|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Cytat:
bo jak na zlosc odtwarzacz mp3 mi sie zepsul
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam spytać, czy też macie problem z otwieraniem napoju Ice Tea? Za każdym razem muszę nacinać nożem nakrętkę inaczej nawet mężczyźni nie są w stanie go otworzyć
|
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Jest jeszcze dostępny napój pluum o smaku grejpfrutowym? On jest w stałej ofercie?
Ta mała woda polaris o smaku lekko gazowanym to jakaś nowość? bo u mnie jej nie ma. Edytowane przez yogut Czas edycji: 2013-03-02 o 23:18 |
|
|
|
#3724 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Po 19,99 za kg, a kawałki wychodzą chyba od 8 zł
|
#3726 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jestem kochane ![]() z zębem już lepiej..juz się pogoiło ładnie i nic nie boli )no ale z robotą rzeczywiście mam nieciekawie bo dostałam nowego "kierownika"za którego musze wszystko robic:/ i nie dosc ze w pracy nie mam minuty by wlezc na forum to jeszcze w domu musze caly czas czuwac i obserowac nasz roboczy system... coz...mam nadzieje ze niedlugo bedzie lepiej... teskno mi za Waszymi tekstami a teraz w temacie Biedronki-wczoraj wreszcie sie wybralam na zakupy i az w szoku bylam jak dobrze zatowarowana ![]() byly aero -kilka kartonow twarozki piatnicy wszystkie nowe smaki tutti wszystkie smaki laysow no i oferty wielkanocnej pelno jedyne czego nie bylo a czego szukalam to pasty lisnera ![]() rajstopy 60den zwiezli chyba do mnie z calego miasta bo ostatnio wzielam wszystkie 2 jakie byly a wczoraj byly dostepne po kilka sztuk i to wszystkie odcienie )za 3,99 to sie bardzo oplaci i jeszcze o chipsach chyba są jakies dwie partie, bo jak kupowalam szaszlykowe jakies 2 tygodnie temu byly wczoraj kupilam i myslslam ze ![]() jakbym jadla przywartą do garnka spalezniznę!!! fujjjjjjjj... więc jak widac jakas partia musiala im się delikatnie mówiąc schrzanić
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Elisse uzywałam tylko tej zachwalanej tutaj odżywki fioletowej i była naprawdę fajna ![]() ja kupowałam tydzien temu grejpfrutowy i jabłkowo-miętowy..stały normalnie na półce jak zawsze... |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i dzięki temu mam ten dwupak w lodówce Czytałam też,że jest biszkoptowy Bakuś, ale nie wiem czy kupię, bo mam kiepskie wspomniania z Bakusiem czekoladowym-to był jedyny smak Bakusia jaki jadłam, tzn jadłam to złe określenie...bo po spróbowaniu jednej łyżeczki cały poszedł do kosza-jak dla mnie okropieństwo.
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-03-03 o 12:13 |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, do tej pory byłam podczytywaczem, ale planuję być bardziej aktywnym uczestnikiem. Wczoraj byłam w malutkiej Biedronce, na moim osiedlu (takiej, co nawet na mapie się nie pokazuje - na Płaskowickiej). Myślałam, że nic nie będzie poza podstawowymi produktami, a było wszystko. Tutti Premium, serki z Piątnicy, Aero - wszystkie smaki. Fajnie, bo dużo bliżej niż ta na Stokłosy. Niestety z ofertą przemysłową bieda...
A Warszawianki wiedzą może jak z wyprzedażami w Biedronce na Stokłosy? Byłam parę razy, w poszukiwaniu termokubków i później i nigdy nie znalazłam tego co chciałam. Czy tam trzeba biec w poniedziałek rano? |
|
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super,ze zabek ok z praca kicha ale Ci sie trafilo oby szbko bylo lepiej Ja tez widac trafilam na dobra partie tych chipsow bo nam z mezem smakowaly
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam dzisiaj iść do Biedronki, po płyn do mycia okien. Zawsze używam Mr Muscle i byłam przekonana,że to najlepszy. A tu kupiłam do taty firmy ten Cler z Biedronki i jest genialny. Szybko myje, nie zostawia smug i ma świetny zapach. Teraz będę tylko go kupować
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
nie było mnie kilka dni a już są nowe gazetki
Cytat:
świetny jeśli chodzi o zabicie czasu - do gier czy przeglądania internetu, czasami filmy też na nim oglądam ![]() ale ja kupiłam go na przecenie za 370 zł
|
|
#3738 |
|
Rozeznanie
|
Dziś chciałam kupić buty sportowe co były za 50 zł,bo były przecenione na 25 zł,ale odchodzę od kasy patrze na paragon tam cena 50 zł
i okazalo sie,ze ta promocja byla do wczoraj,a oni zapomnieli zdjac plakietki z nizsza cena,a kasjerka nie sprzeda po cenie 25 zł,bo musiałaby dokładać resztę ze swoich nie rozumiem tego,bo z tej gazetki sportowej kupiłam przeceniony odtwarzacz, to czemu buty nie są przecenione na dodatek w swoim mieście nie mogę ich już znaleźć
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani przez ścierkęchciałam cieliste ale tylko 5 były u nas, zielonych, czekoladowych i śliwkowych też nie było |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy pisałyscie, ale u mnie były już dziś tańsze kosmetyki - z tego co pamiętam to któraś pisala, ze mają byc przeceny od poniedziałku (z pomaranczowymi cenami teraz jeszcze taniej), m.in.
Hipp - oliwka/krem na odparzenia 7,99 kosmetyki do stop -1,99 kremy do rak bebeauty te przezroczyste - 2,99 szampon fructis 250 ml mix - 2,99 zele pod prysznic os - chyba 3,99 szt zestawy eveline orchidea (kredka, podklad/tusz + micel bodajże) - 16,99 zestawy timotei lakier i szampon,lakiery diploma, odżywki do wlosow jakies biedronkowe, zel do wlosow, lakiery virtualo tyle pamiętam. poza tym znowu pojawiły się moje ulubione łazanki ![]() Aero u mnie też było sporo, niestety grani i limitowanych tutti za to nie a akurat je chciałam ![]() za to kupiłam 2 pary rajstop 40 den, czekoladowe i granatowe i trochę spożywki
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2013-03-03 o 15:20 |
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się doczekałam, rano się wybiorę zobaczyć czy i u mnie są- dziwię się, że zestawy rozdzielili na sztuki
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2013-03-03 o 15:27 |
|
|
|
|
#3742 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wszystkie były u mnie pojedyńczo w kartonie, też się zdziwiłam.. ale nie wiem jak będą wchodziły na kasie, kod był maźnięty czarnym markerem.
|
#3745 |
|
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3747 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem zakrętki powinny być troszeczkę wyższe.Cytat:
Mam nadzięję, że żele OS jeszcze u mnie będą.
|
|
#3748 |
|
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3750 |
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

bo jak na zlosc odtwarzacz mp3 mi sie zepsul

i Rysiu 

)
Swoją drogą śmiesznie, tusze z Eveline już po 8 zł, a te z Bell ciągle po 10.

ani przez ścierkę
moim zdaniem zakrętki powinny być troszeczkę wyższe.