|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,04% |
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
14 | 24,56% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
1 | 1,75% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
8 | 14,04% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
12 | 21,05% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Dzień dobry
![]() ![]() dziś wybieramy się z TŻ-tem do teściów, na imieniny... ale mi się nie chce.... ![]() ![]() jutro spotkanie z koleżanką z liceum ![]() minkionka- ja też walczę z magisterką... bardzo ciężko mi to idzie, a obronię się zapewne po porodzie... Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-03-02 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() aaa, i boks jest świetny! można zlać komuś mordę, zmęczyć się na amen, i wyjść z tego bez siniaków! tylko już nie raz ucierpiały na tym zbyt blisko wiszące lampy, przeszkadzające meble... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kredyt na samochód to też głupota, bo to auto 2 razy zapłacisz, a po spłaceniu kredytu przedmiot praktycznie g..wno warty. i jeszcze ładować w niego trzeba, bo coś się uszkodzi, zepsuje, trza wymienić. najbardziej debilne kredyty jakie widziałam, to te na komunię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4146 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ale i tak kupiliśmy ![]() kolejne dwa marcowe maluszki na świecie ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-03-02 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja akurat mam taki jakiś syrop z islandzkim .. yy... po ingliszu moor, jakieś mchowate wrzosowisko ![]() ![]() czosnek wcinałam, zrobiłam sobie masło czosnkowe... ale jednak żołądek to trochę podrażnia, więc ostrożnie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gulasz z plackami smakuje najlepiej! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już dwa marcowe...? a linki do opisów są?????????
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Pojawił się kolejny
![]() Chyba jeszcze nie, bo maluszki urodziły się wczoraj ![]() 1. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1328 2. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1221 i https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1226 3. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1406 Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-03-02 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz już w domu? chodzi mi w spacerówce czy pałąk się odpina, bo są rożne opinie na ten temat. Resztę czyli "stabilność" sprawdzę jak pojadę do kuzynki odwiedzić jej maluszka, bo ona chyba też ma Jedo fyn, tylko nie wiem jaki konkretnie model.
![]() |
#4150 |
siedzę i myślę
|
Hej
![]() Wstałam po 11 i od razu rozpoczęłam poszukiwania wózka... Już zgłupiałam... ![]()
#4151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() mutsy mi się nie podobają, wybrałabym między murą a jedo jeśli już...
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nas jak dobrze pójdzie też ![]() ![]() --- Witam w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ja też ![]() ![]() Do poniedziałku muszę sobie wybrać modele, które chcemy pooglądać w sklepie/sklepach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | ||
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Chyba ostatecznie zostanę przy Murze... ach z tymi wózkami to największy problem ![]()
![]() |
#4154 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry. wstalam i spiesze sie, bo za pol godz. obiad u tesciowej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a city move fajny, ale wydaje mi sie na podstawie fotek, ze ma maly kosz zakupowy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gdzieś czytałam że odpina się - ale teraz szukam na szybko i nie umiem tego znaleźć. o,coś mam. " Po przeniesieniu się do spacerówki również byłam bardzo zadowolona. Przede wszystkim siedzisko można zamontować przodem lub tylem do kierunku jazdy. Siedzisko jest regulowane - od pozycji całkowicie leżącej do siedzącej, pod kątem 90 stopni. Ma zdejmowany pałąk, który pokryty jest materiałem zdejmowanym do prania, za pomocą zamka błyskawicznego. Regulowane pasy bezpieczeństwa mają ochraniacze na klatkę piersiową. Wózek posiada regulowaną wysokość rączki." Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-03-02 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4157 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie przygotowana karkówka w przyprawach i ketchupie, ale teście własnie podrzucili pyzusie, więc chyba karkówa będzie na jutro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---- Kurczę zapomniałam przez to wszystko, że mam na jutro masę rzeczy do zrobienia do szkoły... A mogłam sukcesywnie coś robić i miałabym dzisiaj luzy, a tak to będę siedziała pewnie do nocy ![]() Aaaa... Moja znajoma miała termin na 23.02 i napisałam dzisiaj do Niej smsa jak się czuje i czy ma już córcię przy sobie, to właśnie mi odpisała, że leży w szpitalu, ma mega bóle, a do samego porodu daleko...
![]() |
#4158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i mam mnóstwo butelek bavarii - zapas na cały tydzień przynajmniej. i się zastanawiałam czy by nie pójść do kasy uprzywilejowanej, ale popatrzyłam na te 7 butelek piwa i stwierdziłam że może lepiej nie ![]()
![]() |
#4159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
humpback, a gdzie kupujesz tę bavarię? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
w realu jednym i drugim jest, przy czym na alei pokoju trochę większy wybór
![]()
#4161 |
Wtajemniczenie
|
mój mężuś przed 9 poszedł do garażu myć auto i jeszcze tam siedzi
![]() myje, woskuje, poleruje, i licho wie co tam jeszcze ... on ma chyba więcej kosmetyków ao pielęgnacji auta/skóry/prania tapicerki niż ja wszystkich kosmetyków razem wziętych ![]() nawet ostatnio kupił golarkę "do swetrów" - żeby fotele samochod0we nią przejechać ... a ręczniczki z mikrofibry za 50 zł jeden do podstawa bo rys nie zostawiają ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-03-02 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() głupia taka niepewność z przeprowadzką... strach, czy się ze wszystkim zdąży. ja właśnie się trochę pokłóciłam z mężem z tego powodu - on zarobiony na amen, nawet się nie budzi jak ja kaszlę i smarkam, więc rozumiem, że nie chce dodatkowych obowiązków... ale ja tu w mieszkaniu gniję chora, a śmieci rosną ![]() Cytat:
![]() masz jeszcze czas, czekaj zatem na okazję mury. a jak nie będzie okazji, to będzie inny wózek i też gicior ![]() ![]() na razie stanęło na takiej dostawce na początkowe miesiące: http://www.ebay.de/itm/FabiMax-Beist...item4abf85d198 i dodatkowo jakieś łóżeczko na dzień, które będzie stało na dole, a potem posłuży jako normalne łóżeczko, jak księciuniu podrośnie i w dostawce będzie już za mało miejsca. Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do znajomej... o szajse, tak siedzieć i czekać ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
wiosenne porządki robi
![]()
#4164 |
Zakorzenienie
|
vil, to twój mąż by się na niemca nadawał - dopieszczanie samochodu to ulubione zajęcie weekendowe niemców
![]() ![]()
#4165 | |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ocieplany śpiworek do wózka w rozmiarze 68 to chyba się nie przyda, co?
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza...wszytske sprzątają albo spacerują.
![]() Ja dziś leniuchuje. Właśnie przepisałam sobie przepis na drożdżóki francuskie z ugotowanych bo taką mam ochotę na nie odkąd obejrzałam program ale chyba za dużo roboty. Poczekam aż przyjedzie robot kuchenny, który tata kupił mamie. Jakby któraś chciała to tu przepis http://ugotowani.tvn.pl/przepisy,950...kow,77061.html Troszkę chyba będe się nudzić bo Tż pojechał do pracy, ale może domowe spa...
#4167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale się śmieje, że przynajmniej nigdy mi nie będzie marudził jak sobie kupię jakiś droższy krem czy ... wystarczy mu wtedy przypomnieć ile on wydaje na mały słoiczek wosku do auta ![]() qrde ... ale niech już wraca ... obiad ma robić ![]() oooo... wrócił ![]() ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-03-02 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję ciociu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny długo mnie nie bylo ale pare razy do was zajrzałam od trzech tygodni jestem już na zwolnieniu ale ostatnie dwa chorowałam i leżałam pół przytomna z gorączką jeszcze mi został niewielki kaszel i katar okropieństwo teraz to sie boje do ludzi wyjśc zeby czegoś znowu nie złapać na dodatek dzisiaj się zaniepokoiłam bo mały slabo się rusza zobacze co będzie wieczorem czy sie rozkręci w sobote byliśmy na usg w 3d mały podobny do tatusia jak dwie krople każdy kto spojrzy to mowi że wykapany tż było wszystko ok lekarz powiedział ze jest w przedziale dużych dzieci ważył 1,25 kg a imie wybraliśmy już wcześniej -KUBUŚ
u nas na targach kielce są wszystkie rzeczy dla maluszków i jutro jest dzień otwarty dla zaintersowanych wybieramy sie z tz moze coś się uda zakupić nastawiamy sie na łóżeczko bo wózek to już stoi zdecydowaliśmy sie na x -landera xq |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
jak wy robicie placki ziemniaczane w sokowirówce??
Bierzecie z tej części na odpadki?? dolewacie ten sok do wszystkiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.