![]() |
#3961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja postawiłam się i dzięki temu uwierzyłam w siebie, ale brak wiary we mnie ówczesnego mojego partnera był naprawdę deprymujący ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Czarowniczki,
z wielkim żalem musze Was opuścic i dotrzeć do domowych pielszy pzrebijając się pzrez gigantyczne korki - a potem mały wieczorny spacerek po mieście, może nawet uda mi sie obejrzeć buciki, ktore polecila mi Dorinka. Ściskam Was cieplutko, najmocniej jak potrafię i czekać będę z niecierpliwością na nasze jutrzejsze spotkanie, mam nadzieję, w większym gronie, bo może dołączą do nas Nasze Klubowe Przyjaciółki: Sabbath, Lewek, Ewitar, Taka Taka i Togra. Zyczę Wam miłego i spokojnego popołudnia i wieczoru. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zadomowienie
|
Kochane,tez sie z Wami pozegnam
![]() Do jutra ![]()
#3967 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie także muszę się z Wami już rozstać, do jutra- dzisiaj były w temacie włosy, buty, narty i piratownie, ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień
![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
DORINKAdzwoniłam do TZ -ta mowił,,ze rozmawiał z kumplem i niby miejsca na lato tam są w tym pesjonacie,,no chyba,,ze cena jakas dla Was za duza..z tego co się zorientowąlam na polwyspie jest strasznie drogo od 50 zł od osoby za dzien,,,,jakby co daj znac,,,poprosze TZ o interwencje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laski!
Ufff przeczytałam wszystkie dzisiejsze posty. Co do butów to właśnie czekam na dostawę balerinek czerwonych zakupionych na allegro ![]() ![]() Ps. W sobotę sukces Dziewczynki ![]() Ok, a teraz lecę na aerobic, może później się odezwę, albo jutro, paaaaa! Buźka! |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Lewku, ja też
ciuchy i buty mnie jakoś ostatnio mało interesują, to wygodne, ale może się na mnie zemścić, więc zmuszę się do większego zainteresowania tym co na siebie będę zakładać na wiosnę mam łatwo, bo zawsze ubieram się trochę wbrew modzie ![]() na nartach uwielbiam jeździć i robię to dobrze, nie wpadłabym na Ciebie Maro, chociaż uwielbiam bardzo szybką jazdę a teraz uwaga: nie mam prawa jazdy jestem wożona przez wszystkich, wożę się też komunikacją miejską (niechętnie) i taksówkami (chętnie) Sabbath, ta książka to Amerykańscy bogowie (okazuje się, żadna nowość ), nie mogę się od niej oderwać a moja córka spojrzała dziś na tę książkę i spytała, czy czytam coś dla dzieci, okazuje się, że czytała Koralinę jego autorstwa idę z książką do wanny miłego wieczoru |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi się, że tam nie było mejsca w tym terminie 4/11.08, a cena no wiesz była taka jak w całej Jastarni. - 50 zł. od osoby ![]() Pozdrawiam i dzięki za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witaj Lewku cieszę się, że interesy się kręcą a w czerwonych balerinkach zapewne będziesz wyglądać odjazdowo.
![]() Taka Taka to możesz być naszym instruktorem nariarkim, jakby co ![]() Zupelnie mi to nie przeszkadza, że nie masz prawka i nie czujesz potrzeby aby mieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszytskiego dobrego bawcie się dobrze. Zostawiam nasz firmowy drink |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny widziałyście jaki DRINK ![]() My tez kochana za Tobą bardzo tęsknimy,wpadaj w każdej wolnej chwili. ![]() ![]()
![]() |
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę to zmienić i zmienię ![]() bardzo chętnie zostałabym Waszym instruktorem, ale nie wiem, czy dałabym sobie z Wami radę, zwłaszcza, gdybyście chciały iść na całość ![]() Toogra, nie kuś, ten drink to trzeba chyba z zakąską, a ja na diecie jestem ![]() Poziomko, pozdrawiam (i oglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Rozeznanie
|
I jeszcze się pożalę, że Świtezianka wcale nie interesuje się zdjęciami
![]() Świtezianko, odwiedź mnie i najlepiej by było, gdybyś w końcu wkleiła swoją fotkę, bo nam się należy...!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze...
Co do prawa jazdy, to mam - ale nie używam ![]() ![]() Dorinko, rozumiem, że na długi majowy weekend nad morze się wybierasz? A w Piaskach, które tak polecała Marusia byłam kiedyś - bardzo spokojnie miejsce, idealne na wypoczynek ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze.....
![]() Zakupy na allegro to już mój nałóg prawieże. Miała chyba raz dłuższą przerwę i dopóki trzymałam sie z daleka to nic mnie nie kusiło, ale wystarczy raz zajrzeć.... Od jakiegoś czasu namiętnie oglądam szafy (nie posiadam na razie takiego mebla), a od paru dni namiętnie oglądam płaszcze wiosenne, bo pragnę mocno takowy nabyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba miałam ochotę pobazgrolić o takich babskich sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Moje Piękne i Najsympatyczniejsze Czarownikczki Denaturacikowe: Dorinko, Nikuś, Lewek,Maro, Toogro, Poziomko, Taka Taka
witam Was ciepło, chociaz za oknem szaruga i ziąb (a juz tak było fajnie). Dorinko Kochana - chciałabym bys wciągnęla mnie w raj internetowych zakupów i szalonych okazji. Zawsze trzymałam się na dystans od internetowych transakcji, wcale nie dlatego, że miałam pzrykre doświadczenia, wręcz pzreciwnie moje koleżanki rowniez bardzo sobie chwalą taki sposób na stresy, ale ja jestem straszliwym niedowiarkiem i po części jak pozytywiśći kieruję się badaniem pzrez szkielko i oko - wszystko musze zobaczyć, dotknąć, przymierzyć. Nieudany zakup internetowy spowodowałaby w moim pzrypadku lawine reklamacji. Ale Tobie Moja Piekna chętnie dam sie namowić. Caluję Cie Kochana. Nikuś Kochanie - wstałaś już? Lewek Śliczności Ty Moje - ależ Ty będziesz wśrod tych rumianych chłopow pląsała w czerwonych balerinkach i z czerwona torebką, biedaki chyba nie wytrzymają eksapnsji Twojej urody i wdziekow. Leweczku, wiedziałam, ż eświetnie sobie poradzisz. Widze, że w temaice krwiożerczego kapitalizmu radzisz sobie już coraz lepiej, a Twoja firma za chwilę będzie robić karierę. Cieszę się Kochanie z Twojego sukcesu i wiem, że będzie to pasmo udanych transakcji. Ściskam Cie cieplutko i mam nadzieję, że Pani Prezes Lewek znajdzie teraz trochę czasu dla swoich skromnych internetowych koleżanek? Toogrusiu Kochana, cieszę się, że sie odzywasz do nas pomimo pzreszkód lokalowych w pracy. Nie martw się Kochanie, u mnie tez zagęszczenie, bowiem problemy lokalowe dopadły nas z powodu remontu - ktory skończy się być może w przyszłym roku. Wiem Kochanie, jak ciężko jest w takich warunkach pracowac, a co tu dopiero dywagawać na temat odrobiny intymności w naszyhc spotlkaniach. Kochana Twoje "denaturaciki" to juz nasze logo klubowe. Trzymaj się Ślicznotko i nie dawaj się pzreciwnościom losu. Trzymamy się razem, zawsze możemy liczyc na swoje wsparcie. Caluję CIe cieplutko i zawsze o Tobie pamiętamy. Poziomko Kochana, pzrepraszam Cie bardzo, że nie zlaiczyłam Cie do grona Czarowniczek, ale ostatnio jakos nas nie odwiedzałaś. Kochana Moja, bardzo chętnie pooglądam Wasze zjęcia, ale niestety czas teraz nie pozwala- obowiązki trochę przytłaczają, a aura za oknem nie sprzyja zrywom intelektu. Poziomeczko, wybacz Kochana, ale moje zdjęcie nie będize dla Was żadna atrakcją, a chwilowo niestety nie posiadam fotografii moich ulubionych miejsc. Zapewne z czasem nadrobię zaległości, chociaż utracone w komputerze zdjęcia były dla mnie badrzo sympatyczne - nie udało się ich odzyskać, a szkoda, bo wiele chwil juz nie wróci, szczegolnie żałuję zdjęć, kotre robilismy z moim Syneczkiem w końcowce naszego pobytu w zagranicznych stronach . Musimy tam w takim razie jeszcze wrocić. pozdrawiam CIę serdecznie i ciepło. Taka, Taka, naucz nas jeździć, chętnie pójdziemy na calość. Uściski Sabbath Kochana, gdzie jesteś? - tęsknimy z aTobą OOOgromnieeeee!!!!!!! Ewitar, Nesko? - odezwijcie się Dziewczyny - barkuje Was !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() Ależ dzisiaj parszywa pogoda ![]() Świtezianko dobrze jest otworzyć się na zakupy na allegro, bo rzeczywiście wiele tam okazji ale i niebezpieczeństw także. Masz rację kochana, że nie zobaczysz i nie dotkniesz tych rzeczy, więc w przypadku ciuchów czy butów jest to ryzykowne ![]() Nie wspomnę kochana o przystojniaku z Factory, który na jeden telefon przywiezie Ci wybrany produkt ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lewku na weekend majowy jadę w okolice Zakopca, do Kościeliska natomiast nad morze dopiero w sierpniu ![]() Zaczęłam już załatwiać mimo, że czasu sporo bo z dzieckiem jadąc wolę miewć wszystko zaklepane i dobre warunki. Z wiekiem coraz więcej spraw planuję z wyprzedzeniem, nie lubię w tych kwestiach spontanu ![]() Pozdrawiam i odzywaj się częściej, Ty nasza businesswoman ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
w kwestii zakupów kosmetycznych - to probowałś uzywac perfum w testerach? Przynam sie, ż eja badrzo często właśnie takie nabywam i jeste z nim bardzo zadowolona, bowiem trwałością i moca pzrewyższają produkty. A tym Przystojnym Panem, to narobiłas mi chęci Kochanie. nadal męczy mnie koloryzacja mojego wątłege owłosienia na glowie. Nie wiem, co teraz zrobić, chyba znow zacznę pzrymierzać peruki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja stanowczo lubię obcasy, namawiam Cię nawet do minimalnych ale zawsze bardziej kobieco sylwetka wygląda. Co do płaszczy to rzeczywiście są bardzo modne dwurzędowe trencze, z wielkim paskiem w talii. Ja jeszcze takiego nie kupiłam i nie wiem czy kupię, bo denerwują mnie zmiętolone płaszcze w samochodzie i wkurza mnie to, że mam dwa płaszcze a chodzę w nich średnio 2 tygodnie, bo u nas w Polsce od kilku lat nie ma przejściowej pogody- tylko robi się od razu upał- więc płąszcz w odstawkę. Za to kupiłam zimą na wyprzedaży (wiosenną ![]() ![]() Zapraszam Cię częściej na babskie pogaduchy, buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam sprobować narazie wirtualnej zmiany koloru, ale Moje Dziecko stwierdziło, ż enie potrafi obslugiwac photo shopa - czy jak to tam się nazywa.
Moja Koleżanka, zas ma opanowa ową czynność,mowie o w/w programie, ale twierdzi, że te zdjęcia nie maja nic wspólnego z rzeczywistością ![]() I co ja teraz prożna, dbająca o swoj wygląd jedynie - baba wredna - mam zrobić dziewczynki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zadomowienie
|
Witajcie moje kochane
![]() Switezianko ![]() ![]() ![]() Jakos nie mam odwagi........chyba...... . ![]() Wstałam kochana Switezianko ale mam dużo do nadrobienia z powodu ostatnio nic nie robienia ![]() Bede jednak stale do Was zgladać ![]() ![]() Dorinko okolice Zakopane są cudowne!!!
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę kochana, że masz chęć na zmianę kolorku, bo nie odpuszczasz tematu ![]() Czasem trzeba zaryzykować niestety, ja upierałam się ze swoim kolorem, moja fryzjerka wcale nie była zachwycona taką zmianą a nawet obawiała się, że nie będę zadowolona. A jestem i ona też po dokonaniu koloryzacji stwierdziła, a może i ja sobie zmienię kolor ![]() Ważne jest także to Świtezianko jakimi farbami robisz kolor, ja preferuję Loreal- uważam, że ma najpiękniejsze kolory i nie spłukuje się tak szybko jak inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochanie Moje Piekne,
ciesze sie, że jesteś juz nami. pozwól sobie jeszcze Kochanie na nic nierobienie - to jest nam czasem badrzo potrzebne. Kochanie, zakupy możemy robic wrazem pzrez internet, ale bardoz bym chiała bysmy mogły je robic osobiście - oczywiście w twoarzystwie wzajemnej adoracji pod wezwaniem ciu, ciu, ciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.