|
|
#1621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 'Przepis na życie'
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
ale juz sie nie przyzwyczailyscie, ze jak ta banda wpada z matka Anki, to tylko jest szum, krzyk , do tego porywcza Pola, to tam zawsze jest jak w domu wariatow, co to lekow jeszcze nie dostali
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno Ci nie umknęło, tylko przy np Żabci pewnie bardziej Ci się rzuciło w oczy czy raczej uszy "No jak to mnie nie poznajesz przecież mamy tą samą żonę"
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno
|
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu to wtopiłam
|
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
racje mialam ?
nie przejmuj sie, juz bylo cos wspominane, mi to nie przeszkadza , tylko potem mezowi na filmie peplam co bedzie i jaka dumna jestem, ze wiem
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oglądam zawsze na tvnplayerze bo nie zawsze pamiętam i mam czas wtedy kiedy leci w tv. Twój mąż z własnej woli ogląda?
|
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, albo nieraz tylko slucha niektorych akorow lubi i wtedy spojrzy by sie posmiac ![]() a no, Żabcie lubi , ale ostatnio chyba kimnelo mu sie i opowiadalam potem
|
|
|
|
|
#1632 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa i jeszcze jedno - czy to nie było tak, że ta nowa knajpa ANki to miała być prawie do wejścia,a nie do generalnego remontu z rozwalaniem ścian???? nie pamietam dokładnie, jak to było, ale miało się wrażenie, że to nie ruina....scena remontu chyba tylko dla wprowadzenia panci z yorkiem. Swoją drogą ta Wandzia dziwnie reaguje - przecież nie do jej Karolka uderzała?? cuuuudownie, że Englert pojawia się chyba na dłużej - uwielbiam jego grę i jego samego )) zawsze ma fajne role.
Edytowane przez guszka Czas edycji: 2013-03-01 o 13:16 |
||||
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
akorka grajaca Manie jest rocznik 1991, czyli 22 lata to spoko na ciąze
|
|
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dal niego to nuda totalna i kijem bym go nie zagoniła![]() Cytat:
Właśnie mnie te jej spojrzenia też zdziwiły, pies ogrodnika
|
||
|
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam wlaśnie na tvnplayer zwiastun odcinka 3, patrząc na to co Andrzej wyczynia Jerzemu to chyba można w tym wątku spodziewać się niezłego uśmiania się
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak w ogóle jest, że psycholog sobie chodzi z pacjentem na spacerki ? mi się wydawalo, że głównie w gabinecie się spotykają ale nie znam się to może i tak też można, różne rodzeje terapii mogą być. I może sam wątek psychologa by był ok ale już robienie z tego romansu, że ona się w Jerzym zakocha, że on też i coś tam będzie, bez sensu To jest irytujace, że co serię jest to samo, ktoś trzeci, ileż można Jasne, coś się musi dziać, żeby nie było tylko sielanki ale czemu w kólko to samo.
|
|
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie 2 odcinki obejrzałam w 20 min. W zasadzie inreresują mnie tylko Żabcie. Niby nic nowego się nie dzieje, ale nie są tak irytujący jak reszta, a w szczególności Anka Pozwolę sobie jeszcze poruszyc kwestię matury Mańki, którą przeżywa jakby była pierwszą osobą, która musi przez to przejść
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nawet Ankę lubię, nie jest taka wyrazista jak Beata czy Pola ale mi nie przeszkadza, tylko dodałabym jej trochę stanowczości, takiego pazura czasami. O np. podobalo mi się jak w 2 odcinku tej serii francuzik dostał od niej w czułe miejsce |
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na ten temat by podzielić się swoim spostrzeżeniem na temat drażniących mnie sytuacji w tym serialu, bo teraz przelotem zobaczyłam w tv i zasnąć przez to nie mogłam
Już pomijając wątek amnezji rodem z brazylijskiej telenoweli, to chyba każda osoba, która ma zanik pamięci starałaby sie czegoś dowiedzieć o sobie: oglądałaby albumy ze zdjęciami, wysłuchiwała relacji czy coś. A na dodatek skoro pan Knappe to taki wpływowy, sławny i wspaniały kucharz, to czy w dobie internetu nie wystarczyło by dać mu dostęp do internetu by sobie na spokojnie( by nie zemdlał )wpisał w google swoję imie i nazwisko i przeczytał biografie, artykuły, plotki Ogólnie nie lubię jak bohaterzy filmu/serialu/książki nie myślą racjonalnie. Najbardziej chyba denerwują mnie wątki porodów (koniec I sezonu) jedna kobieta rodzi a 50 osób ładuje sie za nią do szpitala i hałasuje, robi zamęt jakby to w czymś miało pomóc. |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzy jest w szoku i jest zdezorientowany, wiec nie myśli racjonalnie tak jak normalny człowiek myślałby w takiej sytuacji
zreszta w 3 odcinku będzie przypominał sobie swój programpoza tym w 3 odcinku nic specjalnego, jak zawsze Zabcie najlepsze a raczej Andrzej bo z Beatki to juz momentami totalną wariatke robią, az przestaje byc to zabawne.. ta lekareczka Jerzego jest jakas nawiedzona i obrzydliwa, do tego znów ściągnęli tego podlotka amanta Anki - Maćka bezbłędną była też reklama torebek tej Pilewicz
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza wczoraj była Gruba
potem Żabcia, a reszta takie sobie
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W 3 odcinku dobre było jak Wandzia i Stefan mają przed sobą pierwszą wspólną noc, Stefan ma stracha i dzwoni do Karola by trzymał kciuki za niego bo nie robił tego od 2002 roku Za to sceny Andrzej - Jerzy mnie powalają Sceny Anka - Jerzy nie, sto razy bym wolała by byli razem i mieli rożne problemy ale właśnie razem a nie to co teraz widzimy. A Gruba chyba przybrala na wadze bo mam wrażenie, że jest jeszcze większa niż była. Nie to, że to jakiś zarzut ale widać
|
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaja beda rzeczywiscie z ta Wanda
![]() i tez lubie sceny Andrzej-Jerzy, w ogole Adamczyk jak sie usmiechnie tak dziwacznie to ja juz kwicze
|
|
|
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
A zobaczysz jak Wandzia rzuci Stefka na kanapę a sama wskoczy na niego
Stefan chyba będzie połamany Elka to wredota już pomijając fakt, że watek z amnezją jest beznadziejny to w szpitalu się świetnie bawiła udając żonkę a gdy odbiera Jerzego ze szpitala i zawozi do domu to mówi mu, że on już może też skończyć z tym udawaniem. Gdy się okazuje, że on nie udaje i nic nie pamięta rzeczywiście to mu rzuca sucho, że Jego i Ankę coś łączyło a ona i on są już po rozwodzie i ona ma swoje plany i wychodzi zostawiając człowieka zdezorientowanego i z mętlikiem w głowie.
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mowiłam, ze chude to wredne
![]() sama do tej kategorii tez sie zaliczam ![]() a kanapy nie połamia z tym Stefkiem a przed filmem Pola cos reklamuje i calkiem inaczej wygląda
|
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
Pola to dla mnie pozytywnie jest zakręcona i moim zdaniem bardzo dobrze gra
Ciekawe czy Pani psycholog chce coś ugrać dla siebie z tej terapii, może ma specjalny plan ogólnie ona mi się nawet podobaMańka to już tej ciąży raczej nie ukryje 22 lata hmm, mało czy dużo nie wiem, nie mi oceniać, choć swoje zdanie mam. Ostatnio się spotkałam z sytuacji z rodziny mojej koleżanki, że 16stką urodziła, a teraz gdy jej córka ma 6mcy jest w drugiej ciąży, a nawet nie ma 17 lat... także sytuacje są różne
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Też obejrzałam 3. odcinek. Podobał mi się tylko temat z Andrzejem i Beatką i z przeprowadzką
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do jej roli w serialu to powinni ją jakoś okroić, czy ją samą schować za stołem czy czymś tam jeszcze - czyli kręcić pół postaci - bo ciąża jest tak widoczna, że szok - mam ciągłe wrażenie, że Gniewko będzie miał towarzystwo... zachowanie Anki jest irytujące - równe zachownaiu Mańki - generalnie obie reagują jak nastolatki, wpadają w histerię i co rusz zbierac się musi wokół nich cała ekipa by mogły powyć....ja nie wiem czy w rzeczywistości ktoś by miał na to czas by je tak w kółko niańczyć????? czy w W-wie Anka juz nie miała żadnych szans na architekta poza swoim "eks" jedyne co mi się podoba to oczywiście Żabcie - Ostaszewska świetna jak zawsze!!! Fajny był też Mateo w ost. odcinku (tym ost. z tvn-player więc nie piszę więcej ![]() aha i zdziwiło mnie zachowanie Jaśka w tymże odcinku.... ogólnie serial stracił klimat jak dla mnie... Edytowane przez guszka Czas edycji: 2013-03-09 o 01:10 |
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie 9 miesiąc, żeby "tak było widać, że szok" |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

, ale ostatnio chyba kimnelo mu sie i opowiadalam potem

już nie lubie baby
Ostatnie 2 odcinki obejrzałam w 20 min. W zasadzie inreresują mnie tylko Żabcie. Niby nic nowego się nie dzieje, ale nie są tak irytujący jak reszta, a w szczególności Anka