|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak możemy wykorzystywać perfumy?
Z okazji Dnia Kobiet w Warszawie organizowany jest warsztat
perfumeryjnego savoir vivre'u. Cena bardzo rozsądna bo 70zł a dodatkowo można wygrać perfumy Diora! ![]() No i program bardzo szeroki ![]() Co myślicie? Warto? link
![]() |
#2 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: jak możemy wykorzystywać perfumy?
Cytat:
wykorzystywać perfumy..... jak zwał tak zwał, ale jak masz blisko to daj im znać niech tu wpadną to może wizażanki z perfum ich czegoś nauczą, za free ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-03-03 o 11:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Zeszta jakbysmy wyslaly formularz ze swoimi perfumami to pan krajski moglby miec maly problem ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-03 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Uprzedzam ewentualne krzyki, że pan nie jest Krajewski. Wiem, ot tak napisałam. ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Pragnę błysnąć niebanalną refleksją. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Perfumy można wykorzystać np.do organizacji niepotrzebnych a przepłaconych szkoleń, reklamowanych spamowaniem na forach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Panaroja
|
Niektórzy , zwłaszcza nieletni i bardzo małoletni , potrafią wykorzystać perfumy np. do poperfumowania kota
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
grozi wypollizowaniem
|
szczerze powiedziawszy wchodząc na wątek myślałąm ze bedzie o sposobach wykorzystania perfum w sposób inny niz do perfumowania
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
never say no to panda
|
wiedziałam, że gdzieś już widziałam wpis o Krajskim - Sabb przed chwilą na fejsie przypomniała:
http://www.sabbathofsenses.com/2012/...-recenzja.html ![]() czyli nie warto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ło matko. Zerkłam na zeskanowany fragment no i nie jest dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o borze ![]() zwłaszcza "jakoś " mnie powalił ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- ale dziwczyny! jest tez cos wspaniałego w tej książce! otóz optymalny zestaw wg autora to przynajmniej 36 flakonów ![]() ![]() mamy twardy argument dla reszty nierozumiejaego społeczenstwa ![]() mozna sie podeprzec autorytetem kupując kolejny flakon ![]() tylko kurka...wychodzi z tego ze troche mi brakuje tych flachonów ![]() to lece nakupic bo :kobieta powinna ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-03 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ile muszę mieć flaszek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
grozi wypollizowaniem
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39563368]A o facetach piszą?
![]() Ile muszę mieć flaszek? ![]() tak, piszą-ze powinni pozostawic kwestie wyboru zapachu dla siebie swoim kobietom ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-03 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Podejście z doopy. Zapach ma się podobać przede wszystkim mi ![]() Zresztą, większość znajomych (i nie tylko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39563502]A jak nie mam aktualnie kobiety, to mam używać najwyżej dezodorantów STR8?
![]() ![]() Podejście z doopy. Zapach ma się podobać przede wszystkim mi ![]() Zresztą, większość znajomych (i nie tylko ![]() ![]() a jak nie masz aktualnie kobiety to.... trudno .. musisz eeee... nie pachnieć ![]() albo powinieneś zdobyć kobietę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Piers do przodu
|
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A dlaczemu to ja mam zdobywać? ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie nabywanie Amułaży jest u mnie bardzo przemyślane, dumam przed faktem z pół roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39563737]Ale chociaż myć się pozwalają?
![]() ![]() A dlaczemu to ja mam zdobywać? ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie nabywanie Amułaży jest u mnie bardzo przemyślane, dumam przed faktem z pół roku ![]() a dlatemu że potrzebujesz ![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam podobne wrażenia. Tyle, ze ja przeczytałam CAŁĄ KSIĄŻKĘ. ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39563502]A jak nie mam aktualnie kobiety, to mam używać najwyżej dezodorantów STR8? ![]() ![]() Podejście z doopy. Zapach ma się podobać przede wszystkim mi ![]() Zresztą, większość znajomych (i nie tylko ![]() ![]() Cytuję aurorytet wielokrotnie cytowany przez prasę: "Kulturalny pan może - i nawet, być może, powinien - pachnieć przyjemnie, nie wolno mu natomiast pachnieć tak, jak gdyby był wyperfumowany. Zapach, którym się wyróżnia, ma być w pewnym sensie jedynie przypadkowym zjawiskiem towarzyszącym jego toalecie, nigdy natomiast nie wolno mu użyć perfum w charakterze perfum". [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39563737]Ale chociaż myć się pozwalają? ![]() ![]() [/QUOTE] Zapomnij. "Prawdziwy mężczyzna pachnie tytoniem, skórą, alkoholem i pracą fizyczną". Ciekawa jestem, co takie szkolenie zrobiu z młodym, chłonnym umysłem spragnionym wiedzy. ![]() Słuchajcie, niniejszym postanowiłam, że oprócz zamkniętych wykładów dla uczelni wyższych i konferencji zacznę robić także spotkania (bo warsztaty w kilka godzin to kpina) dla szerokiej publiczności. Nie po to, by tresować. po to, żeby ludzie dobrze czuli się ze swoją miłością do zapachów i potrafili czerpać radość z poznawania. Piorun mnie strzela, jak widzę takie "szkolenia". A jest tego coraz więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na skanie - jak widzę kilka razy na dwóch stronach, co się powinno - to mi się odechciewa. Nie buntuję się pro forma, ale nie lubię, jak mi ktoś mówi, co "powinnam"...Raz mi powiedziano autorytatywnym tonem, że "powinnam nauczyć psa posłuszeństwa" - a mnie szlag trafił, bo to mój pies, mój problem. Ja staram się nie mówić ludziom, co "powinni" - tym bardziej, że to jest "powinność" z mojego punktu widzenia... ale fragment o 36 flaszkach do mnie trafia - mam znaczy jeszcze zapas na z 10 nowych nabytków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.