|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ania2003 byłam w albumie , Cudne cycusie i figura!!!! Pozazdościć!!
Dziewczynki czy na taki mały nadmiar skory po ciąży to brzuszki pomogą ? Jak stoję to tak bardzo tego nie widać ale jak usiądę to leży takie coś na spod niach. ![]() Byłam z młoda u pediatry . Słychać jeszcze szmery w oskrzelach ale jest poprawa , antybiotyk dawać do poniedziałku ![]()
#3092 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Na zaparcia i dla odchudzajacych sie polecam rowniez takie ziółka http://www.big-active.pl/ziola-funkcjonalne U mnie daja efekt regulacji, nie dzialaja gwaltownie, przetestowane na wielu kolezankach, zawsze u mnie chca pic te herbatki Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-01 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Raczkowanie
|
Kachula mój przedszkolak od początku roku już dwie kuracje antybiotykowe przechodził. I ciągle coś... a w tamtym tygodniu jak po niego przyszłam to na 25 dzieci z grupy tylko 6 przyszło do przedszkola :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3096 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Amorcio wieczorkiem się zmierzę i Ci wrzucę na priva ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() Pożytek z tej choroby tylko taki, ze w końcu mi zdjęcia porobił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3097 |
Raczkowanie
|
Aniu, nie na priva, bo ja np. też chce znać Twoje wymiarki, bo piersi pierwsza klasa
![]()
#3098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mialam problem chyba ze 2lata po porodzie. To byla trauma i to za sprawa pediatry do ktorej chodzilam ze starsza corcia. Narzucila mi bez powodu rygorystyczna diete bo karmilam. Jak zaczely sie problemy kazala jesc otreby i to pogorszylo. Dostawalam az goraczki po 40st. Poradzilam sobie sama ale co przezylam to nie zapomne, mam juz fobie. Teraz wiem, ze absolutnie nie wolno jest otrebow gdy zaparcia juz sa, otreby je sie zeby pobudzic, zapobiegac po zaparciach, blonniki to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Raczkowanie
|
Iloona79.
Poczytam, poczytam ![]() Trzeci raz u ES bo: pierwsza wizyta była prawie 2 lata temu, przedostatnia niecały rok i karmiłam, a teraz myślałam, że się zdecyduje, ale poczytałam przemyślałam i racze zdecyduje się na MMK. Pani doktor proponuje mi CPG 333 430CC, chociaż rozwałżała 485 ml. Jak zawsze była przekonywująca, choć bardzo mnie zastanowiło, że płace za jeden model i tylko ten będzie na mnie czekał i nie ma innej opcji. W Clinica medica wiem, że przygotowane będą 3 wielkości.... Kasikkk87, Pani ES tak mi powiedziałan na 2 konsultacji, że jeśli nie dojdzie do uszkodzenia implantu to bez stanika można biegać do końca świata. Dzieczyny a jak to jest tak właściwie z tym stanikiem, można chodzić bez ??? Czy jednak wskazane jest noszenie, grawitacja wciąż działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczyny .
Bylam dzis zrobić usg piersi przed operacja i cos mnie wzieło, zeby isc na NWZ ( bo i tak juz sporo wydatków w ostatnim czasie miałam ) Jak powiedziałam Pani ginekolog , ze mam zamiar sobie zrobic piersi to zawołała swoja pomocnice i zaczeły na ten temat dyskutowac przy mnie czy ona by pozwolila swojej córce cos takie zrobić , ile to kosztuje , ze najpierw trzeba wszytskiego wyprobowac ( juz im powiedzialam ze probowałam ) zaproponowały tabletki antykoncepcyjne ( po których pewnie i tak mi nei urosna piersi ) mowiły zebym szła do jakiegos specjalisty ( wiec im powiedziałam , ze do jakiego ? Ja i tak juz dłygo czekałam na to ze mi urosna , miałam nadzieje ale tak sie nie stało ) to zebym moze przytyła . Wkoncu nie wytrzymałam i sie rozpłakałam przez te wszystkei emocje , które sie we mnei zebrały . Powiedziałam dlaczego to dla mnie jest takie ciezkie i na szczescie ta pomocnica okazała troche zrozumienia i poleciła chirurga , wypisały mi do niego skierowanie i podobno on ma mi to usg piersi zrobic i przy okazji powiedziec czy nie da sie z tym cos zrobic ( nie wiem co oprocz operacji moze pomoc ) Ale jak zdaze to moze faktycznei spobuje sie do niego zapisac i cos mi poradzi .... przepraszam ze wylałam tu swoje zale , ale juz nie mogłam z tymi negatywnymi emocjami
T.K -Kraków 20.03.2013 375 i 330 slimed, poliuretanowe ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-03-01 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może dzisiaj wieczorem uda mi się je rozbroić to cyknę fotkę. Ale uprzedzam, że jestem jeszcze mocno opuchnięta Cytat:
![]() Cytat:
Metoda pod dwa mięśnie wygląda tak: http://www.justbreastimplants.com/pl...ete_unders.htm Wg mnie są raczej małe szanse aby powięź pod implantem trzymała go na tyle mocno, aby móc biegać bez stanika do końca życia. Czy dr da gwarancję, że w razie opadnięcia piersi pokryje koszty reoperacji? Trzeba też wiedzieć, że ta metoda wiąże się z dłuższą rekonwalescencją, dłuższym schodzeniem piersi w dół ale oczywiście ma też plusy typu mniejsze odznaczanie implantu, mniejsze marszczenie czy mniejsze ryzyko cc. Trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw
![]() Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-03-01 o 14:21 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważam, ze w naszym przypadku nic nie pomoże oprócz ingerencji chirurga plastyka. Wszystkie inne możliwości sprawią , że tylko dodatkowo się wykosztujemy, a na koniec i tak się zoperujemy ![]()
![]() |
#3103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (pamiętam - kiedyś w tv reklamowali jakieś cudowne tabletki które miały powodować migrację tłuszczu z tych partii ciała, w których jest go za dużo do piersi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3105 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak poczytuje co piszecie na temat chorowania Waszych pociech, ale przez ok pierwszy rok chodzenia do żłobka/przedszkola jest to normalne. Ja z moim młodym miała dokładnie tak samo. To był koszmar jakiś, ale minęło. Teraz też czasem choruje, ale nie tak jak na początku i wiadomo jedne dziecko przychodzi chore to zaraża inne, ale przecież nie będziemy naszych maluchów w domu pod kluczem trzymać chroniąc przed całym światem. Jak mają kontakt z zarazkami to organizm też uczy się z nimi walczyć i się uodparnia z czasem coraz bardziej ![]()
#3106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak dla mnie posiadanie biustu takich rozmiarów jak miałam w wieku 11-12 lat było dużym dyskomfortem. Teraz naprawdę bardzo się cieszę że w końcu będę miała biust, ze będę mogła wyjść w bikini na plażę i czuć się wspaniale we własnym ciele. Dla mnie komfort psychiczny jest bardzo ważny. Cytat:
![]() ![]() ![]() Na tłusty czwartek moja rodzinka się ze mnie śmiała, że zaraz pęknę od tych pączków, a ja do nich że te 15 lukrowanych pączków które zjadłam to żeby w cycusie poszły ![]() ![]() BTW. dodałam zdjęcie mojego pancernika ![]()
![]() |
#3107 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3108 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja wieczorkiem
![]() Gawisz, bardzo mi się podobała Twoja opowieśc o rozmowie z tesciową-fajnie to przedstawiłas ![]() ![]() Amorcio, gratuluję spadku wagi-pewnie powrót męża się trochę do tego przyczynił ![]() ![]() Malach, powtórzę za kulkaagą,ze Pani doktor zaproponowała Ci swój "ulubiony model"-ja też ją podziwiam za to,ze ona taka jest pewna swych przekonan,ze na 100% wejdzie ten implant i tyle!Jednak otwierajac pacjenta okazuje się,z emoze jednak byc ciut większy lub ciut mniejszy implant...sama zresztą wiesz co Ci MMK powiedzial... Cytat:
a to Ty się jeszcze wahasz,czy nie spróbowac czegoś innego?? Ja się zgodzę z Anią-nawet jak zainwestujesz w Macrolane lub swój tłuszczyk wyciągniesz z udek czy bioderek i "przemigrujesz" go do cycka to jest to efekt na max2lata a koszt ten sam co operacja!! Nie ma sie co łudzić...niestety ![]() I nie ma co mówić na badaniach,ze chce się operację biustu,bo nawet jeśli to służba zdrowia to jak wiadomo z zerowym postępem czasu i nikt tego w NFZ nie zrozumie...zreszta poza nim tez nie... Ja robiła usg piersi w Klinice gdzie się je operuje a sfinansowane je miałam z prywatnego ubezpieczenia.Powiedziała m Panu ze celem usg sa większe cycki i obyło się bez komentarzy-powiedział tylko abym dobrze to przemyslala,no ale taki tekst mozna przypisac kazdemu zabiegowi na życzenie-nawet wstawianiu implantu zęba... A dziś nowe odcinki Sekretów Chirurgii na TVN Style!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- No tak, gdzie mya? Pewnie gdzies paraduje z pieknym biustem po goracych plazach ![]()
![]() |
#3112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Alez to dziwne uczucie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3115 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde - zrobiłabym fotki cyckom ale mi się nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - jaki najlepiej kupić zamiennik dla pancernika? Na ten okres 6-8 tyg noszenia non-stop. Pomóżcie, dr zostawił mi dowolność wyboru
![]() |
#3119 |
Raczkowanie
|
Kochane, ja dzisiaj byłam na kontroli. Wszystko ładnie się goi, zero siniaków, krwiaków itd.
![]() ![]() Widziałam cycuszki bez stanika, trochę oddalone od siebie, wchodzące pod pachy no i mostek opuchnięty. I trochę małe ![]() ![]()
#3120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O widzisz! Zawsze się można czegoś nowego dowiedzieć,bo ja akurat nie wiedziałam,ze to jest zabronione i nawet,ze w Polsce?! fiu,fiu...ale coś mi się obiło o uszy,ze to zafałszować potrafi obraz usg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.