|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz
Cytat:
Ponadto mój egzemplarz w wielu miejscach był przybrudzony i poplamiony klejem, od wewnętrznej strony w jednym miejscu 'skóra' była przedarta na jakieś 2 cm Dodatkowo powaliła mnie ekstremalna 'grubość' materiału, miałam wrażenie, że przy bardziej gwałtownym ruchu rozerwie się
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz
Dzięki dziewczny
W carry kupiłam jeszcze olbrzymi szary komin za 19,90 i mierzyłam świetną eko skórkę w Pimkie za 159 i miałam już ją kupic, ale poszłam jeszcze do hm i nie wróciłam
Edytowane przez zumodefruta Czas edycji: 2013-03-03 o 19:33 |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
ja co prawda jeszcze nic nie upullowałam jeszcze ale może komuś się przydadzą linki:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111912 http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111921 http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111909 http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111995
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne - tam gdzie chcą... instagram #mollinkaa Edytowane przez Mollinka Czas edycji: 2013-03-03 o 19:43 |
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
Jak ktoś lubi gotycko-rockowe
klimaty to jest dostępna jeszcze S-ka:http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../FISHNET%2BTOP |
|
|
|
#2047 |
|
Rozeznanie
|
parę rzeczy, których chyba (?) jeszcze nikt nie wklejał
http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111956 chusta koszula http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111939 koszula http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111934 kamizelka http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111933 top http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111926 męska torba http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111920 męska kurtka http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../29015/1111916 szorty |
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
Hej, pozale sie wam... byłam dzis w galerii z nadzieja, ze cos upoluje 'na zywo' i patrze a przy kasie gosciu zwraca jakies torebki, no to podeszla i zapytalam pani czy te torebki wroca na sklep, ona ze tak, no to ja ze chcialabym je kupic (torebek za 10zl nigdy nie za duzo
),babka powiedziala ze ok,ale zebym poczekala chwile, ten gosciu mial ich kilka nie wiem dokladnie ile ale wiem ze mial jedna ze zlotym lancuszkiem noi zwraca, zwraca, dosc dlugo to trwalo, no to poszlam cos ogladac, przeciez nie bede stac pol godziny nad nimi i patrzyla im na rece, ale patrzylam co chwile czy juz skonczyl to zwracac. jak on odszedl ja odrazu podeszlam do tej babki noi ona sie pyta czy je bede odrazu kupowac, ja ze tak i zapytalam czy nie maja moze gdzies na magazynie jescze, bo one sa teraz po 10 zl a na wieszakach z wyprzedazami widzialam jedna ale nieciekawa, powiedziala ze juz nie maja nic pozatym co na sklepie i ona je polozyla tam na tych polkach z tylu, cos tam powiedziala do innego sprzedawcy i poszla, a ja stanelam w kolejce, poczekalam na swoja kolej i on mi podaje te torebki ale dwie tylko i to dwie takie same tylko w innych kolorach, a ja mowie ze ten pan co oddawal mial jeszcze taka ze zlotym zamkiem, a on ze nie wie, ze tyle osob tu jest ze moze w przymierzalni, ja mowie jak w przymierzalni jak ten pan dopiero poszedl i ja patrzylam specjalnie kiedy skonczy to oddawac, a on ze nie wie, no to nic dalam mu spokoj wzielam te 2 i poszlam do tej babki sie zapytac i mowie to samo ze byla taka ze zlotym zamkiem, a one ze juz sprzedana, a ja mowie ze jak to przeciez ja mowilam ze je chce, a ona zaczela wymyslac ze ona wiedziala ze ja chce te dwie, a ja mowie ze nic takiego nie powiedzialam, ze powiedzialam ze chce te torebki co ten pan oddaje, bo wiedzialam ze one sa po 10zl. a ona zrobila glupia mine i cos mowi ze jakas babka co stala przedemna tez je chciala juz, a ona wiedziala ze ja je chce itd, zaczela mega krecic i miala mine jak ciele, bo wiedziala ze sie skaplam ze dla siebie schowala ta torebke do szafek;/ ja jej powiedzialam tylko ze dziwna sytuacja i ze dziekuje, no bo przeciez nie bede sie wyklocac o torebke za 10 zl.zreszta co mialam zrobic, pokazcie szafy bo wiem ze pani schowala torebke dla siebie?;/ ale zobaczcie jaki laska miala tupet, zeby cos takiego zrobic i jeszcze bezczelnie w zywe oczy klamac. nastepnym razem jakbyla taka sytuacja to bede stac i nie oddejde nawet na sekunde, skoro ludzie tacy sa.
Edytowane przez cindirellaaa Czas edycji: 2013-03-03 o 20:22 |
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
i wrzucila pod lade na pewno dla siebie...
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się, niech jej ta torebka z PCV za 10 zł w gardle stanie... Mogła sobie odłożyć jak były na sklepie.
Niestety w sklepach nie zatrudniają jakiejś elity intelektualnej, która potrafi w minimalnym chociaż stopniu się zachować - bo już nawet nie chodzi o tą torebkę tylko potraktowanie klienta jak idioty. Następnym razem zapytaj (bez nerwów i z uśmiechem nr 3 na twarzy) o kontakt do jej przełożonych, chociażby dla zobaczenia miny takiej specjalistki od sprzedaży... Edytowane przez Marudna Czas edycji: 2013-03-03 o 20:31 |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
! Pozwolicie dołączyć do Waszego wątku?Podczytuję Was od kilku dni... w końcu postanowiłam się odezwać czerwona.jpg Wzięłam M-kę. Mam nadzieję, że rozmiar będzie dobry ![]() A zabierając głos w Waszej allegrowej dyskusji powiem, że zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał zarobić na wyprzedażach, ale jest gro takich osób, które dzięki Waszym linkom mogą sobie kupić coś taniej (tak jak ja dziś, za co wdzięczna jestem Wam ogromnie .Mam jeszcze pytanie, jak to jest w przypadku zwrotów, czy zamawiając przez net mogę oddawać rzecz niepasującą w sklepie stacjonarnym? Pozdrawiam Was serdecznie
|
#2053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dostępny pasek różowy - http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2/CHAIN%2BBELT ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2054 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
wlasnie pozniej zalowalam ze tak nie zrobilam, albo ze jej nie powiedzialam 'sprzedana? chyba dla Pani..." ale nie chcialam sie wyklocac o taka bzdure, bo to juz wlasnie nie chodzi o sama torebke tylko o to jak traktuja klienta, zeby tak bezczelnie klamac prosto w oczy |
||
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze można spróbować taką osobę zaczepić w kolejce i zaproponować odkupienie danej rzeczy za tą sama kwotę albo parę groszy więcej
wtedy panna za ladą może się tylko oblizać Edytowane przez Marudna Czas edycji: 2013-03-03 o 20:43 |
|
|
|
#2056 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Trafiają się buraczane ekspedientki jak i buraczani klienci ![]() Laska zachowała się nie w porządku i po chamsku, ale wg mnie, trochę przesadziłaś z tym pojazdem
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo miły post fajnie, że wątek do czegoś się przydał, życzymy owocnego dalszego pullowania
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym żeby tak było ale po tym co obserwuje i z tego co piszą dziewczyny wyłania się taki własnie obraz. Na pewno pracują też ludzie w porządku ale to rodzynki. Takie zachowania i cwaniactwo wynosi się z domu a pod względem kultury raczej nikt tych ludzi dokładniej nie testuje, liczy się wygląd i szybkość kasowania oraz składania ciuchów ![]() Pracowałam kiedyś w obsłudze klienta i wiem doskonale że buraki pastewne rosną po obu stronach barykady klient-sprzedawca ![]() W ogóle mam wrażenie że w czasie wyprzedaży zmieniają się zasady panujące w sklepach, zamiast "klient nasz pan" zaczyna się SKLEP=stój kliencie lub ewentualnie poproś
Edytowane przez Marudna Czas edycji: 2013-03-03 o 20:59 |
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Oj wciągnęło mnie... duuużo rzeczy mi się podoba, poczekam na jak to mówicie "dorzutki" , może się uda coś jeszcze trafić .
|
|
#2060 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Współczuję Wam doświadczeń i mam nadzieję, że mnie to nie spotka. PS. W takich sytuacjach wzywajcie kierownika. To działa
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że pracuje w zarze.... i czasem klienci TO NAJGORSZE BURAKI POD SŁONCEM ....
czasem po 5 h w pracy czuje sie styrana jak po 12 w kamieniołomach praca z ludzmi to największy wyczyn..
|
|
#2062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Żeby było śmieszniej z takimi wyczynami obsługi spotykam się najczęściej w sklepach kreujących się na te z wyższej półki (buehehe) typu Douglas czy Zara a np. w H&M zawsze obsługa jest jakaś taka bardziej sympatyczna i pomocna. |
|
|
|
|
#2063 | ||
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Cytat:
To miłe co piszesz, pracuję w H&M ![]() Jesteś wyjątkiem, zazwyczaj sporo osób irytuje się, bo obsługa słaba zorientowana, albo ciężko kogoś znaleźć na sklepie. Gdyby popracowali to by się dowiedzieli, dlaczego tak jest...
|
||
|
|
|
#2064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie o tym samym dzis pomyslalam, ze jak sie chce cos kupic w normalnej cenie ( czyt. przeplacone przynajmniej 5krotnie) to wszyscy sa tak mili ze do d.. wchodza, a jesli chodzi o wyprzedaze, szukanie rozmiarow, jakiekolwiek pytania czy zwracanie czegos, wymiane to raczej stosuje sie zasade klient nasz wrog, najbardziej mi sie to rzuca w oczy w stradivariusie i pullu wlasnie, nawet jakos w bershce te panie zwykle sa milsze, jako ze mam duzo paczek do odebrania jak i duzo zwrotow, to czesto tam bywam i mam wrazenie ze dla sprzedawcow te paczki to jakis ogromny problem, wiele razy mowili, ze przeciez oni to maja na sklepie( moze i maja ale jedna sztuke i to najczesciej w rozmiarze 32 i to rozwalona) czy jakies inne 'serdeczne uwagi', niestety nie tylko ja sie z tym spotkalam. dziwne przeciez to ich praca i ich praca polega na tym zeby byc milym dla klienta, ja wiem ze to nieraz moze byc bardzo trudne bo ludzie sa jacy sa i zdarzaja sie okropni klienci, ale zeby komus kto im totalnie nic nie zawinil tak robic ( pozatym ze zamowil kilka paczek z on line shopu, do ktorego tak nas zacheca sam sklep wysylajac ciagle maile, i robic torby z napisami o on line shopie) to uwazam ze takie zachowanie jest bardzo nie na miejscu. |
|
|
|
|
#2065 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Przecież mam takie prawo, więc dlaczego mam z niego nie skorzystać. A to, że przy zwrocie 3 rzeczy z 3 różnych paragonów dziewczyna musi wyciągnąć 3 formularze zwrotu to już trudno. Zazwyczaj z uśmiechem uprzedzam, że mam dużo rzeczy do zwrotu, żeby mogła się psychicznie nastawić ![]() Kręcą nosem przy zamówieniach online, bo mają więcej roboty. Co tu kryć
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
Dżinsowa kurtka z kożuszkiem dostępna M
![]() http://www.pullandbear.com/webapp/wc...PSKIN%20LINING |
|
|
|
#2067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) innych ludzi przez jedna torebkę za dokładnie 10 zł? To jest już jakaś skrajna forma zakupoholizmu?Rozumiem, że sytuacja dla cindirellaaa była niekomfortowa, ekspedientka powinna powiedzieć wprost, że bierze torebkę dla siebie, ale bez przesady. Przecież cindirellaaa nie wyszła z pustymi rękami. Pracownicy nie dostają tych ubrań, tylko je kupują. Dla mnie to naturalne, że mają pierwszeństwo. Oni nie mogą korzystać z wyprzedaży?
|
|
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam, ze mile sa rozmowy . Wiec nie wiem od czego to zalezy bo na pewno nie od zamoznosci portfela![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo to było sympatyczne.
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za uwagę. Edytowane przez Marudna Czas edycji: 2013-03-03 o 21:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Dodatkowo powaliła mnie ekstremalna 'grubość' materiału, miałam wrażenie, że przy bardziej gwałtownym ruchu rozerwie się 

) Kolor jest identyczny jak na stronie. Guziczki znajdują się na rękawach. Jeden podwinięty, drugi nie 

i wrzucila pod lade
na pewno dla siebie... 

czasem po 5 h w pracy czuje sie styrana jak po 12 w kamieniołomach praca z ludzmi to największy wyczyn..

) innych ludzi przez jedna torebkę za dokładnie 10 zł? To jest już jakaś skrajna forma zakupoholizmu?