Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 10:46   #1651
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Oliath a może wrzuciłabyś jakieś zdjątko ze skosami do klubu?
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ciekawy pomysł, może jakaś fotka z sypialni dziewczynek
Obiecuje, ze jak sie zbiore do robienia zdjec ciuchow ciazowych do wystawienia na All, i o ile laski odgruzuja pokoiki, to zrobie i wrzuce, ale nie do klubu, tylko moze tutaj, co? Zeby klubu nie zasmiecac?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:50   #1652
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

[QUOTE=Oliath;39540899]ZNALAZLAM wymarzona posciel dla Lili - zakochalam sie i jej kupie za miesiac, a co!
20 elementow do lozeczka i wozka.

http://allegro.pl/babcina-posciel-re...056410820.html

Oliath, Bedzie bez lub biala zupelnie [/QUO
prawie mój ideał
a Ty wiesz, że z czasem to i Ty na maszynce sama podobną machniesz ?
za mniejsze pieniądze

coś mi się z cycatem zrobiło
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:50   #1653
d0tkaaa
Zakorzenienie

Oliath zawsze sie chcialam Ciebie zapytac jak to jest miec 16 letnia corke?

Witam sie moje drogie

przelecialam Was duzo napisalyscie :P
ja wczoraj bylam u TZ biedactwo chorubsko go rozlozylo i został w domu co by mnie nie zarazic :P nie lubie spac sama ale dalam rade.. zaraz zjem Hamburgera o jejjjj i ide znow do niego
Zamawiam lozeczko dzisiaj hihi bo sie oplaca strasznie.. ale to z UK ..tzn szwagierka zamawia hihi:P
http://www.mothercare.com/Graco-Cont...efault,pd.html

ołłlłjeeeeaaaaa ( tyle ze moja Szw.ma jeszcze znizke i zaplace za niego na PLN 330 zł to grzechem by bylo nie brac .. u nas ok 600 pogielo ich :P)
i lepszy humor odrazuuuu

Sloneczko pieknie swiecii mmmm

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:54   #1654
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Obiecuje, ze jak sie zbiore do robienia zdjec ciuchow ciazowych do wystawienia na All, i o ile laski odgruzuja pokoiki, to zrobie i wrzuce, ale nie do klubu, tylko moze tutaj, co? Zeby klubu nie zasmiecac?
Ja wolałabym w klubie bo tam napewno go nie przeoczę

d0tkaaa

Powiem ci, że bardzo fajne to łóżeczko
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:58   #1655
dzoan
Zakorzenienie

Uciekam na razie.. do tego fryzjera, później do rodziców, a później jak wrócę będziemy mieć gościa i pewnie dopiero pod wieczór zasiądę na wizaż
Miłego słonecznego dzionka życzę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:58   #1656
Anulka_p
Zakorzenienie

Dobra, znikam na jakiś czas. Zabieram się za sprzątanie, pieczenie, gotowanie. Dziś dalszy ciąg remontu. Mąż zaraz przywiezie swojego tatę i będą hałasować, brudzić, kurzyć, a ja sprzątać. Skupiam się na celu, więc nie marudzę na te hałasy i brud, ale czasem szlag mnie trafia. Takie zmęczenie materiału po prostu.
Miłego dnia Mamusie. Wpadnę za czas jakiś
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 10:59   #1657
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

witam się w nowym wątku

Nie piszę, bo nie mam weny, od paru dni mam kryzys....mam straszne lęki o tą ciążę, dzis nie spałam pół nocy, sny mnie wykańczają, do tego nie czuję maluszka, choć wiem, że na tym etapie ciąży nie ma mowy o regularnych ruchach no i w głowie same czarne myśli.

We wtorek wizyta, chyba jeszcze przed żadną nie bałam się tak jak teraz. Cóż, wiedziałam, że czym ciąża będzie starsza, to i strach o dziecko będzie wiekszy.

No więc taki to mam humor, do

Mimo wielkiej chęci pozytywnego myslenia, czarne myśli u mnie dominują. I strach.........

Mam nadzieje, że niebawem będę częściej zaglądać, choć tempo Waszego pisania jest imponujące

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:04   #1658
smerf_etka13
Raczkowanie

Dzień doberek
Ogarnęłam troszkę chałupke ale mała domagała się odpoczynku więc zasiadłam przed kompem i spróbuje Was ponadrabiać, ale musze przyznać że tempo macie szalone
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:05   #1659
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
a Ty wiesz, że z czasem to i Ty na maszynce sama podobną machniesz ?
za mniejsze pieniądze
Tiaaaa, za jaka dekade mozeeeee
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
(...)
Zamawiam lozeczko dzisiaj hihi bo sie oplaca strasznie.. ale to z UK ..tzn szwagierka zamawia hihi:P
Fajnie jest tylko 19 lat mlodsza niz ja, a ja dobra pamiec mam i nie zapomnialam, jak to jest miec 16 lat wiec mamy swietny kontakt, a ja nie prochnieje dzieki niej - zawsze mnie dziecko do pionu postawi jakbym byla za bardzo oldschoolowa chwilami
Lozeczko super, i cena super. Gdybym decydowala sie na turystyczne, to wlasnie dokladnie takie, nawet kolorki sliczne
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja wolałabym w klubie bo tam napewno go nie przeoczę
Oki

Patrzcie jaka torbe do wozka upolowalam na All za 19 pln duza i w barwach mojego espiro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba.jpg (39,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg espiro.jpg (34,5 KB, 21 załadowań)
Kubulek
Stary 2013-03-02, 11:19   #1660
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej!
Ja tylko na chwilę, bo wpadłam w szał sprzątaniowy i zrobiłam przerwę na śniadanko - mąż wyskoczył po świeży chlebek - mniam! Także pożarłam kanapki z serkiem białym i szczypiorkiem i lecę dalej oagarniać Tak wiosennie, mimo, że chłodno, wyrzuciłam kołdrę na balkon, niech się przewietrzy.
Wstąpiła we mnie ogromna energia, aż jestem zdziwiona,bo WRESZCIE chce mi się dupeczkę ruszyć
Rockyyy - teściowa z nami nie mieszka, ale przyjeżdża z Krakowa, więc trochę pobędzie. W poniedziałek ma zabieg w szpitalu i ciekawe kiedy dojdzie do siebie. Trzymajcie kicuki, żebym nie zwariowała, bo ostatnio płakałam, bo już miałam dosyć jak sobie rękę złamała
Miłego dnia!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:20   #1661
Oliath
Zakorzenienie

Boshe, okna pootwieralam i nie zmarzlam!! grzeje mi w plecki sloneczko

Chodza za mna racuchy drozdzowe z jablkami
W planie na dzis .
Ide pranie wieszac i na inspekcje porzadkowa do dzieci
Kubulek
Stary 2013-03-02, 11:27   #1662
d0tkaaa
Zakorzenienie

Oliath to mam.nadzieje ze ja z moim dzieckiem tez bede miec taki kontakt.naprawde musisz byc fajna mamano i pewnie jak siostry wygladavie hihi..
surka no naprawde to lozeczko jest bardzo fajne szwagierka je ma i tez poleca ma vibracje i melodyjki ale ich chyba nie bede wlaczac bo nie lubie melodyjek haha ale sie przelamie pewnie)no i chcialam je juz dawno ale w pl nie dalabym 600zl za nie:-P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:34   #1663
fiazo
Zakorzenienie

odgrzałam sobie flaki od teściowej i nie smakują mi... zawsze zjadałam ze smakiem chyba się spotkają z wc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 11:53   #1664
surka
Zakorzenienie

Cytat:
surka no naprawde to lozeczko jest bardzo fajne szwagierka je ma i tez poleca ma vibracje i melodyjki ale ich chyba nie bede wlaczac bo nie lubie melodyjek haha ale sie przelamie pewnie)no i chcialam je juz dawno ale w pl nie dalabym 600zl za nie:-P
Za taką cenę, za jaką je kupisz, też skusiłabym się

Edytowane przez surka
Czas edycji: 2013-03-02 o 12:11
Stary 2013-03-02, 12:09   #1665
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath to mam.nadzieje ze ja z moim dzieckiem tez bede miec taki kontakt.naprawde musisz byc fajna mamano i pewnie jak siostry wygladavie hihi..
Dotka, Ty jestes taka radosna i wesola, taki promyczek po prostu, jestem pewna ze bedziesz cudowna mama dla malutkiej - tylko masz nigdy nigdzie nie zgubic tej energii swojej zarazliwej !!!
Kubulek
Stary 2013-03-02, 12:13   #1666
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Dzień dobry brzusie
Witam się dziś z Wami w wyśmienitym humorze! Wreszcie i do mnie zawitało słoneczko!
Chętnie wybrałabym się na spacerek ale zostałam bez kurtki, bo mi się suwak na brzuchu rozchodzi a przecież nie opłaca się teraz kupować nowej i nie wiem co robić :mdleje;

Cytat:
Ejlooo

Jak u mnie sloneczko swieci, az sie chce oczy otworzyc!

Nadrobilam Was wczoraj o polnocy, ale nie mialam sily odpisac.

GUSIA, o ile pamietam z nocnego poczytywania, powinnam gratulowac dziewuszki?

Mnie nikt nie maca po brzusiu oprocz mlodszej corki, ona puka leciutko i wola - Lila, jak sie masz? I mowi, ze Lila beka

Cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam oczywiscie.

Kawal na dzien dobry:

- Dlaczego mezczyzni sa tak swietnymi kucharzami?
- Bo choc maja tylko dwa jajeczka, parowke i odrobine smietanki, potrafia napelnic brzuch kobiety na 9 miesiecy!...

macie do sniadanka
... akurat zjadłam parówkę na śniadanie

Cytat:
A tak w ogole to jestem po porannej toalecie, pachne, ubrana w turkus, turkusy w uszach, wloski takie fajne choc mylam przedwczoraj , oczy odkad otworze jak jelonek bambi, makijazu nie musze robic - jedynie rzesy, inaczej czuje sie naga, i rozem policzki musnac - no bajka, nie mogloby tak pozostac na zawsze?

A z mniej radosnych rzeczy - w tym tygodniu mam poranne mdlosci jakas paranoja
Pozazdrościć, ja wyglądam ostatnio jak "idź stąd i nie wracaj" może będzie ta upragniona córa?

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Czekamy potem na zdjęcia

Ja też mam dzisiaj spotkanie z koleżanką
Fajnie się zapowiada dzisiejszy dzionek, a od rana takie piękne słoneczko zagląda do nas rzez okno, ze chce się żyć

Ej... masz racje, bo potem skończysz jak nasz ślubny świadek
Jak wysiadał z auta pod kościołem to pękły mu spodnie
Świadkowa miała tylko szpilki i biedy marudził, że całą mszę się zastanawiał jak ma wstawać i siadać żeby:
1. spodnie mu nie spadły
2. nie było widać dziury
3. szpilka mu się w tyłek nie wbiła

ona8686
Gratuluję mieszkanka

Oliath
cudna ta pościel i zdjęcia mieszkanka, też chętnie zobaczę trafiłaś w mój gust

eveewe
no to może się spotkamy, ja też się wybieram na targi ale niestety nikt mi nie załatwił biletów

magolina
nie smutaj, takie masz gorsze dni, na pewno będzie wszystko dobrze

Dotka świetne to łóżeczko

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 12:42   #1667
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Oliath
cudna ta pościel i zdjęcia mieszkanka, też chętnie zobaczę trafiłaś w mój gust
Dziekowac juz piec lat je dopieszczam, ze tak powiem, po kosztach pokaze na pewno
Racuchy z jablkami sie smaza pranie powieszone. A Te wszystkie na spacer wywialo
Kubulek
Stary 2013-03-02, 12:48   #1668
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry brzusie
Witam się dziś z Wami w wyśmienitym humorze! Wreszcie i do mnie zawitało słoneczko!
Chętnie wybrałabym się na spacerek ale zostałam bez kurtki, bo mi się suwak na brzuchu rozchodzi a przecież nie opłaca się teraz kupować nowej i nie wiem co robić :mdleje;
w mojej też czasami mi się zamek rozchodzi, ale jeszcze daje radę, czekam niech szybciej będzie cieplej to na płaszczyk zmienię.
W styczniu biegałam z chęcią kupienia kurtki właśnie na przyszły rok. Znalazłam za 60zł i teraz wisi w szafie i czeka na kolejną zimę, szkoda teraz nosić bo się rozciągnie, a stara jeszcze jakoś wytrzymuje, ale i tak już ciasno się robi.

Synek
Stary 2013-03-02, 13:03   #1669
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
w mojej też czasami mi się zamek rozchodzi, ale jeszcze daje radę, czekam niech szybciej będzie cieplej to na płaszczyk zmienię.
W styczniu biegałam z chęcią kupienia kurtki właśnie na przyszły rok. Znalazłam za 60zł i teraz wisi w szafie i czeka na kolejną zimę, szkoda teraz nosić bo się rozciągnie, a stara jeszcze jakoś wytrzymuje, ale i tak już ciasno się robi.
Ja tą moją kupiłam jeszcze jesienią (też trafiłam na okazję i za 60 zł kupiłam), jak jeszcze nie wiedziałam, że sobie dziecia zrobiliśmy baaardzo dopasowana była, dlatego teraz brzuszek mi się nie mieści

Stary 2013-03-02, 13:05   #1670
surka
Zakorzenienie

Ja niestety na zimę musiałam kupić nowy płaszczyk, nie ze względu na brzuch, ale tak szybko biust mi wywaliło, że guzików na wysokości biustu nie mogłam zapiąć
Stary 2013-03-02, 13:06   #1671
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ruszyłam... możecie być ze mnie wstępnie dumne... przejrzałam i rozłożyłam materiały na łóżku i zaraz zaczynam pisać

Cytat:

Witam sie moje drogie

przelecialam Was duzo napisalyscie :P
ja wczoraj bylam u TZ biedactwo chorubsko go rozlozylo i został w domu co by mnie nie zarazic :P nie lubie spac sama ale dalam rade.. zaraz zjem Hamburgera o jejjjj i ide znow do niego

ołłlłjeeeeaaaaa ( tyle ze moja Szw.ma jeszcze znizke i zaplace za niego na PLN 330 zł to grzechem by bylo nie brac .. u nas ok 600 pogielo ich :P)
i lepszy humor odrazuuuu

Sloneczko pieknie swiecii mmmm
fajne łożeczko.. w sumie nie myslalam o takim podroznym.. jeszcze.. narazie zbieram sie za to aby w marcu zorganizowac przywiezienie komody i lozeczka stacjonarnego a co za tym idzie lekko przemeblowac sypialnie..
Oliath: wstaw też zdjęcia swoich pociech
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dobra, znikam na jakiś czas. Zabieram się za sprzątanie, pieczenie, gotowanie. Dziś dalszy ciąg remontu. Mąż zaraz przywiezie swojego tatę i będą hałasować, brudzić, kurzyć, a ja sprzątać. Skupiam się na celu, więc nie marudzę na te hałasy i brud, ale czasem szlag mnie trafia. Takie zmęczenie materiału po prostu.
Miłego dnia Mamusie. Wpadnę za czas jakiś
teraz halas, brud, kurz i nerwy a potem.... bedzie wow

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

witam się w nowym wątku

Nie piszę, bo nie mam weny, od paru dni mam kryzys....mam straszne lęki o tą ciążę, dzis nie spałam pół nocy, sny mnie wykańczają, do tego nie czuję maluszka, choć wiem, że na tym etapie ciąży nie ma mowy o regularnych ruchach no i w głowie same czarne myśli.

We wtorek wizyta, chyba jeszcze przed żadną nie bałam się tak jak teraz. Cóż, wiedziałam, że czym ciąża będzie starsza, to i strach o dziecko będzie wiekszy.

No więc taki to mam humor, do

Mimo wielkiej chęci pozytywnego myslenia, czarne myśli u mnie dominują. I strach.........

Mam nadzieje, że niebawem będę częściej zaglądać, choć tempo Waszego pisania jest imponujące

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci
<przytul b.mocno> głowa do góry kochana! za moment już masz wizytę i lekarz na pewno wszystko dokładnie sprawdzi... u mnie bywa tak że Igorek potrafi szaleć cały dzień, a potem prawie dwa dni kopnie ze dwa razy .. i to delikatnie.. będzie wszystko dobrze!

Cytat:
hyhyhy.. ja też swoją biorę na przetrzymanie... na szczeście miałąm luzniejsza... ale juz sie zaczyna robic dopasowana... licze jednak na to ze do konca zimy przetrzyma....:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:40   #1672
fiazo
Zakorzenienie

chciałam się Wam pochwalić moim wypiekiem, a tu czytnik kart przestał mi działać

Synek
Stary 2013-03-02, 13:45   #1673
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
eveewe
no to może się spotkamy, ja też się wybieram na targi ale niestety nikt mi nie załatwił biletów
bede cie wypatrywac - jak nie zapomne okularow, a jesli ty mnie wypatrzysz pierwsza podejdz i sie przywitaj. Powinnam byc z Marysia i TZ rzecz jasna a mnie kumpela zalatwila od swojego brata.

Tesciowa przyniosla zupke - ale nie mam na nia ochoty, wiec mialam warzywa na patelnie z przyprawa orientalna, ugotowalam ryz i zjedlismy z TZ, zupka zostanie dla Marysi jak sie obudzi.

Oliath ja tez czekam na zdjecia.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:50   #1674
Oliath
Zakorzenienie

Czuję presję
Ale tu cisza dzis.
Skonczylam obiad, ide cos konstruktywnego porobic, przyklad z Was biorac
Ciekawe jak tam Shestiger
Kubulek
Stary 2013-03-02, 13:52   #1675
Oliath
Zakorzenienie

Kiedys szydelkowalam, ale nie umialabym takiego cuda zrobic szkoooooda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szydelko.jpg (73,9 KB, 23 załadowań)
Kubulek
Stary 2013-03-02, 14:00   #1676
fiazo
Zakorzenienie

ja za godzinę jadę do mamy na urodzinki eh mam coraz większy problem "w co się ubrać"

Synek
Stary 2013-03-02, 14:10   #1677
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
bede cie wypatrywac - jak nie zapomne okularow, a jesli ty mnie wypatrzysz pierwsza podejdz i sie przywitaj. Powinnam byc z Marysia i TZ rzecz jasna a mnie kumpela zalatwila od swojego brata.

Tesciowa przyniosla zupke - ale nie mam na nia ochoty, wiec mialam warzywa na patelnie z przyprawa orientalna, ugotowalam ryz i zjedlismy z TZ, zupka zostanie dla Marysi jak sie obudzi.

Oliath ja tez czekam na zdjecia.
to wydrukuję sobie twoje zdjęcie, żeby nie zapomnieć jak wyglądasz a tak serio to mam słabą pamięć do twarzy ale może Cię gdzieś w tłumie wypatrzę
U nas dzisiaj spaghetti na obiadek bo mnie ochota naszła

Cytat:
Kiedys szydelkowalam, ale nie umialabym takiego cuda zrobic szkoooooda
boooooskie ja nie mam kompletnie zdolności manualanych do takich cudeniek a moja siostra pięknie wyszywa
jedynie makijaże mi tak w miarę wychodzą (skromnie się przyznam, że z wykształcenia jestem kosmetyczką-wizażystką, acz niepraktykującą )

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
ja za godzinę jadę do mamy na urodzinki eh mam coraz większy problem "w co się ubrać"
przywieź kawałek tortu

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Czuję presję
Ale tu cisza dzis.
Skonczylam obiad, ide cos konstruktywnego porobic, przyklad z Was biorac
Ciekawe jak tam Shestiger
No tak, bo ty się przecież wiecznie taaaaak obijaaasz

Stary 2013-03-02, 14:10   #1678
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
boooooskie ja nie mam kompletnie zdolności manualanych do takich cudeniek a moja siostra pięknie wyszywa
jedynie makijaże mi tak w miarę wychodzą (skromnie się przyznam, że z wykształcenia jestem kosmetyczką-wizażystką, acz niepraktykującą )
Normalnie pokrewna dusza
No mi za to NIE wychodza makijaze, wiec ograniczam sie do minimum
Kubulek
Stary 2013-03-02, 14:12   #1679
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

oliath: ee tam na pewno byś dała radę

wrzuciłam fotki do klubu..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 14:17   #1680
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Normalnie pokrewna dusza
No mi za to NIE wychodza makijaze, wiec ograniczam sie do minimum
coś za coś

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Wysprzątałam na błysk pokój i nie mam co robić za obiad nie mogę się wziąć bo nie miałam w czym wyjść na zakupy i czekam na męża z dostawą

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
oliath: ee tam na pewno byś dała radę

wrzuciłam fotki do klubu..
już dawno zdążyłam Cie oblukać

Edytowane przez kallisto89
Czas edycji: 2013-03-02 o 14:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości