|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7021 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Pur blanka jets na jednej z pierwszych stron bo jets w promocji (15 kosmetykow na 15lecie Avonu) ja mam papieową wersję, więc troche łatwiej jets mi się połapać. A co do mydeł. Nie wysuszają one skóry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7022 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7023 |
Zakorzenienie
|
mi też nie wysuszają skóry
![]() a tak w ogóle to do opakowania po mydełku wlałam sobie żel pod prysznic i o wiele latwiej mi sie go dozuje ![]() a ja mam pytanie co do samoopalacza w sprayu pocałunke słońca czy cos takiego, w kazdymb razie za 19.90, patrzylam na KWC i opinie ma bardzo dobre, a może któraś z Was go miała i podzieli się wrażeniami? ![]() ![]()
#7024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam teraz w opakowaniu po mydełku wlane mydełko-zapas z Luksji zielone jabłuszko ![]() a mój TŻ wział jedno opakowanie po mydełku i też ma wlany jakieś inne mydełko, bo stwierdził, że ten dozownik z avonu jest najlepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7025 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7026 |
Raczkowanie
|
Załączam fotki (od koleżanki, klientki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7027 |
Raczkowanie
|
cześć
mam pytamie do dziewczyn, które mają papierową wersję katalogu 06: pojawiła sie tam nowość cień i eyelainer w jednym za 17,90, ale w skanie słabo widać kolory - więc jak by, któraś mogła napisać jakie one są ![]() ![]() i czy dobrze dojrzałam?: czy tam są różne kolory eyelairnera? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7028 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Interesuje mnie tarka do stóp (chyba byla rozowego koloru) ale w biezacym katalogu jej nie widze. Czy mozecie mi powiedziec czy ona jest nadal do kupienia i za ile?????I jaki jest jej kod-numer.Dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
#7029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: Kalex, jednak Ty pierwsza ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7031 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7032 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie plusy z avonu za:
* rozswietlajaco antystresowy podklad * wszelkie zele pod prysznic * woda toaletowa be spontaneous, wink, pur blanca, summer white,celebre, little black dress, today, * tusz "pelnia rzes" boski * gladki puder color trend * oczyszczajaca pianka do twarzy * krem kryjacy clearskin natomiast naprawde szczerze odradzam : *wszelkie tusze color trend - nietrwale i sie krusza * podklady z color trend - efekt maski * szampony do wlosow - mnie uczulaja * lakier do paznokci naklejany- beznadzieja * kremy do stop - bez zadnych rewelacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tymi kremami to ja osobiście się nie zgodzę ![]() przetestowałam juz wszystkie drogeryjne marki (te tańsze i te droższe), wszystkie scholle i seria do stóp z avonu jest najlepsza ![]() ![]() ![]() ![]() zresztą generalnie kremy do stóp z avonu mają bardzo dobre opinie:np.: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15709 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2127 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15016 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2689 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9232 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15508 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7034 |
Rozeznanie
|
ciekawa jestem czy te cienie co jest pomalowana ta pani w katalogu 5/2007 ze str 25 naprawde tak wygladaja w realu... bo tak prawde mowiac to wiele produktow jest tu przereklamowanych ale ten niebieski cien jest normalnie boski i nie moge sie napatrzec
|
![]() ![]() |
![]() |
#7035 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wysłałam dziś malutkie zamówienie do Avon-u i wreszcie mam zafakturowany cień Chocolate. Nareszcie, klientki się ucieszą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą dla mnie odcienie sunshine, pinky peach, plum i powder pink sa rewelacyjne ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16180 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7037 |
Rozeznanie
|
ja mam limestone i tez jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7038 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7039 |
Rozeznanie
|
a co moge polecic to:
*balsam do ciala naturals- czeresnia i galka muszkatolowa- jak dla mnie super bo fajnie nawilza i slicznie pachnie *rozswietlajacy balsam do ciala planet spa - na studniowce posmarowalam sobie plecki i super mi lsnily, a nawet moj chlopak mowil ze mam gladka i mieciutka skore, nawet ladnie pachnie ale np mojem mamie zapach nie odpowiada wiec to kwestia gustu... * blyszczyk do ust color trend - wink ma super zapach, smak i ladnie wyglada a to co mi wogole nie odpowiada to : * szampony advence bo strasznie lupiezu po nch dostalam:/ * antyperpiranty w kulce bo mimo ze pot nie ma nieprzyjemnego zapachu to na bluzce sa mokre plamy... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7040 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dostępne są trzy odcienie: Cafe, Tuxedo, Grapes. Witam wszystkich!!!! Chciałabym się przywitac. Czytam Wasze posty z zainteresowaniem i postanowiłam sie przyłączyc do rozmowy!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7041 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w katalogu są nałożone co najmniej 2 warstwy tego cienia ![]() co nie zmienia i tak tego,że te cienie pięknie lśnią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7043 |
Zadomowienie
|
jade dzis do krk busikiem wiec bede miala czas by spokojnie obejrzec katalogi i rozlozyc rownomiernie zamowienie by jakos przeszlo po kosciach bo nie mam kasy by 100 zaplacic terazx
#7044 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczegolnie te kawowe, niestety sa juz ostatni raz w katalogu... ![]() Nie pozostaje nic jak tylko sobie zapasów zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7046 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź, ale tam są chyba 4 kolory cieni: niebieski cafe - to pewnie jakiś beżowy kolor, tuxedo - szary?? grapes - coś z fioletu?? czy tak? ![]() a jaki kolor eyelinera jest do kazdego z cieni? czarny? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7049 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7050 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tej pianki solutions zielonej to zapomniałam dodać, że ładnie pachnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.