|
|
#2731 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Ja też - branoc - masz : http://www.youtube.com/watch?v=voKevSOCjJk
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Branoc |
|
|
|
|
#2733 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie kot nadaje, najczęściej wtedy jak wstanie rano, a my jeszcze śpimy
![]() M. w pracy, dziś wraca.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2734 |
|
To ja :)
|
Co to za pomór? Dzie jesteście? Bo ja u fryzjera :-D Ale tylko jako obstawa męża... Czytałam sobie wczoraj wieczorem podręcznik do jogi i już teraz doskonale rozumiem, dlaczego organizacja Kościół jogę wyklęła... Toć tam piszą, że Bogu nie trzeba stawiać świątyń, mało tego, że nie trzeba do nich chodzić, bo Bóg jest wszędzie i najlepiej się go poznaje przez samodyscyplinę i wyrzeczenie władzy, i takie tam... No i jogowie się tego trzymają. Bo katolicka wiara ma podobne założenia w sumie, tylko Kościół jakoś o tym zapomniał...
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już prawie gotowa do wyjścia. Znów zakupy, wizyta u rodziców i jeszcze milion innych rzeczy
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Nindżopesz
|
Znalazłam Lindę: http://lookbook.nu/look/4078506-2-121-2
|
|
|
|
#2737 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2738 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba, że małżon zaproponował taka karę? ![]() Cytat:
![]() Znad słońca, wiatru i napi-przającej wiertary u sąsiadów ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2739 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi teeeeż hehe - mają teraz fajną ofertę za 12 zeta hiszpańskie - wzięłam acrobatę Cabernet lubię też Carignan Cytat:
Mystic - mocno poruszające, dramat pełno gębo smutne ale i tak lubiłam, trzeba mieć nastrój, nie na każdy wieczór HF - very najties nie pamiętam czy nie było nudne Cytat:
no to pacz mam podobne odczucia - kawa smakowałą mi tylko w CF z sieciówek, a o przelewowym sie wypowiedziałąm, robię tam tylko po to żeby fusów nie było ale smak żaden - ale za leniwam na kawiarkowe czyszczenia - choć jak zanabędę kawę lepsiejszą to będę mieć motywację Cytat:
Cytat:
ooo wczoraj zanotowałam ze potrzebuję wagon majtek H&M miał dobre ale "wyrosłam"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-02 o 10:38 |
|||||
|
|
|
#2740 |
|
Mother of Cats
|
Znad bólu głowy
|
|
|
|
#2741 |
|
|
Ta, małżon.... ;-) Ale jak się szasta na szaleństwa typu szybka jazda, to ja też mogę ;-)
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale moje zdanie na temat "gwiazdy" i tak znacie
|
|
|
|
#2744 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kozacz, kozacz. Mrrr... ja miałam i sprzedałam. Cytat:
Nie szły spać, tylko na urodziny. Dziś na kolejne. A najgorsze jest to, że w obliczu ostatnich chryj, nie mam ochoty na nic. O nie! Nie jestem w stanie oglądać tego typu filmów. Powaznie - nie widzę sensu i nie mogę znieść widoku. Lubię horrory, ale to nie jest horror, tylko rzeźnia. Lubię też trudne, dołujące kino, ale takie... z treścią, przesłaniem. Piły mnie przerastają. Hostele jeszcze bardziej. Cytat:
![]() Cytat:
Też najbardziej lubię, kiedy najstraszniejsze dzieje się w mojej głowie. A w ogóle, to macham Ves, choć ja u Niej systematycznie bywam...
|
|
#2745 |
|
Nindżopesz
|
Och, to właśnie jest modne.
Poza tym jakie punkty, przecież szczerze piszę, że jestem urzeczona tą stylizacją
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb, dziękuję!
Jak tylko dostanę treść ulotki, a powinno to nastąpić dzisiaj, to napiszę |
|
|
|
#2747 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
w końcu też zaczęłam oglądać
![]() a muza faktycznie gut Cytat:
, nie wiem co jej się porobiło, przyłazi do łóżka, drepta po mnie i gada ![]() myślałam, że M. z Młodym ogląda dzień dobry i co by tu począć z takim pięknym słonecznym dniem?
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak Prawie ciut mniejszy![]() Chyba że ktoś ma cienkie uda to nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2750 |
|
|
No więc ogólnie taki jest plan właśnie, tylko ambrowa ma jeszcze większe wady w cenie... I problemy są z dostępnością... Ale to może akurat na szczęście ;-)
|
#2751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo za rzadko bywasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciałam oglądnąć ale poszłam se spać ![]() Cytat:
Ja swoje leczyłam maścią chlorochinaldinem czy jakoś tak, też pomaga Nie ma czego, schudniemy i nie będziemy musiały się wbijać tylko kiedy to u mnie bedzie![]() No ja siedzę z olejem na łbie ![]() Dzien doberek
|
|
#2752 |
|
Nindżopesz
|
O to to
![]() Ja z olejem, maścią sutkową (na włosach!), sokiem aloesowym i pantenolem. Betty, mam pytanie o skakankę. Jak skakałaś, żabką szybko i nisko jak bokser czy z nogi na nogę powoli? Zaiste zadziwia mnie, że ktoś może wytrzymać 40 min skakania, chyba nie tak po boksersku, co? I naprawdę tak szybko kondycha się zwiększa? |
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby ruszyć wyobraźnię trzeba trochę więcej ad sinupret - wysłałam wczoraj łopiany z dodatkami, ja biorę z czerwoną papryką, są w naturach i innych przybytkach w których oferuja Green Pharmacy w N. 100 ml jest za 7,50 bez promocji ale wydajny jest ja go głównie na skórę daję i do mieszanki na długość
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-03-02 o 12:40 |
|
|
|
|
#2754 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a najbardziej nie mogę przeboleć swetra z reserved pożałowałam 120 zł, co prawa później widziałam go na wyprzedaży, jedną sztukę, ale porwaną... a teraz już pewnie przepadło. chyba że komuś się znudzi i wrzuci na allegro/szafę. jak ktoś przypadkiem gdzieś znajdzie, to proszę o cynk
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a mnie sie w miare podoba to http://lookbook.nu/look/4167926-autumm i torebka jakas fajna chyba chocnie widze z bliska
|
|
|
#2756 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później już coraz dłuższe serie najwięcej skoków miałam na prawą lub lewą nogę żabą pomiędzy zmianami skoki niskie takie delikatne, bo sąsiedzi na dole i żeby siebie nie uszkodzić ![]() najpierw starałam się rytm złapać, żeby się nie męczyć a później jakieś figury wymyślałam, żeby się nie nudzić ![]() kondycha bardzo szybko u mnie poszła w góre, wciągnęło mnie skakanie tylko trzeba uważać na kontuzje - stare kolanowe też dają o sobie znać
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co ma robić ten olej? Cytat:
![]() Ja tak miałam kilka lat temu, był sweter też z Reservedu z krótkim rękawem w dziurki, wyszczuplał niesamowicie a ja go nie kupiłam
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-03-02 o 12:39 |
|||
|
|
|
#2759 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co to ciuchów to fakt ale w srtadivariusie widzialam troche fajnych rzeczy...to chyba sie staje moj sklep nr 1...chociaz chyba za stara troche jestem
![]() mam pytanie z seri głupich lecz waznych ![]() gdzie kupujecie majtki i skarpetki? zeby były nie drogie i w miare dobre jakosciowo? musze kupic a nie mam zamiaru latac od sklepu do sklepu za tak prozaiczna rzeczą chcialabym pojsc i kupic
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, byłam u Lindy
kuleczki na rajstopach rulezzzzz
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

, ma ciągnąć jak szatan 
. 

ja miałam i sprzedałam.
no trudno ....
, nie wiem co jej się porobiło, przyłazi do łóżka, drepta po mnie i gada