|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Rzesy sa super, ja odkad je mam mam fazę wlasnie na ladna buzie i cere. Troszke sie bawie tym, ale uzywam tego samego. Podklad max factor 3 w 1-ale miejscowo jak korektor tylko na poliki i brode jak mnie zsyfi ![]() Na to lekko sypki Clinique almost powder zeby utrwalic. I Dandelion benefitu na pucki ![]() A na koniec meteorytki wiosenne |
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle mają tam pyszny nabiał.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego wieczoru
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale nie wiem Cytat:
Cytat:
I ile mi tŻ na talerz nałoży to tyle zjem zawsze |
||||
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja poszłam pobiegać, ale zadzwonił Tata, że jest gotowy skopać mi tyłek w monopol Dziewczyny wrzuciłam na blo okulary, tak w razie co piszę
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
CZEKOLADOWO
dzieki i czuje sie super![]() A to nie wella tym razem a revlon ![]() KITKA noo mam mam uwierz. Tłuszczu co niemiara:/ to pobiegalas ![]() ale super, batonik |
|
|
|
#192 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
aaa i mam takie samo lusterko, tylko szkoda ze je zbilam Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2013-02-28 o 18:55 |
||
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!! Będzie pomysł na kolejny obiad :3 a ja poszłam na łatwiznę i pizza, ale dieta ![]() Agatka, ja do wszystkiego dodaje jogurt naturalny albo grecki, jak Nine mówi (nawet, jak nie jest zalecany) i wychodzi ![]() A z tym greckim uwielbiam robić muesli Rzęsy super opcja, bo wstajesz rano i wyglądasz pięknie od razu Infa Oooomnomnomnom, pyszności Zrobię też niebawem na pewno! Ale śliczne szpilki A kalosze A pazury super ! Ninedin Jej, ja tak lubię chodzić po lumpach, ale bardzo rzadko jestem w stanie upolować coś fajnego. Przeważnie jakieś wymiętolone te rzeczy i w ogromnych rozmiarach. Co do tego powielania się rzeczy na ulicach to fakt. W zeszłym sezonie jesiennym wszyscy łazili w tych cholernych koturnach. Żeby to to jeszcze jakieś piękne było, ale nie kurde, przyszedł nowy trend i wszyscy to mają.Też lubię taki klasyczny, prosty styl. Moja mummy też się tak ubiera, eleganckie sukienki, spódnice iii wyrwałabym ją. ![]() A ja właśnie nie wiem w czym chodzę, zawsze zapominam,okaże się w tę wiosnę. Może sobie jakieś bucisze kupię, ale zupełnie nie mam koncepcji jakie. Póki co choruję na czerwony płaszczyk -Mi mamuśka proponuje mokasyny każdego możliwego rodzaju, tak samo jak swojemu mężowi tak samo jak kowbojki .Rozumiem Twój ból odrastających włosów, jak ja się opitoliłam na krótko (tak do połowy brody), to szlag mnie już po miesiącu trafiał, bo takie ni w kij ni w oko te kłaki były. Ale warto się przemęczyć. Kylie Ja bym spróbowała, wydaje mi się, że będzie fajnie. Mam koleżankę z urody bardzoo do Ciebie podobną (a przynajmniej mi się tak zdaje) i fajnie jej z grzywką ![]() Ankaa O, te pierwsze mi się podobają zastanowię się nad nimi!ale spam niewyraźny , nieskładny
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-02-28 o 19:46 |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż może powinnam Snickersa, bo dostałam tyle komplementów nt. okularów, że chyba zaczynam gwiazdorzyćCytat:
dziękuję ja muszę kupić nowe, bo te się chybocze
|
||
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
:d HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAH
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Nove a ja kocham mokasyny
kiedyś nie lubiłam, ale od jakiegoś czasu mi się podobają, a latem kupiłam w Reserved na wyprzedaży jedne za 79 zł z prawdziwego zamszu, wygodne jak kapcie, kocham je i pasują do wszystkiego o takie
|
|
|
|
#197 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
na kozaki,botki,baleriny,na obcasie,na płaskim,koturny ,sandały,klapki ,japonki ,sportowe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musze poszukać ![]() edit już widziałam bosko wyglądasz wróciłam z aero i tez padam wycisk nieziemski ,ale od razu czuje się lepiej jak się tak poruszam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-02-28 o 20:57 |
||||
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=kitkulka;39502282]tak, był odrobinę ciepławy.
Beże to farby z ,13 lub ,31 po przecinku. Proporcje Majirela to 1:1,5 Dziękuję za odpowiedź.Hmmm może źle zadałam pytanie .Czy farby 7 i 8.13 Majirel mam wymieszac pol na pol czy może zastosować jakieś inne proporcje ? Gdybym jednak zdecydowała się na sklepową to były zmieszane całe obie farby czy też proporcje były inne ? Przepraszam ze tak marudzę ale pierwszy raz będę mieszać farby
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chodzcie na blo
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Na te moje sprawy. |
|
|
|
#202 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ehhh gdzie wy macie ta wiosne tez chce![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
pasuja ci do buzki ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
to witaj w klubie ![]() ![]() Ja dzis caly dzien zdycham..rano obudzilam sie z takimi mdlosciami ze prawie zwymiotowalam....do tego goraczki dostalam 38,5 ;/i caly dzien tak mialam. najpierw myslalam ze to jelitowka, ale chyba sie po prostu czyms zatrulam i zoladek nie mogl tego strawic....ale bol masakra. Nic mi nie pomagalo na to bralam dzis rozne leki, krople zoladkowe, miete, a teraz godzine temu napilam sie siemienia lnianego i jakby mi lepiej troche. Mam nadzieje ze jutro juz obudze sie zdrowa bo mam seminarium mgr na ktorym musze byc.... ![]() ![]() trzymajcie sie
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-02-28 o 22:47 |
|||
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój Tż też dziś zdycha gorączka i ból żołądka tak jak u Ciebie ![]() dziewczyny znjadźcie mi tą piosenke z reklamy filmów(zmierzch,madagaska r i inne) na wiosne co leci w tvn przeszukałam wszystko i nigdzie nieznalazłam ,a zakochałam się w niej
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-02-28 o 23:10 |
||
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Infa super przepis, wykorzystam
ja tam jestem na diecie ale jak jest w przepisie smietana to daję 12% albo 10% spalam to na zajęciach![]() Agatko ile Ty masz do zrzucenia? tzn ile wazysz przy jakim wzroście? o ile to nie tajemnica? Ex ja tez się z tz pokłóciłam dziś... Ale teraz news: zrobiłam włosy tym garnierem nowym 102 (a miałam jutro robić ale dziewczyna brata przyjechała specjalnie mi wieczorem nałożyć )i włosy jak u mnie po garnierze sa super w kondycji dotyku itp kolor jak na żarówkowe światło spoko, odrost się nie odcina, ale moje włosy łatwo sie rozjaśniają...no i pojaśniało o 2 tony chyba, a kładłam na alfe 9.21 tylko ona chyba ciemniejsza niz poziom 9 była albo ten garniez jaśniejszy niż 10 wyszedł jutro fotki w świetle dziennym![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Lavia zdrówka
|
#205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej mnie dobija pogoda, i chyba też się skuszę na solarium Cytat:
Miesiąc Ci się trzymały, tak?
|
||||
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
identyczne kupiłam w wakacje w jakiejs sieciówce za 25 zł, normalnie identiko ![]() wygodne , fakt
|
|
|
|
|
#207 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie noszę na obcasie. Chyba, że na specjalne okazje. Cytat:
Cytat:
![]() Na rzęsy też się wybieram, ale bliżej lata. Te, co nakłada moja kosmetyczka nie mogą być malowane tuszem, a ni nawet odżywką. Cytat:
Niestety ostatnie farbowanie u niej nie wyszło![]() Cytat:
Cytat:
Kowbojek to nie lubię Włosy mam koszmarne Muszę do września JAKOŚ wytrzymać ![]() Cytat:
W nowej kolekcji Re ma fajne- tylko nie nazywają się mokasyny, a jakoś inaczej
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki, rzesy sie trzymaly u mnie miesiac i malo co wypadaly ale ja mialam efekt naturalny, długość jak moje, tylko zagęszczone. Więc i ubytków nie bylo widac.
Teraz jestem zapisana na koniec marca dopiero, na poniedzialek przed Świetami. A błyszczyków mam tysiace wiec moge sluzyc konstruktywną radą w tej kwestii ![]() Ide na zajecia, miłego dnia dla Was |
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja również się witam i lecę na uczelnię, mam zajęcia do 16, więc wpadnę późniejszym popołudniem buziaki, miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

na inne odcienie sie nie skusilam, bo zaden mi nie pasowal 

Lubię nabiał, tj jogurty, sery żółte i twarogi, i akurat z tego nie rezygnuję.

ja też mam koleżankę w solarium, długo bardzo już pracuje i takich akcji to tam nie ma i mają wszystko zdezynfekowane... Nie wiem, mnie się wydaje, że nie wszędzie tak jest 
I ile mi tŻ na talerz nałoży to tyle zjem zawsze 

Żeby to to jeszcze jakieś piękne było, ale nie kurde, przyszedł nowy trend i wszyscy to mają.
.
chociaż może powinnam Snickersa, bo dostałam tyle komplementów nt. okularów, że chyba zaczynam gwiazdorzyć
dziękuję 

Chcę już wiosnę