Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 18:08   #4231
antoinettee
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
ja zauważylam podobieństwo nicków nawet przeszło mi przez myśl że na dwa fronty dajesz
Nawet nie wiem skąd ten nick kilka lat temu wzięłam :P Chyba od jakiegoś filmu o księżnej. Jest to jest Fajnie się złożyło, że ona i ja rodzimy w tak krótkim odstępie czasu Ona już ma bobaska na świecie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
nie wiem jak będe wyglądać za miesiąc, ale na chwilę obecną spokojnie się zmieszczę w stare sukienki. będę w nich wyglądać trochę grubo ale co tam a jak brzuch łaskawie wyskoczy, to mam w zapasie spódnicę i bluzkę ciążową
Zazdroszczę Ci tej spódniczki Gdybym miała coś takiego w szafie to bym już niczego nie szukała
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Ja napewno nie bede inwestowala, zaloze spodnie - a posiadam 2 pary ciazowych hehehe i jakas koszule badz bluzke , ktore pasuja mimo ciazy
Jak nie znajdę nic fajnego do jakichś 50 zł to też pewnie coś z szafy wezmę. Tylko nie jestem pewna czy za miesiąc w coś wejdę Startowałam od rozmiaru 38 góra i 36 dół, ale w piersi mi poszło i nogi i nie wiem czy coś wynajdę. Miałam spodnie ciążowe 36 takie fajne i już mnie uciskają. W niektórych bluzkach zaczynam wyglądać jak Ferdek i boję się co będzie za miesiąc :P

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
antoinettee i tu jest zaleta lezenia w szpitalu. Skończył mi się problem za małych ciuchow w sumie to jakichkolwiek ciuchow bo mam 3 koszule i zmieniam sobie co drugi dzień
A w ogole to czy któraś nie chciałaby rurek ciazowych?
Zamówiłam na all i poszłam w nich tylko do szpitala...także nowka sztuka prawie że
Fajnie, że znajdujesz jakieś zalety leżenia U mnie dopiero problem z za małymi ciuchami się zaczyna. Widziałam kilka ciuszków ciążowych na allegro Ile tam worków pokutnych
Stary 2013-03-02, 18:09   #4232
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Aas a ile masz teraz osob na sali? jakas wesola ekipa?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:10   #4233
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Nie martw się na zapas. Może akurat Cię to ominie, a jak nie to będziesz błogosławić dietę cukrzycową, mówię Ci Naprawdę potrzebowałam takiego kopa w tyłek, żeby zacząć się zdrowo odżywiać i czuję się teraz dużo lepiej
ja jestem panikara tak że już tak myślę o tej cukrzycy jakbym ją miała stwierdzoną Ale może masz racje taka odpowiednia dieta wcale nie jest zła i napewno bym lepiej na tym wyszła heh
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:13   #4234
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Czy ja Wam już opowiadałam o nieogarnieciu mojej ginki?? Ogólnie chodzę do niej do Medicoveru i wszystkie badania i całą historę moją ma w kompie..

4 wizyty temu (jakaś 3 wizyta):
W trakcie wizyty.. Ja się pytam czy ja nie powinnam mieć skierowania na toxo, i inne takie badania?? bo to już 4 miesiac ciąży... Ginka sie patrzy w system.. A faktycznie nie miała pani.. No to tak wypiszę skierowanie..

3 wizyty temu (jakaś 4 wizyta):
Przychodzę na wizytę przeziębiona.. Ginka się pyta jak się czuje itp.. Mówię jej ze jestem przeziębiona...Ona - czy jestem na zwolnieniu czy pracuje..(Ja sobie myśle, że jakbym była to przecież ona by mi wypisała..) Mówię, że nie.. Ona wypisuje mi zwolnienie.. Daje mi skierowanie na toxo, morfo USG itp...

2 wizyty temu(jakaś 5 wizyta):
Babka się mnie pyta jak się czuje itp...
Potem badanie pyta się czy byłam przeziębiona czy mi się udalo uniknąć? (Sama mi zwolnienie wypisywała)..
Potem się mnie pyta czy czytałam wyniki badań które mi zleciła... i czy ona nie miała do nich uwag?? (Załamka) Mówię, ze czytałam bylo ok..

1 wizyta temu(jakaś 6 wizyta):
Wchodzę, babka się pyta w jakiej sprawie przyszlam.. Ja już totalna załamka bo to już jakaś 6 wizyta w trakcie ciąży u niej...Mówię, że na kontrolę..
No ładnie to mój kojarzy ale wiadomo, tylko dlatego że ma tę minutkę między wizytami i zerka w komputer ale nie dziwię się, ma multum pacjentek i ciężko spamiętać
Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Wielkanoc idzie. Zastanawiałyście się już w co się ubierzecie? Ja chyba będę musiała czegoś poszukać i kupić, bo już w mało co wchodzę
mam jedną tunikę od mamy, która mi robi za sukienkę, pewnie w nią wskoczę, nie przejmuję się za bardzo

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:19   #4235
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
ja jestem panikara tak że już tak myślę o tej cukrzycy jakbym ją miała stwierdzoną Ale może masz racje taka odpowiednia dieta wcale nie jest zła i napewno bym lepiej na tym wyszła heh
Ja pewnie będę musiała sobie to krzywą cukrową zrobić na własną rękę. Rozmawiałam z dwiema osobami, które prowadził mój gin i nie robił im wcale takich badań. Nawet nie wiedziały co to jest. W jakich tygodniach wykonuje się to badanie? Mam teraz wizytę 12 marca, będę wtedy w 24 tygodniu. Jakoś głupio mi go prosić. Jak nie da sam to pewnie pójdę prywatnie zrobię.
Stary 2013-03-02, 18:20   #4236
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
a robiłaś już krzywą cukrową? jak nie, to kiedy się wybierasz?
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:25   #4237
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pewnie będę musiała sobie to krzywą cukrową zrobić na własną rękę. Rozmawiałam z dwiema osobami, które prowadził mój gin i nie robił im wcale takich badań. Nawet nie wiedziały co to jest. W jakich tygodniach wykonuje się to badanie? Mam teraz wizytę 12 marca, będę wtedy w 24 tygodniu. Jakoś głupio mi go prosić. Jak nie da sam to pewnie pójdę prywatnie zrobię.
Dziwne robi się między 24 a 28tc. Ja bym jednak na wizycie zapytała jak będzie Ci zlecał badania - czy i kiedy masz zrobić krzywą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 18:25   #4238
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
poproś, to badanie jest obowiązkowe w polsce. ja mam je zrobić między 24 a 28t
Stary 2013-03-02, 18:31   #4239
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Aas a ile masz teraz osob na sali? jakas wesola ekipa?
Kochana ja tu mam full wypas salę 2osobowa z prywatną łazienką
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:37   #4240
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia, ten z Ikei jest dwuwarstwowy? Jak gruba jest ta bawełna? Bo w sumie nie chcę kupić czegoś w stylu pieluszki flanelowej za 20pln
jest dwuwarstwowy, z drugiej strony ma wzór w kratkę, co do grubości, na pewno grubszy od flaneli i cięższy, ale cienki, nie ogrzeje specjalnie - ja go kupiłam na lato

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Wielkanoc idzie. Zastanawiałyście się już w co się ubierzecie? Ja chyba będę musiała czegoś poszukać i kupić, bo już w mało co wchodzę
też muszę coś kupić, zwłaszcza, że TŻ będzie chrzestnym pod koniec kwietnia i też muszę się w coś wcisnąć

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
w życiu:P widziłam je na żywo w sklepie i pytałam babki czy da radę jakiś większy rozmiar na moje F to powiedziała, że te sportowe to do C najdalej, a takiego dużego biustu nic nie utrzyma bez fiszbinów

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Mysia! ta torba jest piękna, super i w ogóle, dzięki za linka!
odebrałam ją dzisiaj na tandecie za 69 zł jakbyś chciała kupić to przedzwoń czy mają na miejscu, bo jak my byliśmy tydzień temu to nie mieli i byliśmy dziś drugi raz

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-03-02 o 18:39
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:44   #4241
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Marchewka a ja myślę że wejdziesz w ten sportowy stanik ja mam 70G więc miska większa niż przy 80E i wchodzę ale tak jak Mysia pisze nie podtrzymuje ale na noc spoko, lepiej niż bez stanika całkiem Tylko, że ja mam z gatty, nie ten z all.

Stary 2013-03-02, 18:46   #4242
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Marchewka a ja myślę że wejdziesz w ten sportowy stanik ja mam 70G więc miska większa niż przy 80E i wchodzę ale tak jak Mysia pisze nie podtrzymuje ale na noc spoko, lepiej niż bez stanika całkiem Tylko, że ja mam z gatty, nie ten z all.
dobrze wiedzieć. zamówię 2 z all, i muszę się zmierzyć i znaleźć coś taniego i dobrego rozmiarowo
Stary 2013-03-02, 18:48   #4243
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze wiedzieć. zamówię 2 z all, i muszę się zmierzyć i znaleźć coś taniego i dobrego rozmiarowo
ja z tej gatty mam rozmiar S a pod biustem rozciąga się tak, że jeszcze by mi tam mężul wlazł

chociaż teraz tak myślę, czy nie popierdzieliłam z tymi miskami, nie pamiętam już jak wychodzą wielkościowo przy różnych obwodach
muszę sobie przypomnieć

ale w każdym razie ja stacjonarnie zapłaciłam 22zł w sklepie, więc tak samo jak za jeden na all z wysyłką

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-03-02 o 18:51
Stary 2013-03-02, 18:58   #4244
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dlaczego Ci głupio? Zapytaj koniecznie. Chodzisz na NFZ? To za kasę, która miałabyś wydać na badanie kupisz coś dla dziecka.

Cytat:

No to rzeczywiście jak all inclusive 5* Hotel! Zapytaj czy możesz poprosić o dostawkę dla męża
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:58   #4245
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
jak wy robicie placki ziemniaczane w sokowirówce??
Bierzecie z tej części na odpadki?? dolewacie ten sok do wszystkiego?
mieszam odpadki z sokiem, na dnie soku odklada sie skrobia, wiec ja tez dobrze trzeba rozmieszac i dodac wybieram tylko cebule (skory), bo moja sokowirowka nie daje rady i w tych odpadkach ziemniaczanych skora jest w dosc duzych kawalkach.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:58   #4246
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ja z tej gatty mam rozmiar S a pod biustem rozciąga się tak, że jeszcze by mi tam mężul wlazł

chociaż teraz tak myślę, czy nie popierdzieliłam z tymi miskami, nie pamiętam już jak wychodzą wielkościowo przy różnych obwodach
muszę sobie przypomnieć

ale w każdym razie ja stacjonarnie zapłaciłam 22zł w sklepie, więc tak samo jak za jeden na all z wysyłką
no zobaczymy jak te z all przyjdą

mąż wyciąga mnie na kręgle na drugi koniec miasta chyba zmieniam się w zgreda bo mi się chce spać a nie szaleć
Stary 2013-03-02, 18:59   #4247
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

odebrałam ją dzisiaj na tandecie za 69 zł jakbyś chciała kupić to przedzwoń czy mają na miejscu, bo jak my byliśmy tydzień temu to nie mieli i byliśmy dziś drugi raz

a da się ją jakoś fajnie na wózku zawiesić? zachorowałam na dobre
złożyliśmy wózek. jest ogromny! nie wiem, czy widziałam w życiu większy wózek
śmiesznie wygląda ta miękka gondola na spacerówce i budka też tak dziwnie zwisa z tyłu
poza tym ok Tatusiowi kazałam sprawdzić czy ciężki to się załamał

Edytowane przez happy blue
Czas edycji: 2013-03-02 o 19:01
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:00   #4248
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
mąż wyciąga mnie na kręgle na drugi koniec miasta chyba zmieniam się w zgreda bo mi się chce spać a nie szaleć
a ja się Tobie wcale nie dziwię

Stary 2013-03-02, 19:02   #4249
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Kochane Babcia zmarła dziś o 11:50. Poczekała biedna do moich urodzin
Dziękuję Wam jeszcze raz za każde słowa otuchy
kochana trzymaj sie! bardzo mi przykro.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 19:02   #4250
sharpnowaja
Zakorzenienie

Halooo
Ja dziś jak zwykle w weekendy miałam zabiegany dzień.
Byliśmy u rodzinki TŻta, wpadła akurat sąsiadka i usłyszałam "o matko ale gruba jesteś"

Cytat:
ej pojawił się wątek listopadowo-grudniowych mamuś, a jeszcze przed chwilą listopadowo-grudniowe mamy 2012 szalały z ilością wątków. ale ten czas zapiernicza..
a zastanawiałam się wczoraj kiedy się pojawi

Justii za rożek i pościel

diabli ta chałwa z carefoura jest okropne. Blee. W ogóle ciężko teraz kupić dobrą chałwę. Ta z biedrony (fioletowa) wydaje mi się najlepsza. Ale nadal szukam takie jak były "kiedyś".

Cytat:
Po zakonczeniu transakcji babka do mnie, że ma super ofertę kredytu i wciska mi ulotkę..
Ja się na nią patrze jak na debilkę.. Przecież wpłacałam kilka sekund temu pieniądze to po co mi kredyt??
a ona, że może jacyś znajomi albo rodzina??
tak na usprawiedliwienie: taka jej praca. Wiem że to głupie itd ale sama pracowałam w banku i wiem jak to jest. Trzeba proponować KAŻDEMU. Ja jak np przyszedł klient który miał x tysięcy na koncie i to chciałam z siebie robić debila i nie proponowałam ale później dostawałam za to konkretne "zj**ki".
Stary 2013-03-02, 19:03   #4251
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
śmiesznie wygląda ta miękka gondola na spacerówce i budka też tak dziwnie zwisa z tyłu
ona ma w środku paski takie krótkie do wieszania regulowane i długi pasek ja nie planuje wieszać więc nie przymierzałam

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

diabli ta chałwa z carefoura jest okropne. Blee. W ogóle ciężko teraz kupić dobrą chałwę. Ta z biedrony (fioletowa) wydaje mi się najlepsza. Ale nadal szukam takie jak były "kiedyś".
ja mam z Izraela jeszcze teściówka jutro wraca z Izraela, więc może będę mieć nową dostawę:P od nich jest genialna
Stary 2013-03-02, 19:08   #4252
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
jest dwuwarstwowy, z drugiej strony ma wzór w kratkę, co do grubości, na pewno grubszy od flaneli i cięższy, ale cienki, nie ogrzeje specjalnie - ja go kupiłam na lato[COLOR=Silver]
Dobrze wiedzieć, dzięki. Mi tez chodzi o taki na lato, ale jednak porządniejszy niż pieluszka. A obawiam się, że te z allegro "supełek" własnie takie będą. Te z Ikei są fajne, ale wolałabym coś kolorowego, dlatego wypatrzyłam też te dwustronne z Supełka:
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-k...059931200.html
Ale ten ikeowski też wymacam
Stary 2013-03-02, 19:09   #4253
joooasia
Raczkowanie

pomału nadrabiam...

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Dawno mnie nie było. Nie mam sił nadrabiać... Leże i odpoczywam. U mnie wreszcie wszystko wychodzi na prostą. Miałam kiepskie wyniki lekarze nie wiedzieli jak się do nich odnieść. Cały czas podwyższone CRP i leukocyty. Gin i reumatolog twierdzili, że nie jest źle, internista zaczął panikować:/ dał skierowanie do laryngologa wyszłam z receptą na tone leków. Potem przypałętał się jeszcze problem z dentystą, a wyszło przez przypadek. Miałam trutego zęba, poszłam na kolejną wizytę i trafilam do innej babki i okazało się że trutka którą mialam w zębie przez 6 tyg. u ciężarnych może być max 2 tygodnie... teraz czeka mnie leczenie zęba pod mikroskopem za 1500zł. I jakby brakowało mi rozrywek wczoraj ok. 23 zaczęlam plamić mąż zawiózł mnie na IP poroboli badania, zostawili na obserwacji na noc i stwierdzili, że to jakiś jednorazowy incydent. Mam brać magnez i nospe. Pomału wszytsko ze mnie schodzi, ale wczoraj byłam przerażona - mam nadzieję, że żadnej z was to nie spotka. Jestem już w domu i odpoczywam. Kontrola u gin za dwa tygodnie, chyba, że coś się bedzie działo - oby nie
:kicuki: żeby było dobrze

Cytat:
za 25t. I powodzenia w umawianiu wizyty u endo
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
za 25 tc
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
za 25 tc!
dzięki co do wizyty - nie dodzwoniłam się do przychodni przez 4(!) godziny!! będę dzwonić w poniedziałek od rana...

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Hej.
Wylądowałam w szpitalu. Rano miałam dziwne plamienio krwawienia. Robią badania. Nie wiadomo co to. Teraz niby jest ok ale stresu się najadłam. Trzymajcie kciuki.

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:10   #4254
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć, dzięki. Mi tez chodzi o taki na lato, ale jednak porządniejszy niż pieluszka. A obawiam się, że te z allegro "supełek" własnie takie będą. Te z Ikei są fajne, ale wolałabym coś kolorowego, dlatego wypatrzyłam też te dwustronne z Supełka:
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-k...059931200.html
Ale ten ikeowski też wymacam
wymacaj i zobacz może są inne kolory ja szukałam dla chłopaka i pasujący do wózka więc dla mnie biało-brązowy jest idealny
Stary 2013-03-02, 19:15   #4255
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście jak all inclusive 5* Hotel! Zapytaj czy możesz poprosić o dostawkę dla męża

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
a ja się Tobie wcale nie dziwię
za to ja się sobie sama dziwię, i pewnie zaraz pójdziemy

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Byliśmy u rodzinki TŻta, wpadła akurat sąsiadka i usłyszałam "o matko ale gruba jesteś"

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
co do wizyty - nie dodzwoniłam się do przychodni przez 4(!) godziny!!
masakra
Stary 2013-03-02, 19:18   #4256
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiem skąd ten nick kilka lat temu wzięłam :P Chyba od jakiegoś filmu o księżnej. Jest to jest Fajnie się złożyło, że ona i ja rodzimy w tak krótkim odstępie czasu Ona już ma bobaska na świecie

Zazdroszczę Ci tej spódniczki Gdybym miała coś takiego w szafie to bym już niczego nie szukała

Jak nie znajdę nic fajnego do jakichś 50 zł to też pewnie coś z szafy wezmę. Tylko nie jestem pewna czy za miesiąc w coś wejdę Startowałam od rozmiaru 38 góra i 36 dół, ale w piersi mi poszło i nogi i nie wiem czy coś wynajdę. Miałam spodnie ciążowe 36 takie fajne i już mnie uciskają. W niektórych bluzkach zaczynam wyglądać jak Ferdek i boję się co będzie za miesiąc :P

Fajnie, że znajdujesz jakieś zalety leżenia U mnie dopiero problem z za małymi ciuchami się zaczyna. Widziałam kilka ciuszków ciążowych na allegro Ile tam worków pokutnych
ja wchodze tylko w 3 bluzki z przed bo byly szerokie- tzn fason taki luzny a teraz na ciaze sie przydaja a co Ferdka to ja jauz dawno jak on wygladam heheh
Cytat:
kochana co to za hotelll???
Cytat:
fote , foteee chcemyyy
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:23   #4257
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
za to ja się sobie sama dziwię, i pewnie zaraz pójdziemy
Tylko uważaj z tymi kulami, to jednak ciężkie bestie. Jakoś na początku stycznia byliśmy i po kilku rzutach sobie odpuściłam TŻ grał sam ze sobą Ale jak macie jeszcze jakąś ekipę to biegnij

Ja się dziś pocieszę x factorem
Stary 2013-03-02, 19:35   #4258
sharpnowaja
Zakorzenienie

Innocence dla Mateuszka

Jenny jesteś niezastąpiona

MoTyleKsw przykro mi z powodu babci

Mysia też sobie kupiłam te pojemniczki w ikeii. Są bardzo fajne
Jak robisz pastę jajeczną?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
ja mam z Izraela jeszcze teściówka jutro wraca z Izraela, więc może będę mieć nową dostawę:P od nich jest genialna
mi kiedyś ciocia przywoziła z Grecji w takich wiadereczkach, matko! jakie to było pyszne!
Stary 2013-03-02, 19:41   #4259
happy blue
Zadomowienie

ogladała któraś z Was "o matko!"?

Banka- zdjęcia zrobię jutro, w dziennym świetle
Stary 2013-03-02, 19:48   #4260
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
ogladała któraś z Was "o matko!"?

Banka- zdjęcia zrobię jutro, w dziennym świetle
Ja ogladałam

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości