jak schudnąć? - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-19, 14:43   #3961
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: jak schudnąć?

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
Wiecie co? ostatnio po burzliwej dyskusji z kolegą, który usilnie starał się mi wmówić, że kobiety są z definicji gorszymi kierowcami (podlizywał się, twierdząc że ja jestem wyjątkiem ) zwróciłam uwagę na ciekawe zjawisko. Większość znanych mi kobiet samotnych lub przynajmniej mieszkających bez faceta jeździ na codzień samochodem. Natomiast na palcach jednej ręki mogłabym policzyć znajome mężatki które prowadzą, chociaż większość z nich ma prawko
Zgadzam się z Tobą Maro , nie wiem z czego to wynika. Jest takie grono facetów, którzy są zdania- że ich żony nie potrafią, nie nauczą się jeździć samochodem, a powód wydaje mi się prozaiczny- ze strachu, ze stracą nad nimi kontrolę Że staną się kobietami niezależnymi a wtedy blady strach
Ja postawiłam się i dzięki temu uwierzyłam w siebie, ale brak wiary we mnie ówczesnego mojego partnera był naprawdę deprymujący Kosztowało mnie to kilka awantur ale cel osiągnęłam
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 14:46   #3962
switezianka
Wtajemniczenie

Kochane Moje Czarowniczki,

z wielkim żalem musze Was opuścic i dotrzeć do domowych pielszy pzrebijając się pzrez gigantyczne korki - a potem mały wieczorny spacerek po mieście, może nawet uda mi sie obejrzeć buciki, ktore polecila mi Dorinka.
Ściskam Was cieplutko, najmocniej jak potrafię i czekać będę z niecierpliwością na nasze jutrzejsze spotkanie, mam nadzieję, w większym gronie, bo może dołączą do nas Nasze Klubowe Przyjaciółki: Sabbath, Lewek, Ewitar, Taka Taka i Togra.
Zyczę Wam miłego i spokojnego popołudnia i wieczoru.
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 14:47   #3963
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Marusiu,
to wydaje mi sie normalnym zjawiskiem, lubimy byc bowiem wożone pzrez nasyzch rycerzy na śmigłych rumakach - mam na myśli samochody oczywiście, chociaz ja podobnie jak Dorinka, zawsze lubiłam prowadzic samochód, to daje mi możliwośc zrelaksowania się, a także poczucia niezalezności
Ja tam szczerze mówiąc wolę być wożona sama przez siebie niż przez rycerza to znaczy generalnie bycie pasażerem mi specjalnie nie przeszkadza, ale ważna jest właśnie niezależność jeśli chodzi o relaks, to znam przyjemniejsze sposoby jazda samochodem mnie ani nie relaksuje ani nie męczy, traktuje to jako normalną codzienną czynność, samochód jest dla mnie narzędziem ułatwiającym mi życie
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 14:51   #3964
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą Maro , nie wiem z czego to wynika. Jest takie grono facetów, którzy są zdania- że ich żony nie potrafią, nie nauczą się jeździć samochodem, a powód wydaje mi się prozaiczny- ze strachu, ze stracą nad nimi kontrolę Że staną się kobietami niezależnymi a wtedy blady strach
No tak, na takie proste wytłumaczenie nie wpadłam
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 14:54   #3965
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
No tak, na takie proste wytłumaczenie nie wpadłam
Ja też dopiero po latach
Stary 2007-03-19, 15:01   #3966
nika672
Zadomowienie

Kochane,tez sie z Wami pozegnam
Do jutra

nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 15:03   #3967
dorinka30
Zakorzenienie

Moje Drogie także muszę się z Wami już rozstać, do jutra- dzisiaj były w temacie włosy, buty, narty i piratownie, ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień

Buziaki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 16:29   #3968
Toogra
Zadomowienie

DORINKAdzwoniłam do TZ -ta mowił,,ze rozmawiał z kumplem i niby miejsca na lato tam są w tym pesjonacie,,no chyba,,ze cena jakas dla Was za duza..z tego co się zorientowąlam na polwyspie jest strasznie drogo od 50 zł od osoby za dzien,,,,jakby co daj znac,,,poprosze TZ o interwencje.
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 17:07   #3969
Lewek
Zakorzenienie

Witajcie Laski!

Ufff przeczytałam wszystkie dzisiejsze posty. Co do butów to właśnie czekam na dostawę balerinek czerwonych zakupionych na allegro W zeszłym roku na jesień dałąm się ponieść i kupiłam czerwoną torebkę i pomyślałam, że czerwone buty na wiosnę to jest to! Ale w tej mojej głupiej mieścinie są 3 sklepy obuwnicze na krzyż a czerwonych butów jak na lekarstwo I postanowiłam zakupić w necie, a co!

Ps. W sobotę sukces Dziewczynki
Ok, a teraz lecę na aerobic, może później się odezwę, albo jutro, paaaaa! Buźka!
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 17:58   #3970
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Witajcie Laski!

Ufff przeczytałam wszystkie dzisiejsze posty.
Lewku, ja też

ciuchy i buty mnie jakoś ostatnio mało interesują, to wygodne, ale może się na mnie zemścić, więc zmuszę się do większego zainteresowania tym co na siebie będę zakładać na wiosnę
mam łatwo, bo zawsze ubieram się trochę wbrew modzie

na nartach uwielbiam jeździć i robię to dobrze, nie wpadłabym na Ciebie Maro, chociaż uwielbiam bardzo szybką jazdę

a teraz uwaga:
nie mam prawa jazdy
jestem wożona przez wszystkich, wożę się też komunikacją miejską (niechętnie) i taksówkami (chętnie)

Sabbath, ta książka to Amerykańscy bogowie (okazuje się, żadna nowość ), nie mogę się od niej oderwać
a moja córka spojrzała dziś na tę książkę i spytała, czy czytam coś dla dzieci, okazuje się, że czytała Koralinę jego autorstwa

idę z książką do wanny
miłego wieczoru
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 18:30   #3971
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toogra Pokaż wiadomość
DORINKAdzwoniłam do TZ -ta mowił,,ze rozmawiał z kumplem i niby miejsca na lato tam są w tym pesjonacie,,no chyba,,ze cena jakas dla Was za duza..z tego co się zorientowąlam na polwyspie jest strasznie drogo od 50 zł od osoby za dzien,,,,jakby co daj znac,,,poprosze TZ o interwencje.
Dzięki kochana, ale już kolega dał mi namiary na Władysławowo i wpłaciłam zaliczkę. Domek wydaje się fajny, pokój z łazienką i balkonem także wszystko gra Cena trochę mniejsza a standard ten sam, ale to dzięki koledze bo samej ciężko było coś upolować.
Wydaje mi się, że tam nie było mejsca w tym terminie 4/11.08, a cena no wiesz była taka jak w całej Jastarni. - 50 zł. od osoby

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 18:38   #3972
dorinka30
Zakorzenienie

Cool Dot.: jak schudnąć?

Witaj Lewku cieszę się, że interesy się kręcą a w czerwonych balerinkach zapewne będziesz wyglądać odjazdowo. Ja także kupuję sporo przez internet, naprawdę czasem można upolować coś wyjątkowego w dobrej cenie.

Taka Taka to możesz być naszym instruktorem nariarkim, jakby co
Zupelnie mi to nie przeszkadza, że nie masz prawka i nie czujesz potrzeby aby mieć , co innego gdybyś Ty bardzo chciała a np. Twój Tż by Cię usilnie przekonywał, że nie dasz rady. Wożenie ma swoje zalety a jakże
Stary 2007-03-19, 19:10   #3973
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
[B]może dołączą do nas Nasze Klubowe Przyjaciółki: Sabbath, Lewek, Ewitar, Taka Taka i Togra.
A Poziomka to co...
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 19:22   #3974
Toogra
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki kochana, ale już kolega dał mi namiary na Władysławowo i wpłaciłam zaliczkę. Domek wydaje się fajny, pokój z łazienką i balkonem także wszystko gra Cena trochę mniejsza a standard ten sam, ale to dzięki koledze bo samej ciężko było coś upolować.
Wydaje mi się, że tam nie było mejsca w tym terminie 4/11.08, a cena no wiesz była taka jak w całej Jastarni. - 50 zł. od osoby

Pozdrawiam i dzięki za pomoc
OKI Dorinko nie ma sprawy,wiem,,ze nad morzem pogłupieli z cenami.
Stary 2007-03-19, 19:27   #3975
Toogra
Zadomowienie

Cytat:
Kochane Moje Czarowniczki,

z wielkim żalem musze Was opuścic i dotrzeć do domowych pielszy pzrebijając się pzrez gigantyczne korki - a potem mały wieczorny spacerek po mieście, może nawet uda mi sie obejrzeć buciki, ktore polecila mi Dorinka.
Ściskam Was cieplutko, najmocniej jak potrafię i czekać będę z niecierpliwością na nasze jutrzejsze spotkanie, mam nadzieję, w większym gronie, bo może dołączą do nas Nasze Klubowe Przyjaciółki: Sabbath, Lewek, Ewitar, Taka Taka i Togra.
Zyczę Wam miłego i spokojnego popołudnia i wieczoru.
Kochana Swietzianko,,niestety trudno mi teraz w 4-0s.pokoju,,,w skryciu prywatnie na neta wskoczyc,,,,bardzo za Wami tęsknie ,,,,a wieczorem tu cisza<beczy>...
Wszytskiego dobrego bawcie się dobrze.
Zostawiam nasz firmowy drink

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg denaturat.jpg (17,0 KB, 5 załadowań)
Stary 2007-03-19, 19:41   #3976
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Toogra;
Zostawiam nasz firmowy drink

Toogrusia,skarbie ale Ty dbasz o nas
Dziewczyny widziałyście jaki DRINK
My tez kochana za Tobą bardzo tęsknimy,wpadaj w każdej wolnej chwili.
ślę.

Stary 2007-03-19, 20:01   #3977
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Taka Taka to możesz być naszym instruktorem nariarkim, jakby co
Zupelnie mi to nie przeszkadza, że nie masz prawka i nie czujesz potrzeby aby mieć , co innego gdybyś Ty bardzo chciała a np. Twój Tż by Cię usilnie przekonywał, że nie dasz rady. Wożenie ma swoje zalety a jakże
Dorinko, ależ mi to przeszkadza, strasznie mi przeszkadza, czasem czuję się jak kaleka bez tego prawa jazdy
muszę to zmienić i zmienię
bardzo chętnie zostałabym Waszym instruktorem, ale nie wiem, czy dałabym sobie z Wami radę, zwłaszcza, gdybyście chciały iść na całość

Toogra, nie kuś, ten drink to trzeba chyba z zakąską, a ja na diecie jestem

Poziomko, pozdrawiam (i oglądam na innym wątku)
Stary 2007-03-19, 20:14   #3978
poziomka61
Rozeznanie

I jeszcze się pożalę, że Świtezianka wcale nie interesuje się zdjęciami
Świtezianko, odwiedź mnie i najlepiej by było, gdybyś w końcu wkleiła swoją fotkę, bo nam się należy...!!
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 22:02   #3979
Lewek
Zakorzenienie

A jeszcze...
Co do prawa jazdy, to mam - ale nie używam Nie mam auta, ale mimo to okazje jakieś się zdarzają, z których nie korzystam, bo zwyczajnie tchórzę. Ale myślę, że się jeszcze przełamię, a auto planuję sobie kupić. Za jakiś czas

Dorinko, rozumiem, że na długi majowy weekend nad morze się wybierasz? A w Piaskach, które tak polecała Marusia byłam kiedyś - bardzo spokojnie miejsce, idealne na wypoczynek Natomiast moje rodzeństwo wymyśliło wypad w Bieszczady, mam nadzieję że wypali bo bardzo mi sie podoba ten pomysł

Pozdrawiam cieplutko
Stary 2007-03-19, 22:19   #3980
Lewek
Zakorzenienie

i jeszcze.....

Zakupy na allegro to już mój nałóg prawieże. Miała chyba raz dłuższą przerwę i dopóki trzymałam sie z daleka to nic mnie nie kusiło, ale wystarczy raz zajrzeć.... Od jakiegoś czasu namiętnie oglądam szafy (nie posiadam na razie takiego mebla), a od paru dni namiętnie oglądam płaszcze wiosenne, bo pragnę mocno takowy nabyć I kilka na oku już mam. Jak nikt inny ich nie zauwazy do końca aukcji to mozę uda mi się kupić w super cenie. No i jeszcze marzą mi się jakieś kozaczki na wiosnę , całą zimę przechodziłam w kozakach (które notabene również kupiłam na allegro) - to są najwygodniejsze buty na świecie!!!! (wiem Dorinko, że się ze mną zgadzasz ) Z trzewików, pantofli itp przeważnie jestem niezadowolona, to mnie obcierają to spadają, masakra... No, ale kupiłam na razie balerinki, ponieważ żadne kozaczki mnie nie zachwyciły. A co upodobań: nie lubię obcasów, najchętniej chodzę na płaskim, albo góra 3-4 cm, jeśli wyższe to grube. Nie umiem, źle się czuję, niewygodnie itp... No chyba że do balowej sukni Do tańca obcasik - bomba!

Chyba miałam ochotę pobazgrolić o takich babskich sprawach
Stary 2007-03-20, 06:57   #3981
taka taka
Zakorzenienie

miłego dnia
Stary 2007-03-20, 07:48   #3982
switezianka
Wtajemniczenie

Cześć Moje Piękne i Najsympatyczniejsze Czarownikczki Denaturacikowe: Dorinko, Nikuś, Lewek,Maro, Toogro, Poziomko, Taka Taka

witam Was ciepło, chociaz za oknem szaruga i ziąb (a juz tak było fajnie).

Dorinko Kochana - chciałabym bys wciągnęla mnie w raj internetowych zakupów i szalonych okazji. Zawsze trzymałam się na dystans od internetowych transakcji, wcale nie dlatego, że miałam pzrykre doświadczenia, wręcz pzreciwnie moje koleżanki rowniez bardzo sobie chwalą taki sposób na stresy, ale ja jestem straszliwym niedowiarkiem i po części jak pozytywiśći kieruję się badaniem pzrez szkielko i oko - wszystko musze zobaczyć, dotknąć, przymierzyć. Nieudany zakup internetowy spowodowałaby w moim pzrypadku lawine reklamacji. Ale Tobie Moja Piekna chętnie dam sie namowić. Caluję Cie Kochana.

Nikuś Kochanie - wstałaś już?

Lewek Śliczności Ty Moje - ależ Ty będziesz wśrod tych rumianych chłopow pląsała w czerwonych balerinkach i z czerwona torebką, biedaki chyba nie wytrzymają eksapnsji Twojej urody i wdziekow.
Leweczku, wiedziałam, ż eświetnie sobie poradzisz. Widze, że w temaice krwiożerczego kapitalizmu radzisz sobie już coraz lepiej, a Twoja firma za chwilę będzie robić karierę. Cieszę się Kochanie z Twojego sukcesu i wiem, że będzie to pasmo udanych transakcji. Ściskam Cie cieplutko i mam nadzieję, że Pani Prezes Lewek znajdzie teraz trochę czasu dla swoich skromnych internetowych koleżanek?

Toogrusiu Kochana,
cieszę się, że sie odzywasz do nas pomimo pzreszkód lokalowych w pracy. Nie martw się Kochanie, u mnie tez zagęszczenie, bowiem problemy lokalowe dopadły nas z powodu remontu - ktory skończy się być może w przyszłym roku. Wiem Kochanie, jak ciężko jest w takich warunkach pracowac, a co tu dopiero dywagawać na temat odrobiny intymności w naszyhc spotlkaniach. Kochana Twoje "denaturaciki" to juz nasze logo klubowe. Trzymaj się Ślicznotko i nie dawaj się pzreciwnościom losu. Trzymamy się razem, zawsze możemy liczyc na swoje wsparcie. Caluję CIe cieplutko i zawsze o Tobie pamiętamy.

Poziomko Kochana,

pzrepraszam Cie bardzo, że nie zlaiczyłam Cie do grona Czarowniczek, ale ostatnio jakos nas nie odwiedzałaś. Kochana Moja, bardzo chętnie pooglądam Wasze zjęcia, ale niestety czas teraz nie pozwala- obowiązki trochę przytłaczają, a aura za oknem nie sprzyja zrywom intelektu. Poziomeczko, wybacz Kochana, ale moje zdjęcie nie będize dla Was żadna atrakcją, a chwilowo niestety nie posiadam fotografii moich ulubionych miejsc. Zapewne z czasem nadrobię zaległości, chociaż utracone w komputerze zdjęcia były dla mnie badrzo sympatyczne - nie udało się ich odzyskać, a szkoda, bo wiele chwil juz nie wróci, szczegolnie żałuję zdjęć, kotre robilismy z moim Syneczkiem w końcowce naszego pobytu w zagranicznych stronach . Musimy tam w takim razie jeszcze wrocić.
pozdrawiam CIę serdecznie i ciepło.

Taka, Taka,
naucz nas jeździć, chętnie pójdziemy na calość.
Uściski

Sabbath Kochana
, gdzie jesteś? - tęsknimy z aTobą OOOgromnieeeee!!!!!!!

Ewitar, Nesko? - odezwijcie się Dziewczyny - barkuje Was !!!!!!
Stary 2007-03-20, 08:08   #3983
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć Kobietki
Ależ dzisiaj parszywa pogoda , znowu założyłam zimową kurtkę, bo boję się tych zmian temperatury a u mnie to chwila i już jestem przeziębiona.

Świtezianko dobrze jest otworzyć się na zakupy na allegro, bo rzeczywiście wiele tam okazji ale i niebezpieczeństw także. Masz rację kochana, że nie zobaczysz i nie dotkniesz tych rzeczy, więc w przypadku ciuchów czy butów jest to ryzykowne , ale czasem ryzykuję. Natomiast z czystym sumieniem mogę polecić Ci zakupy kosmetyczne, zarówno pielęgnacyjne jak i perfumy. Wszystko trzeba posprawdzać dokładnie i sprzedawca musi być pewny, jeśli te warunki są sprawdzone to praktycznie ryzyko jest żadne.
Nie wspomnę kochana o przystojniaku z Factory, który na jeden telefon przywiezie Ci wybrany produkt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 08:19   #3984
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze...
Co do prawa jazdy, to mam - ale nie używam Nie mam auta, ale mimo to okazje jakieś się zdarzają, z których nie korzystam, bo zwyczajnie tchórzę. Ale myślę, że się jeszcze przełamię, a auto planuję sobie kupić. Za jakiś czas

Dorinko, rozumiem, że na długi majowy weekend nad morze się wybierasz? A w Piaskach, które tak polecała Marusia byłam kiedyś - bardzo spokojnie miejsce, idealne na wypoczynek Natomiast moje rodzeństwo wymyśliło wypad w Bieszczady, mam nadzieję że wypali bo bardzo mi sie podoba ten pomysł

Pozdrawiam cieplutko
Lewku koniecznie musisz zrobić użytek z tego prawka, szkoda aby się kurzyło w szufladzie Popoełniłaś ten błąd co ja kiedyś, po prostu przestałam jeździć po otrzymaniu prawka. Naprawdę dasz radę, ja wykupiułam sobie lekcje jzdy po mieście u fajnego instruktora, powiedziałam wszystko, że prawko mam ale nie umiem już jeździć Po trzech lekcjach instruktor powiedział mi, że spokojnie mogę zacząć jeździć, wzięłam wprawdzie jeszcze kilka lekcji ale już nie dałam się wysadzić zza kółka

Lewku na weekend majowy jadę w okolice Zakopca, do Kościeliska natomiast nad morze dopiero w sierpniu
Zaczęłam już załatwiać mimo, że czasu sporo bo z dzieckiem jadąc wolę miewć wszystko zaklepane i dobre warunki. Z wiekiem coraz więcej spraw planuję z wyprzedzeniem, nie lubię w tych kwestiach spontanu
Pozdrawiam i odzywaj się częściej, Ty nasza businesswoman
Stary 2007-03-20, 08:28   #3985
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Kochana,
w kwestii zakupów kosmetycznych - to probowałś uzywac perfum w testerach?
Przynam sie, ż eja badrzo często właśnie takie nabywam i jeste z nim bardzo zadowolona, bowiem trwałością i moca pzrewyższają produkty.

A tym Przystojnym Panem, to narobiłas mi chęci Kochanie.

nadal męczy mnie koloryzacja mojego wątłege owłosienia na glowie. Nie wiem, co teraz zrobić, chyba znow zacznę pzrymierzać peruki?
Stary 2007-03-20, 08:42   #3986
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze.....

Zakupy na allegro to już mój nałóg prawieże. Miała chyba raz dłuższą przerwę i dopóki trzymałam sie z daleka to nic mnie nie kusiło, ale wystarczy raz zajrzeć.... Od jakiegoś czasu namiętnie oglądam szafy (nie posiadam na razie takiego mebla), a od paru dni namiętnie oglądam płaszcze wiosenne, bo pragnę mocno takowy nabyć I kilka na oku już mam. Jak nikt inny ich nie zauwazy do końca aukcji to mozę uda mi się kupić w super cenie. No i jeszcze marzą mi się jakieś kozaczki na wiosnę , całą zimę przechodziłam w kozakach (które notabene również kupiłam na allegro) - to są najwygodniejsze buty na świecie!!!! (wiem Dorinko, że się ze mną zgadzasz ) Z trzewików, pantofli itp przeważnie jestem niezadowolona, to mnie obcierają to spadają, masakra... No, ale kupiłam na razie balerinki, ponieważ żadne kozaczki mnie nie zachwyciły. A co upodobań: nie lubię obcasów, najchętniej chodzę na płaskim, albo góra 3-4 cm, jeśli wyższe to grube. Nie umiem, źle się czuję, niewygodnie itp... No chyba że do balowej sukni Do tańca obcasik - bomba!

Chyba miałam ochotę pobazgrolić o takich babskich sprawach
Oczywiście w kwestii kozaków zgadzam się w całej rozciągłości , to najwygodniejsze buty na świecie. Cieszę się, że wreszcie projektanci to zauważyli i nawet w okresie wiosenno-letnim są specjalne letnie wersje kozaków. Marzą mi się takie- połączenie płótna ze skórą ecru , długie na obcasie - na gołe nogi - do spódnicy
Ale ja stanowczo lubię obcasy, namawiam Cię nawet do minimalnych ale zawsze bardziej kobieco sylwetka wygląda. Co do płaszczy to rzeczywiście są bardzo modne dwurzędowe trencze, z wielkim paskiem w talii. Ja jeszcze takiego nie kupiłam i nie wiem czy kupię, bo denerwują mnie zmiętolone płaszcze w samochodzie i wkurza mnie to, że mam dwa płaszcze a chodzę w nich średnio 2 tygodnie, bo u nas w Polsce od kilku lat nie ma przejściowej pogody- tylko robi się od razu upał- więc płąszcz w odstawkę.
Za to kupiłam zimą na wyprzedaży (wiosenną ) w H&M kurteczkę dwurzędową za biodra w kolorze beż, która idealne sprawdza się w samochodzie i chyba przy niej pozostanę

Zapraszam Cię częściej na babskie pogaduchy, buziaki
Stary 2007-03-20, 08:44   #3987
switezianka
Wtajemniczenie

Chciałam sprobować narazie wirtualnej zmiany koloru, ale Moje Dziecko stwierdziło, ż enie potrafi obslugiwac photo shopa - czy jak to tam się nazywa.

Moja Koleżanka, zas ma opanowa ową czynność,mowie o w/w programie, ale twierdzi, że te zdjęcia nie maja nic wspólnego z rzeczywistością

I co ja teraz prożna, dbająca o swoj wygląd jedynie - baba wredna - mam zrobić dziewczynki?
Stary 2007-03-20, 08:45   #3988
nika672
Zadomowienie

Witajcie moje kochane

Switezianko i Dorinko też chetnie zaczne kupowac cos na allegro bo jak na razie to............. nie dokonałam tam jeszcze ani jednego zakupu.
Jakos nie mam odwagi........chyba...... .

Wstałam kochana Switezianko ale mam dużo do nadrobienia z powodu ostatnio nic nie robienia
Bede jednak stale do Was zgladać

Dorinko okolice Zakopane są cudowne!!!

Stary 2007-03-20, 08:48   #3989
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko Kochana,
w kwestii zakupów kosmetycznych - to probowałś uzywac perfum w testerach?
Przynam sie, ż eja badrzo często właśnie takie nabywam i jeste z nim bardzo zadowolona, bowiem trwałością i moca pzrewyższają produkty.

A tym Przystojnym Panem, to narobiłas mi chęci Kochanie.

nadal męczy mnie koloryzacja mojego wątłege owłosienia na glowie. Nie wiem, co teraz zrobić, chyba znow zacznę pzrymierzać peruki?
Tak, ja dla siebie zazwyczaj kupuję testery- tym bardziej, że był taki okres wysypu podróbek i wtedy kupinie testera gwarantowało oryginalnośc produktu
Widzę kochana, że masz chęć na zmianę kolorku, bo nie odpuszczasz tematu
Czasem trzeba zaryzykować niestety, ja upierałam się ze swoim kolorem, moja fryzjerka wcale nie była zachwycona taką zmianą a nawet obawiała się, że nie będę zadowolona. A jestem i ona też po dokonaniu koloryzacji stwierdziła, a może i ja sobie zmienię kolor (też ma jasny blond)
Ważne jest także to Świtezianko jakimi farbami robisz kolor, ja preferuję Loreal- uważam, że ma najpiękniejsze kolory i nie spłukuje się tak szybko jak inne.
Stary 2007-03-20, 08:49   #3990
switezianka
Wtajemniczenie

Nikus Kochanie Moje Piekne,
ciesze sie, że jesteś juz nami.
pozwól sobie jeszcze Kochanie na nic nierobienie - to jest nam czasem badrzo potrzebne.

Kochanie, zakupy możemy robic wrazem pzrez internet, ale bardoz bym chiała bysmy mogły je robic osobiście - oczywiście w twoarzystwie wzajemnej adoracji pod wezwaniem ciu, ciu, ciu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości