|
|
#2611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ta karteczka była ledwo widoczna za to szyld widać z drugiego końca sklepu
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
będę szczelać - maskeu ?
wim wim, tez mi się to zdarza i też nie mam pojęcia czemu - pewnie techniczny błąd zmieniam ręcznie zawsze dla wiarygodności Cytat:
ale brawo ![]() Cytat:
owijam nią patyk z żółtego sera - o słupek to się nazywa lub melona - któregp nienawidzę z całego serca ale z szynkami typu szwardzwaldzka i ososiowa jest bueno
|
||
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Tak przeczytałam ![]() Cytat:
" I tu też tak przeczytałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2614 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad padnięcia
![]() Cytat:
Murszafie , czyżbyś pragnęła zacząć nocować w szufladzie służbowego biurka , bo chiba tylko do tego taka pozycja się nadaje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
minęło mi z wiekiem , jak mi się więzadła utwardziły a przedtem kosteczki sru na bok na prostej drodze w każdych butach Cytat:
Cytat:
![]() musk mi się zlasował , idę sie odstresować do sklepu plastycznego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby schudnąć sikając trzeba dużo zielonej herbaty albo pokrzywy pić ![]() ad sinupret - wykończyłam olej łopianowy i chyba on odpowiadał za brak odrostu, bo przyciemniał i podkręcał kolor nie wiem co teraz zanabyć ![]() najlepiej stacjonarnie ten orzechowy nie przyciemnia?
|
|
#2616 |
|
Nindżopesz
|
Idź do chirurga
|
|
|
|
#2617 |
|
Panaroja
|
żeby mi musk amputował ? w plastyku przyjemniej i bezstresowo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2618 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Chirurga plastycznego miałam na myśli w miejsce sklepu plastycznego, ciekawszy efekt byłby tej wizyty. |
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nigdy nie korzystam z samoobslugowych...po pierwsze nie lubię, po drugie samoobsługowa to jedno miejsce pracy dla ludzia mniej ...
|
||
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten duży zielony chyba będzie pasował ![]() żywo jestem zainteresowana takimi patentami, bo jak wiadomo owoce uwielbiam i muszę je sprytnie przemycaćCytat:
Szatą czyta
|
|
|
#2621 |
|
Nindżopesz
|
Artykuł o szparze międzyudowej wywarł piętno na mej psychice gdyż albowiem zerkłam jeszcze raz i wkurza mnie takie pitolenie - w sensie, że zarzucili nazwiskiem jakiejś modelki, której na oczy nie widziałam, że niby wszyscy chcą się na niej wzorować i stąd parcie na szparę. Jasssne. Przeca ten trond panuje od dawna. Po co pisać takie zmyślone brednie?
|
|
|
|
#2622 | |
|
Mother of Cats
|
Dlaczego? Alergia czy nie przepada za koteckami zniscenia?
![]() Cytat:
![]() Ale piłaś dobrej jakości kawę zaparzoną w porządnym ekspresie przez człowieka, który zna reguły sztuki? |
|
|
|
|
#2623 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pewno niezbyt rozgarnięta ze bezkrytycznie, prezentuje swój kompletny brak stylu. O gifty to juz na 100%. Chyba będę musiała się z tym Balzakiem umówić na flaszkę ![]() A tam amsakreska fajnie było Pierwsze pytanie jakie zostało mi zadane to: "skoro zwolnienie 100% płatne to wypisać zwolnienie na 5 czy 10 dni?"Biedactwo! Miodzik by się przydał Cytat:
![]() Wprawdzie nie głodna bo napchałam się karma dla chomika (czyt. błonnikiem w granulkach i czopkach), ale pomysłu na obiad kompletnie nie mam. Pewnie się skończy na makarąnie z łososiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiem coś o tym bo czasami sie na szybciora po ciemku ubieram ![]() Ale lać juz na te wdziecznosci. Bardziej chodziło mi o to ze zrobiłam coś co potrzebowali z własnej woli a otrzymałam zj..kę za to ze to jest takie jakie jest bo bardziej by im pasowało inne. Ma pytanie czy to coś ma takie funkcje jak powinno odpowiadają ze tak. Ale problemem jest za krótki kabel, nie ten kolor, za długi wężyk itp. A zresztą aby było wiadomo o co chodzi to zrobiłam (z kolegami) z ssaka medycznego, rury od pralki i złączek do pompek akwariowych sztucznego palacza papierosów. I nie podobała się długość rurki ssaka, przewód był za krótki (jak by nie istniały przedłużacze) i konieczność co 30 minut wstania i zastartowania "urządzenia". A czyli wszystko przez mojego nietopsza! Bo mam tez fajnego Wprawdzie narzeka że za dużo siedzę przed kompem ale sam z siebie: sprząta, pierze, gotuje i prasuje.I zawsze robi górę pierogów . U mnie po skakance łydy obwód zrobił sie +1 i uda +2 kilogramy po miesiącu -3 (skakanka z licznikiem i 2000 podskoków w 2 seriach odległych czasowo).Cytat:
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-01 o 14:46 |
|||||||
|
|
|
#2624 |
|
Nindżopesz
|
Łeee, wolałabym na odwrót...
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyta ![]() Cytat:
No i teraz u mnie się to nie zgadza
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sztuki parzenia kawy nie ogarnę - to jest baaaaardzo szeroki temat, nawet nei zbliżę się do sedna- niemniej szukam dobrego gatunku kawy do tej kawiarki bo lubię pić popołudnaimi dla smaku, aromatu smakowała mi lata temtu Lavazza złota - i wszystkie kawy pite (też lata temu) zagramanicą Włochy w knajpkach teraz Mam dała mi Segafredo czerwoną - taka se nie lubię kwasu Jacobsów podejrzewam że lubię mocno palone, ale nie wiem na pewno, to takie lajkonicki wniosek spadam nach der city ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- (wężykiem of kors ten problem) ja sie uderzam bez rurek a może jednak były za wąskie ![]() i tym sarkastycznym akcentem spadam już na serio |
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaznaczyłam że wąskie bo się musiałam w nich upchać i wymachiwać girami żeby w nie wejść ale co tam, najlepiej zazdroscić
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak mi kiedyś
|
|
|
|
|
#2629 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() 2. A tak jakoś ![]() Śmiem myśleć że Kruszynka może mieć coś z tym wspólnego ![]() Cytat:
2. Przetarłeś? ![]() |
||
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Konto usunięte
|
Czy lud widzi załącznik?
|
|
|
|
#2633 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, Anidę sztuk dwie dorwano w centrum w promocyjnej cenie ale dziękuję za ofertę pomocy
Czas obczaić czy to tylko przed, czy po myciu też się nada. |
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39528952]
1. Przyznaj się ![]() 2. A tak jakoś ![]() [/QUOTE] Odezwał się ktoś za kim tęskniłam. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39529871]Czy lud widzi załącznik? O matulu Bry
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
boszsz... poszłam tylko po olejek łopianowy i krem do rąk - razem 10 zł, a wydałam prawie 10 razy tyle w naturze i zielarskim
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
zrobiłam dziś dokłądnie tak samo...miałam kupić raptem kilka rzeczy za grosze, a poszła stówka...
|
||
|
|
|
#2637 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39530209]
Ale to u mnie pogoda ![]() [/QUOTE] No i musiałeś?! Mogłam sobie nadal żyć w tej ułudzie, szwinia
|
#2639 | ||||||||
|
BAN stały
|
Naprawdę, z kawiarki (a mam taką za grosze z allegro) kawa wychodzi pierwsza klasa, lepsza niż z ekspresu przelewowego imo (ja daję kawy na sitko do oporu, ugniatając lekko, dlatego napar wychodzi szatański, ale spokojnie można dawać tyle, ile się chce)
![]() Pamiętam, jak kiedyś gadałem ze znajomą moją z LO, we autobusie, na temat żarcia, i do niej w te słowa "Mi ostatnio jajka odpadły" (co znaczyć miało, że nie spożywam tak często, jak wcześniej) ![]() Cytat:
Zresztą to już taka świecka tradycja, zawsze na wiosnę musi się do mnie coś przypałętać ![]() W chochoła? ![]() A jak to działa? Samemu się pika towary? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
48? ![]()
|
||||||||
|
|
|
#2640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Cytowałem tylko Redzię i Sabbath

Murszafie , czyżbyś pragnęła zacząć nocować w szufladzie służbowego biurka , bo chiba tylko do tego taka pozycja się nadaje 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i muszę je sprytnie przemycać

Chyba, że o co innego chodzi, o gifty np.