|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
O ile pięknie wyjdzie
Znowu okulary będą w robocie
|
#3032 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3033 | |||
|
Panaroja
|
spod suońca ![]() ni ![]() Cytat:
![]() to dawaj adressa ![]() Cytat:
![]() 2.no fłaśnie ![]() 3.ale nie zawsze w potrzebie pod ręką ![]() ![]() Cytat:
. Murszafku biedny mnie też zębolog czeka ![]() ale na razie pójdę se dziś jeszcze raz do plastycznego ![]() sklepu znaczy ![]() Edit : pierwsza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-03-04 o 09:41 |
|||
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na początkującego włosomaniaka dzień dobry a ja zaczęłam dzień od farbowania spodni
|
|
|
#3035 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Jadę właśnie do zębacza.. Do tej pory ulubionego... [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39570766]Podczytałem se trochę i pomacham na dobranoc Mursz nie bajaj będzie ok [/QUOTE]Obyś był dobrym prorokiem... Trochę się boję, do tej pory nie dałam sobie po dobroci nic urwać...
|
|
#3036 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
i
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz powodzenia
![]() ![]()
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Znad: nieróbstwa, nie chciejstwa, nad kilogramów (bo własnie wsunąłam 2 duże kawałki ciasta marchwiowego) i nad cherbaty czerwonej (która i tak nie pomoże na obżarstwo). Są bezsensownie drobie np. z Pat&Rub. Tanio: bierze się cukier, jakiś olej spożywczy (nierafinowany) albo kapsułkę wit. A+E i jakiś dodatek np. miód, cytrynka itp. a nastepnie robi papkę i nią masuje usta ![]() Cytat:
Ja nie mam Jedna płytę owszem ale jeden kawałek zbyt szybko mnie meczy srednio po 3-4 powtórzeniach. ![]() Ładny kolor podobają mi się takie chłodniejsze blondy bez złotego odcienia .
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz
![]() ja od wczoraj już z 10 raz słucham jednego kawałka London After Midnight ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NV8HOxkjQVs jakie są jeszcze podobne zespoły grające gothic rock/deathrock? Lubię Siouxsie, FOTN, pink Turns Blue Wczoraj obczaiłam jeszcze Xmal Deutschland, Alien Sex Fiend, Christian Death, Inkubus Sukkubus, Cinema Strange, Sex Gang Children, ale za bardzo nie podeszły
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-03-04 o 11:26 |
|
|
|
#3040 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, jak Anida? Nałożyłam wczoraj wieczorem ale mam wrażenie, że to strasznie leciutkie i lepiej się przyda po myciu w niedużej ilości jako lekki ulizywacz puchu.
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skuteczne i smaczne . Potem na cała twarz peelin pudrowy Kanebo łacznie z ustami i jest niezle.Popróbuje z witaminami i cukrem
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-04 o 12:05 |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Flo koleżanka ze szkoły podobno masowała szczoteczką do zębów miała śliczne usta mnie carmex ze słoiczka delikatnie złuszcza Foch ![]() tylko jeden dzień? ![]() last fm mowi, że 200 i więcej odtworzeń pod rząd z przerwami na sen i inne czynności jak się jakaś catchy song przyczepi ![]() idealny kolor dla mnie rozjaśnianie chemicznymi farbami to najwyższy stopień wtajemniczenia ![]() miałam porażkę z rozjaśniaczem parę lat temu, otrzymałam żółte zniszczone włosy ![]() Cytat:
tylko pamiętaj żeby tego glis kura koniecznie babydreamem zmyć
|
|
#3043 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie do lubiących total czerń: jeśli znienacka stwierdziłyście, że wyglądacie smutno, staro i zmęczono w czerni to olewacie czy zapodajecie jakiś kolor? Jeśli kolor to w formie ubrania, dodatków np. apaszka, torba, biżuterii czy makijażu?
Szukam inspiracji pasujących do ćwieków, rockowego stylu, plastikowych oczoiebnych kolczyków, różowej szminki ani kolorowych butów nie zniese. W kolorowych bluzkach do czarnego dołu też czuję się "tak normalnie", ubrana jak każdy. Muszę se trzasnąć zieloną maxi ale to też wiosny nie uczyni. Kolczyki jakieś fikuśne, fiolet na oczach? |
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też używam do ust szczoteczki.
I musze pochwalić drogiego Biowaxa od blondów za to, że wygładza bardzo dobrze, razem z cytrynowo-miodową Joanną b/s. W ogóle miałam sen. Śniło mi się, że piłam razem z Madziczką i jakimś jej znajomym w dużym supermarkecie. Za stół robiła lodówka z mrożonkami, jak już upiliśmy się do tego stopnia, że nikt nic nie mówił, to poszłam spać - do drugiej sali supermarketu. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam dziś porąbany sen
![]() śniło mi się, że gadałam z extzem przez telefon 'ty odbierz dzieci ze szkoły, a ja pojdę na wywiadówke' bo już późno było... a w tym czasie w tle jakaś laska zaczęła dochodzić... a później dalej rozmawiamy, a ta go chwali jaki dobry jest skąd się takie sny biorą
|
#3046 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Betty ślicznie wyglądasz
Cytat:
![]() ![]() Pewnie IRĘ tak potrafię słuchać(jeden kawałek)aż Did zapytał czy mi się komp nie zawiesił Wracaj cała i zdrowa i wypoczęta Ależ Ci pięknie w tym kolorze Cytat:
![]() Otóż przez lata tylko czerń był jedynym słusznym kolorem. Im jestem starsza tym bardziej z niej wychodzę. Dodaję kolorowe obuwie, szale, torebki, dżinsów nie mam czarnych fogle ale zawsze ciemne Naczęsciej są to kolory zdecydowane jak pomarańcz czy kobalt ale i szarości kocham Za to bluzkę/sweter zawsze muszę mieć czarną ewent.ciemny popiel ale z dodatkiem czarnego
|
|
#3048 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Postaram się nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naprawdę trzeba? ![]() Cytat:
Mnie się prosektorium śniło, obrzydliwy sen to był
|
||||
|
|
|
#3049 |
|
Piers do przodu
|
A mnie się dziś śniły duchy
straszące w chacie, w której byłam na urlopie - już tydzień i cieszyłam się memłonem a tu zonk ... starałam się z nimi dogadać, że mi jeszcze tydzień został i chcę go wykorzystać i żeby mi rodziny nie straszyły i się budziłam z tego snu znów zasypiając wpadałam na ciąg dalszy
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko muszę model wybrać ![]() no i koniecznie jakaś wcierka na porost ![]() uprzejmnie donoszeu, iż NV pachnie cudnie leszcza nie stwierdzono ![]() i a propos, macham znad polędwicy wędzonej z dorsza
|
|
|
#3051 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie uświadomiono, że powinnam mieć coś kolorowego przy paszczy albo kolorowy makijaż (noł łej, co najwyżej ciemna zieleń) no i nie fię co robić, jak żyć Osobiście jak widzę tró dziewczyny w czerni i z oczami wymalowanymi w odcieniach szarości to mi zwisa czy je to przytłacza - mi się podoba - ale skoro reszta świata ma mnie postrzegać jako wymiętoloną i zmęczoną to trochę kicha. Se myślę, że będzie trzeba nosić kolorowe bluzki pod marynarkę z ćwiekami, skórzaną kurtkę albo ażurowe czarne swetry :/ ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3054 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Muszę sobie machnąć sesję wzdęciową w różnych kolorach ciuchów i wrzucić do oceny, doradzicie, c'nie
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
zaraz ci podrzucę linki do 123 ulubionych blogów włoskoffych
Cytat:
2. aloesowa? mnie fascynuje zapach jantara spodziewałam się nalewki ziołowej na spirycie a jest milutki chociaż na kwc piszą, że męski ![]() Cytat:
|
|
#3058 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
poniewaz uważam że niezależnie od wszystkiego wyglądam jak wyżej bo Bozia urody nie dała , olewam równo i zakładam co chcę - mam ochcote na cos kolorowe to zakładam , a jak nie to nie . Kolorowe oczy odpadają , ale bizyteria czy paznokcie jak najbardziej , bądź szminka (nie róziowa ) , generalnie przy total blacku kolor oszczędnie . O , szalik może być , jeżeli reszta czarna , albo rekawiczki , albo i szalik i rekawiczki ![]() Ino Ty masz wuos barwny , więc z kolorem może byc trudniej , bo ja czarna , to jest całkiem totalny total i wtedy łatwiej coś kolorowego wpakowac , żeby po ludzku wyglądało . I nie sądze , żebys powinna się przejmowac co świat myśli - sie tak noś, cobyś sie dobrze czuła Cytat:
![]() Cytat:
o , a gddzie dorsz ma schap , żeby zeń polendwice wyprodukować ![]() Spotkałam pracownika szatana - w nipie miał 666
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-03-04 o 14:11 |
|||
|
|
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem Twe obawy - mam ten sam problem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie ale co poradzić
![]() Cytat:
Moja rodzina jak mniemam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

spod suońca 

jak na początkującego włosomaniaka 

straszące w chacie, w której byłam na urlopie - już tydzień i cieszyłam się memłonem a tu zonk ... starałam się z nimi dogadać, że mi jeszcze tydzień został i chcę go wykorzystać i żeby mi rodziny nie straszyły
i się budziłam z tego snu znów zasypiając wpadałam na ciąg dalszy