Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 15:33   #4561
szklaneczka25
Rozeznanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dzięki mam tylko nadzieję że nie będę wyglądać jak ona bo dla mnie i mojego tż kobieta ma mieć jakieś krągłości , ona jak dla mnie jest za chuda
zależy jaka teraz jesteś
Noo mnie trochę przeraża jej brzuch, jest chyba zbyt umięśniony...
Stary 2013-02-28, 15:36   #4562
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
ładne i bedziesz robic sama? Masz jakis format do tego?
Nie, nie ja chyba źle napisałam chodziło mi o to że będę robić winietki czyli że je w ogóle będę na weselu mieć ja nie mam aż takowych zdolności. Moje robienie ograniczy się do kliknięcia myszką dodaj do koszyka
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:38   #4563
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie ja chyba źle napisałam chodziło mi o to że będę robić winietki czyli że je w ogóle będę na weselu mieć ja nie mam aż takowych zdolności. Moje robienie ograniczy się do kliknięcia myszką dodaj do koszyka
aaaa spoko loko
ale ciekawa inspitacja
zapisalam do pliku

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:38   #4564
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
zależy jaka teraz jesteś
Noo mnie trochę przeraża jej brzuch, jest chyba zbyt umięśniony...
Ja mam 164cm 60kg zresztą na zdjęciu gdzie wysłałam suknie ślubną jestem ta gorsza jakość zdjęć. Mam nadzieję że takiego brzucha nie będe mieć jak Ewcia bo dla mnie oszkliwię wygląda

:
Stary 2013-02-28, 15:43   #4565
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Uciekam z pracy i na próbę do teatru. Do jutra, bo dziś pewnie już nie dam rady wejść na Wizaż

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:43   #4566
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 164cm 60kg zresztą na zdjęciu gdzie wysłałam suknie ślubną jestem ta gorsza jakość zdjęć. Mam nadzieję że takiego brzucha nie będe mieć jak Ewcia bo dla mnie oszkliwię wygląda
Ja tez mam 60kg, ale jestem nie co wyzsza (170cm) i wszyscy uwazaja, ze chudzielec jestem

ale troche sportu by mi sie przydalo

dziewczyny zaraz spadam na ta rozmowe, oby tylko zakonczyla sie podpisaniem umowy

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:46   #4567
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja? Zakręcona 22 latka, On? 26 letni facet, który potrafi wszystko zrobić sam
Poznaliśmy się w czerwcu 2009 roku na dyskotece podczas naszego tańca wywrócił się i nie mogłam się powstrzymać od śmiechu i spytał: Czy każdego faceta zawsze od razu powalam na kolana?
Heheh
Razem jesteśmy od 25.07.2009 - zaprosiłam go na wesele do sąsiadki i tak czekaliśmy do tego wesela i czekaliśmy i razem zostaliśmy
Zaręczyliśmy się 10.09.2012 w najwyższym miejscu w Polsce Taaak kochamy góry!!!
Witam

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
witam !

555 dni do ślubu
U mnie 464 dni

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Powracam do świata żywych
Wróciłam ze szpitala właśnie. Węzły są, jest ich pełno, i są duże, ale na szczęście żadne nie są podejrzane pod kątem nowotworu... Markery wyszły w porządku, OB i CRP nadal wysokie.
Ale jaka ulga... I zmieniam lekarza na tego faceta u którego byłam teraz. Młody koleś, bardzo wesoły. Dziś mnie i moją mamę przywitał słowami "co tam panikary?"
Nic muszę iść do lekarza znowu, muszą znaleźć przyczynę tych węzłów i złych wyników krwi
Ufff, również odetchnęłam z ulgą. Węzły się zmniejszą niebawem i wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
u nas podobnie, właśnie rodzina z Krakowa najbardziej oddalona od naszego miasta (nie licząc gości z zagranicy), ale nie wiadomo, bo jak zostaniemy w Krk to stąd do domu będziemy mieli najdalej żeby zawieźć zaproszenia, no ale w takiej sytuacji na pewno będziemy rozdawać osobiście wszystkim.

zazdroszczę ja też mam mnóstwo wspaniałych wspomnień z TŻ znad morza... m.in. nasze pierwsze wspólne wakacje ooo nie, jak się zrobi cieplej to też pojedziemy na kilka dni, koniecznie! no ale teraz muszę zmykać do pracy i pisać pracę żeby mieć potem czas i pieniądze na takie przyjemności
Ja też mam takie skojarzenia. Pierwszy raz byłam z TŻ na wakacjach, choć nie wiedziałam czy wypada, byliśmy razem dopiero ponad 2 m-ce :P

Nie nadrobiłam wszystkiego, ale muszę ogarnąć sprawdziany i posprzątać, bo jutro po pracy będzie u mnie TŻ i chcę mieć "wolny" weekend, o ile mogę go wolnym nazwać, bo sobota i niedziela zajęcia do 15.00, ale spróbuję się zwolnić, a wieczorem w sb i ndz nauki przedmałżeńskie o 19.30 zaczynamy Biorę się do roboty. Może czasem na chwilkę zajrzę w weekend.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 15:58   #4568
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
a możesz napisać gdzie mneij wiecej jest Twoja suknia slubna?
Bo nie przegladalam zbyt wstecz
Stary 2013-02-28, 16:04   #4569
adziia13
Rozeznanie

Ale naskrobałyście przez te kilka godzin

Cytat:
Wróciłam ze szpitala właśnie. Węzły są, jest ich pełno, i są duże, ale na szczęście żadne nie są podejrzane pod kątem nowotworu... Markery wyszły w porządku, OB i CRP nadal wysokie.
Ale jaka ulga... I zmieniam lekarza na tego faceta u którego byłam teraz. Młody koleś, bardzo wesoły. Dziś mnie i moją mamę przywitał słowami "co tam panikary?"
Nic muszę iść do lekarza znowu, muszą znaleźć przyczynę tych węzłów i złych wyników krwi
Super, strasznie się cieszę

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Dziś napisałam nawet nie połowę str. mgr

Co myślicie o tej sukni?

Bielizne taką chciałabym mieć
Strasznie mi się podobają księżniczki na kimś, do mnie nie pasują wcale. Ta mi się bardzo podoba. Ja z bielizny będę miała tylko majtki (stanika nie będę miała, bo gorset idealnie trzyma mi biust, chyba że zdecyduję się na coś takiego), pończochy też, będą mi zbędne. Więc zostają mi majtaski

Cytat:
Słuchajcie, czy któraś z Was ma już wybraną i zamówioną suknię ślubną? Czy tylko ja jestem taka hej do przodu?
Ja mam, wisi i czeka w garderobie cioci TŻ

Cytat:
W czerwcu jedziemy Mamy fajny pokoik za 95zł 250m do plaży Już się nie mogę doczekać

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków Wiem że łatwo jest mówić żeby nie panikować Ale gorzej to zrobić Wiem że TŻ by mnie nie zostawił, że nadal by planował ślub i życie ze mną. Byłby przy mnie cały czas. Ale ciężko jest myśleć że może się być "do niczego". Raz to przeżyłam i uwierzcie mi że drugiego razu bym nie wytrzymała... Bo inaczej jest walczyć kiedy się wie że wygrana jest do osiągnięcia. A nawrót jest cięższy do wyleczenia. Nawet ze względów psychicznych. Bo człowiek sam po sobie widzi że ta wygrana nie jest długofalowa :/ Nie wiem czy to jasno napisałam
Kochana, ostrożności, i samokontroli nigdy zbyt wiele, ale nie musisz się starać na przyszłość mniej nakręcać, bo to nic dobrego.

Cytat:
Mam nadzieję, że jak ją tylko dostaniesz to nam pokażesz, choć to jeszcze sporo czasu Bo suknia światowa z Francji moja niby z hiszpańskiej koronki a na metce made in China przez Hiszpanię to ona nawet nie przejeżdżała
A moja jest z Białorusi, ma metkę, że ręcznie robiona.

Cytat:
A co uwazacie na temat usadzania gości przez wizytówki?
Bo ja się tak zastanawiam i nie wiem sama... byłam na dwóch weselach usadzanych i siedzialam z rodzenstwem wiec spoko.
Ale pamietam jak u mojego brata na weselu nie bylo wizytowek i ja siedzialam z moim TŻ gdzie indziej, rodzice gdzie indziej, siostra też gdzieś indziej...
My na 100% będziemy mieć winietki
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:29   #4570
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty kiedy?
Ja 31.05 2014 i się obawiałam, że to za wcześnie juz na suknie
09.08.2014
Cytat:
Odpisała mi dziś na maila właścicielka sukni bardzo podobnej co kupiłam, bo wysyłałam jakiś czas temu zapytanie czy ma ją jeszcze na sprzedaż. Cena sukni 1390 zł (cena pierwotna sukni 3350zł) Sukienkę ta Pani sprzedaje bez dodatków a ja moja kupiłam za 500 zł z welonem i bolerkiem i to jeszcze bardziej mnie cieszy że na taką super okazję trafiłam Gdyby wcześniej odpisała to pewnie bym jej suknie kupiła, chyba ta moje była mi pisana Dla porównania dodaje dwa zdjęcia tylko moje w porównaniu do zdjęcia od tej kobietki jakościowo straszne Ps. Ślicznie wygląda ta kobietka w tej sukni

Od dziś biorę się za siebie muszę zrzucić oponkę żeby w sukience ładnie wyglądać po pracy umówiłam się z kumpelą na biegi
piękna podobają mi się koronkowe i wąskie ale na kole też mi się podobają

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

przepis na bardzo dobrą sałatkę?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 16:36   #4571
Tycikata
Wtajemniczenie

Powtarzam się

Cytat:
Kochane forumowe Germanistki!!!! czy jest któraś chętna mi pomóc z jednym pismem, napisanym po niemiecku? Nie chcę tłumaczenia chcę tylko wiedzieć mniej więcej o co tam chodzi bo nie wiem czy ono dotyczy mojego działu czy nie?

będę wdzięczna

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 17:14   #4572
velika
Winter is coming

Kamil do boju
Ale jestem podniecona skokami, jak za starych dawnych czasów pamięta któraś Veli-Matti Lindstroema? To on jest inspiracją mojego nicka
lecę nadrabiać!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:23   #4573
docik10
Zakorzenienie

Powiedzcie mi jak wy dajecie radę z Ewką? Ja już w 17 minucie odpadam przy skalpelu a gdzie tam koniec. Ja od 5 lat siedzę 8 godzin za biurkiem zero ruchu, teraz widzę jaka jestem zastana

:
Stary 2013-02-28, 17:32   #4574
Blondi2989
Blond forever!

Cześć
Uwaga chwalę się! Decyzja podjęta i ostateczna:
19.06.2014r.

Mogę prosić o wpisanie nas do kalendarza?

Pewnie będę jedyna na wątku z tą datą, choć kto wie
Byliśmy wczoraj z TŻ na spotkaniu z moją kuzynką, która w ubiegłym roku hajtała się właśnie w BC i pytaliśmy też o organizację na sali, która nam się spodobała i byli naprawdę zadowoleni. Polecili nam jeszcze jedną salę, ale TŻ dziś do nich dzwonił i naszą datę mają już zajętą...
I pytaliśmy się o to, czy mieli dużo odmów gości ze względu na to, że piątek jest jednak normalnym dniem pracy, ale okazało się, że mieli tylko jeden taki przypadek. I opowiadali też, że dwójka ich znajomych prosto z wesela poszła do pracy Jedna koleżanka o 6 wyszła z wesela, na 9 była w sądzie, dowiedziała się, że rozprawa została przełożona i o 12 była z powrotem na poprawinach Jaka agentka

Sala: http://restauracja-orchidea.com/
Niestety zdjęć jest mało i są kiepskie Nasza będzie sala 2.
Jutro z TŻ będziemy na Skype dzwonić z informacją do moich rodziców, mam nadzieję, że będzie dobrze... A w tygodniu podskoczymy podpisać umowę i pokazać salę rodzicom TŻ (moi tam byli na weselu właśnie tej kuzynki i im się podobało)

Witam wszystkie nowe PM

Czekam właśnie na koleżankę, śmigniemy do Lidla i będziemy opijać w końcu naszą zdaną szczęśliwie sesję

I przypomniała mi się piosenka dziś, która od rana siedzi mi w głowie:
http://www.youtube.com/watch?v=GbDI56Tq90o

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-02-28 o 17:34
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:39   #4575
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
09.08.2014

piękna podobają mi się koronkowe i wąskie ale na kole też mi się podobają

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

przepis na bardzo dobrą sałatkę?
pieczarki, jajko, szczypiorek, puszka kukurydzy, majonez, sól, pieprz do smaku
Pieczarki ugotować pokroić w drobną kostkę (ilośc wedle uznania zależy ile tej sałatki chcesz mieć)
około 3 jajka ugotować i pokroić w kostkę jeśli masz te siteczko to pocić na siteczku
szczypiorek posiekać
całość wymieszać to moja ulubiona nie znam smaczniejszej

Drugi przepis:
Kupić makaron ryżowy dostępny w kauflandzie wygląda jak ryż tylko że makaron, ogórek konserwowy, pierś z kurczaka, koperek, majonez pieprz sól do smaku

Makaron ugotować (szklanka makaronu)
1 podwójna pierś z kurczaka ugotować z kostce rosołowej po ugotowaniu pokroić w kostkę
Ogórek konserwowy pokroić w kostkę (ilość tak na oko)
koperek posiekać (nie za dużo)
Całość wymieszać i jeść nie podam dokładnie czego ile bo ja zawsze robię tak na oko. Tylko szklanka makaronu z tym nie przesadzaj bo tego sporo wychodzi

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
a możesz napisać gdzie mneij wiecej jest Twoja suknia slubna?
Bo nie przegladalam zbyt wstecz
Strona 151 tylko te gorsze jakościowo zdjęcie to ja tą drugą kieckę dałam dla porównania jak przeczytasz mój wpis nad zdjęciami to będziesz wiedziała o co chodzi

:
Stary 2013-02-28, 17:49   #4576
velika
Winter is coming

ZŁOTO : jupi:
poryczałam się, pięknie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 17:54   #4577
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Ja mam chrzestnego który mieszka we Włoszech i mamy znajomego którego też zapraszamy w USA i nie wiem kiedy im powinniśmy wysłać zaproszenia?? jak uważacie?? Chrzestny będzie w Polsce w sierpniu tego roku a znajomy z USA w lisopadzie, czy to dobre okazje aby im wręczyć zaproszenia?? nie za wcześnie??
Dlatego my robimy Save the Date, kazdy bedzie wiedzial conajmniej rok wczesniej jak abedzie data slubu, a potem zaproszenie to juz formalnosc.

Cytat:
trzeba byc dobrej mysli, super wiadomosc!

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
A to masz tam jakąś rodzinkę czy jak?

Wiele z Was lubi Ikee i pytanie czy słyszałyście o tym, że wycofują ze sprzedaży te klopsiki? rany a ja je tak uwielbiam
Tak, bo konina niby w nich jest

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
U nas też nie będzie bo nam obojgu się to nie podoba Właśnie jak byliśmy na weselu gdzie były winietki to zawsze ktoś był niezadowolony z miejsca i na początku to wyglądało tak jak to opisałaś Więc niech każdy usiądzie gdzie mu pasuje i spokój :P A tak niepotrzebny problem byśmy sobie stworzyli.

Super cieszę się, że nie okazało się to nic strasznego
Winietki w obrebie jednego stolu zawsze mozna przestawic, a uwazam, ze to bardzo ulatwia sprawe i nie ma gonitwy pt"zajmij mi dobre miejsce"!

Cytat:
Dziś napisałam nawet nie połowę str. mgr

Co myślicie o tej sukni?

Bielizne taką chciałabym mieć
Skad te gatki?? Ja tez chce takie!!!

Cytat:
A co uwazacie na temat usadzania gości przez wizytówki?
Bo ja się tak zastanawiam i nie wiem sama... byłam na dwóch weselach usadzanych i siedzialam z rodzenstwem wiec spoko.
Ale pamietam jak u mojego brata na weselu nie bylo wizytowek i ja siedzialam z moim TŻ gdzie indziej, rodzice gdzie indziej, siostra też gdzieś indziej...
Dla mnie opcja bez wizytowek jest nie do przyjecia.

Cytat:
W moim przypadku będzie to ok 250 osob jak nie lepiej... aż się boję...
Niezla liczba
Ja to nawet jak bym chciala to bym do takiej liczby nigdy nie dobila.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Jeżeli schudnę, a tak będzie na pewno, bo z Ewką ćwiczę

W chwili obecnej pracuję właśnie nad rzeźbą, bo ważę w normie, tzn. 54 kg przy 161 cm wzrostu.

Cytat:
Też ćwiczę z Ewką - Skalpel od zeszłego wtorku, dziś 10 dzień
No ja ważę 52 kg, przy wzroście 160 cm.
Pragnę wrócić do swojej wagi 48-47kg.
Przybyło mi w biodrach 3cm
A w talii ze 2 cm..
Mam 163 i 50 kg wagi i tez chce zaczac, jak sie motywujecie? Chce sie ujedrnic bo mi sie z nog flaki robia
RObisz tylko skalpel?

Cytat:
pieczarki, jajko, szczypiorek, puszka kukurydzy, majonez, sól, pieprz do smaku
Pieczarki ugotować pokroić w drobną kostkę (ilośc wedle uznania zależy ile tej sałatki chcesz mieć)
około 3 jajka ugotować i pokroić w kostkę jeśli masz te siteczko to pocić na siteczku
szczypiorek posiekać
całość wymieszać to moja ulubiona nie znam smaczniejszej

Drugi przepis:
Kupić makaron ryżowy dostępny w kauflandzie wygląda jak ryż tylko że makaron, ogórek konserwowy, pierś z kurczaka, koperek, majonez pieprz sól do smaku

Makaron ugotować (szklanka makaronu)
1 podwójna pierś z kurczaka ugotować z kostce rosołowej po ugotowaniu pokroić w kostkę
Ogórek konserwowy pokroić w kostkę (ilość tak na oko)
koperek posiekać (nie za dużo)
Całość wymieszać i jeść nie podam dokładnie czego ile bo ja zawsze robię tak na oko. Tylko szklanka makaronu z tym nie przesadzaj bo tego sporo wychodzi [COLOR="Silver"]
Mniam
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:10   #4578
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
poryczałam się, pięknie

nie oglądałam ale się ciesze
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:43   #4579
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
poryczałam się, pięknie
widziałam pięknie to zrobił KAMIL!!

-------
http://www.youtube.com/watch?v=HKBHzYF2bWg
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 18:45   #4580
Kate Noir
Zakorzenienie

też nie oglądałam ale cieszę się!

Cytat:
są piękne, ale bałabym się, że będą nimi robić koła i ogólnie trzepotać nimi i się zniszczą
Moje jako tako boją się mnie i się nie odważą Jak na razie to tylko taki pomysł

Cytat:
Powiedzcie mi jak wy dajecie radę z Ewką? Ja już w 17 minucie odpadam przy skalpelu a gdzie tam koniec. Ja od 5 lat siedzę 8 godzin za biurkiem zero ruchu, teraz widzę jaka jestem zastana
Dopiero startujesz? Ja nie mogę się przemóc
Wczoraj zrobiłam progress i biegłam całe 10 minut na bieżni Jutro planuję 12
Zmotywowała mnie koleżanka, która zawsze miała sporą nadwagę a przedwczoraj napisała mi, że w maju zamierza wziąć udział a półmaratonie! Teraz biega 10km Nie wiem jak ona to robi ale ja też chcę. Na początek zacznę od tych 12 minut i może od Ewki.... ale do niej przymierzam się już od miesiąca i coś nie mogę zacząć
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:55   #4581
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
też nie oglądałam ale cieszę się!

Moje jako tako boją się mnie i się nie odważą Jak na razie to tylko taki pomysł

Dopiero startujesz? Ja nie mogę się przemóc
Wczoraj zrobiłam progress i biegłam całe 10 minut na bieżni Jutro planuję 12
Zmotywowała mnie koleżanka, która zawsze miała sporą nadwagę a przedwczoraj napisała mi, że w maju zamierza wziąć udział a półmaratonie! Teraz biega 10km Nie wiem jak ona to robi ale ja też chcę. Na początek zacznę od tych 12 minut i może od Ewki.... ale do niej przymierzam się już od miesiąca i coś nie mogę zacząć
Biorę się za siebie mój cel 57kg więc 3 kilo bo jak jestem chudsza to źle na buzi wyglądam, kości się mi wtedy za bardzo odznaczają mam zamiar ćwiczyć bardziej dla poprawy ciała żeby trochę je ujędrnić Nie mam zamiaru się katować bo i tak po ślubie chcemy od razu starać sie o dziecko, więc marne moje starania a do grubych osób nie należę żebym musiała schudnąć przed ciążą dla zdrowia swojego i dziecka. Mam zamiar od dziś nie jeść po godzinie 18.00 jest mi trochę cieżko bo zawsze jadam o 22, 23 więc wiem że schudnę te 3 kg jak przestanę jeść w tych godzinach i ćwiczenia nie będą mi do tego potrzebne ale ciało nie jest już takie jak za czasów szkoły Mam zamiar zacząć biegać ale kumpele to trochę leniuchy takie i czekam aż troszkę cieplej sie zrobi a dzień będzie dłuższy żeby po ciemku nie biegać

Jedyne co na ząb po 18-stej to tak jak dzisiaj jogurt naturalny z kawałkami banana i kiwi

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-28 o 18:56
Stary 2013-02-28, 18:59   #4582
Tycikata
Wtajemniczenie

Ja kiedyś ćwiczyłam callanetics i miałam wtedy niezłą kondycję.....

a teraz to szkoda gadać. jak tak w lustro patrzę to wydaje mi się, że jeszcze bardziej przytyłam ostatnio. na wagę nie wchodzę bo nie chcę się dołować

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:15   #4583
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Gratuluje Gratuluje ;p
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wyrazy współczucia Trzymaj się dzielnie

Jak Ci idzie hulanie ?

Ja mam nadzieję jutro skończyć 2 rozdział mgr i w poniedziałek oddać oba do poprawki.

Suknia mi się nie podoba, pomimo tego, że ostatnio zaczynają mi się podobać strojne, falbaniaste itp.

Jeszcze co do bielizny, to dla mnie to zgroza jak dziewczyny sobie robią zdjęcia ubierania od podszewki, a potem wstawiają te zdjęcia nie wiadomo gdzie!

Co do zaproszeń, to my myślimy tak końcem lutego zacząć rozwozić. Niestety, ale trochę tego będzie. Najdalej mamy do przejechania 450 km. i nie wiem czy osobiście pojedziemy. Śląsk, Podkarpacie, Niemcy, Irlandia, Norwegia, Małopolska
właśnie piszę w przerwie hulania, mam zakwasy dziś, ale teraz ćwiczę, muszę robić przerwy bo ciało aż mnie swędzi, ale potrafię kręcić coraz dłużej niedługo dojdę do minuty
Cytat:
Odpisała mi dziś na maila właścicielka sukni bardzo podobnej co kupiłam, bo wysyłałam jakiś czas temu zapytanie czy ma ją jeszcze na sprzedaż. Cena sukni 1390 zł (cena pierwotna sukni 3350zł) Sukienkę ta Pani sprzedaje bez dodatków a ja moja kupiłam za 500 zł z welonem i bolerkiem i to jeszcze bardziej mnie cieszy że na taką super okazję trafiłam Gdyby wcześniej odpisała to pewnie bym jej suknie kupiła, chyba ta moje była mi pisana Dla porównania dodaje dwa zdjęcia tylko moje w porównaniu do zdjęcia od tej kobietki jakościowo straszne Ps. Ślicznie wygląda ta kobietka w tej sukni

Od dziś biorę się za siebie muszę zrzucić oponkę żeby w sukience ładnie wyglądać po pracy umówiłam się z kumpelą na biegi
ja nawet nie widzę różnicy w sylwetkach, któa to Ty ?
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witam

Trzymaj się kochana, masz dla kogo!

My pierwsze zaproszenia będziemy rozdawać w lecie, ale u nas goście mają jednak kawałek do przebycia. Na zaproszenia jeszcze nie patrzyłam.... Rzekomo mój brat się tym zajmuje, ale kto go tam wie...

Na pewno nie za wcześnie
Zauważ, że goście przyjezdni zapewne będą musieli wziąć wolne na Twój ślub, a np. w Anglii terminy urlopów ustala się bardzo wcześnie. U Tż w pracy nawet 1,5 roku wcześniej
Poza tym przylot do Polski z USA czy Włoch to jednak wydatek. My gości z UK będziemy zapraszać już w lecie, żeby sobie cały pomysł ogarnęli w czasie.

Super wiadomość

Wracając do kotylionów...
Któraś z Was pisała, że miały sens w dawniejszych czasach, bo ludzie poznawali potencjalnych partnerów i małżonków na weselach właśnie. Przypomniało mi się, że w zeszłym roku właśnie na weselu z kotylionami swojego narzeczonego poznała moja kuzynka. Zatem ma to może jakiś sens
dziękuję za poradę !
Cytat:
Ja też witam wszystkie nowe PM

U nas kotylionów na pewno nie będzie i nikomu nie dam się na nie namówić! Już mi raz podziurawili sukienkę takim czymś i ja nie mam zamiaru tego mieć na moim weselu Zresztą wszyscy tam będą z osobami towarzyszącymi więc nie ma w kim wybierać

Chyba dziś odsypiam ostatnie nieprzespane ze stresu noce, bo śpię non stop od powrotu ze szpitala :/

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Nie usuwaj na samym końcu tego "
" Wtedy będzie dobrze cytować [/QUOTE]
u mnie też nie będzie kotylionów
Cytat:
To zaczynam ćwiczyć z Ewką
może i ja się skusze
Cytat:
ZŁOTO :
poryczałam się, pięknie
już wiem dla czego nie odpisywałaś
Cytat:
Biorę się za siebie mój cel 57kg więc 3 kilo bo jak jestem chudsza to źle na buzi wyglądam, kości się mi wtedy za bardzo odznaczają mam zamiar ćwiczyć bardziej dla poprawy ciała żeby trochę je ujędrnić Nie mam zamiaru się katować bo i tak po ślubie chcemy od razu starać sie o dziecko, więc marne moje starania a do grubych osób nie należę żebym musiała schudnąć przed ciążą dla zdrowia swojego i dziecka. Mam zamiar od dziś nie jeść po godzinie 18.00 jest mi trochę cieżko bo zawsze jadam o 22, 23 więc wiem że schudnę te 3 kg jak przestanę jeść w tych godzinach i ćwiczenia nie będą mi do tego potrzebne ale ciało nie jest już takie jak za czasów szkoły Mam zamiar zacząć biegać ale kumpele to trochę leniuchy takie i czekam aż troszkę cieplej sie zrobi a dzień będzie dłuższy żeby po ciemku nie biegać

Jedyne co na ząb po 18-stej to tak jak dzisiaj jogurt naturalny z kawałkami banana i kiwi
uwielbiam
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:25   #4584
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Moja kumpela ze stresu tak schudla, ze przed samym weselem musiala jeszcze poprawki robic ;/
Ślub w czerwcu, a poprawki zaplanowałam na kwiecień - maj.

Cytat:
Też ćwiczę z Ewką - Skalpel od zeszłego wtorku, dziś 10 dzień
No ja ważę 52 kg, przy wzroście 160 cm.
Pragnę wrócić do swojej wagi 48-47kg.
Przybyło mi w biodrach 3cm
A w talii ze 2 cm..
Zanim zasiadłam za swoim biureczkiem, 6 lat temu też ważyłam 48 kg

Cytat:
Muszę sobie włączyć tą Ewkę nie słyszałam nigdy o niej a tu tyle dziewczyn z nią ćwiczy dziś wieczorem wezmę chipsy cole i w końcu na nią popatrzę bo nie będe gorsza A tak serio to daje to coś??
Ja o niej usłyszałam w lipcu zeszłego roku. Ściągnęłam sobie z jej strony darmowy program i ćwiczyłam co drugi dzień, ale przez krótki okres. Potem motywacja wracała przez 2 tyg,. a potem na miesiąc się kończyła. Jednak powzięłam noworoczne postanowienie i od 4 stycznia ćwiczę regularnie. W styczniu 3 razy w tyg, a od lutego 5-6 razy. W pierwszej kolejności jest to Skalpel, chyba że mi się nie chce kompa włączyć z filmem, to wtedy szok trening. Efekty??? Póki co mizerne, ale może przyjdą z czasem. Nie poddaję się

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Mam 163 i 50 kg wagi i tez chce zaczac, jak sie motywujecie? Chce sie ujedrnic bo mi sie z nog flaki robia
RObisz tylko skalpel?
....i szok trening. 3 serie ćwiczeń, które powtarzam po 3 razy. Nawet TŻ powiedział, że mam jędrniejszy i bardziej napięty tyłeczek

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-02-28 o 19:30
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:31   #4585
adziia13
Rozeznanie

a ja totalnie straciłam motywację, żeby coś ze sobą zrobić, mogłabym zrzucić z 4 kilo, ewy nie mogę robić ze względu na kolano i nie mam pomysłu co ciekawego bym mogła wykombinować, może się z kumpelą zapiszę na jakieś tańce, czy coś, ale też nie wiem jak z kolanem dam radę.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:52   #4586
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Co myślicie o tej sukni?
dla mnie za puszysta, ja to drobinka i pewnie dlatego

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
To za to banują, o mamoooo

Hmm fizycznie OK. Wiadomo jakieś dolegliwości ciążowe towarzyszą dalej. Ból żeber, ból kręgosłupa, problem z wstawaniem, wiązaniem butów
Ale psychicznie jest dno....
26 stycznia zmarł mi ukochany dziadek. Wyszedł śmieci wyrzucić, zasłabł i umarł mimo 40 minutowej reanimacji, a był okazem zdrowia, jeszcze rok temu pracował, bo mu się nudziło.
A za 2 tyg najukochańszej babci na świecie pękł tętniak w mózgu, o którym nikt nie wiedział. Była operacja, ale tętniak zalał cały mózg. Babcia od 2 tyg nie budzi się po operacji Także generalnie jestem na lekach...
kurde... współczuje na prawdę ciężka sprawa ale trzymaj się tam jakoś dla dobra maleńkiej i swojego...

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Idę się wykąpać, wyciągnę dzisiaj TŻta nad morze, mamy 15 minut samochodem na plażę a ostatnio byłam chyba latem
matko, ja bym była chyba co drugi dzień

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:52   #4587
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Tak piszecie o ćwiczeniach... Ja n tej diecie jestem, ale coś czuję że w tym miesiącu chyba przytyłam taka nerwówka była

alloffkowa - jak tam Ci idzie kręcenie hh?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:53   #4588
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzisz!!!!!!! Nie ma opcji aby było źle !!!!! Cieszę się bardzooo wszytsko powolutku będzie szło w dobrym kierunku, zobaczysz

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 19:56   #4589
docik10
Zakorzenienie

alloffkowa ale jesteś kochana, bo uważasz, że nie widać różnicy w sylwetce Moim zdaniem ta kobietka super wygląda w tej sukni ja jestem na tym zdjęciu co stoję bokiem ale za rok będę miała mniejszy brzuch i większe wcięcie w talii już to sobie obiecałam Muszę najpierw wymeldować tatę bo właśnie coś tam w kuchni upichcił

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Tak piszecie o ćwiczeniach... Ja n tej diecie jestem, ale coś czuję że w tym miesiącu chyba przytyłam taka nerwówka była

alloffkowa - jak tam Ci idzie kręcenie hh?
Ja mam znowu na odwrót ze stresu chudnę jak się rozstałam z eks mężem to w ciągu 7 dni schudłam 5 kilo. Pamiętam to do dziś jak jajecznica mojej mamy którą uwielbiam rosła mi w ustach

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-28 o 19:58
Stary 2013-02-28, 20:02   #4590
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
a ja totalnie straciłam motywację, żeby coś ze sobą zrobić, mogłabym zrzucić z 4 kilo, ewy nie mogę robić ze względu na kolano i nie mam pomysłu co ciekawego bym mogła wykombinować, może się z kumpelą zapiszę na jakieś tańce, czy coś, ale też nie wiem jak z kolanem dam radę.
może basen?

Ja tam z chudnięciem nie mam problemu... gorzej w drugą stronę Musze więcej jeść i więcej ćwiczyć
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości