|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Dzien dobry
![]() Jakie piekne słonko jest za oknem az chumor lepszy ![]() Nie wiem czy uda mi sie nadrobic. Wczoraj maz miał wolne i załatwialiśmy kilka spraw, a pod wieczór byłam tak zmeczona, ze padłam Ale w końcu sie udało i bedziemy miec własne mieszkanko |
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
![]() Taką mam cichą nadzieję, że jak Dzidziuś się urodzi to zmobilizuje mnie do pracy, w końcu będzie trzeba wstać i jednak się nim zająć
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
ooo..gratulacje
a cóż za mieszkanko? opowiadaj
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
hm może ja się przejdę do sklepu, hipermarket mam od siebie całe 400m drogi, może kupię jakieś płaskie buty na teraz bo mam tylko na obcasie, a nie dam rady chodzić w nich
|
|
|
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nawet nie mam dla kogo się uczyć Bo ja teraz staram się nie jeść ciast, a Tż musi mieć ochotę na coś takiego i nigdy nie zje więcej niż jeden kawałek... więc taniej wychodzi kupić mu ten kawałek w cukierni niż potem wyrzucać pół blaszki![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiedz nam coś więcej o mieszkanku ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że to chwilowy zastój
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Dziękuję za życzonka ![]() PS2. To Ty mi o charakterku też nie pisz, dzękuję :P
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w bloku (a zawsze chciałam domek), bez kredytu sie oczywiscie nie obyło. Ale wole to niz teraz jak wynajmujemy ta sama kasa a mieszkanie nie nasze
W nowym budownictwie, wiec przeprowadzka dopiero za rok i w miescie w którym sie wychowałam, wszedzie blisko Wiec z tego jestesmy zadowoleni
|
|
|
|
#1599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Troche was podczytałam ale nie ma czasu pisać musze zmykać na zakupy i do fryzjera podciąć troszkę końcóweczki. Po południu mamy imprezę w domu bo Tż babcia ma imieniny i zwali się pełno ludziów, więc nie wiem czy zaglądnę. Guuusiaa Gratuluje córeczki ![]() U mnie dzis tez piękne słonko Az życ się chce A tak w ogóle to Dzień dobry no i miłej soboty
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że też będę jadła je sama..jak już dostanę zielone światło od mamy |
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
jejku widziałyście.. mamusie listopadowo grudniowe sie zaczely, ale jaja
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałam, żeby tak wyszło...Aczkolwiek my tu staramy się być szczere...Już nie jedna drugiej powiedziła do serducha...ale w sensie pozytywnym a nie żeby komuś zrobić przykrość, tak, że witaj w klubie i dodawaj fotę bo juz bym Cię chciała ujrzeć ![]() |
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz rację, że lepiej własne z kredytem niż za podobne pieniądze wynajmować forsa w błoto, nigdy to mieszkanie Wasze by nie było..a ile m2 i ile pokoi? piętro i w ogóle?
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Bleee, a ja nie znoszę. W sylwestra nawet pół kieliszka nie wypiłam.
|
|
|
|
#1606 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pewnie, że lepiej mieć swoje niż ciągle komuś płacić ![]() I w przyszłym roku, spokojnie się z Maluchem wprowadzicie- ale będzie radość Cytat:
![]() Trzymam kciuki i życzę smacznego ![]() Cytat:
Więc czas najwyższy, żeby listopadowe się zebrały ![]() Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
dodalam do albumy moje zdjecia ciazowe. cala pierwsza polowa ciazy
)
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
He he he wolę piccolo od normalnego szampana
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 11.11. zobaczyłam dwie kreski!! )
|
|
|
|
|
#1611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
Bry.
A ja już po śniadanku, jak mi się uda dobudzić męża, to pojedziemy do sklepu meblowego kupić nowy tapczan. Nie mamy sypialni i śpimy na tapczanie w dużym pokoju, ale ten nasz ma 1,10 szerokości i był dobry, dopóki nie zaczęłam się rozszerzać... Teraz jakbym spała z brzegu, to co noc gwarantowana spadówa na podłogę Chcę kupić przynajmniej 1,40 szerokości...
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
nooo 11 listopada
dwa testy i mam wrażenie, że zanim "skropliłam" test to już było widać kreski Momentalnie mi pokazywało.Testy do dziś leżą na półeczce w łązience i nie sprzątnę ich. Tylko odkurzam ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39540523]Bry. A ja już po śniadanku, jak mi się uda dobudzić męża, to pojedziemy do sklepu meblowego kupić nowy tapczan. Nie mamy sypialni i śpimy na tapczanie w dużym pokoju, ale ten nasz ma 1,10 szerokości i był dobry, dopóki nie zaczęłam się rozszerzać... Teraz jakbym spała z brzegu, to co noc gwarantowana spadówa na podłogę Chcę kupić przynajmniej 1,40 szerokości...[/QUOTE]Perse, mam łóżko 140 szerokie... i mi ciasno, choć bez przesady aż tak nie rozszerzyłam się jeszcze. Marzę o szerszym jednak
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
z piękną pogodą zza okna ![]() Do wieczorka
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam się przewietrzyć, póki słońce piękne
do później Brzuchatki
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39540523]Bry.
A ja już po śniadanku, jak mi się uda dobudzić męża, to pojedziemy do sklepu meblowego kupić nowy tapczan. Nie mamy sypialni i śpimy na tapczanie w dużym pokoju, ale ten nasz ma 1,10 szerokości i był dobry, dopóki nie zaczęłam się rozszerzać... Teraz jakbym spała z brzegu, to co noc gwarantowana spadówa na podłogę Chcę kupić przynajmniej 1,40 szerokości...[/QUOTE]Czekamy za tem aż pochwalicie sie nabytkiem ![]() Cytat:
Jeden taki ostatni mi się tylko ostał gdzieś w szafie pod książkami
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Za normalnym też nie przepadam, ale picocolo to już całkiem mi nie smakuje.
Ja jeszcze w październiku. 25.10 był cień cienia. Mąż nic na nim nie widział, a ja owszem Na pamiątkę do albumu zostawiam taki późniejszy, wyraźniejszy gdzie te kreski rzeczywiście widać.
Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2013-03-02 o 09:33 |
|
|
|
#1618 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekne uczucie prawda? ![]() Cytat:
twierdzil, ze jest gruboskórny i musza to byc prawdziwe kopniaki. Ale teraz juz widac jak kopie ![]() Cytat:
Cytat:
GratulujeCytat:
najwazniejsze, ze ma gdzie pracowacCytat:
![]() 67m2, to sa dwa pokoje, plus salon i osobna kuchnia pietro 3 ![]() Oby tylko sciany były grubsze, niz w tym budownictwie co mieszkamy obecnie
|
||||||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADNIE
![]() PS. Nie przywitałam się....sierota ze mnie.....WITAJCIE DZIEWCZYNKI. U nas dziś WIOSNAAAAAAAAAAAA i normalnie aż mam mega powera do wszystkiego, tak, ze chwilę ponadrabiam i pędzę w szale dalejkonczyc mieszkanko kuchnia i łazienka juz zrobione wczoraj![]() ![]() PS. A niech mi któraś podkradnie słońce to utłukę:P ![]()
|
|
|
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
Ja zrobiłam chyba 7.11, ale to było przed terminem @.
Tego samego dnia poleciałam na betę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

az chumor lepszy 

) potomstwa - jestem w totalnej d.pie, bez hobby, bez 8-godzinnego snu, bez wyjsc, bez kosmetyczki, bez relaksu
a cóż za mieszkanko? opowiadaj 
A zastanawiałam się czy zapuszczać dalej czy może ściąć na wysokości brody. No nie jestem przekonana, więc sobie jeszcze powiszą
plaskacz wyszedł, ale mam nadzieję, że smaczny..Podam przez męża mojej mamie pół blachy i niech stwierdzi czy jest choć zjadliwe i dopieczone, bo ja to nigdy nie jestem pewna 

nie chciałam, żeby tak wyszło...Aczkolwiek my tu staramy się być szczere...
Chcę kupić przynajmniej 1,40 szerokości...