|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Obiecuje, ze jak sie zbiore do robienia zdjec ciuchow ciazowych do wystawienia na All, i o ile laski odgruzuja pokoiki, to zrobie i wrzuce, ale nie do klubu, tylko moze tutaj, co? Zeby klubu nie zasmiecac?
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
[QUOTE=Oliath;39540899]ZNALAZLAM wymarzona posciel dla Lili - zakochalam sie i jej kupie za miesiac, a co!
20 elementow do lozeczka i wozka. http://allegro.pl/babcina-posciel-re...056410820.html Oliath, Bedzie bez lub biala zupelnie prawie mój ideał a Ty wiesz, że z czasem to i Ty na maszynce sama podobną machniesz ?za mniejsze pieniądze ![]() coś mi się z cycatem zrobiło
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath zawsze sie chcialam Ciebie zapytac jak to jest miec 16 letnia corke?
![]() ![]() Witam sie moje drogie ![]() przelecialam Was duzo napisalyscie :P ja wczoraj bylam u TZ biedactwo chorubsko go rozlozylo i został w domu co by mnie nie zarazic :P nie lubie spac sama ale dalam rade.. zaraz zjem Hamburgera o jejjjj i ide znow do niego Zamawiam lozeczko dzisiaj hihi bo sie oplaca strasznie.. ale to z UK ..tzn szwagierka zamawia hihi:P http://www.mothercare.com/Graco-Cont...efault,pd.html ołłlłjeeeeaaaaa ( tyle ze moja Szw.ma jeszcze znizke i zaplace za niego na PLN 330 zł to grzechem by bylo nie brac .. u nas ok 600 pogielo ich :P) ![]() i lepszy humor odrazuuuu ![]() Sloneczko pieknie swiecii mmmm |
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
d0tkaaa Powiem ci, że bardzo fajne to łóżeczko
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na razie.. do tego fryzjera, później do rodziców, a później jak wrócę będziemy mieć gościa i pewnie dopiero pod wieczór zasiądę na wizaż
![]() Miłego słonecznego dzionka życzę |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, znikam na jakiś czas. Zabieram się za sprzątanie, pieczenie, gotowanie. Dziś dalszy ciąg remontu. Mąż zaraz przywiezie swojego tatę i będą hałasować, brudzić, kurzyć, a ja sprzątać. Skupiam się na celu, więc nie marudzę na te hałasy i brud, ale czasem szlag mnie trafia. Takie zmęczenie materiału po prostu.
Miłego dnia Mamusie. Wpadnę za czas jakiś ![]()
|
|
|
|
#1657 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() witam się w nowym wątku Nie piszę, bo nie mam weny, od paru dni mam kryzys....mam straszne lęki o tą ciążę, dzis nie spałam pół nocy, sny mnie wykańczają, do tego nie czuję maluszka, choć wiem, że na tym etapie ciąży nie ma mowy o regularnych ruchach We wtorek wizyta, chyba jeszcze przed żadną nie bałam się tak jak teraz. Cóż, wiedziałam, że czym ciąża będzie starsza, to i strach o dziecko będzie wiekszy. No więc taki to mam humor, do Mimo wielkiej chęci pozytywnego myslenia, czarne myśli u mnie dominują. I strach......... Mam nadzieje, że niebawem będę częściej zaglądać, choć tempo Waszego pisania jest imponujące Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci |
|
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Ogarnęłam troszkę chałupke ale mała domagała się odpoczynku więc zasiadłam przed kompem i spróbuje Was ponadrabiać, ale musze przyznać że tempo macie szalone
|
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest tylko 19 lat mlodsza niz ja, a ja dobra pamiec mam i nie zapomnialam, jak to jest miec 16 lat wiec mamy swietny kontakt, a ja nie prochnieje dzieki niej - zawsze mnie dziecko do pionu postawi jakbym byla za bardzo oldschoolowa chwilami ![]() Lozeczko super, i cena super. Gdybym decydowala sie na turystyczne, to wlasnie dokladnie takie, nawet kolorki sliczne Oki ![]() Patrzcie jaka torbe do wozka upolowalam na All za 19 pln duza i w barwach mojego espiro
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja tylko na chwilę, bo wpadłam w szał sprzątaniowy i zrobiłam przerwę na śniadanko - mąż wyskoczył po świeży chlebek - mniam! Także pożarłam kanapki z serkiem białym i szczypiorkiem i lecę dalej oagarniać Tak wiosennie, mimo, że chłodno, wyrzuciłam kołdrę na balkon, niech się przewietrzy. Wstąpiła we mnie ogromna energia, aż jestem zdziwiona,bo WRESZCIE chce mi się dupeczkę ruszyć ![]() Rockyyy - teściowa z nami nie mieszka, ale przyjeżdża z Krakowa, więc trochę pobędzie. W poniedziałek ma zabieg w szpitalu i ciekawe kiedy dojdzie do siebie. Trzymajcie kicuki, żebym nie zwariowała, bo ostatnio płakałam, bo już miałam dosyć jak sobie rękę złamała ![]() ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Boshe, okna pootwieralam i nie zmarzlam!!
Chodza za mna racuchy drozdzowe z jablkami W planie na dzis .Ide pranie wieszac i na inspekcje porzadkowa do dzieci
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath to mam.nadzieje ze ja z moim dzieckiem tez bede miec taki kontakt.naprawde musisz byc fajna mama
no i pewnie jak siostry wygladavie hihi..surka no naprawde to lozeczko jest bardzo fajne szwagierka je ma i tez poleca ma vibracje i melodyjki ale ich chyba nie bede wlaczac bo nie lubie melodyjek haha ale sie przelamie pewnie )no i chcialam je juz dawno ale w pl nie dalabym 600zl za nie:-P
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
odgrzałam sobie flaki od teściowej i nie smakują mi... zawsze zjadałam ze smakiem chyba się spotkają z wc
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-03-02 o 12:11 |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1666 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry brzusie
![]() Witam się dziś z Wami w wyśmienitym humorze! Wreszcie i do mnie zawitało słoneczko! Chętnie wybrałabym się na spacerek ale zostałam bez kurtki, bo mi się suwak na brzuchu rozchodzi a przecież nie opłaca się teraz kupować nowej i nie wiem co robić :mdleje;Cytat:
![]() Cytat:
może będzie ta upragniona córa?![]() Cytat:
ona8686 Gratuluję mieszkanka ![]() Oliath cudna ta pościel ![]() eveewe no to może się spotkamy, ja też się wybieram na targi ale niestety nikt mi nie załatwił biletówmagolina nie smutaj, takie masz gorsze dni, na pewno będzie wszystko dobrze Dotka świetne to łóżeczko |
|||
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz piec lat je dopieszczam, ze tak powiem, po kosztach pokaze na pewno Racuchy z jablkami sie smaza
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W styczniu biegałam z chęcią kupienia kurtki właśnie na przyszły rok. Znalazłam za 60zł i teraz wisi w szafie i czeka na kolejną zimę, szkoda teraz nosić bo się rozciągnie, a stara jeszcze jakoś wytrzymuje, ale i tak już ciasno się robi. |
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
baaardzo dopasowana była, dlatego teraz brzuszek mi się nie mieści |
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety na zimę musiałam kupić nowy płaszczyk, nie ze względu na brzuch, ale tak szybko biust mi wywaliło, że guzików na wysokości biustu nie mogłam zapiąć
|
|
|
|
#1671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ruszyłam... możecie być ze mnie wstępnie dumne... przejrzałam i rozłożyłam materiały na łóżku i zaraz zaczynam pisać
![]() Cytat:
Oliath: wstaw też zdjęcia swoich pociech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jesli ty mnie wypatrzysz pierwsza podejdz i sie przywitaj. Powinnam byc z Marysia i TZ rzecz jasna a mnie kumpela zalatwila od swojego brata. Tesciowa przyniosla zupke - ale nie mam na nia ochoty, wiec mialam warzywa na patelnie z przyprawa orientalna, ugotowalam ryz i zjedlismy z TZ, zupka zostanie dla Marysi jak sie obudzi. Oliath ja tez czekam na zdjecia.
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję presję
![]() Ale tu cisza dzis. Skonczylam obiad, ide cos konstruktywnego porobic, przyklad z Was biorac ![]() Ciekawe jak tam Shestiger
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys szydelkowalam, ale nie umialabym takiego cuda zrobic
|
#1677 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas dzisiaj spaghetti na obiadek bo mnie ochota naszła ![]() boooooskie a moja siostra pięknie wyszywajedynie makijaże mi tak w miarę wychodzą (skromnie się przyznam, że z wykształcenia jestem kosmetyczką-wizażystką, acz niepraktykującą )---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi za to NIE wychodza makijaze, wiec ograniczam sie do minimum
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
oliath: ee tam na pewno byś dała radę
![]() wrzuciłam fotki do klubu..
|
#1680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Wysprzątałam na błysk pokój i nie mam co robić za obiad nie mogę się wziąć bo nie miałam w czym wyjść na zakupy i czekam na męża z dostawą![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- już dawno zdążyłam Cie oblukać
Edytowane przez kallisto89 Czas edycji: 2013-03-02 o 14:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

ale dalam rade.. zaraz zjem Hamburgera o jejjjj 

duza i w barwach mojego espiro

, oczy odkad otworze jak jelonek bambi, makijazu nie musze robic - jedynie rzesy, inaczej czuje sie naga, i rozem policzki musnac - no bajka, nie mogloby tak pozostac na zawsze? 

juz piec lat je dopieszczam, ze tak powiem, po kosztach
12.06.2010
"

)
za obiad nie mogę się wziąć bo nie miałam w czym wyjść na zakupy i czekam na męża z dostawą