|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
naj a jak sie rozpuszcza w środku to jest wodnista przejrzysta czy taka biała jak upławy?
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- arra super! niedługo bedziesz najbardziej znaną makijazystka/charakteryzatorką w swojej okolicy
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis super
aleks, 2 to chyba trochę za mało, żeby mialo zadziałać. chociaż zależy ile było tej witaminy w innych suplementach ja jadę z grubej rury i będę brać największą możliwą dawkę czyli 6 tabletek
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro NEC w Birmingham, 1000+ sukien slubnych i mnoostow goodie bags I.... bede w Londynie w maju 24 - 27 wiec jakbys sie reflektowala na kawke i moze wizyte w salonie sukien slubnych to daj znac najka, ale dajesz z tymi cwiczeniami! Jak zejde z waga ponizej 3 cyfr to wezme sie drugi raz za 30 day shred - a narazie basen 2 razy w tygodniu i godzinka na stepperze w pozostale dni chociaz pewnie spacery na swiezym powietrzu bylyby lepsze ![]() arra gratuluje
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3575 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
od kiedy zaczyna? Cytat:
i też w sleeku denerwuje mnie osypywanie się. Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie przeczytać że po długim mieszkaniu tylko we dwoje udało wam się trafić na fajnych ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
co to w ogóle za praca?szkoda że znasz tylko niemiecki oficjalny mi się ostatnio trafił fajny przepis po niemiecku, ale co z tego skoro masa jest w nim skrótów i zwrotów potocznych typowo internetowych ![]() Cytat:
![]() Jak Lilith zareagowała na wyjazd Ruperta? Było dziś zimno, pochmurnie, ale słońce które wyglądało czasami za chmur i tak pięknie świeciło rekompensowało wszystko ![]() Kocham mojego faceta- wracam na mieszkanie a tu leży świeżo kupiona Milka z lentinkami No i jestem chętna na Smoka tylko mi napiszcie gdzie to jest i kiedy mam być
|
||||||||||
|
|
|
#3576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Ale takie szwy to mogą się trochę rozpuszczać... Nie wiem dokładnie ile, ale na pewno trzeba liczyć w tygodniach. Jesteś pewna, że masz rozpuszczalne założone?Aaaaaaa!!! Też się tym jaram, w dodatku będę w Krakowie i w dodatku chyba się wybieram Uwielbiam ich, są mega oryginalni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Ufff. I nastał weekend. Jutro przede mną wyzwanie - jedziemy z TŻtem na wielką fermę bydła - mają pod sobą 1500 sztuk Trzeba wstać wcześnie, będę cała usyfiona, brudna, zmęczona, ale mam nadzieję, że się w końcu czegoś nauczę ![]() I w ogóle to się zastanawiam... Myśliscie, że da się być dobrym jednocześnie z psów i kotów i bydła? ![]() Aż się boję jutra
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
basen daje najlepsze efekty na pewno |
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj się dopiero wprowadzamy do mieszkania... Syf przerósł nasze możliwości
Początkowo A. się ze mnie nabijał, że jestem taka delikatna, bo mnie płuca po kilkunastu minutach bolały z kurzu, ale jak zaczął odkurzać to przestał Zeszło nam wczoraj ponad 3h, dzisiaj nie było kiedy, więc kończymy jutro się rozpakowywać i sprzątamy dalej Ale da się już spać. Dywan się zwinęło, odkurzyliśmy piach pod nim, zmyłam farbę po malowaniu z paneli i ogólnie nie wali kurzem. Ale byłam w szoku, bo dziewczyna mieszkająca przed nami była niezłym brudasem... W szafce na buty było błoto i kryształki soli, płytki w kuchni całe w tłuszczu (zepsułam na nich ze 2 gąbki), a lodówka capiła stęchlizną, bo nie dość, że coś było rozlane, to najpewniej rozmrażała się przy zamkniętych drzwiach ![]() Motywujecie mnie do wiosennego wzięcia się za siebie i robienie jędrności do ślubu (może ładnie będę wyglądać w rybce?)Gratuluję Wam pracy wiosna dosięgnęła również tej sfery życia, superowo ![]() Jovi, jak dla mnie kobieta z bydłem może mieć ciężko. I mamy od brata A. paskudną ceratę na stół, ale jak tylko coś znajdę to zmienię
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-03-01 o 19:05 |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
O rany Med, to nie dziwne że Wam tyle schodzi ze sprzątaniem
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, Maya to super, ze wam pasuje. A gdzie jest smok to nie wyjasnie bo nie umiem tam trafić sama
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
med ale super!!
![]() najka no bo ja kiedys brałam dopochwowo gynalgin i on sie strasznie lepił był biały i okropny, nie bylo zakazu współzycia ale na seks przez to nie miałam ochoty... bo mi po prostu było głupio z takim czyms, te co sie rozpuszczają na biało są bleee i raczej seksu po nim nie widze wcale. a słyszałam ze te co sie rozpuszczaja wodnisto i nie ma przeciwskazan do sesku nie szkodza w niczym, a dodatkowo nawilzają
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak się przeprowadzaliśmy tu w Lublinie, gdzie teraz mieszkamy to też był syf. Plus do tego robiliśmy sami remont kuchni ( ) Także zapyliliśmy sobie wtedy płuca maksymalnie Znam ten ból (aż się smarka takimi grudami pyłu ![]() Dlaczego niby ma mieć ciężko? Krowy mają mniej siły niż konie (albo raczej tyle samo, tylko z niej nie korzystają ), są spokojne, rzadko im coś nie pasuje... I siły potrzeba tylko do porodów, reszta to normalne zabiegi
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Med super, ze już jesteście razem i u siebie
sprzątania nie zazdroszczę. Pamiętam jak poprzednie mieszkanie sprzatalismy przez tydzień. To jeden z najsłabszych elementów przeprowadzki.
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co kojarzę, Stygmatekopisywała, że dość ciężko z kopytami (piłowanie czy cóś). I że siły jednak trzeba mieć...
Aleks, no kolejnym minusem jest to, że wydaliśmy 100zł na środki czystości, ręczniki papierowe, płyn do prania i 3/4 się wczoraj zużyło
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-03-01 o 19:15 |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym na początek gdzieś w biurze może administracja, zarządzanie, marketing. Ogólnie to też myślałam o bankowości, ale to na wolontariat nie bardzo. Myślałam też o asystentce nauczyciela, to fajne byłoby bo miałabym wolne wtedy co M. Fajnie wszyscy mają dobrą passę, ja też chce .Pewnie że się da, jeśli się chce i robi wszystko w tym kierunku . No to sobie popraktykujesz trochę
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
karo, dzięki za info
właśnie też brałam kiedyś taki antybiotyk co się pienił strasznie - ohyda :/ oby to takie nie było ![]() Med, oj coś wiem o sprzątaniu po ekslokatorach niestety ale jaram się Waszą przeprowadzką po stokroć |
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają racice, a czyszczeniem racic nie zajmuje się lek wet (no chyba, że bardzo chce, ale mój TŻ ma kumpla technika wet, którego chce niby zatrudnić i zlecać takie fantastyczne zajęcia )A końmi nigdy w życiu nie chciałabym się zajmować. Są piękne i tu się kończą ich zalety Są płochliwe, wszystkiego się boją, mają masę chorób, są mega delikatne i łatwo zrobić im krzywdę, poza tym mają dużo siły i nie lubią grzebania przy sobie Zupełnie odpadają ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
A nie powiedziała, kiedy mają zejść? W sumie to się nie znam na ludzkich szwach na twarzy, lepiej zapytaj ![]() A nie wolałabyś gdzieś na jakąś asystentkę, ale nie na wolontariat? Tylko normalnie praca? Choćby jakaś mało płatna, ale jakaś...
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Med masakra jakaś z tym mieszkaniem, ale ważne że już ogarneliście. Owocnego mieszkania, kiedy parapetówa?
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Med - łączę się w bólu sprzątania. Dziś prawie 8 godzin sprzątałam a końca nie widać. Ale niestety wszystko w szafkach w kuchni trzeba umyć bo kurz wlazł wszędzie
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam i nawet szukałam, nic nie znalazłam i postanowiłam o wolontariat się postarać. A ogólnie nadal się rozglądam i nie tylko jak asystentka .Jeśli chodzi o te szwy niby tak powiedziała, no ale zadzwonie zapytam.
|
|
#3591 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak samo było jak tego szukaliśmy...Cytat:
Praca w centrum logistycznym...można powiedzieć, że połączenie mojego zawodu wyuczonego z zawodem wykonywanym od kilku lat... U nas jest taka "zasada" jedno z nas dostaje pracę, drugie kilka dni/tygodni później... rok temu ja dostałam pracę w styczniu, B w lutym, w tym roku on w pn ja w pt wcześniej też tak bywało...Czekaj rozkręcę się z Niemiecki to będę zmuszona go używać... Milusia niespodzianka od tż... Cytat:
![]() ![]() dobrze będziesz się czuła w takich warunkach???Gratulację ze wspólnego zamieszkania troszkę zazdraszczam ![]() I Tobie się uda, ![]() ![]()
|
|
|
#3592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli po prostu jestem znerwicowana zołza ![]() Cytat:
podoba mi się taki plan Cytat:
za przyklęk ![]() Arra Med współczuje sprzątania chce już wiosne i ciepełko
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-03-01 o 20:09 |
||||
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem dzisiaj jakaś podkur...podkurzona
![]() mam w pracy takiego mega wkurzającego "adoratora", że jak przychodzi to mam ochotę skoczyć z okna. niestety pracuję na parterze więc to byłoby bez sensu ![]() magda ja Cię podziwiam, że Ty znosisz te wszystkie podrywy. to musi być strasznie męczące ![]() i tak jak capri chcę spakować zimowe rzeczy już niedługo zapakuję wszystko do worów na śmieci i wyniosę na strych med, mogę gratulować zostania konkubiną czy jak się jest narzeczoną to nie można już być konkubiną? Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-03-01 o 20:24 |
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks a co to ten smok? Bo znalazłam przedszkole, restaurację, organizację kresowiaków
Med współczuję sprzątania. Ja znów się złoszczę, bo ciągle sprzątam a ciągle znaljduje się coś jeszcze do sprzątnięcia.
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Lolka dziękuje za kciuki.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
No bidulka straszna z niej. Jeszcze 'pijana' jest. Stoi cały czas i tak się buja . Nie chce się polozyc
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, biedna Lolcia
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki by szybko doszła do siebie
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
No i motocykl właśnie pojechał z nowym właścicielem
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

Niedziela podobnie, tylko nie zawsze chodzę na siłownię. Czasem wpadnie tata na obiad, czasem pojadę do centrum na spacer i kawę. Teraz mam nadzieję, że będę miała aktywniejsze weekendy, bo B. będzie wreszcie w domu a nie w pracy, więc razem coś porobimy
Jutro NEC w Birmingham, 1000+ sukien slubnych i mnoostow goodie bags 

:confuse d:
basen daje najlepsze efekty na pewno