|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nieżle..nieżle Ja sie już wyspałam niestety ![]() Cytat:
Juz wiem co będę odpowiadać, bo moeje stare teksty chyba się troche przejadły . |
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Konto usunięte
|
Coś wizaż muli
![]() Tak niegrzecznie powiem
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Jestem taka szczęśliwa, że zaraz chyba umrę z tego szczęścia
|
#2556 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie mogłabym teraz umrzeć, nie po tym co dzisiaj się stało, o nie
![]() Pierwsza połowa dnia była do niczego, ale od godziny 23 do teraz - tak mi się giemba śmieje ![]() A Ty co tak kochasz wszystkich? Uciekam spać, dobranoc.
„Odezwij się czasem ciekawy jestem gdzie i z kim teraz umierasz” Borszewicz Edytowane przez Missssska Czas edycji: 2013-03-01 o 00:50 |
|
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
Nie, aż takiego farta to nie mam, niestety
to się chwali, a czymże ten dobry humor jest spowodowany?
|
#2560 | |||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39519714]Coś wizaż muli
[/quote]Jak zawsze między 00:00 a 00:30 ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Dobranoc |
|||
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
piątek
|
|
|
|
#2562 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Obawiam się, ze nie zacznie. Gdyby zaczęła, chyba podziwiałabym otwartość. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39518968] Normalnie kocham wszystkich dzisiaj [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Dajcie linkę!!!! Cytat:
![]() To przyznasz się? ![]() Spałam. Siedem godzin. Bez koszmarów (albo ich nie pamiętam).
|
|
#2563 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- I jak? Ja padłam Wiem, tym bardziej, że tak mocno jak wczoraj to co pół roku sobie skręcam, plus w międzyczasie kilka takich lajtowych potknięć I sobie uświadomiłam, że obie kostki mi lecą, częściej lewa. Może i chciał, ale chyba mnie uraz st. skokowego ocalił Cytat:
![]() Cud, miód dziewczyna z tej naszej K. ![]() Nieźle? Ona to ma stajl, nie do podrobienia ![]() Sabb, na fejsie dam Ci link, tu mogą nam znowy wlepić punkty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2564 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
znad kawy tak ogólnie to nie ogarniam kuwety ani baru tym bardziej mam pół ranka wolnego - jak mi to było potrzebne... żeby nie mieć za dobrze zaraz spadam z dzieckiem do lekarza co do lindy mi się w głowie nie mieści jak można być takim bezguściem a kreować się na gwiazdę sieciuni ![]() chyba powinna nawiązać współpracę z gattą czy innymi, bo te jej znoszone rajstopki to bieda, mi by było wstyd tak się pokazać ![]() a tak w ogóle miłego piątku - byle do weekendu!!
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2013-03-01 o 08:28 |
|
|
|
#2565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Nawet nie wiem co napisać bo nie mam kompletnie weny. Zastanawiam się ile jeszcze razy ktoś będzie mnie musiał kopnąć w du..e bym nauczyła się ze ludzie są okropni i im się jest bardziej dla nich miłym i uczynnym tym większa doza chamstwa odpłacą. Cała noc prawie nie spałam bo mam wyrzuty sumienia ze powiedziałam im co myślę o ich zachowaniach. I nie zrobiłam tego chamsko tylko grzecznie powiedziałam ze należało by chociaż podziękować za pomoc, a nie jeszcze wybrzydzać ze coś się nie podoba jak dostaje się coś z dobrej woli. ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy Ciebie to pocieszy ale nie jesteś odosobniona w pechu. Ja działam jak magnes na pecha nawet w drewnianym kościele potrafi mi spaść cegłówka na głowę. ![]() W zeszły poniedziałek na równym suchym chodniku w pracy tak sie piknie wy..ałam ze: zdarłam oba kolanka, 2 dłonie, 1 łokieć i nos. ![]() Cytat:
(szkoda tylko ze mój P. się na kota nie zgodzi)W sumie jestem przyzwyczajona do takich akcji Cytat:
to trzeba ostentacyjnie ziewnąć i zamruczec pod nosem i nudnym i ubigim pozyciu ![]() Cos mi ta stylizacja "zdziebko" zalatuje ciemnym pokojem i wybieraniem na oślep zawartości szafy i kufra prababci.
|
|
#2566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Ci brakuje ![]() Cytat:
Cytat:
Najpierw niech Un zje wybrany przez Ciebie gołąbek Spali ![]() Cytat:
![]() Fitam
|
|
#2567 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
widzę ten trend w polityce, TV, zawodowo, prywatnie, na publicznych forach .... i widzę, jak nakręcająca się maszynka działa zaczyna się cikawie, konstruktywnie ... a kończy jak zwykle ...Piątek - nareszcie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-03-01 o 09:30 |
|
|
|
|
#2568 |
|
To ja :)
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Kiepski żart! Ja dziś zap...am (tzn. pracuję) do 17
|
#2570 |
|
To ja :)
|
To w sam raz będzie dla Ciebie pomnik...
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Problem z tym ze ja jednak jestem imienna (niestety)A zostaję po godzinach choć chciałabym się wymiksować bo będą robione zdjęcia do folderów reklamowych
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja mam "tylko" te same problemy ze skręcaniem kostek - idzie se mój chuop ze mną a tu nagle ni ma baby - składam się jak harmonia ![]() częstotliwość podobna do Wintrowej - współczuję słowem, wygrywasz |
|
|
|
|
#2573 | |||||
|
BAN stały
|
Znad chleba w jaju i kawy
Nie szkodzi ![]() Cytat:
Chyba, że o co innego chodzi, o gifty np. ![]() Cytat:
Choć może warto wziąć sobie do serca słowa Balzaca, że "czasami nagła zmiana charakteru jest ostatecznym sposobem na przetrwanie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Kawa się skończyła, więc musiałem zadowolić się rozpuszczalną (i zaprawdę powiadam Wam, że pojęcia nie mam, jak ja to pić mogłem bez przeszkód wcześniej - smakuje mi to jak wyrób kawopodobny na bazie popłuczyn, gdzież jej tam do kawiarkowego smaku!) ![]() I jeszcze obudziłem się z bólem gardła, pięknie
|
|||||
|
|
|
#2574 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Muszę chyba zrobić sobie usg albo rezonans i zobaczyć w jakim stanie mam więzadła, ścięgna i całą resztę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez pierwszą wypowiedź powiem: dobrze Ci tak ![]() A nie jest to spowodowane błędnikiem?
|
|
#2576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mi P. przełączył, nie protestowałam
![]() ![]() Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. ad1. no nic, ja mam w nadmiarze ![]() ad2. Cytat:
ad3. oby szybko przeszło dobry znad głodu i braku pomysłu na posiłek
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
A wolałabyś odstające kości
bez przesady, widziałam Cię na fotkach![]() Ja mam dziś rybkę smażoną, ryż i brokuły
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad kawy
Cytat:
![]() Cytat:
suonca ni ma z okazji szrości za oknem dostałam zaproszenie do krk od suchara ![]() kiedy mu się znudzi
|
|
#2579 |
|
Nindżopesz
|
Czy na sali jest Maja?
Skaczesz na skakance, jeśli tak to jaką metodą? Ja dzisiaj robiłam na niej interwały (60 sek truchtu po chałupie, 30 sek skoków żabką szybko i nisko, razem zajęło mi to 19 min) i mam mieszane uczucia bo niby stan przedzawałowy ( )) ale jednocześnie odsapnęłam 5 min i mogłabym znowu poćwiczyć. Ale w trakcie nie dawałam rady szybciej. Może się jeszcze wyrobię
|
|
|
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. co nie? bleeeeh rozpuszczalska - choć u kogoś jak jestem to nie wybrzydzam i np Prima finezja z mlekiem była zacna 3. ![]() Cytat:
ano Cytat:
2. u nas zawartość zamrażalki częsc xxx - dziś ryba miruna, a inną razą z rozlatującego się mintaja pycha pulpetti, a z brokuła kotletti, to wszystko osobne czi posiłki ale jak nie mam pomysła to albo wchodzę na blogi - albo wyjmuję z lenistwa co popadnie i jem np serek z kakałem ![]() abo kabanosa abo jaja
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

A z sześcioletnim barbarzyńcą bazgrzącym po ścianach to już bym mogła 

widzę ten trend w polityce, TV, zawodowo, prywatnie, na publicznych forach .... i widzę, jak nakręcająca się maszynka działa
zaczyna się cikawie, konstruktywnie ... a kończy jak zwykle ...
no to ja mam "tylko" te same problemy ze skręcaniem kostek - idzie se mój chuop ze mną a tu nagle ni ma baby - składam się jak harmonia