|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() Kurcze, nie wiem cholera ![]() Nic no trzymam sie poki co planu i Joaśka, a jak nie pójdzie to c10 albo któryś z tych garnierów, ale c10 sprawdzone to wiem ze sobie poradzi ![]() Póki co musze troche pojaśnić to co mam na głowie. Bo kolor sie zrobił brzydki po kilku myciach ![]() To mówisz że kondycyjnie lepiej niż po palettce?;> Dorwałam tą wibo 03 ![]() ![]() ![]() Ale serio boska szminka. Z lekkim błyskiem. Jak ktoś lubi takie mocne róże (Bunny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Agata napisała mi smsa, że neta nie ma, coś mają popsute i będzie dopiero po weekendzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj szkoda że sie jej popsuło coś, ale może wykorzysta porzytecznie czas bez neta ![]() Ja mam w końcu tv podłączoną u TŻ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ właśnie poszedł oddac jakies 30 butelek po piwie, codziennie biedny chodzi bo babka sie nad nami zlitowała i bierze bez paragonu. A mielismy jakies 700 ![]() ![]() Zbierało sie z 2 lata ![]() Ale widok jak wchodzi do sklepu - bezcenny ![]() Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-03-02 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zdałam! Egzamin zaliczony na 4, niedawno wyniki wpisał ![]() ![]() ![]() Uciekam zlookać film na tvn z TŻ i spaciu... Dobranoc blondyneczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Foto wlosow miesiac po farbowaniu,ale i tak dzisiaj odrosty zrobilam godzine temu. Fotu wstawie jak lekka szarosc sie wyplucze.Odrosty super rozjasnilo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może są dziewczyny, na które te olejki dobrze działają. Na moje włosy niestety nie. Plus olejku, że pięknie pachnie, jest wydajny i tani. Umyłam oczyszczającym i wreszcie mam miękkie i sypkie. Użyłam najpierw tego cleanera, potrzymałam kilka minut. Później drugi raz umyłam Alfaparfem do blondu i nałożyłam odżywkę Garniera. Na koniec daję tylko olejek Kallos do blondu - jest super ![]() Cytat:
![]() super ![]()
![]() |
#371 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Twoje włoski tez super, ale wydaje się cieplej niż było ? ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczne są obydwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
O A dalabys rade wkleic ta 04 jak wyglada? Bo wlasnie takiej landrynkowej tez szukam, ale wszedzie albo fuksja albo jasniejsze roze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aa i jednak mam numerek - 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny
![]() normalnie az sie cala trzese ![]() przed chwila wchodze do kuchni, robie sobie sniadanie i patrze w okno (mieszkam na parterze, wiec chodnik widze doskonale)- widze tam psa, ktory kucnal przy samochodnie i zaczyna sie trzasc. Podbiegl do niego jakis dzieciak- wiek okolo 7-8lat i zaczął przykladac mu w tułów-widzialam, ze zrobil to dwa razy skorzana smycza!! Od razu otworzylam okno i zaczelam do niego krzyczec, to zapial psa i poszedl! Dodam, ze wokol nie bylo ludzi, ani innych psow, pies na pewno nie chcial mu uciec. Obiecuje, jak spotkam tego dzieciaka, to powiem mu do sluchu i wytargam go za uszy! Dzis bije psa smycza, a za 10 lat bedzie sie znecal albo wyrzuci zwierze przez okno ![]() Tak sie wkurzylam na tego bachora ze szok!!! Rodzice tez musza byc nie lepsi! |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wkleje zaraz do albumu fotke sprzed roku ![]() Cytat:
![]() Też bym tak chciała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie chyba sobie sprawie kilka kolorków z czasem, dotychczas królowały u mnie Golden Rose ale te z Wibo mają przyjemniejszą konsystencje, ładniej wyglądają na ustach, tak z błyskiem, znowu GR są całkiem matowe ![]() Dzisiaj chyba podziałam z Joaśką jak znajde ![]() ![]() O, to ta moja z GR 117 ![]() ![]() Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-03-03 o 09:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ta 03 to trochę w fiolet wpada nie? moj TŻ tak ją określił "fioletowy róż" ![]() może by Cie zainteresowała jeszcze pomadka z KOBO coral chic http://kicikicimru.blogspot.com/2011...111-coral.html też fajny dość ostry różyk, wiosna idzie, można szaleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ten 03 odrobinke we fiolet wpada ![]() ![]() Ta z Kobo na ostatnim zdjeciu to dokladnie to czego szukam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() czeko ciekawa jestem jak wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze musze doplukac wlosy dobrze jeszcze raz bo myłam specjalnie odzywka tylko i mam w jednym miejscu obciazone mega ![]() ![]() Ide dalej chałupe sprzatac bo mój tydzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 | ||
Rozeznanie
|
Cześć!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, Wy tak ostatnio o dzieciach mówiłyście. Ja też bym chciała, mój tż to już od paru lat mi o tym mówi, ja tak gdzieś od roku czuję, że mój instynkt się obudził (jak to poważnie zabrzmiało ![]() Poza tym nie chciałabym tego odkładać w nieskończoność, bo czas szybko leci i nie mam już 20 lat. Ehh Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o odcienie farb to polecam przejrzeć bloga blondbunny, wiekszosc ktorymi tu farbujemy tam jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Oho, mamy weekendzik i babeczki nie spamują
![]()
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez pieknie ![]() wpadlam na chwile i uciekam ![]()
![]() |
#386 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja znów miałam silne bóle brzucha i goraczke 38,5 i wylądowałam w szpitalu wczoraj dlatego nie odzywałam się.....Przebadali mnie dokładnie i wyszło że to na szczęście nic poważnego tylko jakieś grożniejsze zatrucie.... no i dali mi kroplówke żeby uśmieżyć ból i teraz jestem na dietce ryżowej. Przez te kilka dni co nic nie jem to widze po sobie że tak schudłam, że masakra....
![]() ![]() dobra biorę się za nadrabianie.... Cytat:
![]() ![]() odcień świetny ![]() jakie mega słonko u Ciebie widać że wiosna pełną parą ![]() ![]() Cytat:
wow mi czegoś takiego nawet nie pokazuj bo ja to uwielbiam małe dzieciaki i mam w związku z nimi obsesję ![]() mój Tż wie coś już na ten temat i na pewno planujemy mieć dzieciaszki - najlepiej dwójkę ale jeszcze za jakieś kilka lat dopiero.... ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-03-03 o 16:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
A tu porównanie odcienia włosów z góry głowy i pod spodem.Kolor boski jeden i drugi
![]()
#388 |
Zakorzenienie
|
Lavia
Właśnie zamulają, a nie rosną. Mam przyrost 1-1.5 cm na miesiąc, więc szału nie ma. Po prostu rzadko pokazuję i dlatego takie złudzenie jest ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-03-03 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jako że obserwuję Was od jakiegoś czasu i zauważyłam, że wypróbowałyście wiele rozjaśniających farb mam pytanko odnośnie Palette a10: niebawem zamierzam zostać blondynką, mam odrosty w kolorze ciemny blond/ jasny brąz (troszkę poniżej 7 cm) i ok. 2 cm stara farba w kolorze ciemna czekolada Garniera. Czy farbka rozjaśniłaby mi te farbowane końcówki? Bardzo mnie kusi, żeby jej użyć, kupiłam ją 2 tygodnie temu, ale boję się, że wyjdzie mi jakiś dziwny kolor na tych końcach... A w rozjaśniacz nie chciałabym się bawić ![]() Wiem, że rozsądniejsze byłoby poczekanie i najpierw obcięcie tych farbowańców, ale tak już mnie kusi ta farbka ![]() ![]()
#390 |
Zakorzenienie
|
Imaginacja
Wstaw fotkę, ale na pewno nie rozjaśni do jednolitego koloru na odroście i końcach. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.