![]() |
#1621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 'Przepis na życie'
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
ale juz sie nie przyzwyczailyscie, ze jak ta banda wpada z matka Anki, to tylko jest szum, krzyk , do tego porywcza Pola, to tam zawsze jest jak w domu wariatow, co to lekow jeszcze nie dostali
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Na pewno Ci nie umknęło, tylko przy np Żabci pewnie bardziej Ci się rzuciło w oczy czy raczej uszy "No jak to mnie nie poznajesz przecież mamy tą samą żonę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu to wtopiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
racje mialam ?
nie przejmuj sie, juz bylo cos wspominane, mi to nie przeszkadza , tylko potem mezowi na filmie peplam co bedzie i jaka dumna jestem, ze wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oglądam zawsze na tvnplayerze bo nie zawsze pamiętam i mam czas wtedy kiedy leci w tv. Twój mąż z własnej woli ogląda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niektorych akorow lubi i wtedy spojrzy by sie posmiac ![]() a no, Żabcie lubi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa i jeszcze jedno - czy to nie było tak, że ta nowa knajpa ANki to miała być prawie do wejścia,a nie do generalnego remontu z rozwalaniem ścian???? nie pamietam dokładnie, jak to było, ale miało się wrażenie, że to nie ruina....scena remontu chyba tylko dla wprowadzenia panci z yorkiem. Swoją drogą ta Wandzia dziwnie reaguje - przecież nie do jej Karolka uderzała?? cuuuudownie, że Englert pojawia się chyba na dłużej - uwielbiam jego grę i jego samego ![]() Edytowane przez guszka Czas edycji: 2013-03-01 o 12:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
akorka grajaca Manie jest rocznik 1991, czyli 22 lata to spoko na ciąze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie mnie te jej spojrzenia też zdziwiły, pies ogrodnika ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
Widziałam wlaśnie na tvnplayer zwiastun odcinka 3, patrząc na to co Andrzej wyczynia Jerzemu to chyba można w tym wątku spodziewać się niezłego uśmiania się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak w ogóle jest, że psycholog sobie chodzi z pacjentem na spacerki ? mi się wydawalo, że głównie w gabinecie się spotykają ale nie znam się to może i tak też można, różne rodzeje terapii mogą być. I może sam wątek psychologa by był ok ale już robienie z tego romansu, że ona się w Jerzym zakocha, że on też i coś tam będzie, bez sensu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nawet Ankę lubię, nie jest taka wyrazista jak Beata czy Pola ale mi nie przeszkadza, tylko dodałabym jej trochę stanowczości, takiego pazura czasami. O np. podobalo mi się jak w 2 odcinku tej serii francuzik dostał od niej w czułe miejsce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na ten temat by podzielić się swoim spostrzeżeniem na temat drażniących mnie sytuacji w tym serialu, bo teraz przelotem zobaczyłam w tv i zasnąć przez to nie mogłam
![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie nie lubię jak bohaterzy filmu/serialu/książki nie myślą racjonalnie. Najbardziej chyba denerwują mnie wątki porodów (koniec I sezonu) jedna kobieta rodzi a 50 osób ładuje sie za nią do szpitala i hałasuje, robi zamęt jakby to w czymś miało pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Jerzy jest w szoku i jest zdezorientowany, wiec nie myśli racjonalnie tak jak normalny człowiek myślałby w takiej sytuacji
![]() ![]() poza tym w 3 odcinku nic specjalnego, jak zawsze Zabcie najlepsze ![]() ![]() ta lekareczka Jerzego jest jakas nawiedzona i obrzydliwa, do tego znów ściągnęli tego podlotka amanta Anki - Maćka ![]() bezbłędną była też reklama torebek tej Pilewicz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
najlepsza wczoraj była Gruba
![]() potem Żabcia, a reszta takie sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W 3 odcinku dobre było jak Wandzia i Stefan mają przed sobą pierwszą wspólną noc, Stefan ma stracha i dzwoni do Karola by trzymał kciuki za niego bo nie robił tego od 2002 roku ![]() ![]() Za to sceny Andrzej - Jerzy mnie powalają ![]() Sceny Anka - Jerzy nie, sto razy bym wolała by byli razem i mieli rożne problemy ale właśnie razem a nie to co teraz widzimy. A Gruba chyba przybrala na wadze bo mam wrażenie, że jest jeszcze większa niż była. Nie to, że to jakiś zarzut ale widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
ale jaja beda rzeczywiscie z ta Wanda
![]() i tez lubie sceny Andrzej-Jerzy, w ogole Adamczyk jak sie usmiechnie tak dziwacznie to ja juz kwicze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Zadomowienie
|
A zobaczysz jak Wandzia rzuci Stefka na kanapę a sama wskoczy na niego
![]() ![]() Elka to wredota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
zawsze mowiłam, ze chude to wredne
![]() ![]() sama do tej kategorii tez sie zaliczam ![]() a kanapy nie połamia z tym Stefkiem ![]() a przed filmem Pola cos reklamuje i calkiem inaczej wygląda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Raczkowanie
|
Pola to dla mnie pozytywnie jest zakręcona i moim zdaniem bardzo dobrze gra
![]() Ciekawe czy Pani psycholog chce coś ugrać dla siebie z tej terapii, może ma specjalny plan ![]() Mańka to już tej ciąży raczej nie ukryje 22 lata hmm, mało czy dużo nie wiem, nie mi oceniać, choć swoje zdanie mam. Ostatnio się spotkałam z sytuacji z rodziny mojej koleżanki, że 16stką urodziła, a teraz gdy jej córka ma 6mcy jest w drugiej ciąży, a nawet nie ma 17 lat... także sytuacje są różne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Też obejrzałam 3. odcinek. Podobał mi się tylko temat z Andrzejem i Beatką i z przeprowadzką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do jej roli w serialu to powinni ją jakoś okroić, czy ją samą schować za stołem czy czymś tam jeszcze - czyli kręcić pół postaci - bo ciąża jest tak widoczna, że szok - mam ciągłe wrażenie, że Gniewko będzie miał towarzystwo... zachowanie Anki jest irytujące - równe zachownaiu Mańki - generalnie obie reagują jak nastolatki, wpadają w histerię i co rusz zbierac się musi wokół nich cała ekipa by mogły powyć....ja nie wiem czy w rzeczywistości ktoś by miał na to czas by je tak w kółko niańczyć????? czy w W-wie Anka juz nie miała żadnych szans na architekta poza swoim "eks" jedyne co mi się podoba to oczywiście Żabcie - Ostaszewska świetna jak zawsze!!! Fajny był też Mateo w ost. odcinku (tym ost. z tvn-player więc nie piszę więcej ![]() aha i zdziwiło mnie zachowanie Jaśka w tymże odcinku.... ogólnie serial stracił klimat jak dla mnie... Edytowane przez guszka Czas edycji: 2013-03-09 o 00:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.