Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część naszego wątku?
Trzeci wątek nam już leci, coraz większe nasze dzieci 7 11,86%
Czy to chłopiec, czy dziewczynka, każda z nas chce córcię, synka 0 0%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już za chwilę będą dzieci 0 0%
Już nam pięknie rosną brzusie, to wrześniowo-październikowe są mamusie 8 13,56%
Były kropki, są dzidziusie, a mamusiom rosną brzusie 13 22,03%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich piękne są dzidziusie 4 6,78%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich ukochane dzidziusie 0 0%
Choć dzieciaczki takie małe, serca mają nasze całe 3 5,08%
Rosną, rosną dumne mamy, na dzieciaczki już czekamy 0 0%
Już nie fasolki, a dzieciaki, są dziewczynki i chłopaki 0 0%
Każda mama wiedzieć chce, co tam w brzuchu chowa się 5 8,47%
W brzuchu dziecię sobie fika, u mamy z września lub października 1 1,69%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III 18 30,51%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 18:29   #1981
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

tak w ogóle to mi brzuch wysadziło;-) normalnie dzisiaj się koleżanka w pracy pokapowała bo cały dzień z odpiętymi spodniami chodziłam;-) mama mnie uprzedzała że przez niski wzrost było szybko u niej widać ale 11 tyg się nie spodziewałam.
Ja też mam naprawdę spory brzuch. Trochę się przeraziłam. Nie da się go kompletnie ukryć.
Właśnie żaliłam się mężowi jaki to ja mam wielki brzuch a on mi na to, że jeszcze bardziej mu się podobam z brzusiem
Jak zrobię zdjęcie to wstawie tutaj.
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:33   #1982
ewacia85
Wtajemniczenie

łącze sie z wami w bólu lenistwa i złej dzisiejszej aury
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:34   #1983
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja też mam naprawdę spory brzuch. Trochę się przeraziłam. Nie da się go kompletnie ukryć.
Właśnie żaliłam się mężowi jaki to ja mam wielki brzuch a on mi na to, że jeszcze bardziej mu się podobam z brzusiem
Jak zrobię zdjęcie to wstawie tutaj.
czekamy!
Stary 2013-02-28, 18:34   #1984
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ja też mam brzucha..:P Kurde martwię się, że jak przyjedziemy do Pl za 3,5 tygodnia to zanim cos powiem rodzinie o ciąży to sami wypalą:"ale przytlas!';p Nie wiem co to pozniej będzie..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:41   #1985
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
czekamy!
Ale to nie dzisiaj, bo na wieczór chyba jest jeszcze większy jutro się postaram.
Myślałam, że w 12/13tc nie będzie go jeszcze widać. Czytałam kiedyś, że u szczupłych osób wychodzi wcześniej i przy drugiej ciąży (moja jest pierwsza).
A teraz czuje się taka wielka
Stary 2013-02-28, 18:59   #1986
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to nie dzisiaj, bo na wieczór chyba jest jeszcze większy jutro się postaram.
Myślałam, że w 12/13tc nie będzie go jeszcze widać. Czytałam kiedyś, że u szczupłych osób wychodzi wcześniej i przy drugiej ciąży (moja jest pierwsza).
A teraz czuje się taka wielka
no to jak mi w następnej ciąży szybciej wysadzi brzuszek to może faktycznie zaraz po zapłodnieniu

mam pytanie do dziewczyn troszeczkę starszych ciążą czytałam gdzieś ze ok 16 tygodnia ciąży dno macicy jest w odległości mniej więcej dwóch palcy nad wzgórkiem łonowym. Ale już od 12 tyg dno macicy wychodzi z nad wzgórka no i teraz zagwozdka... jak to czuc? czy któraś z Was jest w stanie to wyczuć już teraz albo czuła dno macicy w poprzedniej ciąży?
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:01   #1987
shure
Zadomowienie

Hej dziewczyny tyle tu piszecie ze nie nadazam czytac

Jestem bardzo happy dzisiaj bylam u gina powiedzial ze jednak 7 tydzien bobas ma juz serducho i bardzo szybki puls. Plamienie ktore mialam jednak mialo zwiazek z krwia ale na szczescie nie ma zwiazku z "fasolka" i ze wszystko jest wporzadku.
Chyba w koncu trafilam na pozadnego lekarza z powolania

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:04   #1988
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny tyle tu piszecie ze nie nadazam czytac

Jestem bardzo happy dzisiaj bylam u gina powiedzial ze jednak 7 tydzien bobas ma juz serducho i bardzo szybki puls. Plamienie ktore mialam jednak mialo zwiazek z krwia ale na szczescie nie ma zwiazku z "fasolka" i ze wszystko jest wporzadku.
Chyba w koncu trafilam na pozadnego lekarza z powolania
Super wiadomości
Stary 2013-02-28, 19:04   #1989
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a ja jutro 9 usg genetyczne.... ale mam stresa
ja na 17 trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
no ja sie obczytalam przy pierworodnym i jest male ale:
- u nas sa prywatne. prywatny bank sobie mozesz zamknac bo plajtnie i... wylac krew do zlewu
- czesto zdarza sie ze zaplacisz a przy pobieraniu za malo sie krwii okaże i kasa w błoto
- sa juz metody i czesto stosowane z zastosowaniem komorek macierzystych ktore sa najlepiej dostepne... w tłuszczu ludzkim, najbardziej z tego w "boczkach" wiec kazdy z nas je posiada i to czasem w nadmiarze!
- nikt nie daje gwarancji ze po np.10 latach zamrazania tej krwii bedzie sie ona do czegos nadawac...
-zdarzaly sie przypadki zlego rpzechowywania tej krwii (tak samo jak zwłok zamrozonych - zahibernowanych ale to inna sprawa) i wtedy material tylko do smietnika sie nadaje....
ja zainwestowalam w krew pepowinowa, mamy w longa vicie. ale w sumie to glownie przez prosby mojej matki. moj brat umarll na bialaczke, wiec chciala zeby wnuczka miala zabezpieczenie, chociaz tak na dobra sprawe, jej ta krew na bialaczke na nic by sie raczej zdala, w takich przypadkach i tak lepiej jak cos brac od dawcow. jesli chodzi o drugie dziecko to sie tez zastanawiam.

boze ja tez dzis mam okropnie rozesrany dzien mimo ze pogoda piekna byla i nawet w miare cieplo.
bylam dzis na tej cholernej krzywej i nic nie wiem juz. na czczo nadal mam za wysoka bo 110, ale po obciazeniu 75 g i 2 godzinach mam 103 czyli w normie
dobrze ze jutro lekarz i czegos sie dowiem.

dzien dzis tez zalatany mialam, nie dosc ze ta krew do pobrania i 2 h zmarnowane. to ja wrocilam do domu to zapiernicz bo tz podlaczal nowa zmywarke, przez co musialam sie z kuchni jednej szafki pozbyc, a zeby rzeczy z tej szafki gdzies upchnac musialam sie niezle nagimnastykowac jestem zmeczona jak nigdy :/ oddychac mi sie nawet nie chce

a jutro na 17 genetyczne, no i stresik oczywiscie jest
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-02-28 o 19:06
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:05   #1990
shure
Zadomowienie

Cytat:
Super wiadomości
poprzednia P.dr powiedziala ze z tego plodu nic nie bedzie wiec kamien spadl mi z serca po dzisiajszej wizycie u innego lekarza

[*]
Stary 2013-02-28, 19:17   #1991
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

tak z ciekawosci ile kosztuje takie zamrozenie krwi pepowinowej?? ciekawe jak sprawy w tym zakresie maja sie w de...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:23   #1992
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
no to jak mi w następnej ciąży szybciej wysadzi brzuszek to może faktycznie zaraz po zapłodnieniu

mam pytanie do dziewczyn troszeczkę starszych ciążą czytałam gdzieś ze ok 16 tygodnia ciąży dno macicy jest w odległości mniej więcej dwóch palcy nad wzgórkiem łonowym. Ale już od 12 tyg dno macicy wychodzi z nad wzgórka no i teraz zagwozdka... jak to czuc? czy któraś z Was jest w stanie to wyczuć już teraz albo czuła dno macicy w poprzedniej ciąży?
W 16 tyg. na pewno czułam już, taką piłeczkę na brzuchu
W 12 chyba jeszcze nie.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:31   #1993
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dziewczyny bardzo wam dziękuję za wsparcie..

dziś rano miałam dwa ogromne krwotoki z nosa. dzwoniłam do gin (oczywiście tego prywatnego), miałam sobie zmierzyć ciśnienie i jakby pojawił sie kolejny krwotok to miałam wzywać pogotowie. na szczęście na razie nic. człowiek do rany przyłóż, jestem z nim non stop w kontakcie e-mail... i wiecie co.. przenoszę się do niego.. cóż.. będę płacić i to co 2-3 tyg. 150 zł.. ale.. nie ma porównania.. a sprzęt ma fantastyczny!

dziś miałam dwie sytuacje, które muszę wam opisać, bo normalnie nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

1:
stoję w H&M przy kasie, kupowałam dwie czapeczki. stoi za mną starsza babka i mówi do mnie:
- o, świetny wybór na prezent!
a ja do niej:
- skąd ta pewność, że to na prezent?
- no bo nie widzę U CIEBIE (!) obrączki więc dlatego
ja na to już lekko podkurzona
- tak się składa, że jestem w ciąży, nie mam obrączki ale żyję w szczęśliwym związku a te czapeczki dla mojego najprawdopodobniej synka
- CO TO ZA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ Z GIMNAZJUM! AROGANCJA! ZAMIAST SIĘ UCZYĆ TO SIĘ PUSZCZAJĄ NA IMPREZACH I W CIĄŻĘ ZACHODZĄ!

2:
stoję w kolejce w sklepie, kolejka jak ch**. nagle czuję, że zaraz zemdleję, zrobiło mi się duszno, nic nie widziałam, mrowiły mi ręce.. już wiedziałam, że zaraz padnę.. pytam kilka starszych kobiet przede mną czy mnie wpuszczą bo mam tylko mrożoną fasolkę szparagową a jestem w ciąży i bardzo źle się czuję... na to wszystkie oburzone na mnie, że jestem bezczelną gówniarą, one mają swoje lata, mają wnuki, którymi muszą się zajmować, mają zwyrodnienia itp.. normalnie jakby jarmark się odezwał... wszystkie przede mną i za mną zaczęły na mnie się drzeć!!!! że jestem młoda itp... aż babka z kasy wzięła mi fasolkę, dała mi do ręki prince polo, kazała mi usiąść z głową w dół i odpocząć.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

CO ZA LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STAR E, GŁUPIE PIZ**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
ZGROZA!! Gdyby na mnie trafiło....

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:37   #1994
shure
Zadomowienie

uwiezcie mi ze starsi ludzie sa bardzej aroganccy bezczelni i nie majacy oporow przed niczym.... szkoda tylko" ze nie pamieta wol jak cielęciem byl..."

Madziuchna27 nie denerwuj sie i olej towazystwo pudernic polskich ktore czychaja w kazdym sklepie autobusie czy przystanku
podziwiam cierpliwosc i opanowanie

[*]
Stary 2013-02-28, 19:43   #1995
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
poprzednia P.dr powiedziala ze z tego plodu nic nie bedzie wiec kamien spadl mi z serca po dzisiajszej wizycie u innego lekarza
tak ci powiedziała o masakra dobrze że od niej zwiałaś
mój gin mimo że pierwsze usg marnie wyglądało to mimo wszystko zachował taki spokój że czułam się z nim bardzo bezpieczna i jakoś to mnie przy nadziei trzymało całe kolejne 2 tygodnie! po 2 tygodniach na wizycie kazał mi prędko wskakiwać na leżankę i powiedział że za chwilę będziemy gadać a najpierw patrzymy czy dzidzia żyje i jak oboje zobaczyliśmy że urosła jak ta lala i serduszko wali jak szalone to oboje taaaakie uśmiechy mieliśmy wtedy przyznał się że i on się martwił ale że wszystko jest ok to oglądamy sobie dzidziusia i taaaakie uśmiechy oboje już do końca wizyty bardzo fajny ten mój gin- taaaaki spokój wprowadza u ciężarnej, a w końcu tego najbardziej potrzebujemy
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:44   #1996
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
tak z ciekawosci ile kosztuje takie zamrozenie krwi pepowinowej?? ciekawe jak sprawy w tym zakresie maja sie w de...
ja juz nie pamietam dokladnie, ale chyba jakas tam oplata poczatkowa 1500 zl, zestaw pobraniowy 200-500 (nie pamietam dokladnie) plus oplata roczna za przechowywanie chyba jakies 400 zl. to mniej wiecej bo to bylo 2,5 roku temu i mam juz skleroze a ja jeszcze na jakas "promocje" sie zalapalam.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:48   #1997
shure
Zadomowienie

No niestety zalamala mnie kompletnie kobieta ktora ma naprawde dobra opinie w srodowisku lekarskim i kobiet w ciazy. Uwaza ze jesli mam 19-20 lat to nie zalezy mi na dziecku i ze ta ciaza to zupelnie mnie nie obchodzi. cale szczescie ze trafilam na dr Artura ktory jest lekarzem z powolania i tak cieplym spokojnym czlowiekiem ze nie wyobrazacie sobie tymbardziej ze wizyta z usg u niego kosztuje 80 zl a u niej 150...

[*]
Stary 2013-02-28, 19:48   #1998
tancerka212
Zakorzenienie

wypiłam kawę i poję się wodą na potęgę i powiem wam że o niebo jest mi lepiej... ciśnienie musiało mi wreszcie trochę wzrosnąć bo odżyłam i nawet nogi sobie ogoliłam
gorzej że jutro z rana wybieram się na badania i nie wyobrażam sobie totalnie jechać do przychodni naczczo paw murowany i pewnie słabo mi się zrobi i padnę tam dobrze że mąż ze mną jedzie to po wszystkim mnie wrzuci do auta i jakoś dotarmosi do domu i do łóżka z powrotem
Stary 2013-02-28, 19:48   #1999
Madziuchna27
Zakorzenienie

To nie moja historia, a ladanseuse14

Swoją drogą, strasznie dużo piszecie, ja w pracy nie za bardzo mogę zajrzeć na forum, bo nie chcę, żeby mnie któraś życzliwa koleżanka podejrzała - jeszcze nikomu nie mówiłam I na razie nie zamierzam.

Przetoczyła się dyskusja o krwi pępowinowej -> moja mama nalega na pobranie i to zasponsoruje, podsyła mi jakieś linki z info na ten temat, ale ja jeszcze się nie zdecydowałam. Poza tym jest jeszcze spoooro czasu na takie decyzje

Co do brzuszków -> ja kilka miesięcy tak pięknie schudłam (13 KG! ) i co? Pod koniec ubiegłego roku zaczęliśmy starania o dziecko i sobie zaczęłam folgować. Najbardziej ze słodyczami (moje kochane PRINCE POLO ) . Brzuszek mam, ale na pewno w 11 tc. jeszcze nie ciążowy Ale niesamowicie zauważyłam, że jak na stojąco dotykam dołu brzucha to czuję zgrubienie powiększonej macicy, gdzie w środku sobie pływa moja Mała Kulka

Stary 2013-02-28, 19:52   #2000
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety zalamala mnie kompletnie kobieta ktora ma naprawde dobra opinie w srodowisku lekarskim i kobiet w ciazy. Uwaza ze jesli mam 19-20 lat to nie zalezy mi na dziecku i ze ta ciaza to zupelnie mnie nie obchodzi. cale szczescie ze trafilam na dr Artura ktory jest lekarzem z powolania i tak cieplym spokojnym czlowiekiem ze nie wyobrazacie sobie tymbardziej ze wizyta z usg u niego kosztuje 80 zl a u niej 150...
no i całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło wiem co czułaś bo sama mało na zawał nie zeszłam między pierwszym a drugim usg
a dobry lekarz, któremu umiemy zaufać i powierzyć w opiekę nasze najdroższe dzieciątko to podstawa mnie zaskoczyło też że pan doktor mimo że mnie tylko raz widział to doskonale mnie pamiętał i nie musiał nawet patrzeć w kartę tylko pamiętał i od drzwi ze mną normalnie gadał o mojej i tylko mojej ciąży
Stary 2013-02-28, 19:53   #2001
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

No coś Ty... Są tacy lekarze??

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:55   #2002
shure
Zadomowienie

tancerka a ktory tydzien ma twoj bobas?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

No coś Ty... Są tacy lekarze??
niestety mi sie trafila... niewiem czy zly dzien miala bo kolezanka byla zadowolona z jej wizyt . w kazdym razie przez ta pania mialam tydzien nie przespany..i ciagle nerwy

[*]
Stary 2013-02-28, 19:57   #2003
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tancerka a ktory tydzien ma twoj bobas?
dzisiaj z moim dzidziusiem zaczynamy 10 tydzień brzmi poważnie
Stary 2013-02-28, 19:58   #2004
shure
Zadomowienie

tancerka212 brzmi bardzo powaznie gratuluje

[*]
Stary 2013-02-28, 19:59   #2005
emisko86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jestem i ja, chociaż na liście mnie brak
siebie też nie widzę, a raptem 2 dni mnie nie bylo....
emisko86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:59   #2006
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja juz nie pamietam dokladnie, ale chyba jakas tam oplata poczatkowa 1500 zl, zestaw pobraniowy 200-500 (nie pamietam dokladnie) plus oplata roczna za przechowywanie chyba jakies 400 zl. to mniej wiecej bo to bylo 2,5 roku temu i mam juz skleroze a ja jeszcze na jakas "promocje" sie zalapalam.
uuu faktycznie sporo.... i co teraz co roku placicie te 400 zl "abonamentu"? masakra...

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wypiłam kawę i poję się wodą na potęgę i powiem wam że o niebo jest mi lepiej... ciśnienie musiało mi wreszcie trochę wzrosnąć bo odżyłam i nawet nogi sobie ogoliłam
gorzej że jutro z rana wybieram się na badania i nie wyobrażam sobie totalnie jechać do przychodni naczczo paw murowany i pewnie słabo mi się zrobi i padnę tam dobrze że mąż ze mną jedzie to po wszystkim mnie wrzuci do auta i jakoś dotarmosi do domu i do łóżka z powrotem
ja nie wiem czy te badania tak faktycznie na czczo trzeba robic... tutaj w de ginekolog pobiera krew na takie badania i mi pobieral o 17, wiec wiadomo ze nie bylam na czczo tylko niezle najedzona

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
To nie moja historia, a ladanseuse14

Swoją drogą, strasznie dużo piszecie, ja w pracy nie za bardzo mogę zajrzeć na forum, bo nie chcę, żeby mnie któraś życzliwa koleżanka podejrzała - jeszcze nikomu nie mówiłam I na razie nie zamierzam.

Przetoczyła się dyskusja o krwi pępowinowej -> moja mama nalega na pobranie i to zasponsoruje, podsyła mi jakieś linki z info na ten temat, ale ja jeszcze się nie zdecydowałam. Poza tym jest jeszcze spoooro czasu na takie decyzje

Co do brzuszków -> ja kilka miesięcy tak pięknie schudłam (13 KG! ) i co? Pod koniec ubiegłego roku zaczęliśmy starania o dziecko i sobie zaczęłam folgować. Najbardziej ze słodyczami (moje kochane PRINCE POLO ) . Brzuszek mam, ale na pewno w 11 tc. jeszcze nie ciążowy Ale niesamowicie zauważyłam, że jak na stojąco dotykam dołu brzucha to czuję zgrubienie powiększonej macicy, gdzie w środku sobie pływa moja Mała Kulka
mozliwe ze juz ciazowy ja wczoraj zaczelam 13 tydzien i brzuch mi urosl juz ok. 5 cm w obwodzie, a waga poszla w dol przez wymioty...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:02   #2007
emisko86
Raczkowanie

Jutro wielki dzień wizyta u lekarza, denerwuję się... jutro mam nadzieję, że usłyszę w końcu po raz pierwszy serduszko mojego dzieciątka ale stres jest, czy wszytsko ok.
czuje sie masakrycznie, wczoraj przespałam cały dzień, schodziłam zgarbionach bo mnie ściaga..podobno to zasługa rosnącej macicy.
w lidlu maja być fajne spodnie dzinsowe na gumke..jest w ogole sens takie kupować? czy lepiej od razu ciązowe?pytam już kobitek, które są mamusiami
emisko86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:06   #2008
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tancerka212 brzmi bardzo powaznie gratuluje

ejjj laski takiej ochoty na prince polo mi narobiłyście że się zaraz skręcę i jeszcze mc flurry mi się marzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mcflurry.jpg (75,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-02-28, 20:07   #2009
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

ejjj laski takiej ochoty na prince polo mi narobiłyście że się zaraz skręcę i jeszcze mc flurry mi się marzy
za mna te lody od 3 dni chodza... i sok pomaranczowy

zadziwilo mnie na poczatku to ze mam ochote rano przewaznie na kakao gdzie nie lubie mleka i mam na nie uczulenie. wtedy sie zastanawialam czy w ciazy nie jestem i okazalo sie ze mialam dobre podejzenia.

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-02-28 o 20:11
Stary 2013-02-28, 20:08   #2010
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emisko86 Pokaż wiadomość
Jutro wielki dzień wizyta u lekarza, denerwuję się... jutro mam nadzieję, że usłyszę w końcu po raz pierwszy serduszko mojego dzieciątka ale stres jest, czy wszytsko ok.
czuje sie masakrycznie, wczoraj przespałam cały dzień, schodziłam zgarbionach bo mnie ściaga..podobno to zasługa rosnącej macicy.
w lidlu maja być fajne spodnie dzinsowe na gumke..jest w ogole sens takie kupować? czy lepiej od razu ciązowe?pytam już kobitek, które są mamusiami
Na usg będzie dobrze Nie ma innej opcji!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości