Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz. 4! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 15:45   #1981
emii
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez zumodefruta Pokaż wiadomość
Ja też

Zaraz okaże się, że połowa ludzi tylko poluje, aby na all wystawic
TO NIE JEST FAJNE! My tu noce zarywamy, aby dorwac wymarzoną rzecz, a ktoś ją kliknie i potem na all wystawi z dużą przebitką. Np. czarna ramoneska z dżetami
Popieram

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
Czy macie może te spodnie ? Jak się noszą ?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0%C4%86WIEKAMI
Ja te spodnie sobie zamówiłam. Mierzyłam je w sklepie, ale nie bylo rozmiaru i online wzięłam mniejsze. Są jak dla mnie super, maja świetny materiał, taki milutki w dotyku i bardzo ładnie leżą.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
bez przesady dziewczyny, nie mozna komus zabronic wystawiana rzeczy na allegro, przeciez to tez jest jakis sposob na zarobek, a czemu mielibysmy zabronic innym zarabiac...

jesli tylko znajdzie sie kupiec, ktory da taka kwote za produkt to czemu ktos inny mialby tego nie sprzedac, trzeba sobie jakos radzic w zyciu

jest cala masa osob, ktore chodza po lumpach i pozniej sprzedaja z duza przebitka rzeczy na all, i co? takim tez nalezaloby zabronic? tylko dlatego, ze same zaplacily duzo mniej? jesli ktos jest na tyle sprawny i chce mu sie robic zdjecia, wystawiac to chwala mu za to, nie widze w tym nic zlego

zle jest jedynie to, ze najpierw nam nie oferuje tych rzeczy w normalnej cenie w ramach wdziecznosci za podane linki , a dopiero pozniej jak sie nikt nie zglosi to sprzedaje na allegro

to byloby najuczciwsze wobec pullujacych moim zdaniem
zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Dajcie już spokój dziewczyny z tą całą inwigilacją to nie nasza sprawa kto, gdzie i za ile sprzedaje, nikt nie musi się nam tłumaczyć... Przykre jest dla mnie jedynie to, że siedzimy tu sobie razem na wątku, jest miło i przyjemnie, wiemy na co kto usilnie stara się zapolować a jak przychodzi co do czego to ktoś woli puścić to na All zamiast wspomóc osobę z wątku... I też nie rusza mnie, że ktoś sprzedaje kilka rzeczy na All, które faktycznie mogły okazać się nietrafione, czy niedopasowane rozmiarowo, bardziej denerwują mnie takie osoby, które sprzedają te ciuchy w ilościach hurtowych...
zgadzam się.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:46   #1982
Fonte
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
oki, to jakby Doli się nie zdecydowała i Ty byś jej nie chciała to może się skuszę Tylko musiałabyś mi wysłać, bo ja z Opolskiego
ale ja zamierzam ją zostawić chodziło mi o to, że w ostatnim czasie była na stronie dostępna to pewnie jeszcze dodadzą
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:46   #1983
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
będziesz odbierała 10 pudełek
jaka ja jestem zła na te pudełka. Mój rekord to 8 z Bershki i pani musiała na 2 razy je przynosić. Ale ostatnio nie patyczkuję się i pudła zostawiam w sklepie. Chociaż idzie do mnie 6 (?) toreb, więc nie wiem jak się zabiorę

ehh ja już wpadłam w taki nałóg, że kupuje na wyprzedarzach rzeczy na prezenty urodzinowe
Stary 2013-03-03, 15:47   #1984
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
ale ja zamierzam ją zostawić chodziło mi o to, że w ostatnim czasie była na stronie dostępna to pewnie jeszcze dodadzą
aaa to źle zrozumiałam także będę polować
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:48   #1985
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
jaka ja jestem zła na te pudełka. Mój rekord to 8 z Bershki i pani musiała na 2 razy je przynosić. Ale ostatnio nie patyczkuję się i pudła zostawiam w sklepie. Chociaż idzie do mnie 6 (?) toreb, więc nie wiem jak się zabiorę

ehh ja już wpadłam w taki nałóg, że kupuje na wyprzedarzach rzeczy na prezenty urodzinowe
6 torebek pamiętam, że wstawiałaś jakie kupiłaś
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:50   #1986
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dla TŻ chciałam coś kupić Ale głupio by mi było dać mu 1 rzecz z wyprzedaży, więc pewnie całą torbę ciuchów bym mu dała xD

Właśnie przez te wyprzedaże zachciało mi się torby shopper. Bo tak to mam fajną dużą teczkę ze skóry (upolowaną w lumpeksie ), która mieści A4. Ale zakupów ciuchowych już nie mieści
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:50   #1987
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
6 torebek pamiętam, że wstawiałaś jakie kupiłaś
haha dobrze, że ktos mnie kontroluje dodać do tego 4 z Bershki=10 torebek z wyprzedaży. Nie wiem po co mi tyle. Jedną oddałam już babci, drugą mamie.
Stary 2013-03-03, 15:52   #1988
maadelajn
Zakorzenienie

c.d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2717162_outfiteagle.jpg (90,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2778803_gosh01.jpg (113,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2780479_DSCN48242.jpg (121,8 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2791773_lookbook.jpg (114,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2796558_0.jpg (87,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2673508_open-uri20121126-12230-1jucgpk.jpg (135,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2641981_lb.jpg (120,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2644346_lb31.jpg (75,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2561784_Untitled-1_2.jpg (107,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2566406_yap.jpg (75,9 KB, 69 załadowań)

Edytowane przez maadelajn
Czas edycji: 2013-03-03 o 15:57
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:53   #1989
gozia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Nie do końca rozumiem oburzenie akcją ze sprzedażą na Allegro. Tak naprawdę jesteśmy dla siebie obcymi osobami i nikt nie ma obowiązku być instytucja charytatywną i pullować na jakąś rzecz dla kogoś (natomiast jeśli ktoś tak zrobi, to bardzo miło z jego strony) Tutaj raczej działa zasada - kto pierwszy ten lepszy. Sama nie kupiłam wymarzonej kurtki z ćwiekami, ale nie mam pretensji do nikogo, kto ją wystawia za 200zł w Internecie. To oczywiste, że bardziej opłaca się kupić coś by potem wystawić tę rzecz na Allegro z dużą przebitką, niż zarywać by kliknąć to dla koleżanki z wątku. A to, czy ktoś zechce kupić spodnie lub koszulę za 200% ceny wyprzedażowej zależy już tylko od tego kupującego. Nie widzę niczego złego w tym, że niektóre Wizażanki sprzedają rzeczy z Pulla na Allegro. A już same wyławianie ich, i udostępnianie na forum ich aukcji w celu potępiania i pretensji jest zwyczajnie niemiłe, a na pewno nie lepsze niż ich aukcje To, co robimy jest osobistą sprawą naszego sumienia
Zgadzam się w 100%
Chętnie pomagam kupić coś komuś, jeśli oczywiście mogę (zakupiłam buty na wątku Zarowym dla jednej z dziewczyn, bo mnie o to poprosiła), bo wiem, że dzięki temu, jak będę w 'potrzbie' ja to może któraś mi też pomoże.
Jesli ktoś jednak woli na allegro sprzedawać, to nie mam nic przeciwko i to też rozumiem.

maadelajn balowałam przez weekend i nie miałam kiedy nawet wejść na wizaż obiecuję poprawę hehe
Stary 2013-03-03, 15:53   #1990
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Ja dla TŻ chciałam coś kupić Ale głupio by mi było dać mu 1 rzecz z wyprzedaży, więc pewnie całą torbę ciuchów bym mu dała xD

Właśnie przez te wyprzedaże zachciało mi się torby shopper. Bo tak to mam fajną dużą teczkę ze skóry (upolowaną w lumpeksie ), która mieści A4. Ale zakupów ciuchowych już nie mieści
ja zwykle mam przeznaczoną okresloną sumę na daną osobę. Więc np. koleżanka dostanie 6 bluzek
ja noszę ze sobą torbę poróżną i zaczyna mi brakować miejsca. I nie nosze jej specjalnie z myslą o wyprzedażach, tylko do pracy

Edytowane przez mad86
Czas edycji: 2013-03-03 o 15:57
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:57   #1991
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:

wklejam fotki rzeczy z pulla
Czemu mi to robisz?

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 15:57   #1992
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Czemu mi to robisz?

dbam o Ciebie
Stary 2013-03-03, 15:57   #1993
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
ja zwykle mam przeznaczoną okresloną sumę na daną osobę. Więc np. koleżanka dostanie 6 bluzek
Dobra z Ciebie koleżanka

Jezuuuuuu wygońcie mnie stąd, siedzę na wizażu i gadam o dupie maryni a miałam pójść pobiegać... Od 9 rano się zbieram
Stary 2013-03-03, 15:58   #1994
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
maadelajn[/URL] balowałam przez weekend i nie miałam kiedy nawet wejść na wizaż obiecuję poprawę hehe
wybaczam
Stary 2013-03-03, 15:58   #1995
emii
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobrze, że ktos mnie kontroluje dodać do tego 4 z Bershki=10 torebek z wyprzedaży. Nie wiem po co mi tyle. Jedną oddałam już babci, drugą mamie.
Ja oprócz ciuchoholizmu mam torebkoholizm. Teraz idę do mnie jeszcze 3 z wyprzedaży, w domu leży cala masa kilka z metkami a ja chodzę cały czas z jedną.
Stary 2013-03-03, 16:03   #1996
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Ja oprócz ciuchoholizmu mam torebkoholizm. Teraz idę do mnie jeszcze 3 z wyprzedaży, w domu leży cala masa kilka z metkami a ja chodzę cały czas z jedną.
zaraziłas mnie. Wiedziałam, że nie przyszło mi to samo z siebie za 10-15zł żal nie brać.
Mam jeszcze ciuchy z letniej wyprzedaży z metkami. Już nie mogę się doczekać ładniejszej pogody

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Dobra z Ciebie koleżanka

Jezuuuuuu wygońcie mnie stąd, siedzę na wizażu i gadam o dupie maryni a miałam pójść pobiegać... Od 9 rano się zbieram

ja cały dzień siedzę przed laptopem, ale tłuamcze sobie, że w tym tygodniu miałam 6 dni roboczych.

Edytowane przez mad86
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:11
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:05   #1997
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra z Ciebie koleżanka

Uciekaj spalać kalorie
Stary 2013-03-03, 16:10   #1998
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja to znam Tż tylko się złości, że mam tyle torebek a ciągle w jednej chodzę i mówi, że mi je sprzeda jak mnie nie będzie
Cytat:
Dobra z Ciebie koleżanka

Solciuchna już biegać i tak dorzutki nie będzie heh nic Ci nie wykupimy
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:17   #1999
jutka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że widziałam je u siebie w piątek, jutro się wybieram, więc jeśli chcesz, to sprawdzę i w razie czego kupię

byłabym baaardzo wdzięczna! tylko jesli możesz to kup proszę za gotówkę, one są niedrogie bo kosztują chyba 45 zł.. może być 38 albo 39 zależy które będą
jutka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:24   #2000
Lilotron
Zakorzenienie

Wrzucam zdjęcia białej marynarki
Ona jest nietaliowana więc stąd może wrażenie fartucha Ja taką właśnie chciałam bo inną taliowaną i bardziej elegancką już mam
Nie noszę jej nigdy zapiętej ale wrzucam zdjęcie żeby było widać jak się układa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0565.jpg (82,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0567.jpg (86,9 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0568.jpg (91,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0569.jpg (80,2 KB, 30 załadowań)
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:25   #2001
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jutka555 Pokaż wiadomość
byłabym baaardzo wdzięczna! tylko jesli możesz to kup proszę za gotówkę, one są niedrogie bo kosztują chyba 45 zł.. może być 38 albo 39 zależy które będą
Jeśli tylko będą, to jasne, choć po weekendzie różnie może być
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:31   #2002
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
http://lookbook.nu/look/3844083-Denim-on-denim ta mała torebeczka jeszcze żółta była chyba
Ta żółta była chyba w letniej kolekcji
ciabol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:43   #2003
paulinkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
fluoxetine ja odprowadzam podatek, wystawiam rachunki
i nie uważam tego za żałosną praktykę, tylko sposób na zarabianie pieniędzy.
A te podatki Cie nie zjadają? Mam wrazenie, ze trzeba wiecej panstwu zaplacić niż się zarobi

Moim zdaniem ten klub teraz to juz nie ma sensu. Ten kto chciał linki to już pewnie sobie zapisał i to na co poluje ma w zakładkach, bo w sumie to rzeczy się powtarzają, już nic nowego nie dorzucają raczej.
paulinkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:44   #2004
wiolka1357
Raczkowanie

dziewczyny mam prośbę:gdyby któraś z was miała tę torbę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...LAGE%2BHANDBAG i chciałaby ją zwrócić to ją chętnie zakupię;-)

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

bardzo mi na niej zależy...
wiolka1357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:49   #2005
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
c.d
ale krótkie te szorty z cwiekami. jutro je odbieram, mam nadzieję, że będą okej.
zamówiłam też w piątek sportowe koturny, długo się wahałam nad nimi za tą cenę, ale jednak się złamałam
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 16:56   #2006
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
ja też na nią poluję oby sprzedawca z allegro mnie nie uprzedził
W sumie ciekawe za ile pójdzie na allegro.
O, a tą kupiłam w piątek za 10 zł na pullu:
http://moda.allegro.pl/torebka-kufer...073189701.html
to i tak nie tak drogo sprzedają.
Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość
Ta żółta była chyba w letniej kolekcji
obejrzalam wlasnie wersje kuferka i czarna i zolta, porownalam na stronie i nachodzi mnie pytanie: czy wszystkie te torebki sa tak niedokladnie zrobione? spojrzcie na "klape", ktora z jednej strony idealnie przylega z "dolem", a z drugiem jakby byla wieksza i obejmuje "dol". az mi sie wierzyc nie chce, ze ktos wycenil ja na 119 zl. wg mnie jest zbyt niedokladnie zrobiona.

natomiast zmienilam zdanie co do burgundowo - szarej / czarno - zoltej torebki, na zdjeciach blogerki (byly zamieszczane gdzies wczesniej) burdundowa wyglada porzadnie, ladnie... ciekawe jak wersja czarno - zolta?

i jak Wy wyszukujecie te wszystkie zdjecia? probuje wlasnie sama wyszukac spodnie jeansowe z cwiekami i suwakami w wersji ciemniejszej (jasna jest bardziej pokazana na stronie, wiec tutaj jakis poglad juz mam)?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:12   #2007
gozia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkka Pokaż wiadomość
A te podatki Cie nie zjadają? Mam wrazenie, ze trzeba wiecej panstwu zaplacić niż się zarobi
nie nie ma tragedii
najgorzej jest z allegro, bo prowizję od sprzedaży sobie naliczają sporą ;(
Stary 2013-03-03, 17:18   #2008
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekaj spalać kalorie
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Solciuchna już biegać i tak dorzutki nie będzie heh nic Ci nie wykupimy
Byłam, godzinka zaliczona

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
ale krótkie te szorty z cwiekami. jutro je odbieram, mam nadzieję, że będą okej.
zamówiłam też w piątek sportowe koturny, długo się wahałam nad nimi za tą cenę, ale jednak się złamałam
O tych mówisz?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BD%C5%BBETOW
Jaki rozmiar? Jakby Ci nie pasowały to ja jestem chętna

gozia, a tylko na allegro sprzedajesz czy gdzieś jeszcze? Nie myślałaś o tym, by własny sklep założyć?
Stary 2013-03-03, 17:23   #2009
jolsylemi
Przyczajenie

macie jakieś linki z bershki na te mega wyprzedaże?
jolsylemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 17:25   #2010
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
Byłam, godzinka zaliczona

O tych mówisz?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BD%C5%BBETOW
Jaki rozmiar? Jakby Ci nie pasowały to ja jestem chętna
nie nie, te http://www.pullandbear.com/webapp/wc...WAIST%2BSHORTS
na ciebie za duże
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości