuł z dedykacją dla Kruszynkowej
http://kobieta.onet.pl/uroda/idealne...ny-trend/6e1d6

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:13   #2502
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
O! A komentarze od jakiś paszteciarskich hejterów!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:17   #2503
gryx82
BAN stały

Cytat:
Szkrabek, Redzia gotowa jeszcze kredyt we Providencie wziąć
Stary 2013-02-28, 18:37   #2504
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
ad całość

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:56   #2505
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
ad całość
Stary 2013-02-28, 19:03   #2506
Murszafka
To ja :)

Cytat:
macham znad kawy i paracetamolu

Mursz poradź koleżance żeby poszła na kolejne zwolnienie bo zwarcie miała na stykach i przyda się jej odpoczynek a Ty jak zawsze zrobisz za nią jej robotę i mówisz to ze szczerego serca bo się martwisz o jej ueb i że jak ona będzie odchodzić to na pewno jej prezentu nie kupisz jak się wszyscy nie zrzucą skoro tak dba o oszczędności innych
przyjdzie i na nią kredyt

zdenerwowałam się i zapomniałam co chciałam i komu odpisać. nic mnie tak nie wk... jak zaglądanie do obcego portfela, w obce łóżko i obce życie przez kogoś komu absolutnie nic do tego.
A wiesz -dziś jej nie było...
Cytat:
Białe, białe, białe...
To samo u nas... OK< u mnie jest tak, ze ni echcemy, ale ludzie czasem nie pomyślą, a gdyby tak truli kmuś, kto bardzo chce, a nie wychodzi?? Wrrr...
Cytat:
szydełkiem i basenem się będę rehabilitować
Oj, nie wiem, czy to nie za mało... Może kup sobie jeszcze piłeczkę do ściskania i taśmę do rociągania, serio pomoże... Niech pomyślę, co ja jeszcze robiłam... Kazali mi się opierać na nadgarstku trochę, na takiej dmuchanej poduszce... I nie wiem, co jeszcze... Ale szydełko to za mało, a basen to chyba nie zaszkodzi, ale nadgarstka to nie zrehabilituje za mocno Wiem tylko jedno -bolała ta rehabilitacja...

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Założyłam stanik na bluzkę. Idę do Tesco szukać Bingo i Joanny b/s, może tym razem się uda.
Tylko tak do Tesco teraz wpuszczają??
Cytat:
A na dodatek ta jedyna komórka to ta w kieszeni lub torebce
A jeszcze częściej w domu "bo się ładuje"...
A ja mam urlopik!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:21   #2507
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

z W.
Tutaj dziś było z 10 stopni i słońce cały dzień, normalnie upaaał

Obejrzelim Sugar Mana.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:24   #2508
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wiecie co, chyba powinnam w ogole z domu nie wychodzic Dzis w pracy skrecilam sobie znowu noge w kostce, na prostej drodze Plus uciety kawalek opuszki, ciekawe co bedzie jutro, moze mnie ktos rozjedzie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:29   #2509
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Oj, nie wiem, czy to nie za mało... Może kup sobie jeszcze piłeczkę do ściskania i taśmę do rociągania, serio pomoże... Niech pomyślę, co ja jeszcze robiłam... Kazali mi się opierać na nadgarstku trochę, na takiej dmuchanej poduszce... I nie wiem, co jeszcze... Ale szydełko to za mało, a basen to chyba nie zaszkodzi, ale nadgarstka to nie zrehabilituje za mocno Wiem tylko jedno -bolała ta rehabilitacja...
no to zgłoszę się na zmywak na weekendy, bo koleżanka zaciążyła i szukają
a poważnie, to poczytam i spróbuję się wbić do jakiegoś dochtóra na konsultacje
Stary 2013-02-28, 19:32   #2510
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Flo jedź ze znajomymi na urlop do np Wenezueli tam gdzie okrąglejsze kształty są preferowane niż kościste wieszaki
ale tu chodzi o mnie a nie o innych i ich upodobania

dzisiaj byłam u fryzjerki ona też chuda i mam humor do doopy, choć z włosia jestem zadowolona
powinnam się leczyć

bry wieczór

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:33   #2511
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
z W.
Tutaj dziś było z 10 stopni i słońce cały dzień, normalnie upaaał
W pewnym prowincjonalnym mieście w północnej Polsce też było słońce dzisiaj, i całkiem ciepło
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Wiecie co, chyba powinnam w ogole z domu nie wychodzic Dzis w pracy skrecilam sobie znowu noge w kostce, na prostej drodze Plus uciety kawalek opuszki, ciekawe co bedzie jutro, moze mnie ktos rozjedzie

---

Znowu sny zryte miałem dzisiejszej nocy (a w sumie dzisiejszego dnia), m.in. wyprowadziłem się do Danii, gdzie mieszkałem w jakiejś komunie z dziwnymi ludźmi, a później siedziałem naprzeciwko Tuska, który pisał list po niemiecku do "Unii Europejskiej", i wytykałem mu błędy
Stary 2013-02-28, 19:34   #2512
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
biedna
Stary 2013-02-28, 19:39   #2513
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
biedna
Raczej mam pecha . Mam fajnego nietopsza, wiec te moje nieszczescia to za kare sa

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-02-28, 19:40   #2514
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie psuł mi PR! A jeszcze ściemniał, że tego "nikt nie widzi". Jeszcze mnie wkurzało, że ktoś znajomy mnie czasem bezskutecznie zagadywał bo to on tam siedział i klikał.

no niestety FB ma takie zwyczaje, że co jakiś czas znienacka zagaduje np tak " X gra w grę jakąś tam, może też zagrasz?"

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

A niby dlaczego się tłumaczyć ? Z takich rzeczy nikt się nie tłumaczy , zwłaszcza obcym ludziom , jeżeli się zaczyna tłumaczyć , daje się przyzwolenie psychiczne na dalsze włażenie z butami we własne życie ! odpowiedź na pytanie "dlaczego nie macie dzieci" powinna brzmiec za każdym razem "nie wasza sprawa" . Takie wypytywanie to jest szczyt chamstwa , prostactwa i grubiaństwa , i należy takich od razu młotem po łbie , bo inna argumentacja nie trafia .

na szczęście nie spotykam tak niewychowanych ludzi na swojej drodze, bo poczuliby gniew

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Obejrzelim Sugar Mana.
i jak?
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:43   #2515
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Znowu sny zryte miałem dzisiejszej nocy (a w sumie dzisiejszego dnia), m.in. wyprowadziłem się do Danii, gdzie mieszkałem w jakiejś komunie z dziwnymi ludźmi, a później siedziałem naprzeciwko Tuska, który pisał list po niemiecku do "Unii Europejskiej", i wytykałem mu błędy
P. kiedyś śnił, że pił z Tuskiem alko

a ja dziś miałam sen o chuci i pożądaniu wszystkich do mnie i moim do wszystkich nawet do jednej postaci męskiej z Na wspólnej

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:49   #2516
Betty83
Zakorzenienie

A czemu Kruszynka z konta przejętego od Red wysyła nam zaproszenia?
Mamy z nim w gry grać, czy chce zostać wizażanką?
Stary 2013-02-28, 19:52   #2517
Murszafka
To ja :)

Jakbym ja komentarz pisała

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:53   #2518
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Może mi się niechcący kliknęło bo tam w trakcie usuwania jak za długo klikasz to jest ponowne zaproszenie
On twierdzi, że nie zapraszał.

Spoo, rzekomo zmienił tego maila w ten sposob, że najpierw ustawił nowy jako podstawowy i już wtedy dało się usunąć stary.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:54   #2519
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dzisiaj byłam u fryzjerki ona też chuda i mam humor do doopy, choć z włosia jestem zadowolona
powinnam się leczyć

Cytat:
Raczej mam pecha . Mam fajnego nietopsza, wiec te moje nieszczescia to za kare sa

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a ja dziś miałam sen o chuci i pożądaniu wszystkich do mnie i moim do wszystkich nawet do jednej postaci męskiej z Na wspólnej
Stary 2013-02-28, 19:57   #2520
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Mnie nie wysłał Foch!!!

Kurde, dotarłam jakoś do domu, mam nawykowe skręcenie stawu skokowego, jutro pogadam z jakimś ortopedą co z tym robić. Bo to nienormalne wywalac się na prostej drodze w balerinkach na nogach

Wiecie co mój M. dziś ugotował jak byłam w pracy? Gołąbki, serio

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości