Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-01, 18:53   #3571
karola991
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

naj a jak sie rozpuszcza w środku to jest wodnista przejrzysta czy taka biała jak upławy?

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

arra super! niedługo bedziesz najbardziej znaną makijazystka/charakteryzatorką w swojej okolicy
Stary 2013-03-01, 18:56   #3572
peach_passion
Zakorzenienie

arrakis super

aleks, 2 to chyba trochę za mało, żeby mialo zadziałać. chociaż zależy ile było tej witaminy w innych suplementach
ja jadę z grubej rury i będę brać największą możliwą dawkę czyli 6 tabletek
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 18:56   #3573
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
W tym tygodniu nic nie ugotowałam, ostatnio zrobiłam za to w niedzielę pyszną pastę pollo piccante z kurczakiem, sosem śmietanowym-chilli i świeżym szpinakiem
A weekendy? Zazwyczaj w sobotę ok. 11 idę na siłownię, potem jakieś zakupy, prysznic, obiad i posiadówy z dziewczynami, oglądanie filmu, a wieczorem impreza Niedziela podobnie, tylko nie zawsze chodzę na siłownię. Czasem wpadnie tata na obiad, czasem pojadę do centrum na spacer i kawę. Teraz mam nadzieję, że będę miała aktywniejsze weekendy, bo B. będzie wreszcie w domu a nie w pracy, więc razem coś porobimy W sobotę musimy mu kupić ubrania do pracy, bo ma określony dress code, a w niedzielę chcę jechać na Camden Town
Moje weekendy to wieczne targi slubne Jutro NEC w Birmingham, 1000+ sukien slubnych i mnoostow goodie bags I.... bede w Londynie w maju 24 - 27 wiec jakbys sie reflektowala na kawke i moze wizyte w salonie sukien slubnych to daj znac

najka, ale dajesz z tymi cwiczeniami! Jak zejde z waga ponizej 3 cyfr to wezme sie drugi raz za 30 day shred - a narazie basen 2 razy w tygodniu i godzinka na stepperze w pozostale dni chociaz pewnie spacery na swiezym powietrzu bylyby lepsze

arra gratuluje
Stary 2013-03-01, 18:56   #3574
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
naj a jak sie rozpuszcza w środku to jest wodnista przejrzysta czy taka biała jak upławy?
jeszcze nie użyłam. użyję w domu, koło 22.
a co w poszczególnych sytuacjach? ta biała pewnie dłużej schodzi?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 18:57   #3575
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
melduję się po imprezie.
tak se było ale trochę się pośmialiśmy no i dawali za darmo książki, a to już coś
co za książki dostałaś ?

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Mój tata wczoraj wrócił z Brukseli (miał przesiadkę w Warszawie) i zaginął mu bagaż. Jak poszedł to zgłosić i dowiedzieć się co i jak, to oni do niego...z pretensjami, że było tylko 30 minut między lotami i nie zdążyli przełożyć bagaży ani przepraszam, ani nic, zrobili mu awanturę, jakby to jego wina była... Koleś do niego: "Ile było czasu na przesiadkę? zdążył pan bez problemu?" tata: "30 minut, bez problemu zdążyłem". "no widzi pan, a my nie, bo to za mało czasu na przełożenie bagażu!" brak mi słów....takie rzeczy to tylko w Polsce, ehhh...
to już nie można było kulturalnie powiedzieć że z takich i takich powodów bagaż zaginął? to nie pasażer ustala długość miedzy przesiadkami tylko przewoźnik...
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny ide dzis Lolke wysterylizowac, bardzo was prosze o kciuki od 15
Kawa i jak Lolka po zabiegu??
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
A teraz moja osobista wiadomość dnia: D. dostał pracę!
Może teraz spokojnie zarabiać na Wiecie Co
wielkie gratulacje dla Tż od kiedy zaczyna?
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Wiesz co...ja używałam najróżniejszych cieni, do sleeka mam jeden zarzut - osypują się, ALE: mam tłustą cerę i po kilku godzinach max cien mi się "zbiera" w zgięciu powieki, ZAWSZE, żadne bazy, podkłady nie pomagają. Te ze sleeka wypróbowałam na panieński kumpeli, trzymał się od 17 do 6 rano i NIC się nie zbierało, więc dla mnie to rewelacja
mam to samo.
i też w sleeku denerwuje mnie osypywanie się.
Cytat:
ale np miyo (Zwies kiedys o nich pisala) maja swietne maty super napigmentowane i kosztuja 5 zł za sztuke
muszę je obczaić, dzięki za info
Cytat:
Podzielę się tylko swoją radością, uwielbiam moich współlokatorów. Dzisiaj mnie brzuch boli od śmiania Siedzieliśmy z grzanym winem do 1 w nocy. Fajnie było
zazdroszczę współlokatorów i gratuluję jednocześnie
fajnie przeczytać że po długim mieszkaniu tylko we dwoje udało wam się trafić na fajnych ludzi

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
No i wydębiła jeszcze jeden odcinek - wlazła mi na kolana i się przytuliła i zmiękłam A poza tym może przestanę dyszeć

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość

Niemcy mnie zaakceptowali i po 10 marcu podpisuje umowę tylko teraz żałuje, że nie powiedziałam, że chcę wiedzieć zarabiać
gratuluję co to w ogóle za praca?
szkoda że znasz tylko niemiecki oficjalny mi się ostatnio trafił fajny przepis po niemiecku, ale co z tego skoro masa jest w nim skrótów i zwrotów potocznych typowo internetowych

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

to sie pochwale - dostalam to zlecenie na 8.03 bede robic pokazy makijazu na evencie z okazji Dnia Kobiet i mam jeszcze jakas krotka przelekcje o makijazu i nowych trendach zrobic i zarobie w 1 dzien pol mojej pensji miesiecznej

a bylam na zakupach w outlecie terranovy gdzie jest mega wyprzedaz i kupilam 2 pary spodni i 2 bluzki - kazda rzecz po 9,90

i przewodnik po Rumuni kupilam w Sklaadzie Taniej Ksiazki

a teraz musze do Lidla po jedzenie i piasek dla darmozjada - znacyz Lilith
gratuluję zakupów w super cenach i zlecenia
Jak Lilith zareagowała na wyjazd Ruperta?

Było dziś zimno, pochmurnie, ale słońce które wyglądało czasami za chmur i tak pięknie świeciło rekompensowało wszystko

Kocham mojego faceta- wracam na mieszkanie a tu leży świeżo kupiona Milka z lentinkami

No i jestem chętna na Smoka tylko mi napiszcie gdzie to jest i kiedy mam być

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 18:59   #3576
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli warunek spełniony, będzie pierścionek!!!!! Ale super, gratuluję TŻtowi dostania pracy i Tobie tej wspaniałej wiadomości!!

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę shoppingu, i fajnie że sesja już praktycznie z głowy.

A ja sobie ponarzekam, miałam mieć dzisiaj spotkanie z pielęgniarką w sprawie szczepień M. i co i M. dzwoni do nich żeby potwiedzić wizytę bo w tamtym tygodniu odwołali i co i dzisiaj nie ma jest za tydzień no masakra jakaś poprostu. Ale dobrze że zadzwonił to przynajmniej nie musiałam tam iść tylko co z moimi szwami. Miały od 7 do 10 dni zniknąć i dalej są a 14 dzień dzisiaj:confuse d:
Ale to hmm... Po 7-10 dniach się ściąga szwy - jeśli są użyte na skóre, nie wiem w jakim stopniu używa się rozpuszczalnych szwów na skórę u człowieka ( u zwierząt używa się tylko do szycia narządów wewnętrznych ) Ale takie szwy to mogą się trochę rozpuszczać... Nie wiem dokładnie ile, ale na pewno trzeba liczyć w tygodniach. Jesteś pewna, że masz rozpuszczalne założone?

Cytat:
Aaaaa Florence będzie w sierpniu w Krakowie na Coke Festival!!!!
Aaaaaaa!!! Też się tym jaram, w dodatku będę w Krakowie i w dodatku chyba się wybieram Uwielbiam ich, są mega oryginalni

Cytat:
Jak przetestujesz napisz proszę czy działa

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Dostałam meila w sprawie wolontaraiatu:br zydal:

AAAA co z tymi spaaaa? Polecacie coś...
A jaki wolontariat Cię interesuje?

Cytat:
Dobry, u mnie kolejny dzień wariatów w pracy ktoś namieszał a mi się dostało za to eh za godzinę tel z przeprosinami sama też miałam ochotę jednego pracownika ubić
Potem poszłam do banku zrobić przelew zagranicę, baba do mnie, że aplikacja nie działa, czyt. nie umiem, w drugim powiedziała mi wprost, że nie umie w trzecim oddziele mi zrobili przelewy

Niemcy mnie zaakceptowali i po 10 marcu podpisuje umowę tylko teraz żałuje, że nie powiedziałam, że chcę wiedzieć zarabiać
Gratuluję umowy!!! Boże, co za dobra passa, wszyscy dostają prace, zlecenia ( arrakis gratuluję również!!!)

Ufff. I nastał weekend. Jutro przede mną wyzwanie - jedziemy z TŻtem na wielką fermę bydła - mają pod sobą 1500 sztuk Trzeba wstać wcześnie, będę cała usyfiona, brudna, zmęczona, ale mam nadzieję, że się w końcu czegoś nauczę
I w ogóle to się zastanawiam... Myśliscie, że da się być dobrym jednocześnie z psów i kotów i bydła? Bo mam wątpliwości, ale w sumie wszystkie 3 tematy mnie interesują...
Aż się boję jutra
Stary 2013-03-01, 19:00   #3577
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
najka, ale dajesz z tymi cwiczeniami! Jak zejde z waga ponizej 3 cyfr to wezme sie drugi raz za 30 day shred - a narazie basen 2 razy w tygodniu i godzinka na stepperze w pozostale dni chociaz pewnie spacery na swiezym powietrzu bylyby lepsze
WOW, no to i tak świetnie dajesz czadu! basen daje najlepsze efekty na pewno a ja stepper bardzo sobie chwaliłam - miałam świetne nogi
Stary 2013-03-01, 19:01   #3578
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Dzisiaj się dopiero wprowadzamy do mieszkania... Syf przerósł nasze możliwości Początkowo A. się ze mnie nabijał, że jestem taka delikatna, bo mnie płuca po kilkunastu minutach bolały z kurzu, ale jak zaczął odkurzać to przestał Zeszło nam wczoraj ponad 3h, dzisiaj nie było kiedy, więc kończymy jutro się rozpakowywać i sprzątamy dalej Ale da się już spać. Dywan się zwinęło, odkurzyliśmy piach pod nim, zmyłam farbę po malowaniu z paneli i ogólnie nie wali kurzem. Ale byłam w szoku, bo dziewczyna mieszkająca przed nami była niezłym brudasem... W szafce na buty było błoto i kryształki soli, płytki w kuchni całe w tłuszczu (zepsułam na nich ze 2 gąbki), a lodówka capiła stęchlizną, bo nie dość, że coś było rozlane, to najpewniej rozmrażała się przy zamkniętych drzwiach

Motywujecie mnie do wiosennego wzięcia się za siebie i robienie jędrności do ślubu (może ładnie będę wyglądać w rybce?)

Gratuluję Wam pracy wiosna dosięgnęła również tej sfery życia, superowo

Jovi, jak dla mnie kobieta z bydłem może mieć ciężko.

I mamy od brata A. paskudną ceratę na stół, ale jak tylko coś znajdę to zmienię

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-03-01 o 19:05
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:03   #3579
Choji
Zakorzenienie

O rany Med, to nie dziwne że Wam tyle schodzi ze sprzątaniem

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:07   #3580
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Choji, Maya to super, ze wam pasuje. A gdzie jest smok to nie wyjasnie bo nie umiem tam trafić sama

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:08   #3581
karola991
Zakorzenienie

med ale super!! w koncu razem
najka no bo ja kiedys brałam dopochwowo gynalgin i on sie strasznie lepił był biały i okropny, nie bylo zakazu współzycia ale na seks przez to nie miałam ochoty... bo mi po prostu było głupio z takim czyms, te co sie rozpuszczają na biało są bleee i raczej seksu po nim nie widze wcale.
a słyszałam ze te co sie rozpuszczaja wodnisto i nie ma przeciwskazan do sesku nie szkodza w niczym, a dodatkowo nawilzają
Stary 2013-03-01, 19:11   #3582
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Dzisiaj się dopiero wprowadzamy do mieszkania... Syf przerósł nasze możliwości Początkowo A. się ze mnie nabijał, że jestem taka delikatna, bo mnie płuca po kilkunastu minutach bolały z kurzu, ale jak zaczął odkurzać to przestał Zeszło nam wczoraj ponad 3h, dzisiaj nie było kiedy, więc kończymy jutro się rozpakowywać i sprzątamy dalej Ale da się już spać. Dywan się zwinęło, odkurzyliśmy piach pod nim, zmyłam farbę po malowaniu z paneli i ogólnie nie wali kurzem. Ale byłam w szoku, bo dziewczyna mieszkająca przed nami była niezłym brudasem... W szafce na buty było błoto i kryształki soli, płytki w kuchni całe w tłuszczu (zepsułam na nich ze 2 gąbki), a lodówka capiła stęchlizną, bo nie dość, że coś było rozlane, to najpewniej rozmrażała się przy zamkniętych drzwiach

Motywujecie mnie do wiosennego wzięcia się za siebie i robienie jędrności do ślubu (może ładnie będę wyglądać w rybce?)

Gratuluję Wam pracy wiosna dosięgnęła również tej sfery życia, superowo

Jovi, jak dla mnie kobieta z bydłem może mieć ciężko.

I mamy od brata A. paskudną ceratę na stół, ale jak tylko coś znajdę to zmienię
Ale sprzątania My jak się przeprowadzaliśmy tu w Lublinie, gdzie teraz mieszkamy to też był syf. Plus do tego robiliśmy sami remont kuchni () Także zapyliliśmy sobie wtedy płuca maksymalnie Znam ten ból (aż się smarka takimi grudami pyłu

Dlaczego niby ma mieć ciężko? Krowy mają mniej siły niż konie (albo raczej tyle samo, tylko z niej nie korzystają ), są spokojne, rzadko im coś nie pasuje... I siły potrzeba tylko do porodów, reszta to normalne zabiegi
Stary 2013-03-01, 19:14   #3583
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Med super, ze już jesteście razem i u siebie sprzątania nie zazdroszczę. Pamiętam jak poprzednie mieszkanie sprzatalismy przez tydzień. To jeden z najsłabszych elementów przeprowadzki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:14   #3584
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Z tego co kojarzę, Stygmatekopisywała, że dość ciężko z kopytami (piłowanie czy cóś). I że siły jednak trzeba mieć...

Aleks, no kolejnym minusem jest to, że wydaliśmy 100zł na środki czystości, ręczniki papierowe, płyn do prania i 3/4 się wczoraj zużyło

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-03-01 o 19:15
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:18   #3585
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Ale to hmm... Po 7-10 dniach się ściąga szwy - jeśli są użyte na skóre, nie wiem w jakim stopniu używa się rozpuszczalnych szwów na skórę u człowieka ( u zwierząt używa się tylko do szycia narządów wewnętrznych ) Ale takie szwy to mogą się trochę rozpuszczać... Nie wiem dokładnie ile, ale na pewno trzeba liczyć w tygodniach. Jesteś pewna, że masz rozpuszczalne założone?

A jaki wolontariat Cię interesuje?

Gratuluję umowy!!! Boże, co za dobra passa, wszyscy dostają prace, zlecenia ( arrakis gratuluję również!!!)

Ufff. I nastał weekend. Jutro przede mną wyzwanie - jedziemy z TŻtem na wielką fermę bydła - mają pod sobą 1500 sztuk Trzeba wstać wcześnie, będę cała usyfiona, brudna, zmęczona, ale mam nadzieję, że się w końcu czegoś nauczę
I w ogóle to się zastanawiam... Myśliscie, że da się być dobrym jednocześnie z psów i kotów i bydła? Bo mam wątpliwości, ale w sumie wszystkie 3 tematy mnie interesują...
Aż się boję jutra
No niby pielegniarka powiedziała że rozpuszczalne. To już sama teraz nie wiem, zadzwonie w poniedziałek zapytam. Albo M mi ściągnie.

Chciałabym na początek gdzieś w biurze może administracja, zarządzanie, marketing. Ogólnie to też myślałam o bankowości, ale to na wolontariat nie bardzo. Myślałam też o asystentce nauczyciela, to fajne byłoby bo miałabym wolne wtedy co M.

Fajnie wszyscy mają dobrą passę, ja też chce.

Pewnie że się da, jeśli się chce i robi wszystko w tym kierunku. No to sobie popraktykujesz trochę
Stary 2013-03-01, 19:19   #3586
najfajniejsza
Zakorzenienie

karo, dzięki za info właśnie też brałam kiedyś taki antybiotyk co się pienił strasznie - ohyda :/ oby to takie nie było

Med, oj coś wiem o sprzątaniu po ekslokatorach niestety ale jaram się Waszą przeprowadzką po stokroć
Stary 2013-03-01, 19:22   #3587
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co kojarzę, Stygmatekopisywała, że dość ciężko z kopytami (piłowanie czy cóś). I że siły jednak trzeba mieć...

Aleks, no kolejnym minusem jest to, że wydaliśmy 100zł na środki czystości, ręczniki papierowe, płyn do prania i 3/4 się wczoraj zużyło
Krowy nie mają kopyt Mają racice, a czyszczeniem racic nie zajmuje się lek wet (no chyba, że bardzo chce, ale mój TŻ ma kumpla technika wet, którego chce niby zatrudnić i zlecać takie fantastyczne zajęcia )

A końmi nigdy w życiu nie chciałabym się zajmować. Są piękne i tu się kończą ich zalety Są płochliwe, wszystkiego się boją, mają masę chorób, są mega delikatne i łatwo zrobić im krzywdę, poza tym mają dużo siły i nie lubią grzebania przy sobie Zupełnie odpadają

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
No niby pielegniarka powiedziała że rozpuszczalne. To już sama teraz nie wiem, zadzwonie w poniedziałek zapytam. Albo M mi ściągnie.

Chciałabym na początek gdzieś w biurze może administracja, zarządzanie, marketing. Ogólnie to też myślałam o bankowości, ale to na wolontariat nie bardzo. Myślałam też o asystentce nauczyciela, to fajne byłoby bo miałabym wolne wtedy co M.

Pewnie że się da, jeśli się chce i robi wszystko w tym kierunku. No to sobie popraktykujesz trochę
To może i masz rozpuszczalne, skoro tak mówiła pielęgniarka A nie powiedziała, kiedy mają zejść? W sumie to się nie znam na ludzkich szwach na twarzy, lepiej zapytaj

A nie wolałabyś gdzieś na jakąś asystentkę, ale nie na wolontariat? Tylko normalnie praca? Choćby jakaś mało płatna, ale jakaś...
Stary 2013-03-01, 19:25   #3588
czarnula4321
Zakorzenienie

Med masakra jakaś z tym mieszkaniem, ale ważne że już ogarneliście. Owocnego mieszkania, kiedy parapetówa?
Stary 2013-03-01, 19:33   #3589
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Med - łączę się w bólu sprzątania. Dziś prawie 8 godzin sprzątałam a końca nie widać. Ale niestety wszystko w szafkach w kuchni trzeba umyć bo kurz wlazł wszędzie

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:37   #3590
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Krowy nie mają kopyt Mają racice, a czyszczeniem racic nie zajmuje się lek wet (no chyba, że bardzo chce, ale mój TŻ ma kumpla technika wet, którego chce niby zatrudnić i zlecać takie fantastyczne zajęcia )

A końmi nigdy w życiu nie chciałabym się zajmować. Są piękne i tu się kończą ich zalety Są płochliwe, wszystkiego się boją, mają masę chorób, są mega delikatne i łatwo zrobić im krzywdę, poza tym mają dużo siły i nie lubią grzebania przy sobie Zupełnie odpadają

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

To może i masz rozpuszczalne, skoro tak mówiła pielęgniarka A nie powiedziała, kiedy mają zejść? W sumie to się nie znam na ludzkich szwach na twarzy, lepiej zapytaj

A nie wolałabyś gdzieś na jakąś asystentkę, ale nie na wolontariat? Tylko normalnie praca? Choćby jakaś mało płatna, ale jakaś...
Oj tak konie są płochliwe, przeżyłam kiedyś atak konia z wykopu. Miałam na rękach M., ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Nie mam zaufania jeśli chodzi o zwierzęta ani do psôw ani koni.

Myślałam i nawet szukałam, nic nie znalazłam i postanowiłam o wolontariat się postarać. A ogólnie nadal się rozglądam i nie tylko jak asystentka.

Jeśli chodzi o te szwy niby tak powiedziała, no ale zadzwonie zapytam.
Stary 2013-03-01, 20:04   #3591
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Masz już coś na oku?

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Dla mnie Londyn chyba za duży jest, byliśmy tam kilkakrotnie i za dużo wszystkiego wszędzie i jaaaak drooogo.
W sieci podoba mi się kilka modeli, jak pojedziemy wybrać to pewnie pozostanie nam wybór z tego co będą mieli rozmiar a znając życie będą z dwa modele tak samo było jak tego szukaliśmy...

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
gratuluję co to w ogóle za praca?
szkoda że znasz tylko niemiecki oficjalny mi się ostatnio trafił fajny przepis po niemiecku, ale co z tego skoro masa jest w nim skrótów i zwrotów potocznych typowo internetowych

Kocham mojego faceta- wracam na mieszkanie a tu leży świeżo kupiona Milka z lentinkami

Praca w centrum logistycznym...można powiedzieć, że połączenie mojego zawodu wyuczonego z zawodem wykonywanym od kilku lat...

U nas jest taka "zasada" jedno z nas dostaje pracę, drugie kilka dni/tygodni później... rok temu ja dostałam pracę w styczniu, B w lutym, w tym roku on w pn ja w pt wcześniej też tak bywało...

Czekaj rozkręcę się z Niemiecki to będę zmuszona go używać...

Milusia niespodzianka od tż...

Cytat:
Aż się boję jutra
Ktoś tu ostatnio o sukienkach mówił a tu będą gumowce potrzebne dobrze będziesz się czuła w takich warunkach???

Cytat:
Dzisiaj się dopiero wprowadzamy do mieszkania...
Gratulację ze wspólnego zamieszkania troszkę zazdraszczam

Cytat:
I Tobie się uda,

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:08   #3592
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
A Grape tulę mocno

Cytat:
Strasznie ten czas leci, dopiero był sylwester mogę się ponudzić za Ciebie? u mnie gorący tydzień...
nie bo nuda też jest czasem potrzebna

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Bry!
Mam taki dzień, że jestem zła strasznie. I nie wiem szczerze mówiąc, czy na prawdę mam powód, czy to hormony
też mam tak kilka ostatnich dni ale to nie ciąża i raczej nie hormony czyli po prostu jestem znerwicowana zołza

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dobry
bolą mnie łydki. Dziś zrobię jeszcze killera, potem kąpiel i do apteki, potem do pracy wymyśliłam plan ćwiczeń, by nie zaniedbać brzucha
killer - skalpel - nogi - killer - przerwa - killer - gwiazdy - nogi - killer - przerwa - skalpel - nogi - killer - przerwa I TAK DALEJ
Ciekawe, czy mi się uda
enyłej - dziś killer, jutro skalpel
podoba mi się taki plan

Cytat:
teraz za przyklęk

Arra

Med współczuje sprzątania

chce już wiosne i ciepełko
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2013-03-01 o 20:09
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:17   #3593
peach_passion
Zakorzenienie

też jestem dzisiaj jakaś podkur...podkurzona
mam w pracy takiego mega wkurzającego "adoratora", że jak przychodzi to mam ochotę skoczyć z okna. niestety pracuję na parterze więc to byłoby bez sensu
magda ja Cię podziwiam, że Ty znosisz te wszystkie podrywy. to musi być strasznie męczące

i tak jak capri chcę spakować zimowe rzeczy już niedługo zapakuję wszystko do worów na śmieci i wyniosę na strych

med, mogę gratulować zostania konkubiną czy jak się jest narzeczoną to nie można już być konkubiną?

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2013-03-01 o 20:24
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:17   #3594
Zwies
Zakorzenienie

Aleks a co to ten smok? Bo znalazłam przedszkole, restaurację, organizację kresowiaków

Med współczuję sprzątania. Ja znów się złoszczę, bo ciągle sprzątam a ciągle znaljduje się coś jeszcze do sprzątnięcia.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:27   #3595
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hejo
Lolka dziękuje za kciuki.

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:31   #3596
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo
Lolka dziękuje za kciuki.
oby szybko doszła do siebie
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:37   #3597
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
oby szybko doszła do siebie
No bidulka straszna z niej. Jeszcze 'pijana' jest. Stoi cały czas i tak się buja . Nie chce się polozyc

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:41   #3598
najfajniejsza
Zakorzenienie

jejku, biedna Lolcia
Stary 2013-03-01, 20:42   #3599
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
No bidulka straszna z niej. Jeszcze 'pijana' jest. Stoi cały czas i tak się buja . Nie chce się polozyc
moje też takie "waleczne" po narkozie są, siły ni ema, nogi nie utrzymują, ale walczą.
trzymam kciuki by szybko doszła do siebie

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:44   #3600
justyna_dt
Zakorzenienie

No i motocykl właśnie pojechał z nowym właścicielem

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości